حتما پیگیر میشم ...
نمایش نسخه قابل چاپ
فرا نتورک | هاست | میزبانی وب | وب هاستینگ | فایل هاستینگ | ثبت دامین | نمایندگی هاستینگ | نمایندگی ثبت دامین | ثبت و پرداخت آنلاین دامنه و فضاینقل قول:
تماس با ما
تلفن تماس : 09158093195
سامانه پیام کوتاه: 20009396965021
شماره حساب ها
بانک ملت
شماره حساب : 3240759025
شماره کارت : 6104337032460766
شماره شباء : IR350120010000003240759025
به نام : مبین پارسیان
اگر کمی هم صبر کنید تا اقای پارسیان بیان و حرف بزنند ضرر نداره...ما الان یک طرفه داریم پیش میریم.
شاید مشکلات رو بتونند حل کنند ...اگر قصد فرار یا پیچوندن داشتن مشخص میشد.
فقط نمیدونم چرا جواب نمیدن و با این کار شرایط رو بدتر میکنند.
سایتشون بالا امد ولی
من که نمیتونم وارد شم. انگاری تمامی اطلاعات سایت پاک شده!!
هیچ اکانتی با ایمیلی که شما وارد کرده اید ثبت نشده است. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا ما الان چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من الان یک هفته هست که نمیتونم افر بدم.چرا؟!!چون سرورم یک هفته هست اکسپایر هست.داخل وی ام ور هم که نمیشه.الان مشتریم زنگ زده میگه آقا سرور رو ریست کن.سرورای قبلی ما هم که ساخته شده داخلش نمیشه ریست کرد.
ما داریم ابرومونو از دست میدیم.
کسانی که میخواهند شکایت کنند ،من در پلیس سایبری قزوین آشنا دارم و خودم هم قرار بود اونجا مشغول شم اما کارشون واقعا حوصله میخواد و وقت که من نداشتم .اما هنوز مسئولش من رو میشناسه.اگر مایل بودید دوستانی که خریدار بودند به من پیغام خصوصی بدن یا تماس الفنی که باهاشون صحبت بشه و اگر به نتیجه رسیدیم مدارکش رو برای من ارسال کنه به صورت کاملا خصوصی تا من مدارک تمامی دوستان+خودم رو ضمیمه یک پرونده کنم و خودم پیگیرش باشم.فکر میکنم اگر یکی همه شکایت ها رو با سند بده یک جا،فتا میبینه واقعا جدی هست بیشتر روش تمرکز میکنه.
اگر سوالی بود در خدمتم
سایتشون اومد بالا امیدوارم همه چی به خوشی تموم شه .
یه تیکت زدم منتظر جوابش میمونم
دوستان من اینو بی طرفانه میگم
در پاسخ گویی صد در صد تاخیری حتما دارن چون
بد بختا دارن تلاش میکنن که مشکل رو حل کنن و با تاخیر میرسن که پاسخ گو باشن:-*
همش زیره دانیال جلودار و رضا کوهیه که گذاشتن و رفتن.یکی که واسه لطفه درسیش گذاشته رفته ..یکی واسه کلاه برداری که کرده.اصل ماجرا مربوط به این دو تاست !منم موندم به تا سرور با 729تومن سرور رو هوا..امیدوارم حداقل سروری که از آقای پارسیان دارم بشه تمدید کرد.
اقا ما فکمون درد کرد
22 صفحه رو تو 2 ساعت خوندم
تا ببینیم ماجرا چیه
من از اقای پارسیان سرویس ندارم ولی قبلا داشتم
من روز پنج شنبه 1391/05/19 باهاشون ملاقاتی داشتم
حالا بگذریم که شرکت برای خودشون بود یا نه و چه اتفاقاتی افتاد...
و من از اقای پارسیان و شخصیتش چه برداشتی کردم و نمی تونم اینجا مطرح کنم و نخواهم کرد...
از دوستان عزیز خواهش می کنم جو رو بدتر از اینی که هست نکنید
تنها راهش صبر هست فقط صبر ...
چون خود آقای پارسیان هم مالباخته هستن
من تا اونجایی که می دونم ایشون به خاطر ارزون بودن ارز پرداخت هاش
با اون شخص کار می کرد
و الی هیچ خبری از پولی هکی نداشت
چون خودش بهتر از همه ی دوستان می دونه که اکانت هکی اخرش به کجا ختم میشه
فقط تا اخر روز دوشنبه صبر کنید و مطمعا باشید جواب قانع کننده ای میشنوید
یا اینکه اطلاعاتتون رو پس میگیرید یا جواب منفی می شنوید
حاجی چه ربطی به ما داره طرف کلی ادعا می کنه که 150 تا سرور داره لابد یه کاری کرده که سرور هاش Suspend شدن پس لطف کن چیزی رو که نمی دونی در بارش قضاوت نکن ما سرور هامون بسته شد اما نه دیتای کسی از دست رفت نه چیزی همه قشنگ وقت کافی برا ترانسفر اطلاعات شون داشتن منم که 1800000 به کوهی پول دادم پس خواهشن لطف کنید بدون دلیل کس دیگه ای رو مقصر نکیند
یعنی 1.8 میلیون تومن به رضا دادید ؛ حالا پیداش نیست؟
به نظرم نباید توی دیتا سنتری که بسیار هست به هک و تخلف و غیره حتی اگر کسانی پنل 30000 سرور رایگان بهتون بدم قبول دار بشید
همون 150 تا سالم بهتر بود و انقدر ضرر مالی و فشار روحی کشیده نمیشیدید اقای فرانتورک
واقعا" خیلی پوستت کلفت شده یکی باید پَرِتُ بچینه . من سایت افلاین داشتم همون موقع که مک هک میکردی میومدی 2 میلیون میفروختی الان اومدی گند بزنی به بازار هاستینگ ؟ امثال تو آبروی ایرانی جماعت رو همه جا بردن . باعث شدین خارجیا ما رو به چشم د.ز.د ببینن . نمی دونن که یه ابله مثل تو داره این وسط از آب گل آلود ماهی میگیره
پ.ن : من جاییم نمی سوزه پسرجون اسم تو اومد اینجا خواستم معرفیت کنم این تازه واردا که تو رو نمی شناسن با طناب تو نرن تو چاه ;)
دوست عزیز پنل منو بستن خوب این وسط یکی به من بگه چه ربطی به پنل فرانتورک داره ؟
خوب لابد پرداخت های اونم مشکل داشته که بستن وگر نه هیچ سرور از پنل من روی پنل اونا نرفته که به خاطرش شما منو متحم می کنید من 1.800.000 دادم کوهی اونم پول رو داد به فرانتورک و ازشون سرور خریده حالا میشه بگی این وسط سرور های اونو بستن چه ربطی به ما داره ؟
طرف اومده میگه بخاطر ما اونو 10000 یورو جریمه کردن شما هم باور می کنید اگه راست می گه مدرک ارایه کنه و بیاد بگه دلیل بسته شدن سرور هاش چی بوده !
کاری ندارم جناب جلودار مشکل داشته یا نداشته یا ......
ولی ovh دیتاسنتری هست که هیچ وقت همه رو به یک چشم نمیبینه! این مورد که سرورهای جناب کوهی باعث مشکل شده فرانتورک شده از پایه منتفی هست . طبق روال کاری دیتاسنتر همچین چیزی نیست. حتی اگر در پنل دیگری منتقل شده باشه ، فقط و فقط سرورهای جناب کوهی به مشکل برمیخورند نه فرانتورک! پس باید حرف حق رو بزنیم در این مشکل سرورهای جناب کوهی هیچ نقشی در مشکل دار شدن سرورهای فرانتورک نداشتند.
پ.ن: این پست بنده جنبه حمایتی از افراد رو نداره فقط جنبه اطلاع رسانی هست.جناب کوهی هم درس و مشقش تموم شد بیاد پست بنده رو بخونه باید یه بیگ لایک بزنه! چون خودش میدونه! یک ماه قبل از اینکه سرورهاش مشکل پیش بیاد با بنده در تماس بود بهش گفته بودم سورس پرداختت بو میده.ولی کو گوش شنوا!
الان تو نمیفهمی منظور من چیه نه ؟ من شغلم هاستینگ نمی تونم به خودم اجازه بدم یه عده د.زد بیان گند بزنن به شغلم . تو میری از ovh با پول هکی سرور میگیری جدا از اینکه همین الان هزاران نفرو رو به صورت غیر مشتقیم متضرر کردی باعث میشی پس فردا یکی مثل من بخواد بره سرور بگیره از قبل انگ *** بودن روم بخوره .
خوشم میاد خوب خودتو میزنی به اون راه
نمی خواستم اینو بگم ولی خیلی قضیه داره پیجیده میشه ***ی و کلاه برداری کردی کلی به ما ضرر زدی طلبکارم هستی من از رضا کوهی سرور داشتم اون که به شما ربط داره؟
خیلی رو داری که بازم اینجا پست میدی مدیران یوز این کلاه بردار *** بن کنن لطفا مدارکم موجوده اگه مدیران میخوان ارائه میدم
قبل از اینکه کل پنل رو ببندن یک ماه قبلش سرور من دچار مشکل شد به دلیل پرداخت ها که کوهی گفت پرداخت بوده جلودار هم گفت مشکل از من بوده و یک سرور دیگه میدیم و ایشون گفتند که دستا سنتر پول رو برگشت داده و گفتن که من اول هر ماه برام صورت حساب ورورد و خروج حساب رو میفرستن منم دقت نکردم که ایا بک خورده یا نه ، من نمیدونم کوهی اون وضع رو دید که یک سرور بسته شد اما اومد دوباره بهش اعتماد کرد
پس نمیدشه گفت تقصیر کوهی نیست که هست
کوهی یادم میاد گفت تو جلودار رو نمیشناسی یکی از بزرگترین صراف های ایران هست
ولی منم فکر نمیکنم که بخوان به خاطر کس دیگه پنل یکی دیگه رو ببندند
حتی به خاطر یک سرور اون یکی سرور رو نمیبندن چطور که وقتی سرور من رو بستن اون یکی ها رو نبستن
عحب!!! ما پول بی زبون رو دست کیا میدادیم! و اعتبار خودمون رو به کیا سپرده بودیم ....این هم نتیجش.مهم نیست کی چی کار کرده دیگه ..گندیه که زدین.پول مردم به همراه اطلاعتشون رو برگردونید و بعه جون هم بیفتید.
آقای پارسیان 2 روز شد که از ایمیل تیکت ... گدشت قرار نیست برگشت بزنید؟