شرمنده متوجه نشدم
یه لحظه همینطور رد میشدم دیدم داغ کردم
آخه ما عادت داریم اونقدر که از چیزای خوب گله میکنیم از چیزای بد نمیکنیم ;;)
نمایش نسخه قابل چاپ
1. سايت زرين پال امنيت اطلاعات کاربران خودش رو توسط پروتکل ssl تضمين ميکنه. حدود 3 ماه هستش که سرعت اين پورت در ايران محدود شده. راه حل ارائه شده توسط زرين پال ارائه ميرور آلمان و ايران هستش به اين صورت که کاربران ايران روی سرورهای ايران و کاربران خارج از ايران روی سرورهای آلمان هدايت ميشن.
سرور ايران
سرور آلمانکد:https://ir.zarinpal.com
2. متوسط زمان پاسخگویی به تيکت ها در زرين پال 4 ساعت هستش. زرين پال 3 اپراتور برای سايت داره و حتی در ساعات غير کاری هم به تيکت ها رسيدگی ميشه و پاسخ داده ميشه.کد:https://de.zarinpal.com
3. به اين منظور که زرين پال تراکنش ها رو برای مشتری شما تضمين ميکنه. مجوزی که برای زرين پال صادر شده برای همين منظور هستش. اگر قرار بود درگاه عادی ارائه بشه که بانک ها هم ارائه ميدادن و نيازی به زرين پال نبود. زرين پال هدفش تضمين تراکنش برای مشتری و فروشنده هستش. تا هم مشتری و هم فروشنده بتونن فارغ از نگرانی به فعاليت خودشون ادامه بدن.
4. لازمه بقای هر سيستم دريافت کارمزد های معقول فارغ از چشم و هم چشمی هستش.
5. بر اساس آمار موجود زرين پال در حال حاضر بيش از 3000 هزار درگاه فعال داره. جالبه بدونيد به خاطر تبليغاتی که زرين پال روی ايميل ها و حتی در مجله های فيزيکی برای پذيرندگانش انجام ميده خيلی از اين پذيرنده ها با وجود داشتن درگاه بانکی از درگاه زرين پال هم استفاده ميکنن. برای مثال سايت ای نتورک رو در اين رابطه مثال ميزنم که با وجود داشتن درگاه های بانکی از درگاه زرين پال هم برای کاربرانی که در زرين پال عضو هستند استفاده ميکنه.
6. بهتره مديريت با کاربرانی مثل شما که هدفشون تخريب ديگران در هر جائی هستش برخورد کنه تا اين تاپيک به انحطاط نره. از مديريت ميخوام با کاربر يا کاربرانی که در اين تاپيک سعی کردند اقدام به تخريب سايت های رقيب کنند برخورد جدی کنه.
دوست عزیز من توی این تاپیک فقط حقایق رو گفتم و تجربه ی خودم رو از استفاده از درگاه زرین پال توی مدت حدود 2 ماه بیان کردم که مجموع تراکنش های من توی اون مدت یک میلیون تومان بود
نه قصد تخریب داشتم نه چیزه دیگری فقط حقایق بود
به هر حال هر چی باشه من مثل شما شرکت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند رو تخریب نمی کنم و شما و گروهتون پاتون رو فراتر از این گذاشتید و هر جا که صحبتی ار بانک ملت می شود اونجا رفتید و شروع به تخریب کردید و هیچ وقت این حرف شما رو یادم نمیره که ادعا کردید بهتر از بانک ها می تونید سرویس بدید
من دیگه دلیلی برای ادامه ی این بحث نمی بینم خوانندگان این تاپیک خودشون می تونن در این باره قضاوت کنند
ســلام
مدیریت محترم پی لاین من نمیدونم باید از کجا گزارش تخلف برای شما ارسال کنم توی سایتتون چیزی ندیدم اگر امکان داره سایت زیر رو چک کنید فکر کنم قوانین شما رو زیر پا گذاشته:
خرید آنلاین ساکس kh-city
پروکــسی فروش دارن مثل اینکه, من موارد اینطوری زیاد میبینم ولی نمیدونم باید چطوری به شما اطلاع بدم اگر توی سایتتون یه صفجه abuse بزارید فکر کنم خیلی خوب باشه
سلام دوست عزیز
من فقط با زرینپال کار کردم، نه اشناشون هستم و نه براشون کار می کنم
من بیش از 6 ماه هست که دارم از زرینپال استفاده می کنم، تا به حال یک بار هم نشده که کاربری به من بگه تراکنش ناموفق داشته و تا به حال بیش از هزار تا تراکنش حداقل انجام شده.
تمام تیکت هایی که من تا به حال براشون ارسال کردم زیر 4-5 ساعت جواب گرفتند، در ساعات اداری هم که می تونید تماس تلفنی بگیرید تا مشکل شما رو رفع کنند.
اگر دریافتی های شما زیاد باشه می تونید باهاشون صحبت کنید و اگر مورد تاییدشون باشه کارمزد رو کم می کنند توی شرایط خاص ولی دقت داشته باشید که این کارمزد برای ارائه ی سرویس بهتر هست
فکر می کنم 3000 درگاه فعال داشته باشند، من خودم برای سایت فایل شیرینگ و همین طور هاستینگم فقط از زرینپال استفاده می کنم
مشکل از طرف شما بوده دوست عزیز :) یک روز فقط همچین مشکلی بود، من تیکت زدم و گفتند که به خاطر محدودیت https در ایران هست، در کمتر از چند ساعت کاری کردند که کاربران به سرور المان فرستاده بشوند و همچین مشکلی نباشه دیگه.
اقا Am!r فکر می کنم اگر دخالتی در این تاپیک و در صورت امکان پاک سازی انجام بدید خیلی خوب باشه ، این بنده خدا تاپیکش کلا شده کل کل،
===
payline عزیز من هم صفحه abuse رو پیشنهاد می کنم ، چون منم چندتا سایت مخلاف قوانین رو دیدم
:ی معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir
یا
معرفی سامانه پرداخت زرین پال؟
از همین بحث ها معلوم میشه زرین پال در چه حدی هست....
درگاه بانک ملت و اقتصاد نوین هم که رفته
ملی اومده
ملی هم که خرابه
برگردیم پیش به پرداخت بهتره
سلام
دوستان دموی درگاه مستقیم این شرکت رو دارین؟
اسم پذیرنده در درگاه بانکی ملت و ملی چه چیزی خورده؟
وایرایش شد . پاک
چه بلایی سره پی لاین اومده ؟ چرا همه درگاه ها بسته شده ؟
دوستان من یک درگاه مستقیم گرفتم از این سایت روی whmcs که خیلی عالی کار کرد ، البته من خودم درگاه مستقیم دارم ولی این رو برای روز مبادا گرفتم ، مثلا وقتی که ملت مشکل داره شما میدونید که یه درگاه ملی فعال دارید ، سایت اصلی پی لاین هم خیلی خوب طراحی و نوشته شده ، حالا باید تو تسویه حساب تست بگیرم ببینم چطوری کار میکنن.
یک پیشنهاد هم برای مسئولین درگاه دارم ، بهتره برای ضمانت پول و اطمینان کاربر ها یک مشخصات دقیق و یا یک مجوز خاصی رو تهیه کنید تا پذیرنده ها با خیال راحت استفاده کنن
با سلام
ابتدا یک خبر رو عرض می کنم :
الگوریتم سایت برای مقابله با فروشندگان و محصولات غیرمجاز و v.p.n تغییر پیدا کرده.
الان دقیقا همون آدرس و یا ساب دامینی که دارید روی اون کار می کنید رو باید وارد کنید و برای اون درخواست درگاه پرداخت بدید تا قادر باشید به درگاه پرداخت وصل بشید.
این روش برای جلوگیری از سو استفاده فروشندگانی هست که در طول این مدت به لطف گزارش ها و در اصطلاح زیر آب زنی های شرکت های مشابه، بیشترین مشکل رو برای Payline به وجود آوردن.
مجوزهای لازم گرفته شده و هماهنگی های لازم هم انجام شده، به زودی منتظر خبری بزرگ از جانب Payline باشید.نقل قول:
یک پیشنهاد هم برای مسئولین درگاه دارم ، بهتره برای ضمانت پول و اطمینان کاربر ها یک مشخصات دقیق و یا یک مجوز خاصی رو تهیه کنید تا پذیرنده ها با خیال راحت استفاده کنن
این هم تاثیری نداره خوب من می تونم روی ساب دامین اول یک سایت خاصی بیارم بالا بعد درگاه گرفتم عوض کنم :-| این طرح زمانی خوبه که بک ربات یا شبیه این رو اوکی کنید سایت هایی که از شما درگاه دارن اون ها رو بررسی کنه و مورد مشکوک رو گزارش کنه .
قبل از اعمال تغییرات اینچنینی، تمامی این موارد و احتمالات در نظر گرفته میشه و بعد تغییرات با تهیه بستری مناسب اعمال میشه.
شما میدونید که ربات یا چیزی شبیه به این ننوشتیم و که درگاه ها رو بررسی نمی کنه ؟
پیشنهاد می کنم این روشی که گفتید رو تست کنید و ببینید حداکثر چقدر درگاه شما باز می مونه :)
میدونم که احتمالا اینجا جای این بحث نیست
و احتمالا از هر کسی کوچکترین گله ای بکنی پاک میشه !
اکا حقیقت رو میگم حتی اگر پاک بشه
بنده به شخصه اصلا از پی لاین راضی نیستم و همینجا اعلام میکنم
که همین الان به دلیل یک حرکت ایشون 12 هزار تومن مشتریم پرید !
بنده قصد داشتم کنار سایتم یک حمایت مالی از سایت بزارم
اما گفتم حالا که اینجوری شد هاست هم از این طریق بفروشم
اسکریپت آسان پرداخت رو نصب کردم !
رفتم سفارش api بدم که دیدم کار نمیکنه
سپس با پشتیبانی تماس گرفتم :
پیشتیبانی پی لاین واقعا 7*24 هست به طوری که بنده از سرعت پاسخگویی جا خوردمنقل قول:
پنجشنبه 26 مرداد 1391 , 14:49 | سجاد چاری پور با سلام،
طبق اخبار و اطلاعیه هایی که در سایت درج شده در حال حاضر به دلیل تغییراتی که در سیستم داده میشه، درگاه های جدید رو نمی تونیم تایید کنیم.
انشا ا.. به زودی با سسیتم جدید و امکانات جدید با شما خواهیم بود.
پنجشنبه 26 مرداد 1391 , 14:29 | ساسان درمنکی فراهانی
سلام من در سایتم که ساب دامین ساختم
http://hemayat.*****/
میخوام کسی که میخواد کمک مالی کنه با اون آدرس بره
حالا هر کاری میکنم میرم روی api این پیغام رو میده :
بعد از تایید درگاه های پرداخت درخواستی شما، api key شما در این قسمت قابل مشاهده و استفاده خواهد بود.
----------------------
الان چطوری برای جایی که درست کردن api بگیرم ؟
بعد از 2 دقیقه جواب میدن
اما کاش در همه کارها خوب بودن نه پشتیبانی
با تشکر
س.د.ف
دوست عزیز من از این شرکت سرویس دارم پشتیبانی و پرداخت وجه عالی هست
الانم درگاه ندادن به دلیل این هست که دارن سایتشون رو ارتقا میدن و خدمات بیشتری اضافه میکنند
که از قبل به کاربران ایمل فرستادند و خبر رسانی کردند
به دلیل اینکه پی لاین به دلایل خودش فعلا نمی تونه به شما درگاه بده ناراضی هستید ؟ اصلا از چی ناراضی هستید ؟ خیلی جالبه پستتون .
درود
این مورد که امکان ارتقا و ارائه درگاه در حال حاضر ممکن نیست و همچنین پاسخگویی به تیکت ها و تسفیه حساب ها با تاخیر انجام میشود در همان صفحه اول سایت درج شده و به مشترکین هم ایمیل زدند.
هرچند که تسفیه حساب ها برای ما طبق روال انجام شده شما کمی در گرفتن پاسخ عجله کردید اگر نه قبل از این مورد درگاه را برای مشترکین خیلی سریع و عالی فعال میکردند!
ما از چند درگاه استفاده میکنیم که از پی لاین بیشتر از بقیه راضی هستیم به دلیل کیفیت کارشون!
موفق باشید
بله الان در جربان قرار گرفتم
عزیز شما پست من رو خوندین که میخندین ؟
من میگم باید اطلاع رسانی دقیق تر انجام میشد
نه اینکه تازه به من 7:44 دقیقه ایمل برسه
با سلام
بله بنده در جریان قرار گرفتم
بنده الان ایمیل به دستم رسید
من راجع به خدمات و پشتیبانی پی لاین حرفی جز تعریف نزدم و نخواهم زد
پی لاین یکیه و تو کارش بهترینه از نظر من
مشکل بنده فقط خبر رسانی بد هست
چون به دلیل یک اطلاع رسانی یک مشتری هاست رفت چون درگاه انلاین میخواست
یک مشتری دیگه هم الان پرید !
دیگه چی باید بگم
با تشکر که در کمال لطف و احترام پاسخگوی سریع مشتریان هستید
با تشکر س.د.ف
با سلام،
لطفا Yahoo ID تون رو واسم PM کنید که مشکل تون رو برطرف کنیم
این موضوع دیروز اعلام شده و همون دیروز هم به تمام کاربران ایمیل فرستاده شده نه الان! شاید ISP شما Cache server داشته باشه و دیرتر مطلع شده باشید.
گزارش های دریافت تمام ایمیل ها هم دیروز که اعلام کردیم دریافت شد.
علاوه بر اون دیروزر اخبار هم درج شده و علاوه بر اخبار هم، در صفحه اصلی سایت نوشته شده همون مطالب
مطلب مهم تر اینکه تمام درگاه های قبلی فعال هستند و هیچ درگاهی حذف نشده و مشکلی نداره، اگر قبلا درگاه داشتید الان هم به همون صورت باید باشه.
من خندیدم ؟ پیشنهاد می کنم پستم رو دوباره نگاه کنید :)نقل قول:
عزیز شما پست من رو خوندین که میخندین ؟
من میگم باید اطلاع رسانی دقیق تر انجام میشد
نه اینکه تازه به من 7:44 دقیقه ایمل برسه
عزیز من دقیقا همون متنی که در اخبار سایت Payline هست برای همه ایمیل هم شده .
مشکل تون برطرف شد
ba salam aya module pardakht online baraya joomla 1.5 darid
پي لاين كي دوباره فعال ميشه كه درگاه بده؟
یکی از بزرگترین اشتباه شان را کردند که درگاه را برای مدتی بستند
چون هر تغییر و تحولی را که بخواهند ایجاد کنند نباید برای مدتی هر چند یک روزه خدمتی را متوقف کنند بلکه اینها چند هفته است
مثلا من برای یک سایتم نیاز مبرم داشتم که درگاه بگیریم چند روز هم صبر کردم ولی مجبور شدم بروم از تک پرداخت سرویس بگیرم
حتی تیکت هم فرستادم که به صورت دستی تایید کنند ولی این کار را نکردند
شرکت ها بایند بدانند در فضای رقابتی امروز نباید به همین سادگی کاربری را از دست داد
با سلام،
شاید به نظر شما که از اتفاقات و تغییر و تحولات مثبت سیستم بی خبر هستید، اینکار اشتباه به نظر بیاد، اما همونطور هم که قبلا اعلام شده، هر سایتی سیاست های مربوط به خودش رو داره.
ما هم میدونیم فضای امروز رقابتی هست، به همین خاطر اقدام به به روز کردن سیستم ها و امکانات سایت کردیم.
بخش عمده ای از کدنویسی و پلتفرم سیستم تغییر کرده که باعث امن تر شدن و لودینگ سیستم شده.
بخش های امنیتی بیشتری اضافه شده که امکان تخلف و کلاه برداری رو به حداقل رسونده و اینها در مجموع به نفع کاربران وب سایت هست.
در طی این مدت هم به صورت اخبار و هم به صورت اطلاعیه در صفحه اول وب سایت اعلام شده که بصورت موقت به افراد جدید درگاه داده نمیشه و درگاه های قبلی هم فعال هستند و بدون مشکل دارند به کارشون
ادامه میدن.
به صورت دستی هم هیچ وقت، هیچ چیز در سیستم انجام نمیشه و تمامی فرایندهای موجود در وب سایت بصورت اتوماتیک و هوشمند انجام میشه.
ظرف امروز یا فردا سیستم جدید رونمایی میشه و انشا ا.. کسانی که از سایر سیستم ها سرویس دارند، میتوننن سرویس جدید ما رو با سرویس های الان شون مقایسه کنن :)
سلام
ممنون از توضیحی که دادین
من هم نیاز مبرم به درگاه شما دارم
اما فعلا صبر میکنم
ممنون
انشا ا.. تا فردا سیستم جدید رو نمایی خواهد شد.