جاب مسودی هر وقت میخای سرورهارو قط کنی قبلش یک ندا بده یک خاکی تو سرمون کنیم
x-(
نمایش نسخه قابل چاپ
جاب مسودی هر وقت میخای سرورهارو قط کنی قبلش یک ندا بده یک خاکی تو سرمون کنیم
x-(
سلام من تیک زدم ولی بعد از 24 ساعت هنوز جواب گو کسی نیست>؟
کیفیت سرورها مجموعا خوبه اما اخیرا جوان سرور مشکلات جدی پیدا کرده که اصلا به انتقادها توجهی نداره و این رویه کم کم داره بدتر میشه
روند پاسخ به تیکت ها کند شده
لحن برخورد تند و شاید پرخاش گرانه شده
توجه به مشتری هم بسیار اندک شده
بر فرض مثال سرور بنده نمیدونم دیروز خاموش شده بود چی شده بود که نه ریموت میشد نه پینگ میداد
تیکت زدم درخواست کردم مشکل رو حل کنند و علت رو هم جویا شدم
ساعاتی بعد که وارد پنل شدم دیدم بدون درج هیچ گونه پاسخ تیکت بسته شده و مشکل سرور حل شده!!
دست گلتون درد نکنه مشکل سرور حل شده بود اما دست کم نباید جواب ما رو میدادین میگفتین دلیل اینه؟یا اصلا دلیل نداره؟
در مجموع خواهشی که از جوان سرور دارم اینه که لحن برخورد رو اندکی منعطف تر کنند و در ارتباط با قطعی ها و پشتیبانی اگر دوباره مثل روزهای اول باشند خیلی خوبه
درسته که حجم بالای مشتریان/سفارشات/پشتیبانی/..... کار رو سخت کرده اما اگر دوباره به کارتون مثل سابق حساس بشید همه چی درست میشه
سرور چهار انگلستان مشکل پیدا کرده بود که ریست شد! برای این سرور جایگزینی در نظر گفته شده که به محض آماده شدن سرور جدید ما سرورهای مجازی روی این سرور را جایگزین میکنیم!
در مورد بحث لحن پاسخ! فقط با کسی که تند صحبت میکنه باهاش تند برخورد میشه! هر کس محترمانه تیکت کرده باشه و بد جواب گرفته مسلما اشتباه بوده و پ.خ کنند بنده شخصا عذرخواهی میکنم!
بحث در مورد سرورها و بعضی سوالات که بسته میشه عموما سوالات متفرقه هست که در بخش مورد نظر نباید پاسخ داده بشه و نیازمند تیکتی جداگانه در مورد موضوع هست!
در مورد پشتیبانی بیشتر به کیفیت کار دقت میکنیم! چندین فرد جهت پشتیبانی در نظر گرفته شده اند که باید بعد از تحقیقات به ما بپیوندند! شما اون طرف هستید و فقط چند مورد رو میبینید! ولی ما اینجا اولین مورد اعتماد و حفظ اطلاعات و امنیت کاربرامون و کیفیت مناسب رو میبینیم! شاید یک ماه کاربر سختی ببینه ولی مسلما تا مدت ها مشکلی پیدا نخواهد کرد! که تمامی موارد تا یکی دو هفته آینده حل میشود! اولین حرکت هم راه اندازی کنترل پنل تحت وب بود که با تمامی امکانات مورد نیاز کاربران هماهنگ و آماده شد. شاید یک وقفه سه ماهه افتاد ولی خب الان دیدید که هم جامع هست و هم بدون نقص!