پاسخ : باز هم پي سي ول و برنامه نويسان ايراني
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hello
چيزي كه جالب هست اين توجيهات 100 درصد منطقيتون (!!!!!!!!!!!!!!!!!) براي هر كاري كه مي كنيد هست :d
گيگفا بك آپ شما رو نداده
فلاني آدم بدي بود
فلان اسكريپت در بازار سياه بود
و ... و ...
دوست عزیز مطلبی که در بالا نوشتم توجیه برای کار خودم نبود و فقط تسویه حساب شخصی بود و فقط واسه اطلاع رسانی به دوستان گفتم
وگرنه من هم اسکریپت های نال زیادی دارم که تا حالا نه استفاده کردم و نه پخش کردم چون دوست دارم از اسکریپت فری استفاده کنم
با تشکر
آقا آخر این قضیه چی شد ؟ کسی شکایت کرد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tmfar
آقا آخر این قضیه چی شد ؟ کسی شکایت کرد ؟
شاكيان اعلام آمادگي كردند ! خودم استارتش رو ميخوام بزنم! ولي تو اين يكي دو روزه تو ساعات اداري اي كه مي تونستم برم خيلي وقتم پر بود اما انشالله سه شنبه مي رم.
خوب من اینجا هستم به شما بچه های خوب نصیحتی کنم ببینید اگه بخواین بازی کنید بعد بازیتون میدیم چون اینجا هستم تا جواب شما رو بدم بهتره که بی طرف باشین چون تیم پی سی ول با کسی شوخی نداره.عوضی تر از من هم هست واسه شروع بازی چند تا اسکریپت ایرانی پابلیک می کنم البته از آقایانی که تو این جمع هستن یک سری هاستینگ دارن که زیادی ادعای اعتبار می کنن باید کم بشه تا روشون هم کم بشه.
خلاصه امر سرتون تو لاک خودتون باشه چون دست به کار شدم و آرامشو از شما ها می گیرم.
فکر کنم فقط همین عنوان پست رو خوندی (البته از اونجا که خیلی منطقی هستین همین هم برای شما کافیه)
در مورد پی سی ول: هر کس خواست شکايت کنه ازشون، به من پيغام خصوصی بده تا به سروان ر**** در دادسرای جرائم رايانه ای در خيابان مطهری تهران معرفيشون کنم و با توجه به سابقه ای که وجود داره مطمئن هستم که ميتونن کمک کنن.
از ارشاد هم اگر خواستيد پيگيری کنيد بازم ميتونم کمکتون کنم.
هر کس خواست شکايت کنه من اطلاعات رو بهش بدم.
با تشکر
علی امیری
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
در مورد پی سی ول: هر کس خواست شکايت کنه ازشون، به من پيغام خصوصی بده تا به سروان ر**** در دادسرای جرائم رايانه ای در خيابان مطهری تهران معرفيشون کنم و با توجه به سابقه ای که وجود داره مطمئن هستم که ميتونن کمک کنن.
از ارشاد هم اگر خواستيد پيگيری کنيد بازم ميتونم کمکتون کنم.
هر کس خواست شکايت کنه من اطلاعات رو بهش بدم.
با تشکر
علی امیری
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vendor
ولی از اونجا که یاد گرفتم بعد زمین خوردن بلند شم، قسم خوردم اگه موقعیتش جور بشه یه حال اساسی به رحیمی بدم که تا آخر عمرش یادش نره.
اينشالا تو اون دنيا جواب اين ***ی رو چنان ميگيری که کلا يادتون نره :دی
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
[/COLOR]
اينشالا تو اون دنيا جواب اين ***ی رو چنان ميگيری که کلا يادتون نره :دی[/QUOTE]
پس مراقب خودت باش که این بلا سر خودت هم نیاد ، ما بیدی نیستیم که با این بادها بلرزیم
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vendor
[/COLOR]
اينشالا تو اون دنيا جواب اين ***ی رو چنان ميگيری که کلا يادتون نره :دی
هه :دی
مراقبيم اينشالا!
آقا انشالا اطلاعات مفيدی رو در اختيار دوستان قرار ميدم تا بتونن پيگير شکايت از سايت p30vel باشن :دی
پس مراقب خودت باش که این بلا سر خودت هم نیاد ، ما بیدی نیستیم که با این بادها بلرزیم
با تشکر[/QUOTE]
تا اونجا که میدونم قبل از اینکه p30vel پا به دنیای اینترنت بزاره شما ها حتی نمیدونستید اسکریپت چیه ولی حالا اومدی داری طرفداری این و اون رو میکننین. نمیدونم این وسط چی گیر شما ها میاد. فقط اینو میدنم تنها چیزی که گیرتون میومد چنتا اسکریپت ناب و مفت بود که تو خواب هم نمیتونستین داشته باشین ولی دیگه اون هم گیرتون نمیاد.
صبر کن منظورتو بهتر متوجه بشم : شما میخواین سایتی رو که چندین ساله بدون ترس از هیچ کس و ناکسی داره اسکریپت ریپ، نال و منتشر میکنه و دست خیلی از *** های اسکریپت رو که داشتن اسکریپت رایگان رو به مردم بیچاره میفروختنو رو کرده، تهدید میکنین؟ موفق باشین
با تشکر