نقل قول نوشته اصلی توسط jasos16 نمایش پست ها
شما آبروی خودتونو بردید با این فیک بازیتون اونم برای تخریب...
سعی کنید خودتونو به ارامش دعوت کنید
و اما راجب سرویس :

بنده امروز یک ماه شد که ازشون سرویس دارم
سرویس ایشون متاسفانه قطعی زیاد داشته تو این مدت ( قطعی که شما به ریموت سرور میتونی‌ وصل شی‌ اما دسترسی‌ سرور به اینترنت کامل قطعه و فقط ریموتش کار می‌کنه :| )

کارم به پشتیبانی‌ زیاد نیفتاده نمیتونم نظری بدم راجب پشتیبانیشون
با توجه به تجربه بنده از داشتن سرویس از ایشون علاقهای به تمدید ندارم و دیگه ازشون سرویس خریداری نمیکنم.
امیدوارم در اینده سعی در بهتر شدن ارايه خدماتشون بکنند

ممنون از اینکه اعلام حظور کردین، به فکر آبروی ما هم نباش یکم روی بالابردن سطح دانش خودت تمرکز کن.
اقای کلاهبردار شما هم با این بازی ها فکر عصبانی کردن شاکی خودت نباش تا مثل تاپیک قبلی حذف بشه البته این تاپیک هم حذف بشه بنده پیگیر تاپیک های بعدی شما هستم و این جریان ادامه خواهد داشت.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_naeime نمایش پست ها
داداش حرف زدن بلد نیستی حرف نزدنم بلد نیستی؟ فقط می خوای اعلام حظور کرده باشی؟

میدونی انجمن وی بولتین اگر مولتی باشه هر دو نام کاربری بن می کنه؟

حاجی تَوهم زدی هیچی بلد نیستی فکر آبروی دیگران نباش فعلا آبروی دانش پایین خودتو جمع کن نریزه قشنگ یکم مطالعه کن اصلا توی گوگل سرچ کن "انجمن وی بولتین" در بارش بخون بعد بیا توی انجمن اظهار نظر کن آفرین ...

- - - Updated - - -

حاجی شما نادان ترین فردی هستین که می خواین از این سرور تهیه کنید؟ خدایی حالتون خوبه؟ تاپیک خوندین؟ یا می خواین تاپیک بالا باشه؟
بله متاسفانه یه عده که یوزر های همین فرد هستن بهشون میگن برین اول بگین سرویس مشکل داره بعد یه چیزایی بگین که باعث حذف تاپیک بشه ولی متاسفانه نمیدونن من هر روز به امید تاپیک جدید و آفر فروش ایشون در انجمن لاگین می کنم.