پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی -رم 1گیگ ماهانه 17000 تومان - رم 2گیگ 29000 تومان -ovh
من فقط یه انتقاد دارم بگم اینجا ؟
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی -رم 1گیگ ماهانه 17000 تومان - رم 2گیگ 29000 تومان -ovh
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H03!N
من فقط یه انتقاد دارم بگم اینجا ؟
بگید مشکلی نداره
پشتبانی ساعت کارش عالیه ولی اگر کسی مشکلی پیدا کنه از صبح تا الان هیچ کس پاسخگو نیست که مشکل واجب طرف رو حل کنه !!! البته بگزریم که پشتبانی یعنی 24/7 !
این مورد خیلی مهمی هست و مورد بعدی :
حتما بعد از انجام درخواست مشتری باید از صحت عمل انجام شده اطمینان پیدا کنید مثلا از بر طرف شدن مشکل مشتری اطمینان حاصل کنید که دقیقا کسی که بین ساعت ای که نیستید و هنوز مشکلش حل نشده چون درخواست اش آخر تایم کاری بوده تا الان بلا تکلیف نمونه !!!!
همه چیزتون حرف نداره فقط این 2 مورد رو من انتقاد میکنم .
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H03!N
پشتبانی ساعت کارش عالیه ولی اگر کسی مشکلی پیدا کنه از صبح تا الان هیچ کس پاسخگو نیست که مشکل واجب طرف رو حل کنه !!! البته بگزریم که پشتبانی یعنی 24/7 !
این مورد خیلی مهمی هست و مورد بعدی :
حتما بعد از انجام درخواست مشتری باید از صحت عمل انجام شده اطمینان پیدا کنید مثلا از بر طرف شدن مشکل مشتری اطمینان حاصل کنید که دقیقا کسی که بین ساعت ای که نیستید و هنوز مشکلش حل نشده چون درخواست اش آخر تایم کاری بوده تا الان بلا تکلیف نمونه !!!!
همه چیزتون حرف نداره فقط این 2 مورد رو من انتقاد میکنم .
موفق باشید
صبح ها چون دانشگاه هستم دسترسی به اینترنت ندارم
به زودی کسی رو میزارم برای ساعت ها صبح و این مشکل برطرف میشه
دلیل اطمینان این هست که از مشکلات بعدی جلوگیری کنیم
سعی میکنم خودسرانه رفتار نکنم تا کار اشتباهی انجام نشه
ممنون ازشما
سفارشات امروز تحویل داده شد
فقط چند عدد دیگر موجودمانده است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
etanol
یک عدد سفارش دادم.
یا حق
گزاشته شده است روی نصب
;-)
5 ماه دارام باهاشون کار می کنم ازشون 2 تا وپی پی اس دارم کاملا راضی هستم هم از نظر کیفیت هم پشتیبانی
به اسپم و تورنگ گیر میده یا ازاده؟