پاسخ : *~* اطلاعیه مهم برای کاربران ایران سرور (( قطع همکاری با دیتاسنتر هتزنر آلمان )) *~*:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranwebshop
اولا کاملا توضیح دادم که ما 1391/07/08 پرداخت سرور رو انجام دادیم قبل از تاریخی که شما گفتید یعنی 10/07/1391 و باید برگشت میدادید که ندادید
دوما ما برای سرور خودمون که پسش ما به امانت بوده و قبل از انتقال در پنل شما هم باهاتو تلفنی صحبت کردم که میخوام هر موقع خواستم منتقلش کنم و شما گفتید هیچ مشکلی نیست کلی هزینه کرده بودیم
بیش از چند ماه این سرور بصورت خیلی حرفه ای و تخصصی کانفیگ شده بوده و به سایت configserver.com ما 125 دلار بابت کانفیگ و cxs هزینه لیسنس پرداخت کرده بودیم
اما به خاطر بی توجهی شما مجبور شدیم 500000 تومان هزینه ستاپ و هزینه ماهانه سرور و 125 دلار یعنی 435 هزار تومان هزینه کانفیگ دوباره به configserver.com و 165000 هزار تومان هم برای سی پنل رداخت کردیم و یک هفته استرس که نکنه حالا سرور از دسترس خارج بشه ما برای چنید سایت سنگین مشتری که بیش از 400 گیگ فایل زیپ شده داشت چند شبانه روز استراحت نکردیم
و پس از ترانسفر محبور شدیم خیلی از سایتها رو دوباره ادیت کنیم
شما اگر مشکلی دارید و نمیتونید ادامه بدبد کسی با شما مشکلی نداره
اما باید سرور مشتری رو پس بدید و کد ترانسفر رو بهش بدید تا بتونه به جای دیگه منتقل کنه و هزینه هاشو اونجا پرداخت کنه اگر نمیتونید کد ترانسفر بدید حتما مشکل بزرگی با هتزنر دارید مثل عدم پرداخت هزینه سرمر که البته یک ماه نیمک وقت داره و شما ساید پردخت نکردید
همین مشکل دقیقا برای یکی از مشتریان سرور های اقای یار محمدی در پنل مشتری پیش اومد که خود اقای یار محمدی با پیگیری تونستند کد ترانسفر رو بگیرن با اعتبار خودشتون چرا شما که ادعا دارید 100 تا سرور دارید و 4 ساله کار میکنید حرفتون رو قبول ندارن و اجازه نمیدن حتی یکی از سرورهای شما منتقل بشه ؟؟؟
شما فکر میکنید با توهین کردن و یعد هم یکم عذر خواهی همه چیز درست میشه ؟
واقعا یک ادم منصف در باره این رفتار شما چی قضاوت میکنه ؟
ایا شما قبول دارید که مقصر هستید و با اینکارتون یعنی ندادن توکن کد برای ما دردسر بوجود اوردید و ما متحمل ضرر و زیان شدیم؟
ما به شما اعتماد کردیم چرا باید اینطور بشه ؟
مجبورم کردی جوابت رو یدم
اوالا این حرفی که گفتی رو با مدرک نشون بده . در عیر اینصورت فکر میکنم 100 % داری دروغ میگی.
پس این http://www.webhostingtalk.ir/f41/60263/ پست رو هم واسه من توجیح کن. خوب پس این چیه ؟؟!! پس چرا این رو نتونست !!
اگه من به شما team viwer و شما ببینی که بخش کد ترنسفر رو برداشتند . از اینجا عذر خواهی میکنی از ما ؟؟؟
پاسخ : *~* اطلاعیه مهم برای کاربران ایران سرور (( قطع همکاری با دیتاسنتر هتزنر آلمان )) *~*:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
مجبورم کردی جوابت رو یدم
اوالا این حرفی که گفتی رو با مدرک نشون بده . در عیر اینصورت فکر میکنم 100 % داری دروغ میگی.
پس این http://www.webhostingtalk.ir/f41/60263/ پست رو هم واسه من توجیح کن. خوب پس این چیه ؟؟!! پس چرا این رو نتونست !!
اگه من به شما team viwer و شما ببینی که بخش کد ترنسفر رو برداشتند . از اینجا عذر خواهی میکنی از ما ؟؟؟
شما میتونید بگید چرا شرکتهای دیگه بدون مشکل با هتزنر کار میکنند و اگر هم مشکلی براشون پیش بیاد مشکل رو حل میکنند چرا فقط شما و وارز هاست مشکل دارند بقیه ندارند حتمای دلیل مهمی داره عدم رعایت قوانین و یا ابیوز و یا عدم پرداخت ؟
شما در پستهای قبلی ثابت کردید که ادم قابل اعتمادی نیستید
به راحتی دروغ میگید
بدون تحقیق تهمت میزنید
به حرف خودتون و تعهدات خودتون هم پایبند نیستید
به موقع هزینه سی پنل رو پرداخت نمیکنید و مشکل ایجاد میکنید
تلفنتون رو جواب نمیدید مگر در شرایطی که مجبور بشید و مشتری خیلی پیگیری کنه
واقعا براتون متاسفم و برای کسانی که از شما سرویس میگیرن
آقای قنبری شما انواع و اقسام فکر های عجیب میکنی و جز نفرینو برچسب دروغ زدن چیز دیگری در این تاپیک نداشتی
با منطق جواب بده و قبول کن اشتباهت رو.
در چند پست قبل قسم خوردی که من و آقای حیدری هردو یک کاربر هستیم حالا که مشخص شد ارتباطی به هم نداریم و هردو از دروغ گویی و دورویی تو ضرر کردیم سریع رفتی اون پست رو پاک کردی.
جواب بده که راضی بشیم بریم و عذرخواهی کن
اون ماجرای کپی برداری و دز دی از بخشهایی از سایتم که ازم حلالیت طلبیدی که ببخشمت رو اگر نبخشم و چندین ماه ازشون استفاده کردی رو چیکار کنم؟ بگذرم؟
من واقعا موندم مدیران این سایت کجایند ؟؟؟؟
چرا این پست را نمی بندید
مشکلات یک شرکت هاستینگ با چند نفر، دلیل نمی شه شرکت بی اعتبار است
شما به راحتی می تونید با رفتن به پلیس فتا در کمتر از چند روز مطالبات خودتون را بگیرید حتی ضررو زیان هم می تویند در خواست بدید
نیاز نیست این همه به هم بدو بیرا بگید و مشتری های یک شرکت را بدیدن کنید
اقای قنبری در مورد کد هم می تونه رموت به یک یا 2 مشتری بدهد تا ببیند واقعا امکان انتقال نیست .
تمومش کنید این بچه بازی ها را !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranwebshop
شما میتونید بگید چرا شرکتهای دیگه بدون مشکل با هتزنر کار میکنند و اگر هم مشکلی براشون پیش بیاد مشکل رو حل میکنند چرا فقط شما و وارز هاست مشکل دارند بقیه ندارند حتمای دلیل مهمی داره عدم رعایت قوانین و یا ابیوز و یا عدم پرداخت ؟
شما در پستهای قبلی ثابت کردید که ادم قابل اعتمادی نیستید
به راحتی دروغ میگید
بدون تحقیق تهمت میزنید
به حرف خودتون و تعهدات خودتون هم پایبند نیستید
به موقع هزینه سی پنل رو پرداخت نمیکنید و مشکل ایجاد میکنید
تلفنتون رو جواب نمیدید مگر در شرایطی که مجبور بشید و مشتری خیلی پیگیری کنه
واقعا براتون متاسفم و برای کسانی که از شما سرویس میگیرن
واقعا خیلی متاسفم واسه هر 2 تاتون که 1 فکر نمیکنید که من اگه امکانش بود کد انتقال بدم . میدادم !! چرا پول پس بدم !! ولی شما 2 نفر هم پول نا حقی به شما پس دادم و این همه زبونتون درازه.
شما هی مدرکی واسه گفت ها نداشتی ها !!
کسی که بخواد واسه کانفیگ 1 ت خرج کنه نمیره سرور های دستکاپ هتزنر رو بگیره . اون هایی دنبال سرور مفت هستند میرن سمت هتزنر. تازه کار ها میرن سر هتزنر که سرویس های ارزون بدن !!
http://www.webhostingtalk.ir/f41/60263/ شما انگاری این تاپیک رو نخوندید کامل !! نگران نباش شما هم بزودی سرورت بدون اطلاع بسته میشه .
اگه عدم پرداخت بود تمامی سرور ها الان بسته بود . الان سررور شما نزدیک به 36 روز هستش که بازه !!!
دلیل های بی اعتباری من از نظر شما عدم تمدید cpanel به موقع شما بود . که من بهتون گفتن cpanel رو از یک جای دیگه تهیه کنید . خودتون نخواستید !!! iranwebshop
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abc
آقای قنبری شما انواع و اقسام فکر های عجیب میکنی و جز نفرینو برچسب دروغ زدن چیز دیگری در این تاپیک نداشتی
با منطق جواب بده و قبول کن اشتباهت رو.
در چند پست قبل قسم خوردی که من و آقای حیدری هردو یک کاربر هستیم حالا که مشخص شد ارتباطی به هم نداریم و هردو از دروغ گویی و دورویی تو ضرر کردیم سریع رفتی اون پست رو پاک کردی.
جواب بده که راضی بشیم بریم و عذرخواهی کن
اون ماجرای کپی برداری و دز دی از بخشهایی از سایتم که ازم حلالیت طلبیدی که ببخشمت رو اگر نبخشم و چندین ماه ازشون استفاده کردی رو چیکار کنم؟ بگذرم؟
در مورد تین که هر 2 یک نفر بودین . عرض کردم فکر میکردم از همان اول ایشون هستند و از شما که صاحب یه شر کت هستی همچین انتظاری نداشتم . حتی 1% هم احتما ندادم . واسه 40 ت این همه دروغ بگی !
من دروغ نگفتم و سوء تفاهم شده بود . اونقدر مرد هستم که از ایشون معذرت بخوام. اخه توی این زمونه همه واسه پول عین زن ها حاظر هستند . دروغ بگن.
در مورد ماجرای سایت فقط چند جدول و عکس استفاده شده !! من طراح سایت نیستم که و مستقیما اطلاع نداشتم. بعد اینکه مشتری ما شدی و سایت شما رو دیدم ، فهمیدم این طراح ما از جدول های سایت شما استفاده کرده و منم هم سریعا به شما گفتم : اقی فرید ، ما از چند جدول موجود در سایت شما استفاده کردیم ما رو حلال کنید یا خواستی پاکش میکنم !! شما هم گفتی مورد نییست بابا حرفشم نزن . حلال !!!!
الان اونقدر ادم کثیفی هستی که داری از این میخوایی سوء استفاده کنی !! اگه مورد بود چرا همون روز که بهت گفتم میگفتی راضی نیستم . میگفتم طراحمون پاکش میکرد !!!
هر 2 شما فقط حرف زدید !!! خوب مدرکی هم نداشتید ؟؟؟ هر 2 شما برای پول تو سایت ما التماس کردین از ما تعریف کردین که پول شما برگشت داده بشه . بعد دریافت پول این وضع شماست ..
بچه جان چندین بار توهین کردی و دهن کثیفت رو باز کردی و تبدیل به نوشتار کردی چیزی نگفتم
به سن و سالت هم میخوره اینطوری حرف بزنی
لطف کن تربیت خانوادگی ات را عمومی نکن و بهانه های واحی در نیار پست اولت رو هنوز خودت نخوندی مثل اینکه حق با من هست یا نیست
کثیف این نوشته خودت را بخوان کجای پرداختی من شاملش نمیشه؟
اعتبار سرور من تا 17 برج بوده که تمدید کردم شما 18هم پست اعلام کردی سایتهاتون رو جمع کنید و انتقال بدید اگر یکی دوروز قبل هم تمدید کردید یا اعتبارتون تموم شده کامل برمیگردونم:
نقل قول:
2 - کاربرانی که در یکی دو روز گذشته سرویس را مجدد تمدید کرده اند هزینه آن به صورت کامل برای آنها بازگشت خواهد شد
3 - کاربرانی که هنوز اقدام به تمدید سرویس های خود نکرده اند , نیازی به انجام این مورد نیست و تنها باید به فکر انتقال و تهیه سرورهای جدید باشند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abc
بچه جان چندین بار توهین کردی و دهن کثیفت رو باز کردی و تبدیل به نوشتار کردی چیزی نگفتم
به سن و سالت هم میخوره اینطوری حرف بزنی
لطف کن تربیت خانوادگی ات را عمومی نکن و بهانه های واحی در نیار پست اولت رو هنوز خودت نخوندی مثل اینکه حق با من هست یا نیست
کثیف این نوشته خودت را بخوان کجای پرداختی من شاملش نمیشه؟
اعتبار سرور من تا 17 برج بوده که تمدید کردم شما 18هم پست اعلام کردی سایتهاتون رو جمع کنید و انتقال بدید اگر یکی دوروز قبل هم تمدید کردید یا اعتبارتون تموم شده کامل برمیگردونم:
وقتی در مورد یه چیزی به کسی میگی حلال و بعدش بخوایی از این مورد سوء استفاده کنی اسم این کار چیه ؟؟؟ من اسمش رو بهت رک گفتم . شما میگی دز د توهین نیست نه ؟؟؟ ادبت رو خودت نگه دار تا ادبت نگه داشته بشه .
اگه فکر میکردی حقت هستش میرفتی شکایت میکردی حقت رو میگرفتی . چیه مثل زن ها قایم شدی ؟؟؟ و دروغ میگی ؟؟؟ شاید حق با تو هستش و شاید نیستش ولی واسه اینکه از نظر تو اون 140 که حتی 100 ت هم برگشت دادم حقت نبوده رو میگی حقت هستش و قصد تخریب داری !! به این کار میگن تو ایران خاله زنک بازی میدونستی ؟
2012/10/01 139,500 تومان
Invoice #5514 Date Paid
آخه پسرجان تخریب زمانی معنی میده که ما باهم رقیب باشیم
خوب میدونی مسیر من و تو باهم فرق داره
پس حرف مفت نزن من تا همین الانش هم برای تو وقت زیاد گذاشتم و از خیلی از کارهام زدم که ثابت بشه داری اشتباه میکنی و طبق حرفت عمل نکردی
مثل شترمرغ سرت رو زمین گذاشتی تا کسی اشتباهت رو نبینه.
میخوای تصویر رسید فاکتور رو بگذارم اینجا تا حرفم ثابت بشه؟ یک عذرخواهی اینقدر به این درو اون در زدن نداره منم قبول میکنم:
نقل قول:
2 - کاربرانی که در یکی دو روز گذشته سرویس را مجدد تمدید کرده اند هزینه آن به صورت کامل برای آنها بازگشت خواهد شد
3 - کاربرانی که هنوز اقدام به تمدید سرویس های خود نکرده اند , نیازی به انجام این مورد نیست و تنها باید به فکر انتقال و تهیه سرورهای جدید باشند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abc
آخه پسرجان تخریب زمانی معنی میده که ما باهم رقیب باشیم
خوب میدونی مسیر من و تو باهم فرق داره
پس حرف مفت نزن من تا همین الانش هم برای تو وقت زیاد گذاشتم و از خیلی از کارهام زدم که ثابت بشه داری اشتباه میکنی و طبق حرفت عمل نکردی
مثل شترمرغ سرت رو زمین گذاشتی تا کسی اشتباهت رو نبینه.
میخوای تصویر رسید فاکتور رو بگذارم اینجا تا حرفم ثابت بشه؟ یک عذرخواهی اینقدر به این درو اون در زدن نداره منم قبول میکنم:
یعنی شما میگی که این شاتباه هستش دیگه !!
2012/10/01 139,500 تومان
Invoice #5514 Date Paid
منم از ادمین میتونم عکس از لیست کل پرداختی ها نشون بدم .
شما خودت بجه ای ادم بزرگ !!! مثل بچه ها 3 تا پست یکسان توی 3 تاپیک من نفرستادی ، دیگه بچه بودن به سن نیست نیست که ، اگه مخت بچه بمونه همینه !!! به عجب ادم هایی اجازی میدن شرکت ثبت کنند !! ایران هستش دیگه همه چی با پول نیست !!
آقای قنبری شما دیگه چرا ؟
پاسخ ندید که تاپیک نیاد بالا