1 فایل پیوست
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی ohv or kimsufi %20 تخفیف
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezaaalam
سلام
شما اسکرین شات سرعت چی بهش میگن یک عکس واقعی از سرعت دانلود ندارید به ما نشون بدید؟
ممنون میشم این عکس رو در اختیار ما قرار بدید
سپاس:x
از سرور ovh سرعت 121 مگ بر ثانیه من گرفتم
از جای دیگه هم این عکس رو نگاه کنید
فایل پیوست 7843
سرورovhبله اقای کوحی سرور کیموسوفی میدن که سرور های کیموسوفی به مفتش گرونه خودم با این کار کردم مشکل ایپی پشتیبانی افتضاح و........
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
او وی اچ کجا کیم سوف کجا :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezaaalam
او وی اچ کجا کیم سوف کجا :d
شما نگفتین از کجا من کیم سوفی گزاشتم
ببخشید
آقا ناصر خوب کیم سوفی خوبه اما باید خودت با پشتیبانش بدونی چطوری باید حرف بزنی
طبق گفته ی Kimsufi سرور ها پرت شون 100 هست و Max Speed شون 11 مگابایت هست چون سرور های Kimsufi سرور های دست دوم OVH هست ممکنه گیر یکی 100 بیاد گیر یکی 1000 در کل پرت روی Kimsufi شانسی هست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zcj
طبق گفته ی Kimsufi سرور ها پرت شون 100 هست و Max Speed شون 11 مگابایت هست چون سرور های Kimsufi سرور های دست دوم OVH هست ممکنه گیر یکی 100 بیاد گیر یکی 1000 در کل پرت روی Kimsufi شانسی هست .
عزیز دلم شانسی نیست
البته ببخشید من دارم جسارت میکنم از آقا رضا هم معضرت میخوام که توی تاپیکشون دارم جواب میدم
چیزی به اسم شانسی وجود نداره طبق گفته ی خود کیم سوفی پورت هاشون رو به 1 گیگ اشتراکی ارتقا دادن
یعنی پورت همه 1 هست اما اشتراکی هست اما من 3 تا سرور دارم از این دیتا سنتر بیشتر وقت ها رسعت دانلود 100 و کمترین 90 و حد اکثر120 بوده
این تجربیات خودم
میشه به عنوان سایت لیچ ازش استفاده کرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghooriha
میشه به عنوان سایت لیچ ازش استفاده کرد؟
سلام
با لیچ مشکلی ندارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
عزیز دلم شانسی نیست
البته ببخشید من دارم جسارت میکنم از آقا رضا هم معضرت میخوام که توی تاپیکشون دارم جواب میدم
چیزی به اسم شانسی وجود نداره طبق گفته ی خود کیم سوفی پورت هاشون رو به 1 گیگ اشتراکی ارتقا دادن
یعنی پورت همه 1 هست اما اشتراکی هست اما من 3 تا سرور دارم از این دیتا سنتر بیشتر وقت ها رسعت دانلود 100 و کمترین 90 و حد اکثر120 بوده
این تجربیات خودم
دوست عزیز سلام مجدد از نظر پورت باید اعلام کنم باید دید سرور روی پورت 1 سویچ شده یا 100 و همه سرور ها این شکل نیستند
آقا رضا لطفا شمارتون رو بدید برای خرید سرو 16 گیگ میخوام - ماهیانه 92 هزارتومان دیگه، درسته؟