اگه خوب ببنیید صفحات و منو های سایت رو میبینید که سایت خالی هست و یا منو ها لینک نداره
فقط یه چیزی گذاشتیم که باشه
فقط هم ایندکس هست جناب
وقت نمیشه هی یه طرح برای سایت خودمون بدیم
الته چندین بار دادیما ولی ریپ شده#-o
نمونش تک دیتا
موفق باشید همیشه
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم لینک استخدام
آگهی استخدام شرکت نت ملی | مرجع آگهی های استخدامی
هركسي بايد خودش بتونه خودش رو جمع و جور كنه نه اينكه درس بخونه حالا بگه چون درس خوندم حتما بايد كار باشه نه فقط اون نيست كه درس خونده خيلي هستن اگر خودش تلاش نكنه كار كه هيچي فردا زندگي هم نمي تونه اداره كنه
من سال پيش توي آگهي كه داده بودم رزومه كسي اومد كه اختراع داشت و هنوزم رزومش رو دارم
خب باید یک بستری فراهم بشه که کار بکنند یا نه ؟
اگه من یا شما یا هرکس بتونه یه بستری فراهم بکنه مگه بده
تو رزومه هایی که برای ما هم اومده همین چند روز دو نفر که ثبت اختراع دارن
البته فکر کنم یکی ثبت اختراع بود یکی مشارکت در ثبت بود
ولی چه فایده که کسی قدر ثبت اختراغ رو نمیدونه
8-|
بنظر من شما توي زميته وب كار نكنيد بهتر هست چون نه كارمند با دانش بالا داريد نه مي خواهيد داشته باشيد
یه نکته هم بگم ، اگه میخواهی دیگران رو از غرق شدن نجات بدی ، اول خودت شنا یاد بگیر!
البته متذکر میشم بنده در حدی نیستم که بخوام نصیحت کنم شما رو جناب آجرلو ، فقط دوستانه عرض می کنم خدمتتون.
ولی مراقب باشید ، این محبت زیادتون باعث ورشکستگیتون نشه. در اون صورت دیگه نون همین چند تا کارمند هم نمی تونید بدید :x
با نهار كسي نه قرار داد مي بنده نه برنامه نويس ميشه نمونه كار لطفا
دوست گرامی تاپیک هفت صفحه جلو رفته و من هم دنبال کرده ام ولی یک سوال دارم. چرا حتی یک نمونه کار ارائه ندادید ؟
خوشحالم که شما برنامه نویس حرفه ای برای کارهای حرفه ای تان دارید. لطفا برای دفاع از کارتان نمونه کاری از ایشان ارائه دهید که نام شرکت شما پایش باشد. اینطوری بهتر به نتیجه در این بحث خواهیم رسید.