-
پاسخ : پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی - از ماهانه 10000 تومان - پورت 1 گیگابیت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.SalaR
اگر تحویل سریع سرور بهتون واقعا انقدر ضروری بود چرا همون اول زمان تحویل رو باهاشون طی نکردید؟
کسی که سرور احتیاج داره میره میخره .
اگر خدماتشون ایراد داشت با این سرعت سرورشون تکمیل نمیشد
شنیدن کی بود مانند ....
حالا ما که خریداریم اومدیم نظر دادیم شما رو نمیدونم چرا سنگ و به سینه میزنی تو امضاتونم که چیزی نیست بگیم از کارمندانید.
------------------------------
ایشون مثل اینکه از هر جا سرور میگیرن میدونن تو ایران مشتری زیاد دارن اذیت میکنن شون. :78:
کلاً هیچ ارزونی بی علت نیست.
مام 3 روزه قراره تا 1 ساعت دیگه درست شه ( همون قضیه 1 روز بعد از ظهر )
فقط 1روز طول کشید ایشون فیش پرداختی رو تأیید کنه . حالا دیگه نمیدونم تیکت های فنی چه جوریاسo:-)
این نقل قول برای ۲ ماه پیش است و اگر من میدونستم ایشان این گونه برخوردی با مشتریشان دارند هرگز خریداری نمیکردم
من ۲ماه از ایشان سرویس داشتم و هزینهی این ماه را نیز پرداخت کردم که سایتشان ۲-۳ روزی داون بود و بعد از
یک روز که پشت تلفن من را سر دواندند گفتند مشخصات پرداخت را به gmail شان بفرستم
فرستادم و vps که به علت تاخیر پرداخت down شده بود را run کردند و البته تیکت من که درخواست تایید پرداخت
و صاف شدن صورتحساب موجود در whmcs را داشتم بدون پاسخ بسته شد!!
دو روز بعد vps دوباره down شد و پس از ۳۰ ساعت که از تیکت زدن من گذشت
یک نفر دیگر به نام مسعود در تیکت پاسخ داد که صورتحساب پرداخت نشده دارید!!! (ناهماهنگی و بی توجهی را ببینید)
بعد هم آقای تمیس گفتند فقط تیکت بزنید و در جواب سوالی که چرا تیکت ها یک روز طول میکشد تا جواب داده شود گفتند : حتما بچهها کار داشتند!!! و تلفن را روی من قطع کردند
خلاصه این که اکنون ۲ روز از این داون شدن گذشته و تمامی تیکت های من را بسته اند بدون تایید پرداخت و حتی یک پاسخ کوتاه نمی دهند
در تماس تلفنی امروز صبح ایشان ضمن بی احترامی و بی شعور خطاب کردن من گفتند که باید صبر کنی
و وقتی میگویم تا کی برای یک پااسخ تیکت باید صبر کنم می گویند : تا وقتی موقع اش برسد!!
ضمنا این تماس تلفنی ضبط شده و به اطلاع ایشان رساندم که چنانچه این vps را که هزینه آن پرداخت شده run نکنید
به عنوان گواه حرف هایم تا ظهر امروز اینجا قرار خواهم داد...
-
ای بابا من 30 خط اینجا تایپ کردم .نمیدانم چرا تائید نشد .هیچ حرف بدی زده نشده بود.فقط جریان یک وی پی اس را که از این شرکت خریداری کرده بودم بازگو کردم تا بقیه به این مشکل دچار نشوند.اما تائید نشد.
به امید روزی که حداقل در نت پارتی بازی وجود نداشته باشد.;)
-
من از شهرسرور 2 ماه وی پی اس داشتم بدترین نوع سرویس را داشتند.
فعل حال هم از چهارشنبه هفته پیش تا الان وی پی اسمون را هوا است و هر روز که باهاشون تماس میگیریم میکن مشکل سروری است و داره حل میشه اقا شما که مدعی بودین نفر پنجم از لحاظ کانفیگ را در ایران دارید چی شد !!!
داره حل میشه هم که نشد جواب اقا جان
-----------
به امید یه روزی که سرویس دهنده ها مثل ایشون نباشند
----------------
پست انتقاد من هم اگر مدیران صلاح میدونن تایید کنند<):)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baghebahar
من از شهرسرور 2 ماه وی پی اس داشتم بدترین نوع سرویس را داشتند.
فعل حال هم از چهارشنبه هفته پیش تا الان وی پی اسمون را هوا است و هر روز که باهاشون تماس میگیریم میکن مشکل سروری است و داره حل میشه اقا شما که مدعی بودین نفر پنجم از لحاظ کانفیگ را در ایران دارید چی شد !!!
داره حل میشه هم که نشد جواب اقا جان
-----------
به امید یه روزی که سرویس دهنده ها مثل ایشون نباشند
----------------
پست انتقاد من هم اگر مدیران صلاح میدونن تایید کنند<):)
سرور های این شرکت مشکل زیاد داره.تا تمام فایل هایی که روی وی پی اس دارید حذف نشده و آی پی بلوک نشده(حتی درخواست خسارت هم ممکن از شما بشه:) )پیشنهاد میدم به یک شرکت حرفه ای و با سابقه انتقال بدهید.;)
-
من که 2تا vps داشتم مارو به غلط کردن انداختن . هم سرویس و هم پشتیبانی افتضاح . نگیرید آقا نگیرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.SalaR
من که 2تا vps داشتم مارو به غلط کردن انداختن . هم سرویس و هم پشتیبانی افتضاح . نگیرید آقا نگیرید
ای کاش تنها این بود.نه تنها به بهانه استفاده زیاد تمام فایل های من از بین رفت و یک شبه آی پی بسته شد .بلکه ادعای 180 دلار خسارت هم داشتند .:-o
عجب .... پیدا میشه.جالب تر اینکه در تاپیک :
http://www.webhostingtalk.ir/f129/15656/
کامل این ماجرا را شرح دادم .اما تائید نمیشه و پست های بعدی هم همچنین بدون دلیل در این تاپیک تائید نمی شوند .فقط یک پست در دفاع از شرکت تائید شد:112:
-
فکر کنم دیگه گندشو درآوردن اینها ، من حدود 3 - 4 روز پیش از این شهر سرور خیر سرم یه سرور مجازی گرفتم حالا بماند که سرعت دانلود اون به زور به 20 مگابیت میرسید در صورتی که ادعای پورت 1 گیگ میکردن. ما هم چند تا هاست روی این سرور ران کردیم دیدم یکی از مشتریهای من بهم زنگ زده میگه هاست کار نمیکنه من هم با دعوت کردن مشتری به آرامش بلافاصله با شهر سرور تماس گرفتم.
اول زنگ زدم موبایل 0917 بعد از مدتی گوش دادن به آهنگ تماس خلاصه کسی گوشی رو برنداشت.
بعد زنگ زدم به شماره ایرانسل بعد از چند بار بوق زدن به پیامگیر وصل شدم که اون هم کسی جواب نمیده.
زنگ زدم به شماره های ثابت شرکت باز بینتیجه بود . دست بکار شدم و یه تیکت مبنی بر کار نکردن سرور گذاشتم.
بعد از چند ساعت جواب تیکت اومد که صبر کنید من هم به مشتریهام گفتم که مشکلی نیست بزودی برطرف میشه.
اما بعد از چند ساعت صبر کردن دیدم خبری نشد دوباره با همه اون شماره ها تماس گرفتم که ایندفعه یک پسر بچه شماره شرکت رو برداشت و من مشکل رو داشتم واسش توضیح میدادم که گفت از این چیزایی که میگی سر در نمیارم بذار خود تمیس بیاد.
من هم گفتم ایشون که گوشی برنمیداره گفت سر کلاسه دانشگاه است میاد من هم اس ام اس برای تمیس فرستادم که آقا لطفا خواهشا مشکل ما رو حل کنید.
تا این مدت 2 روز از مشکل فوق گذشته بود که مشتریهای من با نارضایتی کامل و کلی بد . بیراه گفتن به من شاکی شدن من هم سریع یه جایی دیگه سرور اجاره کردم دیدم از این کنده دود بلند نمیشه و در پایان هم تقاضای برگشت وجه کردم که با پاسخ عجیبی روبرو شدم حالا خودتان قضاوت کنید :
http://up.iranblog.com/Files00/53437a9b82084064869f.png
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
al_bozorgi
فکر کنم دیگه گندشو درآوردن اینها ، من حدود 3 - 4 روز پیش از این شهر سرور خیر سرم یه سرور مجازی گرفتم حالا بماند که سرعت دانلود اون به زور به 20 مگابیت میرسید در صورتی که ادعای پورت 1 گیگ میکردن. ما هم چند تا هاست روی این سرور ران کردیم دیدم یکی از مشتریهای من بهم زنگ زده میگه هاست کار نمیکنه من هم با دعوت کردن مشتری به آرامش بلافاصله با شهر سرور تماس گرفتم.
اول زنگ زدم موبایل 0917 بعد از مدتی گوش دادن به آهنگ تماس خلاصه کسی گوشی رو برنداشت.
بعد زنگ زدم به شماره ایرانسل بعد از چند بار بوق زدن به پیامگیر وصل شدم که اون هم کسی جواب نمیده.
زنگ زدم به شماره های ثابت شرکت باز بینتیجه بود . دست بکار شدم و یه تیکت مبنی بر کار نکردن سرور گذاشتم.
بعد از چند ساعت جواب تیکت اومد که صبر کنید من هم به مشتریهام گفتم که مشکلی نیست بزودی برطرف میشه.
اما بعد از چند ساعت صبر کردن دیدم خبری نشد دوباره با همه اون شماره ها تماس گرفتم که ایندفعه یک پسر بچه شماره شرکت رو برداشت و من مشکل رو داشتم واسش توضیح میدادم که گفت از این چیزایی که میگی سر در نمیارم بذار خود تمیس بیاد.
من هم گفتم ایشون که گوشی برنمیداره گفت سر کلاسه دانشگاه است میاد من هم اس ام اس برای تمیس فرستادم که آقا لطفا خواهشا مشکل ما رو حل کنید.
تا این مدت 2 روز از مشکل فوق گذشته بود که مشتریهای من با نارضایتی کامل و کلی بد . بیراه گفتن به من شاکی شدن من هم سریع یه جایی دیگه سرور اجاره کردم دیدم از این کنده دود بلند نمیشه و در پایان هم تقاضای برگشت وجه کردم که با پاسخ عجیبی روبرو شدم حالا خودتان قضاوت کنید :
اینطور که پیداست این شگرد شرکت شهر سرور می باشد که بعد از مدتی vps را از دسترس خارج می کنند و کاری میکنند که طرف بیخیال هزینه بشه و خودش منتقل کنه.(البته اگر چیزی باقی مانده باشد;))
دیگه شانسی هست .باز خوبه که درخواست 180 دلار خسارت نکردند از شما.[-(
کیسه درست کردن برای پر کردنش هم از هیچ کاری دریغ نمی کنند.دوستانی که در تاپیک های دیگر در جواب انتقاد ها عرض میکردند :"بیخودی آبروی کسی نبرید" پس الان دیگر پاسخی ندارند.این افراد و حتی ح.دم تنها گوشه ای از قربانیان کلاه برداری این شرکت هستیم.منتظر پست های بقیه باشید .روز به روز زیاد میشه :-|
صفحات ابتدایی این تاپیک را بخونید .حتی اگر از دوستان کسی سوالی در مورد ارزان بودن بیش از حد و.... داشته با پاسخ تند و جبهه گیری برخی افراد مواجه شدند.[-(
-
سلام
از قدیم گفتن " به سر آمده حکیم است "
دوستان عزیز خواهش می کنم قبل از خرید هر نوع سرویسی از فورشنده یه تحقیق یا سرچ ساده انجام بدین که همه چیز دستتون بیاد !
-
سلام به همه
به نظر خودتون این روش قضاوت درسته؟
دلیل جواب دادن به این پوست دفاع نیست ، بلکه بررس وقایع پیش آمده است!
1)تمام شرکت هایی که فروش Vps دارند تنها از طریق ticket پشتیبانی انجتم می دهند!
2)تلفن دادیم برای مواقع خیلی خیلی خاص که مشکلی پیش می آید!
3)اگر مورد کوچکی پیش می آید باید اینجور کنید؟دوستانی که چندین ماه از ماه بهترین سرویس داشتند دیگه چرا؟
4)به نظر کل دوستان 20 مگابایت download در vps کمه؟
5)ما گفتیم پورت 1 gig داریم خوب درستم هست!از روی 1 سرور حد اقل 20 تا vps می دیم!
6)کدام شرکت با 8 هزار تومان اجازه دانلود 20 مگابایت می دهد؟
در مورد Raminn : مگر ما به شما نگفتیم که DC ما را 180$ جریمه کردند؟مگر به شما نگفتیم که اگر شما پرداخت نکنید ما ضرر می کنیم؟ حالا 200 هزار تومان مبلغ کمی نیست ولی وقتی شما پرداخت نکردید ما مجبور شدیم بدیم این خسارت کمی هست!ما که ایمیل های DC ار براتون گزاشتیم؟شما دیگه چرا؟
اگر ما می خواستیم با 8 هزارتومان 8 هزار تومان کلاه برداری می کردیم که نباید فقط 3 نفر ناراضی داشته باشیم؟
ما 168 عدد یوزر فعال داریم؟
ببینید در این ضمینه مشکلات خیلی وجود دارد،آیا همیشه موشتری راضی است؟
ولی ما فقط از یک چیز ناراضی شدیم و بش ؟ اونم اینه که از یکسری از مشتری هامون که ما سعی بر پشتیبانی خوب برای آنها داشتیم توقع همچین کاری را نبود!
انشا الله موفق و سربلند باشید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ShahreServer
سلام به همه
به نظر خودتون این روش قضاوت درسته؟
دلیل جواب دادن به این پوست دفاع نیست ، بلکه بررس وقایع پیش آمده است!
1)تمام شرکت هایی که فروش Vps دارند تنها از طریق ticket پشتیبانی انجتم می دهند!
2)تلفن دادیم برای مواقع خیلی خیلی خاص که مشکلی پیش می آید!
3)اگر مورد کوچکی پیش می آید باید اینجور کنید؟دوستانی که چندین ماه از ماه بهترین سرویس داشتند دیگه چرا؟
4)به نظر کل دوستان 20 مگابایت download در vps کمه؟
5)ما گفتیم پورت 1 gig داریم خوب درستم هست!از روی 1 سرور حد اقل 20 تا vps می دیم!
6)کدام شرکت با 8 هزار تومان اجازه دانلود 20 مگابایت می دهد؟
در مورد Raminn : مگر ما به شما نگفتیم که DC ما را 180$ جریمه کردند؟مگر به شما نگفتیم که اگر شما پرداخت نکنید ما ضرر می کنیم؟ حالا 200 هزار تومان مبلغ کمی نیست ولی وقتی شما پرداخت نکردید ما مجبور شدیم بدیم این خسارت کمی هست!ما که ایمیل های DC ار براتون گزاشتیم؟شما دیگه چرا؟
اگر ما می خواستیم با 8 هزارتومان 8 هزار تومان کلاه برداری می کردیم که نباید فقط 3 نفر ناراضی داشته باشیم؟
ما 168 عدد یوزر فعال داریم؟
ببینید در این ضمینه مشکلات خیلی وجود دارد،آیا همیشه موشتری راضی است؟
ولی ما فقط از یک چیز ناراضی شدیم و بش ؟ اونم اینه که از یکسری از مشتری هامون که ما سعی بر پشتیبانی خوب برای آنها داشتیم توقع همچین کاری را نبود!
انشا الله موفق و سربلند باشید!
با تشکر از پاسخ شما .
فقط با چند خط پاسخ تمام پست ها و تاپیک هایی که ناراضی بودند را دادید.
1)تمام شرکت ها یی که شما عرض کردید از طریق تیکت پشتیبانی انجام می دهند حداقل اگر تنها راه ارتباطی را تیکت قرار داده اند .انقدر ارزش قائل هستند که به تیکت ها کامل و درست و با لحن صحیح پاسخ دهند (به موقع پاسخ دادن را هم نخواستیم .فرض بر اینکه کارهای شما زیاد بوده #:-S )
2)تلفنی هم که ارائه دادید یا اصلا پاسخ داده نمی شود و یا به اون شکل که خودتون میدونید پاسخ داده شده همیشه:)
3)مورد کوچک؟؟؟دقیقا منظور شما از مورد کوچک میشه بفرمائید چی هست؟؟:-?به اینکه صبخ از خواب بیدار بشوید و تمام فایل هاتون از بین رفته باشه میگید مورد کوچک آیا؟؟:-?به اینکه به بهانه های واهی یک شرکت سرویس چند دین نفر را در حالی که تنها چند روز از شارژ ماهیانه گذشته بلوک میکنه و هیچ پاسخ قانع کننده ای نمی دهد می فرمائید مورد کوچک؟؟؟:)من ابتدا تصور کردم فقط سرویس من اینطور شده .اما چیزی که الان پیداست برای خیلی ها اینطوری شده پس تنها یک نتیجه میشه گرفت:)
4)من یه چیز بگم ممکن بعضیا چیزی دیگه برداشت بفرمایند .اما من خیلی اوقات همین 20 مگ را هم نداشتم :106:
5)در این مورد اطلاعای ندارم پس پاسخی نمیدهم
6)تنها با اختلاف 2 هزار تومان(یعنی مبلغ 10 هزار تومان ماهیانه) خیلی از شرکت ها سرویس های بالاتری و یا هم سط ارائه می دهند .حتی اگر سرعت هم این نباشه اما ...........نیست
نقل قول:
من جریان این وی پی اس را در تاپیک زیر بیشتر از 30 خط تایپ کردم :
http://www.webhostingtalk.ir/f129/15656/
که متاسفانه مدیران محترم تائید نکردند .که اگر تائید می شد نه تنها این ماجرا باعث تعجب بسیاری از دوستان حاضر در این فروم بود بلکه ممکن بود این موضوع را که شما عرض کردید برای من نوعی مزاح تلقی بفرمایند:)
شما کی به من ایمیل های Dc را ارسال کردید بعد از 7 روز که وی پی اس من بسته بود و هیچ جوابی هم داده نمی شد و بالا خره به تلفن پاسخ داده شد .عرض کردید تیکت ارسال کن تا گراف ها و ... را برای شما ارسال کنیم .بنده تیکت ارسال کردم بعد از 48 ساعت باز هم با بیان چند کلمه پاسخ داده شد :"خسارت را بده" و مثل همیشه تیکت هم بعد از پاسخ بسته بود.این هم یکی از قوانین شما که تیکت را نصفه پاسخ می دهید و خودتون هم می بندید.من که تا به حال اینطوری ندیدهد بودم.اصلا شاید مشکل مستری حل نشد چرا تیکت باید بسته پاسخ داده بشود؟:-?
فکر کنم قصد داشتید ارسال کنید اماد فراموش کردید....;)
دوست عزیز یا شما در این مملکت زیاد تو کار نیستید یا هستید اما بیان نمیکنید ."قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود ":)
در مورد 168 عدد هم که تا کنون فقط پست ها و تاپیک های ...... دیده شده
http://www.webhostingtalk.ir/f129/15656/ + پست های قیلی همین تاپیک
اگر شما این چنین ناراضی شدید پس افرادی مثل من باید چکار کنند؟:-?:)
در پایان عرض کنم که با این پست ها و ...... نه هیچ منفعتی برای بنده ایجاد می شود و نه آبروی ریخته من بر میگردد.تنها یک هدف داشتم و آن چیزی نبود جز اینکه : بقیه به اشتباه من و یوزر های بالا دچار نشوند .معنی رتبه 5 و ارزان بودن را هم تجربه کردیم/ موفق باشید :54:
-
اقای تمیس
مگه من بد میگم که قبل از خرید باید درباره فروشنده تحقیق کرد ؟
چرا باید تو گوگل تاک این حرفو به من بزنی ؟ :
"
saeed: mamnon ke toy webhosting talk shoma ham nazari dadi
in zahamateto bejavab namegzarim
"
-
سلام
لطفا کل پیغامات را بگذارید
دیگه هم احتاج نیست بیشتر نیست ادامه بدید
و بگید که شما مشتری چندین ماه قبل ما بودید
-
ما یه اشتباهی کردیم، با عجله یه review خوب برای اینا نوشتیم
همین جا باید اعلام کنم که اشتباه کردم و پشیمونم
از جای دیگه سرویس بگیرید
اینا 15 تومن منو گرفتن و پس هم نمی دن همش بهونه الکی می آرن که باید شماره حساب بانک ملت بدید
-
فکر کنم کمی بی انصافیه که آدم ساکت بمونه و حرف نزنه !
من از همون اولی که شهر سرور کارش رو شروع کرد ، ازشون سرویس داشتم.
تا الان هم هیچگونه مشکلی نداشتم باهاشون.
از خوبی های این هاستینگ میشه به آپتایم بسیار بالاشون نزدیک به 100% اشاره کرد.
در ماه پیش قبل از اینکه من خودم سرور رو ریست دستی کنم ، دقیقا 43 روز آپتایم داشتم !
در مورد پشتیبانیشون هم ، من هر وقت با اقای رحمانیانتماس گرفتم ، سریعا پیگیری کردن و واقعا مشتری مداری رو رعایت کردن همیشه !
هفته ی پیش هم که سایت شهرسرور دان بود ، من با آقای تمیس تماس گرفتم چون مشکل داشتم و نمی تونستم تیکت بزنم و ایشون گفتن مشکل رو به ایمیل بفرتید و بعد از ارسال مشکل ، سریعا پیگیری کردن .
-
سلام
ممنون از همه
آقای ما پول شما رو پس ندادیم؟
من براتون گفتم که فقط این امکان برامون وجود داره که یا به یک حساب ملت واریز کنیم یا اینکه شماره شبا بدید تا براتون ساتنا کنیم!درسته؟
واقعا که خیلی بی انصافی!اگر قرار بود پس بدیم که کارای دیگه می کردیم!چرا بی انصاف بازی می کنین؟من تمیس هستم!خودم هم مستقیم مدیریت را در دست گرفتم پس لطفا دیگه دروغ نگید!
شکر خدا انقدر مشتریان ما زیاد هستند و شکر خدا همه هم آدم هسابی که دیگه این کار ها رو نمی کنند!
حرف راست با سند و مدرک بزنید تا همه بفهمند!
شکر خدا این تنها پستی هست که 22 صفحه رفته و همه هم تا حالا راضی بودند و تا حالا 1 قرون هم به پول مردم راضی نبودیم و بگزاشتیمم 1 قرونی حروم و ناراضی بیاد تو زندگیمون!
-
شما اگه اینکاره بودی این ایمیل رو به قول خودتون اون همه مشتری ( فک کنم 168 تا بود ) نمیدادید و سنگ قلاب نمیکردین
نقل قول:
با سلام به تمامی مشتریان و دوستان گرامی
شرکت شهر سرور قصد دارد از ماه بعد وی پی اس ها را تمدید نکند و با دیتاسنترsinglehop خداحافظی کند و از ماه آینده دوباره شروع به فروش وی پی اس در دیتاسنتر های دیگر و در کشور های مختلف انجام دهد !
لازم به ذکر است تیم پشتیبانی شهر سرور با 2 شرکت دیگر ادقام شده است و کل استراتژیک آن تغییر خواهد کرد!
نکته مهم که باید متذکر شوم : لطفا برای تمدید وی پی اس پولی به حساب شرکت دیگر واریز نکنید و به فکر جایی برای انتقال وی پی استان باشید!
در صورت هرگونه سوال تیکت بزنید.
-
هر کسی نمیتونه دوام بیاره اعصاب فولادین میخواد
-
خود کرده رو تدبیر نیست.وقتی کیفیت رو فدای قیمت میکنید همین میشه دیگه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GOD
خود کرده رو تدبیر نیست.وقتی کیفیت رو فدای قیمت میکنید همین میشه دیگه
دوست عزیز وقتی این تاپیک باز شد از این قیمت ارزون تر هم بود- یکمی بالاتر از این قیمت هم تبلیغش وجود داشت -با همین قیمت هم چند نفر دیگه بودند
این سرویس دهنده رو ما انتخاب کردیم چون دو هفته اول :
همیشه آنلاین بودند و جواب تیکت ها رو خیلی سریع می دادند
خیلی سریع خواسه مشتری رو برآورده میکردند
خلاصه با مشتری راه میامدند
بعد از 15-20 روز مشکلات شروع شد و میشه گفت شهرسرور با 15 روز قبلش آسمون و زمین فرق می کرد !
به هرحال 2 ماه واقعا رنج و عذاب کشیدیم
البته شهرسرور از خیلی ها(lordvps) بهتر بود و هست !
-
اسیاب به نوبت
خدا میدونه نفر بعدی کی هست کدم یکی از سرویس دهندها
البته 2 تا سرویس دهنده توی نظرم هستند که فکرمیکنم بعدش نوبت انها میشه
اینشالله هیچ کدوم از همکاران مشکلی براش پیش نیاد چرا که این مشکلات را اکثر خودشون با کارهای غیر منطقی برای خودشون پیش میارن
-
23 صفحه خوندم یک صفحه کلا تمجید بود و یک صفحه کلا تخریب و دعوا
بالاخره دوستان الان شهرسرور چه وضعیتی شده الان؟؟ چون انگاری با تغییر اب و هوا انهم تغییر میکنه و خودشو از این دیتا سنتر به اون دیتاسنتر منتقل می کنه!
دوستان نظرشون محترمه اگه دیدگاه هاشون رو بیان کنند:65:
-
ما سرورمون رو از شهر سرور انتقال دادیم البته یه پست انتقاد هم با مدارک قانع کننده بنده آماده کرده بودم اما دیگه انتقال دادیم و چون روزهای پایانی با احترام برخورد کردن بیخیال قضیه شدم در کل ماه اول راضی بودم ولی دو ماه بعد رو به شدت ناراضی از پشتیبانیشون
-
با سلام!
دوستان یه وقط اشتباه نکنند!
ما نمی خوایهم که دیگر سرویس ندهیم!
به دلیل مشکلاتی که مشتریان با دیتا سنتر داشتند می خواهیم عوض کنیم!
و مورد دیگه :: گفتم که شرکت ما با رو شرکت دیگه ادقام شده!و تصمیم گیری از الآن به بعد متفاوت شده!
-
آقا این واقعآ بی انصافیه من تمام این صفحات رو خوندم
من دقیقآ دو ماه و نیم میشه که از بچه های شهر سرور وی پی اس گرفتم
کاملآ راضیم هم خودم هم یوزرهام
در مورد پشتیبانی هم من تا تیکت میزدم آخرش تا 30 دقیقه جواب میدادن
تلفن رو هم همیشه جواب میدادن
دوستان این وقعآ بی انصافیه
من از دوستان شهر سروری تشکر میکنم من که از شما راضیم
-
نقل قول:
امیدوارم مشکل شما حل و مشتریانتان راضی باشند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ShahreServer
با سلام!
ما نمی خوایهم که دیگر سرویس ندهیم!
به دلیل مشکلاتی که مشتریان با دیتا سنتر داشتند می خواهیم عوض کنیم!
و مورد دیگه :: گفتم که شرکت ما با رو شرکت دیگه ادقام شده!و تصمیم گیری از الآن به بعد متفاوت شده!
سلام دوست عزیز امکان دادن تست واسه مجازی لینوکس هست یا نه ؟:d
ممنون میشم من خیلی لازمش دارم:-b
-
الان میفروشید یا نه ؟ برنامه چیه ؟ دیتاسنتر هم پیدا نکردم کجاست ؟ همینطور موقعیت ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nanotech
الان میفروشید یا نه ؟ برنامه چیه ؟ دیتاسنتر هم پیدا نکردم کجاست ؟ همینطور موقعیت ؟
خیر، شهر سرور تا اطلاع ثانوی فروش نخواهند داشت و فقط به مشتری های فعلی خودشون سرویس میدن تا زمانی که سرویس اونا هم تموم بشه، بعدش کلا سرور هاشون رو عوض میکنن و با پشتیبانی جدید بر میگردن...
-
سلام من پلن زیر رو می خوام لطفا به آی دی یاهو من پی ام بدید:
256 مگابایت رم - 15 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز - پهنای باند 450 گیگابایت= ماهانه فقط 10.000 تومان
آی دی یاهو من : taghdir1383
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
srashedian
خیر، شهر سرور تا اطلاع ثانوی فروش نخواهند داشت و فقط به مشتری های فعلی خودشون سرویس میدن تا زمانی که سرویس اونا هم تموم بشه، بعدش کلا سرور هاشون رو عوض میکنن و با پشتیبانی جدید بر میگردن...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamal_h
سلام من پلن زیر رو می خوام لطفا به آی دی یاهو من پی ام بدید:
256 مگابایت رم - 15 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز - پهنای باند 450 گیگابایت= ماهانه فقط 10.000 تومان
آی دی یاهو من : taghdir1383
واقعا پست قبلی نخوندین یا ندیدین که چی گفتن فعلا سرویس دهی ندارن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
giga
واقعا پست قبلی نخوندین یا ندیدین که چی گفتن فعلا سرویس دهی ندارن
دیدن مفته گفتن ... :d