پاسخ : Vps های شرکت سرورز24 با سابقه و مطمئن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
servers24
نکته جالب اینه که این uptime مربوط به سایت ما هست و نه مشتریان! پس واقعاً ربطی به قضیه نداره!!
نکته دیگر اینکه پس از پولی شدن host-tracker تمام uptime های ما disabled شد. دلیلی هم برای پرداخت و enable کردن آن نمی دیدیم. الآن هم نیازی به enable کردن آن نمی بینم چون به فرض هم که enable شود تنها نشان دهنده uptime یکی از سرور های ماخواهد بود که سایت ما بر روی آن قرار دارد، در حالی که سرویس VPS مشتری بر روی سرور دیگری قرار می گیرد!
جهت اطلاعتان باید بگویم که uptime بیشتر برای سرورهایی ارزش دارد که هاست یا ریسلر می دهند وگر نه سرویس VPS به این دلیل که بر روی سرورهای متعدد قرار دارد، نیازی به ارائه uptime براش نیست! فکر نمنم ThePlanet یا LayeredTech یا حتی iWeb همچنین گزینه ای در سایتشون داشته باشن!
میزان uptime سرویس های VPS رو هم میشه از مشتریانی که دارن از سرویس های ما استفاده می کنن پرسید ;)
چه حرفا:((
خودتون رو با آی وب مفایسه می کنید. تعداد سرورهاتون به 10 می رسه:((:clown:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
billing.ground
نظرت راجب آپ تایم چیه عزیزم:whistling:
یک ضرب المثل قدیمی میگه : چون قافیه تنگ آید ، شاعر به جفنگ آید! :clap:
تاحالا بحث بر سر hamekareh بود و حالا که طبق شواهد موجود در سایت پرشین تولز ( http://forum.persiantools.com/t113340-page5.html ) به دروغین بودن گفته هاتون پی بردید ، بحث دیگری رو آغاز کردید که این هم راه به جایی نخواهد برد!
به فرض که uptime سایت servers24.ir اصلاً 50% باشه! آیا این ربطی به uptime مشتریان پیدا می کنه؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
servers24
نکته جالب اینه که این uptime مربوط به سایت ما هست و نه مشتریان! پس واقعاً ربطی به قضیه نداره!!
نکته دیگر اینکه پس از پولی شدن host-tracker تمام uptime های ما disabled شد. دلیلی هم برای پرداخت و enable کردن آن نمی دیدیم. الآن هم نیازی به enable کردن آن نمی بینم چون به فرض هم که enable شود تنها نشان دهنده uptime یکی از سرور های ماخواهد بود که سایت ما بر روی آن قرار دارد، در حالی که سرویس VPS مشتری بر روی سرور دیگری قرار می گیرد!
جهت اطلاعتان باید بگویم که uptime بیشتر برای سرورهایی ارزش دارد که هاست یا ریسلر می دهند وگر نه سرویس VPS به این دلیل که بر روی سرورهای متعدد قرار دارد، نیازی به ارائه uptime براش نیست! فکر نمنم ThePlanet یا LayeredTech یا حتی iWeb همچنین گزینه ای در سایتشون داشته باشن!
میزان uptime سرویس های VPS رو هم میشه از مشتریانی که دارن از سرویس های ما استفاده می کنن پرسید ;)
دوست عزیز من مشکل این مشتریتون رو با چشمای خودم چند هفته دیدم شما گفتید که آپ تایم کل سرورهاتون 100% هست و قبول هم دارم که دیتاسنترها و بعضی از سرورهای ایرانی هم از این آپ تایم استفاده نمی کنند
فقط حرف من این هست که چرا هنوز لینک این آپ تایم در سایتتون هست ولی disable هست؟! و آیا این کار شما باعث منحرف شدن کاربر نمی شه و آیا کاربرهایی که به وضعیت اون توجهی نمی کنند باید به این آپ تایم اعتماد کنند؟
شما گفتید که 1 دقیقه هم down نداشتید و در دسترس ترین لینک آپ تایم شما همین لینک بود!
من تعجب می کنم که شما میگید پولی شده کسی از دوستان خبر داره که host-tracker پولی شده باشه؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
servers24
یک ضرب المثل قدیمی میگه : چون قافیه تنگ آید ، شاعر به جفنگ آید! :clap:
تاحالا بحث بر سر hamekareh بود و حالا که طبق شواهد موجود در سایت پرشین تولز (
http://forum.persiantools.com/t113340-page5.html ) به دروغین بودن گفته هاتون پی بردید ، بحث دیگری رو آغاز کردید که این هم راه به جایی نخواهد برد!
به فرض که uptime سایت servers24.ir اصلاً 50% باشه! آیا این ربطی به uptime مشتریان پیدا می کنه؟!
فکر نمی کنم شواهدی در سایت persiantools وجود داشته باشه که اینجا گفته نشده!
همون حرفهایی که شما الان می گید و پشت تلفن به من گفتید رو اونجا هم گفتید و اون هم حرفهای خودش که من گفتم رو گفته و جالب اینجاست که آخرین پست مربوط به شما نیست و مربوط به اون هست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
billing.ground
چه حرفا:((
خودتون رو با آی وب مفایسه می کنید. تعداد سرورهاتون به 10 می رسه:((:clown:
معلومه که ما قابل مقایسه با iWeb یا سایر ارائه دهندگان شبکه هستیم! دلیلش هم خیلی واضحه. آنچه ما ارائه می کنیم هاست یا حتی VPS نیست! بلکه ما پهنای باند ، Rack Space و IP Routing ارائه می کنیم، درست همانند iWeb و سایرین!
گمان نمی کنم بیش از 2-3 شرکت ایرانی دارای IP به نام خود باشند ، در حالی که ما به دلیل داشتن Server Room در دیتاسنتر Rokscom دارای IP Range منحصر به فرد خود هستیم!
نکته مهم در مورد uptime ما ، میزان uptime لینک ارتباطی ما و همچنین Rack ماست که هر دو 100% هست، به این علت که هر دو از طریق دیتاسنتر Rokscom هلند تامین میشه
ما تعداد زیادی سرور اختصاصی به مشتریان ارائه کردیم، حالا واقعاً فکر می کنید uptime سایت ما اثری بر uptime اون سرورها یا VPS های مشتریان دارد ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
servers24
در این مورد من فکر می کنم شخصیت پدر خانواده نشانگر شخصیت فرزندان خانواده هست(و مطمئناً شخصیت پدر خانواده باید بهتر از فرزندانش باشه )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian.developer
دوست عزیز من مشکل این مشتریتون رو با چشمای خودم چند هفته دیدم شما گفتید که آپ تایم کل سرورهاتون 100% هست و قبول هم دارم که دیتاسنترها و بعضی از سرورهای ایرانی هم از این آپ تایم استفاده نمی کنند
فقط حرف من این هست که چرا هنوز لینک این آپ تایم در سایتتون هست ولی disable هست؟! و آیا این کار شما باعث منحرف شدن کاربر نمی شه و آیا کاربرهایی که به وضعیت اون توجهی نمی کنند باید به این آپ تایم اعتماد کنند؟
شما گفتید که 1 دقیقه هم down نداشتید و در دسترس ترین لینک آپ تایم شما همین لینک بود!
من تعجب می کنم که شما میگید پولی شده کسی از دوستان خبر داره که host-tracker پولی شده باشه؟!
قضیه خیلی ساده است! این لینک مربوط میشود به مدت ها قبل ( حدود 1 سال پیش یا شاید هم بیشتر ) و علت اینکه برداشته نشده هم عدم توجه به این قضیه بوده!
گو اینکه خیلی بعید می دونم که فردی که می خواد از شرکتی VPS یا Dedicated Server تهیه کنه فقط بر اساس یک image کوچک uptime که اونم به قول شما disabled هست اقدام به خرید کنه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian.developer
فکر نمی کنم شواهدی در سایت persiantools وجود داشته باشه که اینجا گفته نشده!
همون حرفهایی که شما الان می گید و پشت تلفن به من گفتید رو اونجا هم گفتید و اون هم حرفهای خودش که من گفتم رو گفته و جالب اینجاست که آخرین پست مربوط به شما نیست و مربوط به اون هست!
پیشنهاد می کنم دوباره این تاپیک و صفحه ای که من گذاشتم رو مطالعه کنید!
اگر به زمان های پست ها دقت کنید متوجه میشید که صاحب سرور پس از چه مدت که اصلاً از Suspend شدن VPSش به دلیل بدهی خبر نداشته تازه وارد بحث شده!
در ضمن بنده اصلاً پستی در اونجا ارسال نکردم که بخواد اول باشه یا آخر!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
servers24
معلومه که ما قابل مقایسه با iweb یا سایر ارائه دهندگان شبکه هستیم! دلیلش هم خیلی واضحه. آنچه ما ارائه می کنیم هاست یا حتی vps نیست! بلکه ما پهنای باند ، rack space و ip routing ارائه می کنیم، درست همانند iweb و سایرین!
گمان نمی کنم بیش از 2-3 شرکت ایرانی دارای ip به نام خود باشند ، در حالی که ما به دلیل داشتن server room در دیتاسنتر rokscom دارای ip range منحصر به فرد خود هستیم!
نکته مهم در مورد uptime ما ، میزان uptime لینک ارتباطی ما و همچنین rack ماست که هر دو 100% هست، به این علت که هر دو از طریق دیتاسنتر rokscom هلند تامین میشه
ما تعداد زیادی سرور اختصاصی به مشتریان ارائه کردیم، حالا واقعاً فکر می کنید uptime سایت ما اثری بر uptime اون سرورها یا vps های مشتریان دارد ؟!
شما مشتریان زیادی داشتید ولی نمی دونم چرا امروز که من با شما صحبت می کنم همان مشتریانی که روزی همه جز شما رو حرام می دانستند امروز یا مستقل شده اند و یا از این کار کنار کشیده اند
در ضمن من ادامه (و حتی شروع) این بحث رو صلاح نمی دونم و بهتر هست که این بحث رو تموم کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian.developer
در این مورد من فکر می کنم شخصیت پدر خانواده نشانگر شخصیت فرزندان خانواده هست(و مطمئناً شخصیت پدر خانواده باید بهتر از فرزندانش باشه )
نه اصلاً این طور نیست! سایت LayeredTech به مدت چندین سایت Down بود ( به دلیل DDOS ) ولی همه سرورها و سایر خدماتشون بدون مشکل کار می کرد!
پس این قضیه اصلاً صحت نداره. باز هم اعلام می کنم کهما در 6 ماه گذشته حتی 1 دقیقه Downtime بر روی هیچ یک از سرورهای ارائه VPS نداشتیم و گواه این قضیه مشتریان ماهستن!
حتی همین Hamekareh که شما از اون نام بردید ، اگر به مطالعه مطالب مندرج در سایت پرشین تولز ( http://forum.persiantools.com/t113340-page4.html ) دقت کنید می بینید که قبل از اینکه VPS ش به دلیل بدهی قطع بشه هیچ یک از مشتریاش از داشتن Downtime گلایه نکردن!
بهتره مطالب رو بادقت مطالعه کنید تا با دلیل و مدرک بتونید سخن بگید!