این همون کلاهبرداره هست ؟؟؟
توی اون تاپیکش که تمام سرورها گفتن داون شده و دیگه نه تلفن جواب داده و نه تیکیت نه ایمیل نه یاهو !
عجب ادمایی پیدا میشن :60:
نمایش نسخه قابل چاپ
این همون کلاهبرداره هست ؟؟؟
توی اون تاپیکش که تمام سرورها گفتن داون شده و دیگه نه تلفن جواب داده و نه تیکیت نه ایمیل نه یاهو !
عجب ادمایی پیدا میشن :60:
دوست عزیز ما از شما به دلیل تحمت شکایت کردیم ، در پلیس فتا ، برای اینکه مظمئن بشید که ما colo-servers نیستم ، درضمن میتونید شماره ثابت شرکت رو بگیرید و متوجه بشید.
ما فقط تشابه اسمی داریم.
به هر حال از شما شکایت کردیم،تا بدون مدرک به دیگران تحمت نزنید.
موفق باشید
عرض کردم شرکت ما با این کلاه بردادر فقط تشابه اسمی دارند !!!
واقعآ برای شما متاسف هستم که اینقدر بدون منطق و بدون فکر به دیگران تحمت میزنید.
در ضمن ما این اسم رو به این دلیل که بیشتر سرور های ما کولو شده هست انتخاب کردیم ، اطلاع نداشتیم که فردی کلاه بردار با تشابه اسمی فعالیت میکرده،در اینصورت این اسم رو تغییر میدادیم.. شما هم به جای تحمت زدن بهتره تحقیق کنید و ببنید که ما اون کلاه برداری که شما میگید نیستیم!
من فکر میکنم coloserver با colo-servers خیلی فرق میکن دوست عزیز کیفیت کار ما رو میتونید از کاربرانی که از ما سرویس دارند در همین تاپیک جویا شید..
درست نیست با چند کلیک ساده ابروی یه شرکت رو زیر سوال ببرید...این فقط و فقط یه تشابه اسمی است .. اول تحقیق کنید بعد تهمت بزنید.
دستتون درد نکنه سرعت عمل عالی بود
شما این پست رو بخون عزیز
http://www.webhostingtalk.ir/f15/666...tml#post628003
از اون کسی که این پست رو ارسال کرده سوال کردم این همون کلاهبرداره هست ؟؟؟ با سه تا علامت سوال
شما میتونی بیایی این سوال رو پاسخ بدی و بگی من اون نیستم .
پست اون آقا هم به من ربطی نداره
اگر تشابه اسمی بوده برطرف کن
حرص و جوش و تهدید هم نداره
از ادبیات بهتری استفاده کنید
بهتره این لینک رو ببینید http://www.webhostingtalk.ir/f15/613...tml#post628059 قبل از قضاوت بد نسبت به آقای مهرانفر بد نیست بخونید - بعضیا حال کلیک کردن ندارن و اینکه ممکنه بدون خوندن متن اون اینک بیان و ادامه بدن دوباره همینجا کپی میکنم :
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان
من این تاپیک رو الان دیدم -
باید بهتون بگم آقای امیر مهرانفر ( یک ماهه ) بهشون سرور دادیم ( کلو خودمون در آمریکا - فعلا فقط یک سرور ) و من تایید میکنم که آقای مهرانفر یا همون
ColoServer.ir
هیچ ارتباطی با فرد کلاهبرداری که موضوع تاپیک فعلی راجع به اون هست نداره و تا الان تاییدشون میکنم آقای مهرانفر رو چون شاید 10 بار تلفنی با هم صحبت داشتیم تو این یک ماه - فرد با شخصیتی به نظر میاد ( دقت کنید که من خودشو تایید کردم نه سرویس یا کیفیت سرویس دهی رو ) و تا الان هم ثابت کرده - نه نفر قبلی که بالای پست من پست زده و نه هیچ کس دیگه به صرف شباهت اسم یک دامنه دلیل نداره به کسی توهین کنه و باید عذرخواهی کنید. قبل از قضاوت خود من از ایشن خواستم جهت اطمینان و شناخت بیشتر خودم و بقیه یک پیغام خصووصی برام بفرسته که تصویرشو میزارم
فایل پیوست 10506
-------------------------
پ.ن : اگر مشتری من روزی روزگاری بخواد سر کسی کلاه بزاره و حق رو ناحق کنه پدرشو در میارم. ( واسه همین مشتری هایی که صداقت دارن و شعور دارن میگیریم و خدا میدونه مشتری ددیکیت بارها شده انداختم بیرون فقط به صرف بد حرف زدنش و زیر پا گذاشتن حق دیگران و ... - ) اگر مشتری طرز کار کردن بلد نیست باید یاد بگیره و ما مجبور نیستیم باش کار کنیم%
با عذر خواهی از صاحب تایپیک/ لازم دید بگید پستم پاک کنم
دوستانی که ادعا دارند این آقا همون آقای ک بردار در قسمت انتقادات تایپیک بزنند. تا مدیران بررسی کنند.(طبق قوانین انجمن)
مدیران ای پی ها ورودی رو چک میکنند اگر حرف شماها درست بود که مسدود میشه و همینطور دوستی که سرور اصلی بهشون داده گفته که برخورد میکند. چرا تایپیک فروش دیگران رو خراب میکنید.
بدی ما ایرانی ها اینه هنوز جرم ثابت نشده حکم اعدام میدیم.
صاحب تاییک هم بهتر به مدیر خبر بدید تا پستها رو پاک ککند
دوستان ایشون اگه میخواست کلاهبرداری کنه که به این صورت ناشیانه رفتار نمیکرد. آخه کدوم آدم عاقلی با همون اسم میاد و مجدد تلاش در جهت فریب ملت میکنه؟ من خودم اولین بار که دیدم اون لینک رو تعجب کردم. البته کسی که قصد کلاهبرداری داره قیمتاش رو هم خیلی پایینتر از چیزی که ایشون گذاشتن میگذاره (توی همین انجمن قیمتهای پایینتر زیاد هست) حداقل جذابیت رو برای ملت ایجاد میکنه.
آرزوی موفقیت دارم برای تیم ایشون، من خودم از ایشون سرویس تهیه کرده بودم (به دلیل عدم ادامه کار دریم سرور) ولی به جهت اطلاعیه جدیدی که دریم سرور زده بود درخواست بازگشت وجه از ایشون رو دادم که بنده خداها حرفی نزدن و رفتارشون هم کاملا حرفهای و خوب بود.
ایشون با همون نامی که توی whois دامنهاشون هست توی سایت کار میکنن. تقریبا همه میدونیم که دامنههای ir نیاز به هویت واقعی داره و البته هیچ آدم کلاهبرداری چنین ریسکی رو نمیکنه که هویت واقعی خودش رو بگذاره.
یا علی