پاسخ : انتقاد از مدیران انجمن
من به شخصه تو هیچ تاپیکی شرکت نمی کنم ، چون به جای اینکه به هم دیگه کمک کنیم تا به یه نتیجه ی قابل قبول برسیم تهش به هم توهین و بی احترامی می کنیم و به هیچ نتیجه ای هم نمی رسیم !
یکی از بزرگترین ایرادات این انجمن در قسمت " بخش فروش " هستش ، کاربر میاد ثبت نام میکنه 100 تا موضوع رو سرچ میکنه تو همشون یه اسپم ارسال میکنه و مجاز به استارت تاپیک فروش میشه و شروع میکنه به تجارت پر سود خودش :) شما هم داخل قوانین ، خودتون رو مسئول خرید و فروش سرویس و محصولات نمی دونید و درستش هم همینه ، ولی اگه با این روال پیش برید باید هر روز شاهد تاپیک انتقاد ، از دست دادن اطلاعات ، شکایت و ... باشید . باید یه یه فکری برای " بخش فروش " بکنید !
مورد بعدی تاپیک های انتقاد ِ هرکس هر جوری که حال کنه میاد به تگ *** و کلاهبردار میزنه به سرویس دهنده و میره ، خیلی شیک !! مدارکیم که ارائه میکنه گاهی واقعا" قابل قبول نیست .. البته بعضی از تاپیک ها درست و حق با استارتر هستش .
یکی از مشکلات ما اینه کلا" جنبه ی خوب رو نمی بینیم ، خیلی ها خیلی از سرویس دهنده ها از همین انجمن به یه جایی رسیدن نمی گم 100% تاثیر داشته ولی کمتر از 60 % هم نبوده ، پس به جای تخریب کمک به بهبود وضع انجمن کنید :)
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
ببینید جناب سلیمانی ، فکر نمیکنم این منطق شما جایی مشتری داشته که بگید بخش آموزشی که بالای 150 هزار پست داره رو پاک کنید و ....
شما یه پستی میزنید در بخش آموزشی و میرید و کسی بعدا از شما انتظاری بابت این پست نداره
ولی اگر مدیری به یکی از مشکلات فنی جواب بده و حالا به هر دلایلی شخص متضرر بشه انجمن مسئول میشه و باید جوابگو باشه
انجمن در دورانی اینطور بود و مدیران در بخش فنی بسیار شرکت میکردند که بعدا با مشکلاتی که پیش اومد رفته رفته از این موضوع کنار کشیده شدند
پس به جای اینکه یه حرفی رو بدون منطق بزنیم بهتره یکم به جوانب موضوع فکر کنیم و بعد جواب بدیم
انجمن آموزشی هم اگر شخصی در توانش باشه و جایز باشه که جواب بده این کار رو میکنه چون به پست ها فرد اضافه میشه
در صورتی که پست هایی که در انجمن فروش زده میشه اصلا شمرده نمیشه
به هر حال هر شخص بابت فنی که داره زحمت کشده و ما نمیتونیم انتظار داشته باشم اشخاص تجربه فنی + وقتشون را همیشه به صورت مجانی در اختیار دیگران بگذارند
به هر حال خودتون رو همیشه جای اون فرو بزارید و تصمصم بگیرید
بله. به شما حق می دم اما همانطور که در قوانین ذکر کردید خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده شخص می باشد ذکر کنید مسئولیتی در قبال اموزش های انجام شده در سایت را ندارید. بنده و دیگر همکاران علاوه بر پیگیری نوشته ها در این انجمن تاپیک های فروم های خارجی مانند wbhostingtalk.com را نیز پیگری می کنیم و مشاهده می کنیم که مدیران انجمن نیز مانند دیگر کاربران بدون هیچ چشم داشتی به حل مشکلات کاربران می پردازند. این طرز برخورد با استارتر محترم همین تاپیک در یک تاپیک دیگر از طرف مدیران درست است؟؟؟ بیشتر کاربران حرفه ای از این انجمن نا امید شده اند و متاسفانه به پایین ترین سطح ممکن خود رسیده است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AmirHosein
ما هم شخصا به شما کاری نداریم :)
میتونید توی این انجمن فعالیت نکنید خیلی راحت :) منفعت و منبع درآمد من و سایر مدیران این انجمن هم به شما هیچ ربطی نداره لطفا به تجارت و کسب کار خودتون فکر کنید ;)
قوانین فعالیت شفاف نوشته شده و هرگونه خرید فروش از طرف این انجمن رفع مسئولیت شده :)
اقای علمدار اگر مشکلات کاربران برطرف شده و فشاری که روی شما بوده برداشته شده بگید تاپیک رو قفل کنن مدیر ها.
regards
ببینید مدیر سایت نمیتونه بیاد از من نوعی تعهد بگیره که فلانی اگه سرور تو این سایت بفروشی کلاهبرداری کنی بعدش من میام فلانت میکنم.
به نظر من همین 100 پست بهترین کاره
نمیتونه هم تک تک بیاد پست ها رو بخونه اگه بار علمی نداره پاکش کنه
من هم از مدیران نخواستم که به شکایت من رسیدگی کنن و برن در خونه طرف پولش کنن بیان
من فقط گفتم یه محیط امن نسبی ایجاد کنید
بذارید خریدار و فروشنده بیان اینجا و باهم راجع به مشکلشون در دید انظار بحث کنن
که اگه فرزوشنده تخلفش ثابت شد دیگران هم متوجه بشن و نرن به تله بیفتن دوباره
مشکل عمده من اینه که مدیریت محترم گاها طرفداری میکنه از برخی اعضای سایت
نمونش تاپیک من هست که مدیریت محترم نمیدونم پرا از جواب دادن من تفره میره
چرا تکلیف تاپیک حذف شده من رو روشن نمیکنه؟
خب الان اگه بگم داره طرفداری افاق رو میکنه بیره گفتم ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smargenius
ببینید مدیر سایت نمیتونه بیاد از من نوعی تعهد بگیره که فلانی اگه سرور تو این سایت بفروشی کلاهبرداری کنی بعدش من میام فلانت میکنم.
به نظر من همین 100 پست بهترین کاره
نمیتونه هم تک تک بیاد پست ها رو بخونه اگه بار علمی نداره پاکش کنه
من هم از مدیران نخواستم که به شکایت من رسیدگی کنن و برن در خونه طرف پولش کنن بیان
من فقط گفتم یه محیط امن نسبی ایجاد کنید
بذارید خریدار و فروشنده بیان اینجا و باهم راجع به مشکلشون در دید انظار بحث کنن
که اگه فرزوشنده تخلفش ثابت شد دیگران هم متوجه بشن و نرن به تله بیفتن دوباره
مشکل عمده من اینه که مدیریت محترم گاها طرفداری میکنه از برخی اعضای سایت
نمونش تاپیک من هست که مدیریت محترم نمیدونم پرا از جواب دادن من تفره میره
چرا تکلیف تاپیک حذف شده من رو روشن نمیکنه؟
خب الان اگه بگم داره طرفداری افاق رو میکنه بیره گفتم ؟!
دوست عزیز من جواب شمارو چندین بار دادم چرا شما اینگونه رفتار می کنید
چرا توهین می کنید که از کسی من طرف داری کردم
مگر اینجا دادگاه هست که تخلف کسی ثابت بشه یا نه ؟
شما اگر قرار باشه به زیان خودتون رسید باید از طریق مراجع قانونی پیگیر باشید ، نه با باز کردن تاپیک در این انجمن یا انجمن های دیگر .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LXAdmin
بله. به شما حق می دم اما همانطور که در قوانین ذکر کردید خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده شخص می باشد ذکر کنید مسئولیتی در قبال اموزش های انجام شده در سایت را ندارید. بنده و دیگر همکاران علاوه بر پیگیری نوشته ها در این انجمن تاپیک های فروم های خارجی مانند wbhostingtalk.com را نیز پیگری می کنیم و مشاهده می کنیم که مدیران انجمن نیز مانند دیگر کاربران بدون هیچ چشم داشتی به حل مشکلات کاربران می پردازند. این طرز برخورد با استارتر محترم همین تاپیک در یک تاپیک دیگر از طرف مدیران درست است؟؟؟ بیشتر کاربران حرفه ای از این انجمن نا امید شده اند و متاسفانه به پایین ترین سطح ممکن خود رسیده است.
مدیران انجمن اگر وقت و دانش این کار را داشته باشند دلیلی برای کمک نکردن ندارند با توجه به شناخت من از بچه ها
ولی زمانی که بهشون توهین بشه یا تهمت زده بشه یکم رفتار فرق میکنه ، مخصوصا در اینترنت که میشه بدون دلیل و خیلی ساده شخصیت افراد را خراب کرد .
همیشه منطقی و با صحبت کردم نرم نمی شود به جواب رسید
مدیر محترم حرف این کاربرا اینه که مدیرا قوانین رو سلیقه ای اعمال میکنند
نمیدونن تعداد پست ها زیاده و از کنترل مدیران خارجه که همه رو رسیدگی کنن
که بازم علتش برمیگرده به کم بودن تعداد مدیران که متاسفانه انجمن از سلطه ی مدیران خارج شده
از همه مهمتر برخورد صریح و شدید مدیران با قدیمی ترهای انجمن هست که باعث شد دیگه اینجا فعالیت نداشته باشند و فقط پست افرادی مشاهده بشه که اغلب عضو 2013 هستن و دعواهای کودکانه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
مدیر محترم حرف این کاربرا اینه که مدیرا قوانین رو سلیقه ای اعمال میکنند
نمیدونن تعداد پست ها زیاده و از کنترل مدیران خارجه که همه رو رسیدگی کنن
که بازم علتش برمیگرده به کم بودن تعداد مدیران که متاسفانه انجمن از سلطه ی مدیران خارج شده
از همه مهمتر برخورد صریح و شدید مدیران با قدیمی ترهای انجمن هست که باعث شد دیگه اینجا فعالیت نداشته باشند و فقط پست افرادی مشاهده بشه که اغلب عضو 2013 هستن و دعواهای کودکانه
انتظار مدیران از کاربران قدیمی بیشتر هست تا کاربری که تازه وارد انجمن شده،
وقتی هم خلافی از کاربران قدیمی به هر دلیلی سر میزنه دلیلی نمیشه چون یوزر قدیمی هستند کاری باهاشون نداشته باشند .
ببینید این کاربران هستند که دلیل وجود مدیران هستند ، وگر نه مدیر برای چی باید مدیریت کنه ؟ خودشو باید مدیریت کنه ؟
هرچه کاربران سایت به قوانین بیشتر اهمیت بدند کار مدیران کم میشه ، این کابران هستند که بار کاری مدیران را مشخص میکنند .
وحید عزیز 100 بار گفتید قوانین رو خوندید ؟ بله خوندیم یکیش اینه که انجمن و مدیران هیچ مسئولیتی بابت خرید و فروش ندارند!
درسته ما هم نمیگیم که بیا پول منو پس بده یا شما مقصرید :))!
اما توی انجمن شما تخلفی صورت بگیره شما هم مقصرید چون توی انجمن شماست!
حداقلش باید یورز بن بشه !
برای مثال بنده از همین انجمن که تاپیک زده بودند خرید کردم همه چی اوکی بود اما توی سایتشون زده بودند پرت 1 گیگ!
سرویس خریداری شد و دیدم پرت 100 و گفتند تا چند روز دیگه پرت 1 گیگ اضافه میشه ! گفتیم پول رو پس بدند! ندادند که هیچ سرویس رو آف کردند!
تاپیک زدم انتقاد کردم به مدیران پ خ دادم و .....
ایشون که بن نشدند هیچ این وسط ما تحقییر هم شدیم :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
وحید عزیز 100 بار گفتید قوانین رو خوندید ؟ بله خوندیم یکیش اینه که انجمن و مدیران هیچ مسئولیتی بابت خرید و فروش ندارند!
درسته ما هم نمیگیم که بیا پول منو پس بده یا شما مقصرید :))!
اما توی انجمن شما تخلفی صورت بگیره شما هم مقصرید چون توی انجمن شماست!
حداقلش باید یورز بن بشه !
برای مثال بنده از همین انجمن که تاپیک زده بودند خرید کردم همه چی اوکی بود اما توی سایتشون زده بودند پرت 1 گیگ!
سرویس خریداری شد و دیدم پرت 100 و گفتند تا چند روز دیگه پرت 1 گیگ اضافه میشه ! گفتیم پول رو پس بدند! ندادند که هیچ سرویس رو آف کردند!
تاپیک زدم انتقاد کردم به مدیران پ خ دادم و .....
ایشون که بن نشدند هیچ این وسط ما تحقییر هم شدیم :))
اگر شما از تبلیغات گوگل یا ... خریدی انجام دهید و به مشکل برخورد کنید، مشکل از گوگل میباشد؟! خیر! مشکل از شما میباشد که فاکتورهای مهم در خرید را رعایت نکرده اید.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
اگر شما از تبلیغات گوگل یا ... خریدی انجام دهید و به مشکل برخورد کنید، مشکل از گوگل میباشد؟! خیر! مشکل از شما میباشد که فاکتورهای مهم در خرید را رعایت نکرده اید.
موفق باشید
آها پس شما منظورتون اینه یوزر متخلف رو بن نمی کنید و بهش کمک می کنید برای ***ی بیشتر :)) عحب بخدا فارسی میگما ؟ من نمیگم شما مسئول باشید که :)) حداقل می تونید کاری کنید که کلاه بقیه رو بر ندراه :))
اصلا هیجی ولش مثل اینکه باید کلاس فارسی رو یدور دیگه برم مشکل از منه !