از استارتر تائیک عذر می خوام
ولی باید بگم که سرعت دانلود و اپلود از سرور به سرور دیگه فرق می کنه
شما بهتره از speedtest واسه تست استفاده بفرمایید
به هر حال بازم عذر می خوام که تو تاپیک دخالت کردم
یا حق
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خسته نباشید اساتید گرامی ایشون تایید میشن همه جوره هم پشتیبانی هم کیفیت سروهاشون
دوست گرامی نه ساپورت خوبی دارند
نه سرویس مناسبی
شما روی چه تفکری این فرمایشات رو ارسال میفرمایید ؟
شما چه تستی روی سرویس های ایشون انجام دادید ؟
مشکلمو مجددا باهاشون درمیون گذاشتم و به من سرویس جدید دادن
ازشون تشکر میکنم بابت حل مشکل .
دوستان مشکلی از بابت پشتیبانی و خدمات ندارند و این دوستان پاسخگو میباشند
و سوتفاهمی بود که حل شد
ما اینجا اعتراض نوشتیم از آقای لایو سرور که دوستان دیگه متوجه شن از ایشون سرویس نخرن !!! معلوم نیست به چه طریقی پست ها ما حذف شد!!!!!
داداش شما از کجا این حرف هارو میزنی مدرکی داری این حرفاتو ثابت کنه؟
ماه رمضونی چرا الکی تهمت میزنی الن بیچاره ها که دارند زیر 10 مین تیکت هارو جواب میدند و یاهو انلاین هستند...پشتیلانی رو شما چی میدونی؟
شما اصلا مشکلی داری که تیکت کردی ...؟ شما اصلا مشتریش هستی؟؟ حالا که بن شدند چرا میاید پست میزنید وقتی بن نبودند حرفی نمیزدید....
الان من از ایشون سوال کردم میگن هیچ مشکلی از طرف کسی تیکت نشده که حل نشده باشه. میگن مشتری هایی به اسم شما ندارند...
میگتن حتی بهتون پیام خصوصی دادند که مشکلتون چیه جواب ندادید....
به ولله به قران گناهه تهمت زدن الکی رو هوا چرا حرف میزنید... تیکت پاسخ داده نشده ای دارید رو کنید حوب//
سلام خدمت اساتید
ببینید دوستان
من نه با ایشون فامیلم و نه باهاشون رفاقتی دارم , من کسی هستم که از ایشون سرور گرفتم , همین.
ببینید , مشکلات برای همه پیش میاد و اصلا هم نمیشه کسی بگه من هیچ موقع برای سرورم مشکل پیش نمیاد.
برای سرور ایشون هم مشکل پیش اومد , درسته , ولی از حق که دیگه نباید بگذریم که , ایشون کارشون تو هرچیزی بد باشه دیگه تو پاسخگویی و پشتیبانی که دیگه کم نمیزارن.
حداقلش اینه که من تو این چند ماه که ازشون سرور دارم چیزی کم ندیدم.
در مورد اختلال هم که شما میگید , بله , اختلال داشتن ولی بعد این چند ماه من در این چند روز اختلال دیدم که اونم برای ارتقاء سرور بود و الان دیگه مشکلی نیست.
دیگه از حق که نباید گذشت.
البته یه نکته ی جالبی که وجود داره اینه که من فکر میکنم که شما دو عزیز , یک نفر هستید , چون همیشه با هم و پشت هم پست میزارید.
شما اصلا از یوزر های لایوسرور هستید ؟؟؟؟؟
اگه آره, نشونی ,چیزی بزارید + شماره تیکتی که برای ایشون فرستادین رو , تا ما یوزر های ایشون هم ازشون بپرسیم چرا به همه تو 10-15 دقیقه جواب میدن الا شما ؟!؟!؟!؟
بنده به عنوان یک مشتری احساس رضایت دارم نسبت به سرویس دهیشون تا به این لحظه ! . .
سرعت هم مناسبه
درود
بنده خودم فروشنده هستم و از ایشون سرویس دارم و نمی از سرویس های کاربران ما رو این شرکت فراهم میکند!
از نظر بنده پشتیبانی + تیکت + تلفن+ یاهو == تمامی رو پاسخ گو هستند !
دوستانی که هر اعتراضی دارند باید در یکی از این راهای ارتباطی مشکلشون رو بگن! شماها یا یک نفر هستید یا اصلا یوزر لایو سرور نیستید و فقط برای تخریب امدید!
ولی انقد هم لایو سرور معتبار که بن هم بشه یوزر هاش هستند که به ادمی مثل شما جواب بدن
اگر خریدار هستیذ چرا تیکت نمیکنید؟! پس یه ریگی تو کفشتون هست
بنده هم پست های شما تعجب کردم باهاشون تماس گرفتم گفتند اصلا تیکتی نبود که تا الان مشکل حل بشه ! یه تیکت نبود که از اسپید ناراضی باشه یوزر
تهمت در این ماه بسیار کناه هست دوست من
پیروز موفق پایدار باشید
با سلام به همه دوستان گل من ازشون سرویس گرفتم عالی هست نه اینکه الکی بگم چند ماهه ازش سرویس دارم.قصد تعریف هم ندارم.سوال داشتم سرور اختصاصی هم میدین