پاسخ : تکلیف سرورهای ایرانی چی شد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanous_m
با تشکر از دوست عزیزمون که در راه خدا کار میکنند
عزیز من بنده چیزی نمی کشم روش فقط بابت این که مشتری بهشون معرفی کنیم به ما پورسانت میدن وگرنه بحث دلالی نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Parserver
دوست عزیز من ، اگر مایل هستید میتوانیم سرور شما را در ایران با پهنای باند نامحدود در رک اختصاصی خودمان کلو کنیم ، هیچ نیازی هم نیست که حتما شما سایت دانلود داشته باشید
در صورت تمایل اعلام کنید تا هزینه ها را خدمت شما اعلام کنیم
همچنین میتوانیم هر تعداد ای پی که نیاز دارید خدمت شما ارائه بدیم ،
با تشکر
با سلام
با هاست ایران کار می کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kjwr38iu39t
عزیز من بنده چیزی نمی کشم روش فقط بابت این که مشتری بهشون معرفی کنیم به ما پورسانت میدن وگرنه بحث دلالی نیست
پسر خوب یک بحث رو بیراهه کشیدی به خاطر چیزی که ازش اطلاعی نداری وسط افتادی واسه چی؟ این هاستینگ هاست دانلودش کجاش نوشته سرور ایران؟
نقل قول:
دیتاسنترهای معتبر بین المللی،
الان آسیاتک بین المللی هست یا شاتل؟
حتی کرکره سرور مجازی ایرانشم که پایین کشیده نوشته تمام شد.. چیزی هم بهت میگیم ناراحت میشی... خواهشن بحث رو بیراهه نکش...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
پسر خوب یک بحث رو بیراهه کشیدی به خاطر چیزی که ازش اطلاعی نداری وسط افتادی واسه چی؟ این هاستینگ هاست دانلودش کجاش نوشته سرور ایران؟
حتی کرکره سرور مجازی ایرانشم که پایین کشیده نوشته تمام شد.. چیزی هم بهت میگیم ناراحت میشی... خواهشن بحث رو بیراهه نکش...
دوست خوب من لطف کن درست نگاه کن داخل سایت یه قسمت داره توی منوهاش قسمت انواع هاست پایین نوشته شده هاست دانلود و آپلود بعدشم من اصلاً بحثم هاسته نه سرور دوست خوب من
انصافاً قیمت هاستشو نگاه کن مقایسه کن هاست هاست هاست هاست هاست هاست هاست هاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
با سلام
با هاست ایران کار می کنید؟
سلام
خیر دوست عزیز با هاست ایران کار نمیکنیم
در صورت تمایل و اطلاعات بیشتر در بخش پشتیبانی پارس سرور تیکت ارسال نمائید
portal.parserver.net
پارس سرور آماده ارائه خدمات از ایران در ضمینه هاست ، سرورهای مجازی سرورهای اختصاصی اجاره فضای سرور co-location با پهنای باند نامحدود می باشد
برای دریافت اطلاعات بیشتر تیکت ارسال کنید ، متاسفانه اینجا نمیشود آفری ارائه داد .
خوشحال میشویم پاسخگوی شما عزیزان باشیم.
میتوانیم به شما سروران گرامی مشاوره رایگان بدهیم
اعضا - Parserver Isatis
احساس می کنم تاپیک استاتر شد
تاپیک فروش
خخخ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_AF_
تاپیک فروش
خخخ
حق با شماست
عذرخواهی ما را بپذیرید .
با سلام
مهم داشتن قرار داد است
احتمالا شما قرارداد نداریید
شما می توانستید قرارداد یکساله ببنید اما با شرایط پرداخت ماهیانه
در این صورت شرکت نمی تواند زیر ان بگذرد.
مثلا ما یک هاست رو 5 ساله می فروشیم. قرداد هم با مشتری داریم. حالا سال دوم قیمت سرور سه برابر شود ضرری برای مشتری نیست زیرا در قرارداد قید شده 5 سال میزبانی.
لذا قبل از خرید از هر شرکتی تلفنی شرایط کامل یکسال را بپرسید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Parserver
آقای امیری عزیز چرا شما اینقدر بدبین هستید برادر من
پهنای باند نامحدود وجود دارد و هست
در صورتی که مایل باشید ما کلا سروری به شما میدهیم که از داخل و خارج دانلود کنید و نامحدود برای شما باشد .
ما منتظر ای پی های اختصاصی ripe هستیم که به محض اینکه دریافت شد آماده ارائه هست و در صورت تمایل به شما ارائه خواهیم داد
شما تو سایتتون اونطوری که بنده دیدم زده بودید : پارس آنلاین ، افرانت ، سروش رسانه!!!!درسته؟؟؟؟
خب اینم میتونم با قاطعیت اعلام کنم که هیچ کودوم از این 3 تا دیتاسنتر و یا به قول دوستان گل متخصصمون آشپزخونه و حال پذیرائی نا محدود نمیدن یعنی اگه بدن مجموعه ی ما تمام سرمایشو ایران سرمایه گذاری میکنه دیگه چرا بریم جای دیگه...
آسیاتک رو هم که کلا بیخیال میشیم اون بیشتر شبیه خوابگاهه تا...
شاتل هم که فقط به سایتای دانلود میده و با محدودیت خاص که البته منتظریم ببینیم حرکت شاتل چی هستش برای فروشنده ها...
خب هاست دی ال هم همینو اول میگفت، تا ارائه دهنده های اصلی قیمت رو کاهش ندن هیچ چیزی معلوم نمیشه وقتی هر ترابایت رو شرکتای ایرانی بیشتر از 1 میلیون میدن یعنی چی؟؟؟
یعنی زیر ساخت پهنای باند رو مفت نمیده که شما هم مفت بدی...
ناراحت نشید ولی بهتره آرم جوملا رو بردارید از اون بالا یه خورده هم به وضع سایتتون برسید خیلی تابلوئه...
تا دیروز دامنه فقط ثبت میکردید و تو انجمن چیزی به عنوان پارس سرور وجود نداشت حالا وجود خارجی پیدا کردید و میخواید نامحدود هم بدید...
شما حتی تو whois دامنتون ادرس درست ندادید و یه شماره تماس از خودتون به جا نذاشتید...
حالا چطوری به شما اعتماد میشه کرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
دوست عزیز اگر میشناسید یا علی... این همه همکار منتظرند ببینند جریان چیه و کجا داره نامحدود میده.. اعلام کنید بقیه همکاران هم بی نصیب نمونند! ما هم گیجیمون این وسط واسه همینه این پهنای باند نامحدود چند صد ترابایتی مفت تومانی کجاست و کی میده؟ اعلام بفرمایید بقیه همکاران هم بی نصیب نمونند..
بگرد پیدا کردی به ما خبر بده عزیز...
ما داریم میگیم وجود نداره شما بگو هستش...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Parserver
دوست عزیز من ، اگر مایل هستید میتوانیم سرور شما را در ایران با پهنای باند نامحدود در رک اختصاصی خودمان کلو کنیم ، هیچ نیازی هم نیست که حتما شما سایت دانلود داشته باشید
در صورت تمایل اعلام کنید تا هزینه ها را خدمت شما اعلام کنیم
همچنین میتوانیم هر تعداد ای پی که نیاز دارید خدمت شما ارائه بدیم ،
با تشکر
خب میشه بفرمایید تو کودوم دیتاسنتر شما رک اختصاصی دارید؟؟؟
میشه بپرسم که با چه اسمی با این دیتاسنترا قرارداد بستید؟؟؟
چون اگه با این شرایط باشه مجموعه ی ایرانیکا سرور هم میخواد کلا منتقل کنه به رک شما!!!
از طریق پیغام خصوصی با بنده در تماس باشید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanous_m
به به داش امیر خودمون...
فقط نگو که تو هم میخوای ترافیک نامحدود بدی هر ترابایت 1000 تومن:d
یعنی اینکارو بکنیم ازت بعید نیستا چون الان با این وضعیت پیاز ، سیب زمینی ماجرا همین میشه دیگه...
باید ما هم یواش یواش به فکر پهنای باند نامحدود باشیم...
هر ترابایت بدو بدو حراجش کردم 100 تا تک تومن...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
در مورد بین المللی فکر کنم هیچ کودوم بین المللی نیستنا...
آسیاتک 6 ماهم نشده شروع به کارش شاتلم که هنوز شروع به کار نداشته...
تو انجمن همیشه یه تاپیک راهنمایی به تاپیک فروش تازه کارا تبدیل میشه...
شما که خودت قدیمی این تالار هستی باید دیگه عادت کرده باشی
:113:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_AF_
تاپیک فروش
خخخ
خب این مبحثا دیگه واسه ما عادت شده اونقدر دیدیم که دیگه بسمونه...
با تشکر
هادی امیری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi_am
درود
شما تو سایتتون اونطوری که بنده دیدم زده بودید : پارس آنلاین ، افرانت ، سروش رسانه!!!!درسته؟؟؟؟
خب اینم میتونم با قاطعیت اعلام کنم که هیچ کودوم از این 3 تا دیتاسنتر و یا به قول دوستان گل متخصصمون آشپزخونه و حال پذیرائی نا محدود نمیدن یعنی اگه بدن مجموعه ی ما تمام سرمایشو ایران سرمایه گذاری میکنه دیگه چرا بریم جای دیگه...
آسیاتک رو هم که کلا بیخیال میشیم اون بیشتر شبیه خوابگاهه تا...
شاتل هم که فقط به سایتای دانلود میده و با محدودیت خاص که البته منتظریم ببینیم حرکت شاتل چی هستش برای فروشنده ها...
خب هاست دی ال هم همینو اول میگفت، تا ارائه دهنده های اصلی قیمت رو کاهش ندن هیچ چیزی معلوم نمیشه وقتی هر ترابایت رو شرکتای ایرانی بیشتر از 1 میلیون میدن یعنی چی؟؟؟
یعنی زیر ساخت پهنای باند رو مفت نمیده که شما هم مفت بدی...
ناراحت نشید ولی بهتره آرم جوملا رو بردارید از اون بالا یه خورده هم به وضع سایتتون برسید خیلی تابلوئه...
تا دیروز دامنه فقط ثبت میکردید و تو انجمن چیزی به عنوان پارس سرور وجود نداشت حالا وجود خارجی پیدا کردید و میخواید نامحدود هم بدید...
شما حتی تو whois دامنتون ادرس درست ندادید و یه شماره تماس از خودتون به جا نذاشتید...
حالا چطوری به شما اعتماد میشه کرد؟
خب میشه بفرمایید تو کودوم دیتاسنتر شما رک اختصاصی دارید؟؟؟
میشه بپرسم که با چه اسمی با این دیتاسنترا قرارداد بستید؟؟؟
چون اگه با این شرایط باشه مجموعه ی ایرانیکا سرور هم میخواد کلا منتقل کنه به رک شما!!!
از طریق پیغام خصوصی با بنده در تماس باشید...
هادی امیری
دوست عزیز بزرگوار آقای امیری ، بله صحبت شما درست هست اصلا نباید سمت آسیاتک رفت چون متاسفانه نه دانش کافی دارن نه دوام مناسبی با این خدمات خواهند داشت .
ولی از بقیه ی لوکیشن هایی که شما اعلام کردید ما میتوانیم پهنای باند نامحدود به شما ارائه بدیم
شما هر کدام از لوکیشن ها را مایلید اعلام کنید ما فقط هزینه colocation و ای پی ها را از شما دریافت میکنیم.
توجه داشته باشید هر تعداد ای پی مورد نیاز شما را ما میتوانیم تامین کنیم . تمام ای پی ها برای شرکت پارس سرور ایساتیس می باشد و هر سابنتی قابل ارائه هست
لطفا در صورت هرگونه سوال و نیاز به مشاوره داخل بخش پشتیبانی پارس سرور ایساتیس تیکت ارسال کنید تا بهتر به نتیجه برسیم
اعضا - Parserver Isatis
با تشکر