شما ؟؟؟
دوست عزیز تا الان اعتباری که به سختی بدست اومده و کاربرانی که با تلاش جمع شده رو الکی و بخاطر کسه دیگه و الکی الکی از دست دادی ؟؟
من کسی رو متحم نمیکنم اما میتونم حال این دوستان رو درک کنم.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز اول سلام
دوم شما کسی رو نمیشناسید نمیتونید دربارشون حرفی بزنید
سایتی که اگه 1 ساعت مشکلی براش پیش بیاد 100 نفر pm میدن و کل خاندان مارو میشکن جلو چشامون تعداد یوزر هایی که بنده باید جابگوشون باشم چیزی حدود 400 نفر هست پیش میدونیم شما چی میکشی و ایشون هم چی میشکن ولی یادم نمیاد کسی بتونه توهین کنه به کسی
ادم ها باید یکم درست فکر کنن مشکل برای هر کسی پیش میاد ولی قرار نیست اینجور کاری بکنیم
+ بنده 4 ساله دارم اعتبار کسب میکنم و 3 بار این مشکل شما برای بنده هم پیش اومده ولی باید درست فکر کنیم هر کسی مشکلی براش پیش میاد ولی ما ایرانی ها خیلی دوس داریم تمام دردهای دلمون رو سر یکی خالی کنیم
روی صحبت من به شما نبود این الفاظم واسه سر خیابون چاله میدونم نبود معلومه اصلن با اینورا آشنایی نداریدها ایشالا قسمت شد الفاظ چاله میدونرو خاور میکنم میفرستم برات
شما کلا نه سر پیازی نه ته پیاز
@-) شما نفهمیدی یا خودتو زیدی به نفهمی ایشون اصن به کسی نگفته بود پنل بسته شده یه بحث مسخره راه انداخته بودن از اینکه قراره دی سی پرت این قسمت از دیتاسنتر رو بکنه 10 گیک جناب آقای پر از اطلاعات و هزار بار مستقیم خرید کرده ، شما تاسفتو نگه دار واسه خودتنقل قول:
یادم نمیاد گفته شده باشه رفتن استراحت یا شما سرور اختصاصی نخریدید به صورت مستقیم یا کلا" چیزی بلد نیستی وقتی پنلی بسته شد دیگه کاری نمیشه کرد حتی اگه میرفت فرانسه یکم اطلاعاتتون رو بالا برید واویلا به دوستانی که ازتون سرور میگیرن
ایشون دو هفته من و به تمسخر گرفتن یه جواب چرت دادن توی تیکتها از اولم میدونستم چرته پول برگردودن هم فیلمه میخوای باور کن میخوای نکن چون قصد ایشون این بود که این مسئله به انجمن نرسه منم این و فهمیدم و همکاری که باهاشون کردم نیومدم تاپیک بزنمنقل قول:
پول برگردون اگه فیلم قشنگی باشه که متاسفم ولی شما نمیتونی هرچیزی رو به تمسخر بگیره امیدوارم از این حرفتون شرمنده بشید وقتی پول بازگشت خورد
منم یادم نمیاد اطلاع رسانی کرده باشه که مشکل وجود داره داخل سایت میزدن دان فور مین تینیست اگه نمیدونید یعنی چی براتون معنی کنم درست زمانی که من استرس داشتم سرویس چی میشه سایت ایشون بسته بودنقل قول:
یادم نمیاد گفته شده باشه رفتن استراحت یا شما سرور اختصاصی نخریدید به صورت مستقیم یا کلا" چیزی بلد نیستی وقتی پنلی بسته شد دیگه کاری نمیشه کرد حتی اگه میرفت فرانسه یکم اطلاعاتتون رو بالا برید واویلا به دوستانی که ازتون سرور میگیرن
مطمئنی الان کار نمیکنم :dنقل قول:
شما هم تو چاله میدون کار میکردید موفق تر میشدید
آره به همون شکل که لیاقتشهنقل قول:
شما همیشه به این راحتی واسه کسی دعا میکنید ؟ جز تاسف و سپردن به دست بالا دستی چیزی نمیتونم بگم
:-$:))نقل قول:
اگه میتونید این صفت و شلرو نشون بدید چرا شما اینقد دوس داری پز بدی عزیز دل هیچی ازت بر نمیاد فقط جنجال واقعا" متاسفم برات بهتره به همون چاله میدون برید بهتره و بیشتر درامد دارید
تاپیک آقای موسوی من هیچ بی ادبی نکردم چون ایشون از اول کار صاف صادق گفتن پرداختا مشکل پیدا کردهنقل قول:
دوستان عزیز واقعا" از لحن حرف زدن با ایشون از همه معذرت خواهی میکنم ولی ایشون همیشه همین کارو میکنه تاپیک آقای موسوی هم همین کارو کرد کلا" ادب حرف زدن در حد 1% ندارن + اصلا" بلد نیستن بفهمن که الان برای ایشون مطمئن مشکلی پیش اومده کله دوستان فهمیدن مشکل از طرف آقای کوهی بوده ایشون از الفاظی استفاده میکنه که واسه چال میدون به کار میره فقط
ضمنن شما داخل اون تاپیک کجا بودی ؟ لابد جز افردی بودی که تا قبل اینکه قرار باشه پول جمع بشه تاپیکرو به 98 صفح کشوندن و بعد از اینکه قرار شد پول جمع بشه تو عرض 6 تا 9 ساعت دو صفه رفت جلو !! ها !؟
کلا هروقت تو وضعیتی بودی که 350 تومن ضرر کردی میتونی بیای حرف بزنی قبلش هیسسس
به قول شما با تشکر
قبول دارید این واژه چاله میدون دیگه خیلی خز شده؟
هر کی هر حرفی میزنه طرف میگه چاله میدون نیست
سلام.
من مدير p30full. Com هستم و انجمني با ۵ هزار عضو و ٢٠ هزار ارسالي معلقه و منم معلق!!!!
جواب داره؟؟؟!!!
صبر تا کي؟
تا وقتي که به کل انجمن نابود بشه؟؟!!؟؟
من ميخوام طوري بشه که فقط بتونم انتقال بدم و برم.
ايميل دادم و اميدوارم جواب بدين.
من همه رو درک ميکنم و الان ميخوام درک بشم.
ممنون.
ياعلي
اقای پارسیان دروغ میگند هیچ ایمیلی برای ما ارسال نشده.من 1 روز قبل از تمام شدن سرو تماس گرفتم برای تمدید که گفتن تمدید نمیشه....خیلی راحت!! انگار نه انگار این وسط مسئول هستند.....زنگ زدم اقای جلو دار ایشون هم که اصلا انگار در جریان نیستند!! گفت من دیگه کار نمیکنم..... بعد از کلی تماس و گیر اقای پارسیان گفتند براوتن فضا بک اپ میفرستم تا 30 دقیقه دیگه این حرف رو دیشب ساعت 10 به من گفتن...هنوز 30 دقیقه نشده؟بعد از اون هم دیگه جواب ندادن. جریمه شدن ایشون به ما ربط نداره میخواستم کلاهبرادی نکنند تا اینجوری نشه.بخاطر ایشون 1.2 ترابایت اطلاعات سایت من پاک شده و عملا دیگه من سایت ندارم.همه خسارت ها مالی نیستند!!!ایشون باید اطلاعات من رو به زودی برگردونند وگرنه از فردا مراحل شکایت از ایشون رو شروع میکنم.
واقعا الان پارسیان داره چی کار میکنه ؟
میتونه توی این 2 3 شب بخوابه آیا ؟ :))