-
پاسخ : مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverfire
اگر کسی کاری ازش بربیاد من حاضرم هزینه هم بدم تا اکانتم از لیمیت در بیاد ، و مشکلم حل بشه
در حال حاضر هیچ کس کاری نمیتونه بکنه فقط باید صبر کرد ، لیمیت اکانت ماکزیمم 45 روزه بعدش حتما باید تصمیم بگیرن در مورد اکانت لیمیت شده.
ادیت:
در صورتی که نخواستن این مساله رو حل کنن میشه از اینجا بعنوان کلاهبرداری پیگیری کرد:
https://www.scamwatch.gov.au/content...ag/reportascam
-
من قبلا دو تا مشتری از استرالیا داشتم . الان به یکی از اونها که خیلی از کار راضی بود و مبلغ پروژه اش هم بالا بود پیغام زدم . امیدوارم یه جواب خوب بهم بده.
شما هم اگه مشتری با سابقه خوب دارید تو استرالیا یه پیغام بدید ولی مواظب باشید این مسئله پخش نشه که بعضی ها به فکر سوء استفاده بیافتن. فقط قابل اعتماد و بهتره جای عمومی مطرح نکنیم .
گرچه این مسائل برای ما ایرانیها عادی و برای اونها تکراری هست ولی نباید امید از دست داد
-
دوستان آیا مطمئن هستید که به شما جواب ندادند ؟
چون جوابش رو تو همون صفحه ارسال مدارک در سمت راستش می نویسه .
این مسئله واسه خودم پیش اومده میگم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeidza
من خارج از ایران هستم، کاری از دستم برات بر میاد؟
شرکت فریلسنر که تو استرالیا ثبت شده و شماره تماسش
Administrative Contact:
Freelancer Australia Pty Limited
Customer Service ()
+61.292793305
Fax: +61.292793305
Suite 501
35 Lime Street
Sydney, NSW 2000
AU
Technical Contact:
Freelancer Technology Pty Limited
Matt Barrie ()
+61.292793305
Suite 501
35 Lime Street
Sydney, NSW 2000
AU
هست اکانت ایرانی هارو محدود کرده و هیچ جوابی نمی ده بهشون ، فقط میگن صبر کنید ، برای بعضی ها بیست روزه اینطوری هست و برای من 12 روز شده
صبر کردن هم به نظر من درست نیست ، اگر بشه تماس گرفت و یک جواب قطعی ازشون گرفت
اینهای که میل میدیم ویا تیکت و یا پشتیبانی حرف می زنیم میگنن واجد تائید هویت باید جواب بده و هیچ جور هم نمیشه با اون واحد تماس گرفت .
اگر میشه جواب قانع کننده گرفت خوب بود .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
onlymaj
دوستان آیا مطمئن هستید که به شما جواب ندادند ؟
چون جوابش رو تو همون صفحه ارسال مدارک در سمت راستش می نویسه .
این مسئله واسه خودم پیش اومده میگم .
بله ، و فقط نوشته در حال بررسی
Your submission was successful and is now under review. Your account will remain limited until we can confirm your identity and aim to have this resolved within 48 hours.
برای دوازده روزه این رو داره میگه
-
باتوجه به اینکه امریکا تصمیم به لغو تحریم های سخت افزاری و نرم افزاری گرفته ایم مورد قطعا در اینده حل خواهد و دوباره میتونید به صورت مستقیم کار کنید اما کمی زمان بر خواهد بود تا شرکت ها عمل کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shingo
باتوجه به اینکه امریکا تصمیم به لغو تحریم های سخت افزاری و نرم افزاری گرفته ایم مورد قطعا در اینده حل خواهد و دوباره میتونید به صورت مستقیم کار کنید اما کمی زمان بر خواهد بود تا شرکت ها عمل کنند
متاسفانه ربطی به تحریم سخت افزاری و نرمافزاری نداره بلکه مربوط به تحریم ارزی ایران میشه. اون تحریمی که برداشته میشه صرفا برای بازگشت بازار اروپایی امریکایی این محصولات به ایران هست
برای من هم هرسه مورد زده under review
-
مشتریم تو سیدنی زندگی میکنه و من آدرسش که اینجا داده یودید بهش دادم، گفت که فردا با شرکت تماس میگیره و البته گفت به دلیل قوانین اینجا ممکنه با شخصی که صاحب اکانت نیست صحبت نکنند ولی گفت پیگیری میکنه. انشاءالله بتونه یه جواب امیدوار کننده از اونها بگیره ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestdeveloper
مشتریم تو سیدنی زندگی میکنه و من آدرسش که اینجا داده یودید بهش دادم، گفت که فردا با شرکت تماس میگیره و البته گفت به دلیل قوانین اینجا ممکنه با شخصی که صاحب اکانت نیست صحبت نکنند ولی گفت پیگیری میکنه. انشاءالله بتونه یه جواب امیدوار کننده از اونها بگیره ...
من هم از دو نفر توی استرالیا کمک خواستم منتظرم ببینم جوابی میدن یا نه. خبرش رو میدم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid-f
من هم از دو نفر توی استرالیا کمک خواستم منتظرم ببینم جوابی میدن یا نه. خبرش رو میدم.
یکیشون سریع جواب داد. من ازش خواسته بودم اگر مشاور حقوقی میشناسه معرفی کنه که متاسفانه میگه نمیشناسه. اما به نظرش بهتره بجای منتظر پشتیبانی موندن بهشون زنگ بزنیم. این جوابیه که فرستاده:
Hi Majid,
I'm sorry to hear of the hassles you're having with freelancer.com. I recently had to jump through the same hoops to get my PayPal account unlocked - luckily they accepted my documents (unlike yours).
I don't have any legal advice leads I'm afraid.
I would however suggest making a personal phone call rather than relying on their support system. I think explaining your situation to a human being on the phone is most likely to get you the results you seek.
Here are their contact details:
Freelancer Australia Pty Limited
Customer Service ()
Tel +61.292793305
Suite 501
35 Lime Street
Sydney, NSW 2000
Australia
Good luck!
-
فرض کنیم یک وکیل یا شرکت مشاوره حقوقی پیدا کردیم. اگر همه مون بیافتیم دنبالش بالاخره پیدا میکنیم.
وقتی پیدا کردیم سوال هامون چیه؟ خواسته مون چیه؟ چقدر حاضریم هزینه کنیم؟
به نظر من چند مسئله مبهم وجود داره که باید بپرسیم و جواب قطعی بگیریم:
۱. آیا شرکت های استرالیائی اجازه دارن با ساکنین ایران کار کنن؟
۲. آیا شرکت فریلنسر اصلا یک Reporting Body به AUSTRAC هست یا ادعای الزام رعایت قوانین ضدپولشوئی بهانهست؟
۳. حتی درصورتی که Reporting Body باشه، داره درست عمل میکنه؟ قانون در مورد این مبالغ جزئی که ما در میاریم و میخوایم برداشت کنیم هم ملزمشون کرده verification انجام بدن؟
۴. حتی اگر ملزم به انجام تائید هویت و نشانی باشن، آیا میتونن مدارکی رو که ما میفرستیم بخاطر فارسی بودن رد کنن؟
۵. اگر همه کارهاشون تا اینجا درست باشه، اگر ما نتونیم از سد verification شون بگذریم چی به سر موجودیمون میاد؟
اگر سوالی به نظر دوستان میرسه لطفا اضافه کنید.
چند نکته دیگه:
اگر تونستیم یک وکیل یا مشاور حقوقی پیدا کنیم، من حاضرم سهم خودم از هزینه ها رو بپردازم. شنیدم وکیل هائی هستن که فقط بشرط برنده شدن دعوا دستمزد میگیرن.
من از طریق وب سایت AussieLegal - Free Australian legal information, useful DIY legal kits and recommended law firm referral service یک درخواست اولیه برای Legal Aid فرستادم و منتظر جواب هستم. خبر و نتیجه ش رو اطلاع میدم.
-
با سلام خدمت دوستان عزیز .
بعد از مطالعه صفحات مختلف این عنوان ، چند سوئال کلی برام پیش میاد .
1 - اگر کشور محل سکونت رو عوض کنیم آیا میشه اکانت رو از لیمیت خارج کرد ؟
2- از چند نفر آدرس جهت وریفای نخواستن ؟
......
حالا چند تجربه .
1 -با اکانت لیمیت نمیشه پول برای پروژه کریت یا ریلیز کنیم ، یعنی اگه اکنت درست نشه پول توش هم خراب میشه .
2 -این شرکت هنوز تسمیم اصلی خودش رو نگرفته ، برای همین ساپرتش این شکلی جواب میده .
3 -یکی از کارفرماهای ما رفته بود دفتر فری لنسر تو سیدنی ، اونجا هم بهش جواب درست نداده بودن .
4 -شاید وکیل بهترین راه حل باشه ، یا اینکه از ایران بریم ، اگه فریلنسر قبول کنه .
5 -وقت خودتون رو با ساپورتر فریلنسر از دست ندین .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amosum
با سلام خدمت دوستان عزیز .
بعد از مطالعه صفحات مختلف این عنوان ، چند سوئال کلی برام پیش میاد .
1 - اگر کشور محل سکونت رو عوض کنیم آیا میشه اکانت رو از لیمیت خارج کرد ؟
جواب:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid-f
مادامیکه اکانت لیمیت است امکان تغییر کشور و تلفن وجود ندارد. -- edit_restrictions.png
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amosum
3 -یکی از کارفرماهای ما رفته بود دفتر فری لنسر تو سیدنی ، اونجا هم بهش جواب درست نداده بودن .
میشه بیشتر توضیح بدین؟ کارفرمای شما چی گفته بود و اونا در جواب چی بهش گفتن؟
-
سلام به همه دوستان
تست میشه اسمشو گذاشت یا فداکاری یا تعیین تکلیف یا هر چی من با توجه به اینکه دو خط از دو کشور مختلف ( موبایل ) در دست دارم و در فریلنسر یکیشو ثبت کرده بودم - گفتم بزار ی بررسی کنیم بلکه نتیجش جواب سوالی شد برای خیلی از این دوستان که این روز ها احساس بدی دارن و میتونم بگم اعصابشون هم خرده . درکتون میکنم . من اون خط دیگه رو تو فریلنسر ثبت کردم - جالب بود به نظرم این تشخیص هویتی که الان میخوام بگم رو یادم نمیاد قبلا موقع ثبت خط تلفن داشتند . به هر حال خط رو تغییر دادم و بلافاصله بعدش به فرم تشخیص هویت رفت صفحه :
1. Government Issued Identification
Provide a scanned copy of a currently valid government issued ID, driver's license or passport which includes your photo, signature, name and date of birth.
خوب به هر حال منم پاسپورتم رو فرستادم اطلاعاتم رو هم به کشوری که این خط رو دارم ازش ست کردم ( البته من حساب بانکی دارم تو اون کشور که اگر ازم صورتحساب بانک هم بخوان میتونم بفرستم - به روز )
اما در کل پاسپورتم که ایرانی هست ( پی پل به اون برو و بیاش پاسپورت ایرانی رو اوکی میده و مشکلی نداره ) حالا ببینیم برخورد اینا چیه - با توجه به اینکه میتونم صورت حساب بانک کشور XXXXX رو بهشون بدم قاعدتا ممانعتی برای لیمیت شدن حسابم نیست - اصولا با رفتارشون مشخص میکنند چقدر شعور و فهم دارن - گر چه اگر منو لیمیت کنند شکایت هم میتونم بکنم چون من اطلاعاتم صحیح هست و مدارک مشخص میکنه که من علاوه بر ایران در اون کسور هم زندگی میکنم.
حالا دوستان درکل رفته برای بررسی مدارک - و طبق ایمیلشون که نوشته :
After you complete the steps we will verify your account within 2-3 business days.
اگر تا آخر هفته خط دومم ( که ادد کردم الان ) حالت وریفای نشد یا احیانا لیمیت شدم ( 270 دلار داشتم - بقیش کشیده بودم بیرون از پروفایل به پی پل خودم ) اطلاع میدم - اگر هم وریفای شد باز اطلاع میدم...
شاید بگید چرا این کارو کردم - علتش اینه که ی انسان نباید با ترس کار کنه یا زندگی کنه ( البته جدای از زندگی در ایران :دی ) اول و آخر باید خیالم راحت میشد که برنامه اینا چیه ! پست های شما برای من هم تا حدی نگران کننده بود ...
به هر حال موفق باشید - به امید آزادی در دنیا.
-
عجب کاری کردی حسین جان. به جمع لیمیت شدگان خوش اومدی! امیدوارم مشکل همه مون ختم به خیر بشه.
ویرایش: با این پست شدم «عضو انجمن»! به فال نیک بگیریم و بگیم مشکلمون ختم به خیر میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid-f
عجب کاری کردی حسین جان. به جمع لیمیت شدگان خوش اومدی! امیدوارم مشکل همه مون ختم به خیر بشه.
بالاخره باید بفهمم مشکلشون با ایرانی بودنه ( که از نظر قوانین نباید اینطور باشه ) یا کلا برای همه این تشخیص هویت رو میفرستن یا فرستاده اند ( در کل چه امروز چه فردا - تکلیف باید مشخص شه ) - اضافه کنم که اکانتم لیمیت نشده ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dreamdata
بالاخره باید بفهمم مشکلشون با ایرانی بودنه ( که از نظر قوانین نباید اینطور باشه ) یا کلا برای همه این تشخیص هویت رو میفرستن یا فرستاده اند ( در کل چه امروز چه فردا - تکلیف باید مشخص شه )
مشکلشون با ایرانی بودن ما هم هست و هم نیست. یعنی اینکه ایرانی نبودن تضمینی برای محدود نشدن اکانت نیست -- اما مثل اینکه ایرانی بودن دلیل کافی برای محدود شدن اکانت هست! یک چیزی توی مایه های «پول خوشبختی نمیاره، اما بی پولی حتما بدبختی میاره»!
-
قطعا ایرانی بودن باعث درخواست وریفای کردن و درنتیجه لیمیت شدن تا اعلام نتیجه خواهد شد.
@dreamdata بعد از اینکه مدارک از شما خواست ، درخواست widthraw کردید؟ چون با درخواست هست که لیمیت مشخص میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amosum
کارفرمای شما چه چیزی گفته بود؟ و با چه مسئولی؟
-
Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dreamdata
سلام به همه دوستان
تست میشه اسمشو گذاشت یا فداکاری یا تعیین تکلیف یا هر چی من با توجه به اینکه دو خط از دو کشور مختلف ( موبایل ) در دست دارم و در فریلنسر یکیشو ثبت کرده بودم - گفتم بزار ی بررسی کنیم بلکه نتیجش جواب سوالی شد برای خیلی از این دوستان که این روز ها احساس بدی دارن و میتونم بگم اعصابشون هم خرده . درکتون میکنم . من اون خط دیگه رو تو فریلنسر ثبت کردم - جالب بود به نظرم این تشخیص هویتی که الان میخوام بگم رو یادم نمیاد قبلا موقع ثبت خط تلفن داشتند . به هر حال خط رو تغییر دادم و بلافاصله بعدش به فرم تشخیص هویت رفت صفحه :
1. Government Issued Identification
Provide a scanned copy of a currently valid government issued ID, driver's license or passport which includes your photo, signature, name and date of birth.
خوب به هر حال منم پاسپورتم رو فرستادم اطلاعاتم رو هم به کشوری که این خط رو دارم ازش ست کردم ( البته من حساب بانکی دارم تو اون کشور که اگر ازم صورتحساب بانک هم بخوان میتونم بفرستم - به روز )
اما در کل پاسپورتم که ایرانی هست ( پی پل به اون برو و بیاش پاسپورت ایرانی رو اوکی میده و مشکلی نداره ) حالا ببینیم برخورد اینا چیه - با توجه به اینکه میتونم صورت حساب بانک کشور XXXXX رو بهشون بدم قاعدتا ممانعتی برای لیمیت شدن حسابم نیست - اصولا با رفتارشون مشخص میکنند چقدر شعور و فهم دارن - گر چه اگر منو لیمیت کنند شکایت هم میتونم بکنم چون من اطلاعاتم صحیح هست و مدارک مشخص میکنه که من علاوه بر ایران در اون کسور هم زندگی میکنم.
حالا دوستان درکل رفته برای بررسی مدارک - و طبق ایمیلشون که نوشته :
After you complete the steps we will verify your account within 2-3 business days.
اگر تا آخر هفته خط دومم ( که ادد کردم الان ) حالت وریفای نشد یا احیانا لیمیت شدم ( 270 دلار داشتم - بقیش کشیده بودم بیرون از پروفایل به پی پل خودم ) اطلاع میدم - اگر هم وریفای شد باز اطلاع میدم...
شاید بگید چرا این کارو کردم - علتش اینه که ی انسان نباید با ترس کار کنه یا زندگی کنه ( البته جدای از زندگی در ایران :دی ) اول و آخر باید خیالم راحت میشد که برنامه اینا چیه ! پست های شما برای من هم تا حدی نگران کننده بود ...
به هر حال موفق باشید - به امید آزادی در دنیا.
سلام
من هم دقیقا همین اشتباه رو مرتکب شدم و اکانتم رفته رو هوا فعلا.
کشور و آی پیم آلمان بود اومدم با تلفن مالزی وریفای کردم علاوه بر اینکه اکانتم کشورش پرید 1هفته بعد هم لیمیت شد! حالا هم که جوابگو نیستن.
-
بقیه بچه ها هم کشورشون با شماره موبایلی که داده بودند فرق میکرد؟! گویا مشکل از همینجا شروع شده!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestdeveloper
بقیه بچه ها هم کشورشون با شماره موبایلی که داده بودند فرق میکرد؟! گویا مشکل از همینجا شروع شده!
نه من کشور ایران و شماره ایرانسل زده بودم. همین شماره امضا رو.
-
پاسخ : Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tehranshahr
سلام
من هم دقیقا همین اشتباه رو مرتکب شدم و اکانتم رفته رو هوا فعلا.
کشور و آی پیم آلمان بود اومدم با تلفن مالزی وریفای کردم علاوه بر اینکه اکانتم کشورش پرید 1هفته بعد هم لیمیت شد! حالا هم که جوابگو نیستن.
سلام - آخه وقتی من بیلینگ آدرس معتبر از کشور x و y دارم چرا باید لیمیت شه ؟ حالا به هر حال عرض کردم من عادت ندارم با ترس و استرس کار کنم ( همچنین عرض کردم سوای از زندگی در ایران که اجباریه ) باید تکلیفمون مشخص شه. اتفاقا عملا خودمو انداختم جلو ازم هر مدارکی بخوان بفرستم ببینم دردشون چیه /
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestdeveloper
کشور من با شماره موبایل یکی بود و هست ( حتی الان هم که عوض کردم شماره رو و رو حالت پندینگ هست ( برای بررسی ) باز کشور و شماره مچ هست )
اکانتم لیمیت نیست .
-
شماره موبایل، کشور و آی پی من از ایران بوده و لیمیت شدم. تنها اشکال کار من این بوده که گاهی با آی پی آمریکا درخواست ها رو ثبت می کردم، و گاهی هم به دلیل اینکه پراکسیفایر باز بوده و یکی از صفحات فری لنسر هم باز بوده، اتصال با فری لنسر با آی پی آمریکا انجام شده.
توجه دارین که اگر شما هیچ کاری با صفحه فری لنسر نداشته باشید، هر چند مدت یه درخواست از طریق صفحه به سایت فرستاده میشه تا وضعیت آنلاین بودن شما مشخص بشه، و در زمانی که از پر.اکسی استفاده می کنید، این درخواست با آی پی پر.اکسی فرستاده میشه.
من به غیر از این مورد بی توجهی، همه چیز رو واقعی داده بودم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mst_ab
شماره موبایل، کشور و آی پی من از ایران بوده و لیمیت شدم. تنها اشکال کار من این بوده که گاهی با آی پی آمریکا درخواست ها رو ثبت می کردم، و گاهی هم به دلیل اینکه پراکسیفایر باز بوده و یکی از صفحات فری لنسر هم باز بوده، اتصال با فری لنسر با آی پی آمریکا انجام شده.
توجه دارین که اگر شما هیچ کاری با صفحه فری لنسر نداشته باشید، هر چند مدت یه درخواست از طریق صفحه به سایت فرستاده میشه تا وضعیت آنلاین بودن شما مشخص بشه، و در زمانی که از پر.اکسی استفاده می کنید، این درخواست با آی پی پر.اکسی فرستاده میشه.
من به غیر از این مورد بی توجهی، همه چیز رو واقعی داده بودم.
مشکل از این نیست وگرنه میگفتن چرا با ای پی های متفاوت وصل میشی
-
پاسپ و ر ت آی . آر - مدارک کشور XXXXX - وریفای انجام شد - کمتر از 15 ساعت
چند تا نتیجه میشه گرفت :
1) من شماره تماسم با کشورم در فری... یکیه اما با پاسپ و ر ت م یکی نیست اما وریفای شد.
2) من اکانتم لیمیت نبود و خودم رو انداختم وسط ببینم اگر در آینده قراره گیری بدن از الان تکلیفم مشخص باشه + الان کار راحت تر باشه ( چون لیمیت نبودم و موضوع لج بازی باهام در میون نبود و خیلی هم سریع اوکی کردن )
3) هیچ ربطی به آی پی واقعا نداره - اسکن رو با ی آی پی دیگه - و لاگین رو با ی آی پی دیگه ( از یک کشور البته ) انجام دادم - به هر حال حسین فداکار شدم تو این داستان :دی
4) هیچ ربطی به اینکه آی پیتون و کشوری که انتخاب کرده اید نداره - کشور من چیز دیگست - آی پی 2-3 جای مختلف استفاده شده بود حتی ایران :دی
Your identity has been successfully verified.
Thank you for helping to keep Freelancer.com safe and secure.
پس میشه گفت اگر شما مدارکی فرستادید و هنوز تایید نشده یا لج کردند یا نمیخوان باز کنند یا منتظر دستورات جدید هستند یا هر چیزی تو این مایه ها.
فکر کنم دوستانی که صداقت داشتن و اطلاعاتشون رو از ایران زده بودن بیشتر تو دردسر افتادن . البته عرض کردم مدارک منم واقعی هستش و از کشورهای دیگه شماره تماس و ادرس معتبر شرکت دارم .
انشالله مشکل همه حل شه
-
سلام دوستان عزیز ،
کار فرمای ما رفته بود تو دفتر فریلنسر تو سیدنی و به اون گفته بودند که مدارک ما در حال بررسی هست و باید صبر کنیم (کلا جواب سر بالا میدن)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amosum
سلام دوستان عزیز ،
کار فرمای ما رفته بود تو دفتر فریلنسر تو سیدنی و به اون گفته بودند که مدارک ما در حال بررسی هست و باید صبر کنیم (کلا جواب سر بالا میدن)
وقتی اینطوری پیگیری بشه می فهمم که کاربرای های ایران مهم هستن ، من پیشنهاد می کنم از کافرماهاون بخوایم تیکت بزنن و بگن چرا از لیمیت در نمیارن مارو ، اینطوری فکر میکنم سریعتر مشکل حل بشه
-
دوستان این شماره تماسها اشتباه هستند!! هیچکدام شماره تلفنی که درست باشه ندارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestdeveloper
دوستان این شماره تماسها اشتباه هستند!! هیچکدام شماره تلفنی که درست باشه ندارید؟
بله من هم زنگ زدم اشتباه هستش ، دوستان شماره دیگه ای نیست ؟
-
دوستان من که تا به حال با فری لنسر کار نکردم و اطلاعات لازم رو هم برای پروژه برداشتن ندارم..اما میخواستم بدونم اگه بعد از پس گرفتن دلار هاتون از فری لنسر دیگه به ایرانی ها اجازه ندن توش فعالیت کنن; اون وقت برای ساختن یک اکانت جدید چه مدارکی لازم دارید?ممنون میشم جواب بدید دوستان
-
سلام دوستان ، این ساپورت فریلنسر کلا از نظر شعور تعطیل هست .
هر سوئالی که ازشون میپرسی کلا جواب سر بالا میدن ، من از دیروز 5 تا ticket زدم و گفتم که اگه فریلنسر اکانت من رو ببنده ، چه بلایی سر پولهای من میاد ؟ و کلا خودشون رو به کوچه علی چپ میزنن
این هم متن آخرین تیکتی که زدم (hello again .
please listen to me Carefully , it is a simple question , if freelancer.com decide to close my account what happened for my money that now exist in my account ?)
اگر کسی به ذهنش میرسه که چی ازشون بپرسیم ، بگه لطفا ، حالم از اینا به هم میخوره ،
راستی کارفرمای ما 2 بار دیگه رفته بود دفتر فریلنسر و باز هم جواب سر بالا داده بود ، خود کارفرما از روش برخورد اینا تعجب کرده بود .
-
مجدد از یک ایمیل جدید هم براشون این سوئال رو ارسال کردم و گفتم من دوست دارم تو سایت شما عضو بشم اما این سوئال برام پیش اومده ، ببینم جوابشون چیست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amosum
هر سوئالی که ازشون میپرسی کلا جواب سر بالا میدن ، من از دیروز 5 تا ticket زدم و گفتم که اگه فریلنسر اکانت من رو ببنده ، چه بلایی سر پولهای من میاد ؟ و کلا خودشون رو به کوچه علی چپ میزنن
این هم متن آخرین تیکتی که زدم (
hello again .
please listen to me Carefully , it is a simple question , if freelancer.com decide to close my account what happened for my money that now exist in my account ?)
اگر کسی به ذهنش میرسه که چی ازشون بپرسیم ، بگه لطفا ، حالم از اینا به هم میخوره ،
راستی کارفرمای ما 2 بار دیگه رفته بود دفتر فریلنسر و باز هم جواب سر بالا داده بود ، خود کارفرما از روش برخورد اینا تعجب کرده بود .
فریلنسر تبدیل به یک کلاهبردار بزرگ شده از فی های مختلف گرفته تا نرخ تبدیل ارز و مشکلات دیگه ، تو نت خیلیا از دستشون مینالن ، با گرفتن وکیل های حرفه ای هم نمیزارن شکایت کسی به جایی برسه.
من مشکلی نداشتم باهاشون اما از این به بعد دیگه اعتماد ندارم به اینا و کوچ میکنم به elance یا odesk
-
سلام جواب تیکت اومد هاهاهاهاهاها(Hi there,
Thank you for your response.
Your account cannot be closed as it is on limited status. Your account can only be closed once the issue is settled. We suggest that you complete all the requirements indicated in the Verification Center to lift the limitations on your account.
For your convenience, here is the link again:
https://www.freelancer.com/users/lim...ion_center.php
Should you have other concerns, please feel free to contact us.
)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amosum
این هم متن آخرین تیکتی که زدم (
hello again .
من دوتا خواهش از شما دارم، اینکه زیاد تیکت بزنیم و در این مورد سوال بپرسیم جز اینکه دیگه به تیکتها از ایران توجه نکنند فایده ی دیگه ای نداره چون مسئول رسیدگی به اکانتهای لیمیت شده یک دپارتمان دیگه هست و افرادی که تیکتها را جواب میدهند هیچ اطلاعی در این خصوص ندارند.
دومین خواهشم اینه که اگه شماره تماس درست از آنها دارین (یا شریکتون داره) به من بدهید چون این شماره تماسهایی که تو این فروم نوشته شده اند درست نیستند.
ممنون
-
و این هم جوابی هست که به ایمیل جدید زدن (توی این ایمیل خودم رو به عنوان یک کاربر جدید که تمایل به عضویت داره معرفی کرده بودم و گفته بودم که در صورت بسته شدن اکانت چه اتفاقی میفته)
هاهاهاهاهاهاههاهاهاههاهاه اهاهاهاههاهاهاهاهاههاهاها
(Hi there,
Thank you for contacting Freelancer.com Support.
To set your expectations, only funds earned from projects can be withdrawn. Deposited funds cannot be withdrawn; they can only be refunded to their original Payment Gateway.
If the account has a balance of more than $30 USD, the user will be advised to either withdraw or refund their funds before the deactivation of the account.
Please do not hesitate to contact us again if you have further queries.)
-
حتما جهت شماره تماس میپرسم ، اما دفعه قبل گفته بودن که فقط با ایمیل جواب میدن .
-
دوستان این هم متن جدیدی که هم اکنون فرستادم .
(my friend your answers is very General and they are not good for me .i know that my account is limited and also i know that you limit all Iranian accounts , and also i sent my documents 5 days a go .
my question is very very very very clear , why you don't like answer ?!!!!
if freelancer.com decided to close , block or Boycott my account or any other Iranians account , what happens for our money that now exist in our account ?
please answer with Courage and honesty.
It is my right to know.
please please please answer clear i am very tired . )
ببینم جواب این رو چی میدن (حدود 2000$ تو حسابم گیر کرده)
-
من می گم بیایین یه وبلاگ درست کنید و این موضوع رو بحث کنید توش و یه نفر که اینگلیسیش خوبه بیاد همه چی رو بگه (مثلا بگه که ما مدارک فرستادیم اینا جواب نمی دن و اینا...) عنوانش رو هم بزارین مثلا freelancer is scam اینا....! بعد بچه ها و انوایی که seo شون خوبه بیان پخشش کنیم تو نت (تو سایتای خارجی) یکم که بالا اومد و سرو صدا کرد اینا خوشون می ترسن! دیدم ها تو سایتای خارجی! طرف بزرگ freelancer بود اومده تو کامنت ها گفته یوزتو بده ببینم!!