پاسخ : شبکه پرداخت انلاین ملت خراب شد
اکثر عزیرانی که میان اینجا و ناراضی هستن از درگاه بانک ملت از سیستم whmcs دارن استفاده میکنن و ماژول مربوط به اون به نظر میاد خیلی از این مشکلات از طرف ماژولهای طراحی شده برای این سیستم باشه
اگه این بانک و شرکت به پرداخت مشکل داشت شرکتهایی بزرگی که توی همین کار هاستینگ هستن و تراکنشهاشون مطمئن دها برابر ما و شما هست از این بانک استفاده نمیکردن
والا دوستان بند خدا به پرداخت توی سرچی که زدم دیدم فایل صوتی دعوا پیدا شد ترسیدیم جلوتر برم فیلمش هم دربیاد !
یعنی درگاه های دیگه هیچ موردی ندارند ؟!
ایشالله منم بگیرم تجربه کنیم :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0060
اکثر عزیرانی که میان اینجا و ناراضی هستن از درگاه بانک ملت از سیستم whmcs دارن استفاده میکنن و ماژول مربوط به اون به نظر میاد خیلی از این مشکلات از طرف ماژولهای طراحی شده برای این سیستم باشه
اگه این بانک و شرکت به پرداخت مشکل داشت شرکتهایی بزرگی که توی همین کار هاستینگ هستن و تراکنشهاشون مطمئن دها برابر ما و شما هست از این بانک استفاده نمیکردن
در مورد نکته اخر شما اسم نمیبرم اما یکی از شرکتهای معروف و بزرگ هاستینگ هم ماه پیش که من این تاپیکو زدم همون موقعه بسیاری از تراکنش هاشون خراب شد و کلا درگاهو بستن
دوستان در انتهای پایان سال مشکل اصلی اینه که همیشه گریبانگیر شهروند های ایرانیه . حجم تراکنش های بسیار زیاد در کشور و برداشت یارانه ها
از یک سو بانکها به دستور بانک مرکزی بدلیل ترافیک برداشت بالای یارانه ها توسط مردم موظف شدند که در طول پروسه 2 الی 4 روز اخر هر ماه میزان پاسخ دهی خودشون به سایر کارتهای غیر بانک خودشون رو بی پاسخ بگذارند تا فشار به سرورهای بانک مرکزی نیاد. البته این مشکل مربوط به هیچ بانکی نیست و فقط مشکل اصلی خود بانک مرکزی هست و نه ملت و ....
از تظر پرداخت الکترونیک شما هیچ بانکی رو مانند ملت پیدا نمکنید که در سیستم الکترونیک پرداخت پیشرو باشه . البته پارسیان هم به سرش زده که با تجربه موفق ملت کارایی رو هم انجام بده که موفق هم بوده
سلام
هنوز مشکل شما پا برجاست؟
برای مدت کوتاهی مشکل داشت که حل شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qwerty2004
دوستان در انتهای پایان سال مشکل اصلی اینه که همیشه گریبانگیر شهروند های ایرانیه . حجم تراکنش های بسیار زیاد در کشور و برداشت یارانه ها
از یک سو بانکها به دستور بانک مرکزی بدلیل ترافیک برداشت بالای یارانه ها توسط مردم موظف شدند که در طول پروسه 2 الی 4 روز اخر هر ماه میزان پاسخ دهی خودشون به سایر کارتهای غیر بانک خودشون رو بی پاسخ بگذارند تا فشار به سرورهای بانک مرکزی نیاد. البته این مشکل مربوط به هیچ بانکی نیست و فقط مشکل اصلی خود بانک مرکزی هست و نه ملت و ....
ميشه بگيد اين دستور بانک مرکزی کجا ابلاغ شده ؟ لينک مرجع رو ميديد ؟
من الان 5ماهه دارم از ملت استفاده میکنم تا الان هیچ مشکلی نبوده و بسیار راضی هستم
اون روز هم که پول واریز نمیشد زنگ میزدید به پشتیبان ملت و من خودم تماس گرفتم گفتند امروز مشکل داریم پرداخت ها 30 دقیقه دیرتر واریز میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
ميشه بگيد اين دستور بانک مرکزی کجا ابلاغ شده ؟ لينک مرجع رو ميديد ؟
این موارد اعلام نمیشه از بانک مرکزی و فقط به طور غیر رسمی به خود بانکها طی نامه اعلام میگردد. شما برای امتحان میتونید در هنگام واریز یارانه ها تست کنین ببنید مثلا از بانک ملی نمیتونید با کارت ملت یا ... پول بردارید و این برا همه بانکها هم همینطوره در اون مقطع/.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
من الان 5ماهه دارم از ملت استفاده میکنم تا الان هیچ مشکلی نبوده و بسیار راضی هستم
اون روز هم که پول واریز نمیشد زنگ میزدید به پشتیبان ملت و من خودم تماس گرفتم گفتند امروز مشکل داریم پرداخت ها 30 دقیقه دیرتر واریز میشه
در تائید کلام ایشون باید بگم که شماره پشتیبانی 1556 در تهران و برای شهرستانی ها 021-82488 داخلی 2 مشکلات شما رو و حتی سوالات رو پاسخ میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qwerty2004
این موارد اعلام نمیشه از بانک مرکزی و فقط به طور غیر رسمی به خود بانکها طی نامه اعلام میگردد. شما برای امتحان میتونید در هنگام واریز یارانه ها تست کنین ببنید مثلا از بانک ملی نمیتونید با کارت ملت یا ... پول بردارید و این برا همه بانکها هم همینطوره در اون مقطع/.
دوست عزیز حتی در آخرین بخشنامه ی ابلاغ شده از طرف بانک مرکزی برای بانک ها > ایجاد اختلال و قطع شبکه شتاب خودپرداز ها در هنگام واریز یارانه نقدی را خلاف قوانین موجود و غیر مجاز اعلام کردند و حتی در این بخشنامه تاکید شده بود که در صورت مشاهده با بانک های مورد نظر برخود قانونی خواهد شد . گفته ی شما درست هست گاهی اوقات برخی بانک در بعضی ساعات به دلیل اینکه در شبکه ی بانک اختلال ایجاد نشود شتاب را از سیستم خود حذف می کنند که این کار غیر قانونی است ! همچنین در مورد درگاه ها و ...