پاسخ : *** ابری دی - فروش ویژه سرور مجازی - شروع قیمت از 10.000 تومان در ماه ***
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_naeime
حاجی تَوهم زدی هیچی بلد نیستی فکر آبروی دیگران نباش فعلا آبروی دانش پایین خودتو جمع کن نریزه قشنگ یکم مطالعه کن اصلا توی گوگل سرچ کن "انجمن وی بولتین" در بارش بخون بعد بیا توی انجمن اظهار نظر کن آفرین ... :65:
اولا باید بگم دوست عزیز مردم ما میرن شماره مجازی تهیه میکنن یا اصلا سیم کارت فعال از دکه سر کوچشون میگیرن که تلگرام فیک بسازن
بعد شما فکر میکنی مولتی اکانت تو انجمن کاری داره ؟
من خودم برنامه نویس و طراح زبان php هستم
با امنیتترین انجمن VB ایران هم تو کمتر از یک ساعت پنجاه عدد اکانت تائید شده با ایمیل میشه درست کرد.بهشون میگن اکانت اسپم( تو گوگل سرچ کنید:) )یه مدت اتومات میشد ساخت الان بخاطر Captcha گوگل فرایند طولانی تر شده
تغییر ایپی و پاک کردن کوکی هم کاری داره آخه ؟میتونید یک انجمن با این سیستم محتوا راه اندازی کنید(نال شدش تو سطح نت زیاده لایسنسهای دست دوم ارزون قیمت هم میتونید پیدا کنید)حتی یادمه یه مدت تست رایگان هم داشت الان نمیدونم داره یا نه و خودتون تست کنید :)
ضمنا از نحوه صحبتتون کاملا مشخصه که در چه سطحی از جامعه هستید.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
ممنون از اینکه اعلام حظور کردین، به فکر آبروی ما هم نباش یکم روی بالابردن سطح دانش خودت تمرکز کن.
اقای کلاهبردار شما هم با این بازی ها فکر عصبانی کردن شاکی خودت نباش تا مثل تاپیک قبلی حذف بشه البته این تاپیک هم حذف بشه بنده پیگیر تاپیک های بعدی شما هستم و این جریان ادامه خواهد داشت.
دوست عزیز من برداشت خودمو گفتم و ضمنا اکانت من از اکانت فروشنده تایپیک قدیمی تره من فقط یه خریدار از سرویس ایشون بودم که ناراضی هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
سلام وقت بخیر.
تشکر از این که نظرتون صادقانه نوشتید.
این سرویس برای کارهای کوچیک مناسب هستن.
لطفا داخل سایت تیکت بدین سرویس های سرور مجازی منابع اختصاصی براتون رایگان فعال کنم تا کیفیت اصلی مارو تجربه کنید.
سرور مجازی با منابع اختصاصی ؟؟؟؟ دوست عزیز من از شما یک سرور با مشخص ارائه شده تو سایتتون خریدم اگه اشتراکی بود منابع یا oversell بود و یا کمتر از اون چیزی بود که دادید واقعا این کار هم از نظر شرعی و هم از نظر قانونی درست نیست
من چون استفاده سنگینی نداشتم و فقط برای mtproto شخصی گرفته بودم منابع رو چک نکردم
اما سرویس که من گرفتم با ضمانت آپتایم فروش شما اکثر روزها دسترسی به اینترنت نداشت و عملا غیر قابل استفاده بود.
امیدوارم در آینده کیفیت را بالا ببرید. بنده شما رو تایید نمیکنم و نه خودم و نه به کسی پیشنهاد خرید از شما را نمیدهم.
موفق باشید
پاسخ : *** ابری دی - فروش ویژه سرور مجازی - شروع قیمت از 10.000 تومان در ماه ***
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_naeime
داداش حرف زدن بلد نیستی حرف نزدنم بلد نیستی؟ فقط می خوای اعلام حظور کرده باشی؟
میدونی انجمن وی بولتین اگر مولتی باشه هر دو نام کاربری بن می کنه؟ :71:
حاجی تَوهم زدی هیچی بلد نیستی فکر آبروی دیگران نباش فعلا آبروی دانش پایین خودتو جمع کن نریزه قشنگ یکم مطالعه کن اصلا توی گوگل سرچ کن "انجمن وی بولتین" در بارش بخون بعد بیا توی انجمن اظهار نظر کن آفرین ... :65:
- - - Updated - - -
جالب اینجاست که فقط آنلاین شدی و این پست رو ارسال کردی و آفلاین شدی . کاملا مشخصه این چندتا اکانت وصل هستن به هم :)
ضمنا وقتی در موردی موضوعی اطلاعی ندارید صرفا از روی پر بودن دهان، افاضه فضل نفرمایید .
سرور مجازی ماهی 10 تومن برای آخر هفته موجود دارید ؟ میخوام بخرم؟
سلام دوستان نمیدونم برای شما هم پیش اومده یا نه ولی تجربه خرید از این سایت رو خدمت شما میگم:
1- دیر تحویل دادن سرویس
2- قطع شدن سرویس به دلایل مختلف
3- بعد از تحویل هیچ پشتیبانی از طرف ایشان به شما نمی شود خیلی خوش شانس باشید 3 روز بعد از درخواست
جمع بندی اصلا خوب نبود اصلااااااااا
به هیچ کس استفاده از خدمات این سایت رو پیشنهاد نمیکنم
واقعا آبرو دیگران برای ابری دی مهم نیست
لطفا دوستان در انتخاب جایی که سرور میگیرن دقت کافی کنند که مثل من موجب ضرر و زیان نشوند.
سلام
سرور خوب دارین هنوز؟ ویندوز
همکار هستم یه پنج شش تا وی پی اس ویندوز میخوام به صورت اورژانسی با قیمت مناسب
لطفاً پیام خصوصی بزنین
1 فایل پیوست
فایل پیوست 39031
دوستان هرکسی از این کلاهبردار شکایت داره بره دادسرا ازشون شکایت کنن ایشون کارشون کلاهبرداری هست شکایت کنید به حقتون برسید تمام هزینه های دادرسی توسط این کلاهبردار باید پرداخت بشه.
حال اون عزیزانی که سنگ ابری دی میزدن به سینه چطور؟ خوبین؟ سایت یک هفته هست دان شده اذیت نمیشین؟
با پیگیری ها فعلا ای نماد ابری دی معلق شد .
مرحله بعدی غیرفعال کردن تمامی درگاههای بانکی با کدملی آقای محمد صادق کوچک زاده
خیلی وقته نماد ایشون باطل شده توی فتا هم شکایت دارن و متواری هستن