دمت گرم کلی حال داد نظرت :))
نمایش نسخه قابل چاپ
...
یه سایت جامع ورزشی راه اندازی کنید .
ورزش3 بوسیله رانت و.. الان به اینجا رسیده. اگه برنامه فوتبال برتر نبود الان وضعیت خرابی داشت !
سایت ورزشی که اینچنین قوی و پایدار کار کنه نداریم به غیراز خود ورزش3
منابع درآمدش :
اولین مورد تبلیغات فراوانش هست. موارد بعدیش هم مسترکاپ تورهای ورزشی و smsنتایج و سایر برنامه هایی که روی سایتهای ورزشی میشه پیاده کرد .
نیاز به کلّ 40 میلیون هم نیست. مقداریش رو صرف اینکار کنید بقیش رو یه فکر دیگه به حالش کنید :دی
با سلام
نظر بنده ی حقیر رو بخواید ، هر سرمایه گذاری توام با ریسک هست
چند مثال
گذاشتن پول در بانک > ریسک بی ارزش شدن ارزش پول ملی
خرید سکه ، طلا و دلار > ریسک با ارزش شدن پول ملی !!!
سرمایه گذاری در بورس > ریسک شکست به دلیل عدم تجربه و مهارت
خرید خودرو > بالا و پایین شدنش که با پول شما می شه خودرو داخلی خرید که باز احتمال پایین اومدنش تو شرایط فعلی کم نیست.
به نظر من باید چند جای مختلف رو برای سرمایه گذاری پیدا کنید .
فرضا کولو در ایران می تونه یک چهارم پول شما باشه
سرمایه گذاری در خودرو یک دوم پول شما
و سرمایه گذاری در بورس یک چهلم پول شما یعنی ففط یک میلیون تومان برای کسب تجربه و تست اوضاع !
و ما بفی سرمایه برای مدتی محدود در بانک برای تست عملکرد سه راهکار بالا !
متاسفانه 40 میلیون امروز حداقل 120 میلیون سال 91 بود(با توجه به شیرینکاری های جناب احمدی نژاد نسبت به 1/3 کردن پول ملی)
به هرحال
شما خودتون که استاد ما هستین ولی
بانک ها خیلی بخان سود بدن سالی 20 یا نهایت 25 درصد هست !
ولی شما اگر یه کسب و کار نسبتا جم وجور راه بندازین می تونید روی هر جنسی یا هر قلم کالا که مثلا حداکثر 2 ماه میخاد فروش میره 20% سود بکشین
کاسبی بهترین درامد رو داره اگر جای خوبی داشته باشین
تو ایران رو اینترنت نمیشه سرمایه گذاری کرد چون هنوز خیلی چیزا جا نیفتاده
بورس هم که دوستان میگن باید وارد باشید و کلاس و دوره رفته باشین وگرنه سرمایه تون بعضی وقتا از نصف هم کمتر میشه !
زمین درست حسابی هم با این پول نمیشه خرید
تا ovh هست کولو کردن بی فایده خواهد بود
فست فود هم اگه جاش مناسب نباشه کسی نمیاد-جاش هم مناسب باشه کرایه بالا میره پس نمی صرفه
فلافل هم که 10 سال مزه نکردیم شرمنده نظری نداریم :دی
در کل برادر باید پارسال فکر سرمایه گذاری رو می کردی
با سلام نظر بنده روی فست فود و پوشاک است
مردم همیشه دنبال خوراکی و پوشاک هستن
تعدادی از دوستان گفته بودن بانک سالی 20 درصد میده
بانک رسالت ماهی 20 درصد
موسسه کوثر ( برای سپاه ماهی 20 درصد )
بیشتر نظرم روی فست فود و پوشاک هست مخصوصا پوشاک سود رو به آسمون!
عذرخواهی میکنم ولی برای برخی دوستانلازمه پاسخی در نظر بگیرم...
قربون چشمات برم الهی عزیزم :x دوستمون میگه 40 نه 110 ملیون :x ریـسـکـ بـزرگـیـه.....
اصلاً بحث اینجاست که کسی که بلد نیست کاری انجام بده میشه دلال.... و اگر میخواستند دلالی پیشه کنند اینجا تایپیک مشاوره نمیدادند...
فوق العاده کارهای پرسود داریم که به قول گفتنی توش دست نیست....
کار باید کرد... نه دلالی...
خدا خیرت بده یعنی با این میزان درآمد این بنده خدا باید فقط 40 تومن داشته باشه؟
قربان شما برم من..... کاری که انجام می دهید....کار خیلی از همکاران هست و...
ایشون هم این کاره هستند تقریباً.... :)
توی بورس وارد نشید بهتره...کاغذ بازی..... زمانی که شرکت داشته باشید سهامش رو وارد کنید...... نه سرمایه.....
از روی تجربه یه دوست نزدیک عرض میکنم....
در مورد دوستمون باید عرض کنم که صد در صد سرمایه دو برابر میشه به شرطی که راه درست رو پیش برید.. و ادامه بدید..
برادر من فقط پول کافی نیست نماینده فروش میشه بشید اما مجوز اینترنت سرویس پروایدر = تجهیزات تخصصی لازم که البته دانش راه اندازی هم نیاز داره
مجوز راحت نهایتاً 200 هزار تومان هست اما تجهیزات چی؟ نیروی متخصص چی؟ و.....
اگه توی این کار علاقه ای باشه که.... نمایندگی یه شرکت استاندارد و قدرتمندی که کمتر مطرح شده رو بگیرید و تبلیغات کنید...
دوست عزیز از شما بعید هست... ایشون راه کاری برای الان نیاز دارند...
دوستی هم برای ثبت شرکت در آلمان با 25 هزار یورو صحبت میکرد....
ببینید برای همچین سایتی باید یه تیم بایستند و به کار علاقه داشته باشند و اگر بخواهند با صدا و سیما رقابت بکنند باید فکر های دیگه ای بکنند...
مثلاً مسابقات کوچیک رو هم پوشش بدند......
عامل برگزاری لیگ خاصی باشند.... انتخابی از طریق قابل قبولی باشه...
و.....
الهی گور به گور شما بشه مملکت این لج اساسی رو شما و افرادی با طرز فکری مشابه باعث شدید به موفقیت برسه....
سود باید بسته به کار و زحت باشه.... کاسبی اگه تعریفش فقط کاسبی خالی باشه میشه دلالی.... توی ایران بهترین سرمایه گزاری رو روی اینترنت میشه کرد بهتر از کشورهای دیگه زیرا که خیلی جای کار داره...
نقل قول:
در کل نظر شخصی و عملی بنده....!
شما توی اینترنت میتونید:
1 - کارهایی رو پیش ببرید که کمتر مورد توجه قرار گرفته و....
2 - روی الکترونیکی کردن اموری که هنوز سنتی هستند...
3 - بانک اطلاعاتی ملی کامل که پرسود ترین پروژه خواهد شد (اطلاعات تکمیلی خصوصی ارائه میشه بنده برای چند شهر شروع کردم و البته نتیجه بررسی چند ساله بوده)
4 - یه فروشگاه دقیق که اگر عملی بشه...که البته اصل طرح رو ببینید قبل از عملی شدن حتی به نواقص فروشگاه های داخل کشور و جای کاری که هست پی می برید....
5 - شرکت برنامه نویسی و استخدام برنامه نویسان مستعدی که میدونیم هستند ولی کاری ندارند... دانششو دارند... کسانی که باهاشون میتونید مثلاً امروز من برنامه آندروید برای شرکتم میخوام فردا ویندوز پس فردا لینوکس و.... مک و... یه قرار داد ببندم و .... واقعاً خیلی از شرکتها نمیدونند وقتی بیزینسی دارند... یه نرم افزار داشته باشند چه کارها میتونند بکنند....
این قیمت های بالای فعلی کشور مردم رو گاهاً به شک میندازه که قیمتهای پایین ارائه شده نشانه چیست؟
کلاه برداری؟ مشتری کم؟ دیوانگی؟ یا....
اما برخی هم به فکر این هستند که با سود کم هم میشه زندگی کرد و... البته میشه درآمد بالایی داشت...
اگر انفورماتیک کشور به جایی که باید برسه....
زندگی مردم تغییر میکنه....
ما ایرانی هایی هستیم که در دوران رضا شاه به زور به تغییر راضی شدیم و......
بنده با قیمت هایی فوق العاده کمی که برای مشتریان گذاشته ام و با حقوق کارمندا.... درآمد نسبتاً مناسبی دارم......
بستگی داره نگاه چگونه باشه....
ممکنه همکارم خودش به تنهایی 1 ملیون درآمد داشته باشه اما با افتخار میگم که با کمترین سود و قیمت های حدود یک دهم و یک بیستم بدون در نظر گرفتن هزینه ای که به پرسنل میدم خودم ماهیانه 2 ملیون در آمد دارم....
البته برخی طراحی و سئو و... هست که درصد همکارن پروژه ای هست از چندین سایت (فقط سایت هاستینگ نیست!)
این جواب دوستانی که میفرمایند توی اینترنت نمیشه کار کرد...
قابل توجه دوستان بنده از پدرم یک عدد هزار تومانی ناقابل هم برای شروع کار نگرفتم و همون هزار تومان اول رو خودم شروع کردم.... البته کلاس هم نرفتم تا حالا :)
در کل شاید نباید اینچنین مینوشتم اما تجربه ایست که شاید روزی مفصل تایپیک زدم و.....
سپاسگذار....
همواره مثبت و پایدار....
ممنون بابت نظر گرانبهای شما
درصد زیادی موافق هستم با شما
متاسفانه برخی دوستان البته از روی لطف ایده هایی را مطرح میکنند اما به تمام زوایایی اون و مشکلاتش و % بالای ریسکش توجهی ندارند
گاهی برخی کارها اینقدر ریسک داره که ترجیح میده ادم پولو در همان بانک نگه داره
به نظر بنده مسئله بازگشن پول و سرمایه و اینکه هر زمان بخواین بتونید سرمایه را برداشت کنید اهمیت زیادی خواهد داشت
دقیقاً بنده همین نظر رو دارم منتها اشاره ای نکردم چون که زمانی که پست زدم از چیزی مثل فلافلی یا پیشنهاد هایی که با 40 ملیون شما مطابقت نداشند و (بالاتر بودند) .... متعجب بودم...! و به ذهنم نیومد این مسئله بازگشت....
توجه کنید که بهتره که به جای بازگشت بفرمایید که نقدینگی.....
باید کاری کنید که نقدینگی داشته باشید....
البته پیشاپیش از جسارت احتمالی پوزش میطلبم....
اما روی پورتال ملیی که عرض کردم انشالله فرصت بشه صحبت کنیم...
بیشتر از سرمایه نیروی کار لازم داره و لازم نیست هزینه چندانی بشه....
نتیجه چند سال کار بنده هست این طرح که البته فعلاً نمیتونم به صورت عمومی ارائه بدم...
همواره + .....
اون دوست نزدیک اطلاعات غلط به شما دادننقل قول:
توی بورس وارد نشید بهتره...کاغذ بازی..... زمانی که شرکت داشته باشید سهامش رو وارد کنید...... نه سرمایه.....
از روی تجربه یه دوست نزدیک عرض میکنم....
کاغذ بازی دیگه در کار نیست و میشه آنلاین خرید و فروش کرد
وارد کردن سهام یک شرکت به بورس گردش مالی بالای 3 میلیارد در سال نیاز داره این فقط یکی از شرایطش است:109: