30% نخفیف دیگه نیست ؟ حداقل تا نیمه شعبان میذاشتید این طرح بعد حذف میکردید
نمایش نسخه قابل چاپ
30% نخفیف دیگه نیست ؟ حداقل تا نیمه شعبان میذاشتید این طرح بعد حذف میکردید
دوستان این سرور فوق العادس... :|
الان یه وی پی اس از ایشون تحویل گرفتم وای خدای من فقط باید بگیرید این وپی اس رو تا حرف منو باور کنید =d>
ممنون جناب اسکندری بابت همه چیز موفق باشید :)
امیدوارم کیفیتش راضی کننده باشه و بمونهبه اطلاع دوستان می رسونم ۵۰ درصد تخفیف ماه اول با کد تخفیف 50onetime هنوز ادامه دارهپست اول هم به روز رسانی شد
۲۰ درصد تخفیف ویژه دائمی برای کاربران محترم وب هاستینگ تالک با کد تخفیف wht20off در نظر گرفته شده که می تونند استفاده کنند
با تشکر
ممنون
جناب اسکندری حالا من 1 ماه دیگه سرور میخوام الان سفارش بدم و پرداخت کنم ؟ توی توضیحات بنویسم برای چه تاریخی سرور میخوام ؟
تنها مشکلی که امگا هاست داره دیر پاسخ دادن هست
یروز تیکت زدم هنوز خبری نیست
سلام دوستان
اگر تاخیری بوده از همه عذرخواهی می کنم. دلیل هم اینه که تعداد سفارشات زیاد هست و هنوز دوستانی هستند که سرور به دستشون نرسیده! اجازه بدید این پیک ترافیک تحویل سرویس ها تموم بشه بعد از اون در خدمتم
در مورد تیکت ها هم باید عرض کنم خدمتتون که با توجه به اینکه پنل کامل کاربری دادیم و پنل ریبوت هم توی محیط کاربری موجوده عملا خود شما می تونید همه کارهاتون رو خودتون انجام بدید و نیازی به تیکت زدن نیست. مواردی که توی به تیکت نیاز داره:
۱- بررسی امور مالی و صورتحساب ها
۲- تعویض سیستم عامل و یا ارتقای سرویس
۳- پیگیری مواردی که عملا از دست شما خارج هست و به ما مربوط می شه (مثل بررسی ابیوزها، قطعی از طرف دیتاسنتر و ...)
غیر از موارد بالا بقیه موارد جزو ساپورت نیست و به نوعی جزو مدیریت سرور محسوب می شه. با اینحال ما سعی می کنیم حتی مشکلات نرم افزاری مشتریان رو حل کنیم و کمک کنیم که بتونند بهترین استفاده رو از سرویس ها داشته باشند. (یعنی عملا داریم سرورشون رو بدون هزینه مدیریت می کنیم!)
باز هم اگر کم و کسری بوده به بزرگی خودتون ببخشید. امیدوارم دیگه پیش نیاد
دوستان من سرور خودمو تحویل گرفتم
عالی هست ، دست شما درد نکنه .
باتشکر
تنها حرفی که میتونم بگم حتی 1ثانیه هم واسه خرید از ایشون شک نکنین . واقعا از هر لحاظ فوق العاده هست قیمت ها هم خیلی مناسب نصف شب ساعت 3 یا 4 تیکت میزنی جواب میدن به تیکت من از جوان سرور سرویس داشتم 5 تا vps واقعا جونمو به لبم رسوندن همیشه مشکل داشتم یه بار آرزو موند تو دلم این 5 تا vps یک ساعت درست کار کنن تو 24 ساعت باید 15 بار vps رو ریست میکردی اما از وقتی با آقای اسکندری یا همون امگا هاست آشنا شدم و سرویس هامو انتقال دادم به سرور های ایشون واقعا فوق العاده رازیم الان 2 ماه یه ریست هم نکردم vps رو من شخصا از هر لحاظ تایید میکنم