سایت شما " شرکت توسعه ارتباطات آرتینا " است ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سایت شما " شرکت توسعه ارتباطات آرتینا " است ؟
با توجه به درج و اعلام وجود داشتن دفتر شرکت شما در تهران، مایل هستم برای خرید به دفتر شما، حضوری آمده و گفت و گویی داشته باشم.
لطفا آدرس را نقل و قول نمایید. :53:
- قیمت ارز ها را طبیعتا با قیمت صرافی های مجاز که قبول دارید اعلام می کنید، لطفا بفرمایید کدام صرافی است ؟
- در سایت روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران که آگهی های ثبت شرکت ها و تغییرات قابل مشاهده است، در قسمت " روزنامه رسمی - فهرست آگهی ها " شماره ثبت و نام شرکت شما را جستجو نمودم اما همچین شرکتی وجود نداشت.
لطفا تصویری از آگهی ثبت تاسیس را به صورت اسکن شده یا در سایت روزنامه رسمی جهت اطمینان خرید که لازمه هر معامله ای است ارایه دهید.
اگر در گوگل اسم شرکت جست و جو کنید هست .
لینک ارسال شد .
Iranian Official Journal
صرافی مجاز همه یک مرجع قیمت دارن ولی صرافی مثل صرافی جلالی قیمت ها را به صورت آنلاین و دقیق میدهد .
دفتر تهران فنی و مهندسی است و برای توضیحات کارت پاسخ گوی شما نمیباشد . خدمات کارت مربوط به دفتر شیراز میباشد و میتوانید تماس داشته باشید .
در صورتی که معامله شما مربوط به همکاری گسترده است با ما در ارتباطات باشید تا زمانی را برای ملاقات و تبادل نظر در دفتر تهران برای شما ارسال کنیم .
هنوز هم به صورت فیزیکی ارائه می دید ؟
یا به صورت مجازی ؟
با سلام
سایت درخواست کارت ها و درخواست شارز کارت ها با تلاش گروه آرتینا تمام شد
آرتــیــنــا کارت - صفحه اصلی
همه مشتری ها میتوانند از سایت درخواست کارت های خود را ارسال کنند و از قیمت ارز برای شارز کارت های خود با خبر شوند .
محصولات جدید در حال بررسی میباشد و کارت های جدید در راه است .
با تشکر از همه دوستان و همکاران عزیز که ما را برای خدمات ارزی خود انتخاب کردن
شرکت توسعه ارتباطات آرتینا
به سلام .
قیمت حواله ها برای شارز مستر کارت ها به صورت آنلاین در سایت قرار گرفت
با ورود به سایت میتوانید قیمت ها و کارمزد ها را دریافت کنید .
سیستم شارز آنلاین بانک پارسیان قرار گرفت
از ما بهترین ها را بخواهید .
سلام به همه دوستان و بزرگواران لابد از تاییدی که من از جناب اکبری در اولین پستم بکنم ابروهای خیلیها بالا خواهد رفت.منهم اول با شکاکیت تمام یک 2-1 ماهی پستهای حواله ارزی جناب اکبری را دنبال میکردم ببینم آتویی نکته منفی چیزی گیرم میاد یا نه.بعدشم با پیام خصوصی و ایمیل و آخرش تلفنی کلی سیم و جیم شان کردم وسئوال راجع به کارت فیزیکی کردم تا راضی شدم به حسابشون پول واریز کنم.حدودا بعد 16-14 روز (شهرستان هستم) کارتم رسید و بدون مشکل فعال شد و از خودشان ارز خریدم و کارتم را شارژ کردم و راضی هستم .تا بحال از 3 تا سایت چینی هم خرید کردم(24 ساعت برای وریفای خرید طولش میدن و تا اینجا مجموعا 40 دلار خرید کردم) بدون مشکل. یک مشکلی هم خودم داشتم ایمیل به گرجستان زدم (یکروزش یکشنبه بود که اونا تعطیلند)بعد 2-1 روز یک خانمی که فارسی سلیسی صحبت میکرد بهم زنگ زد و رفع اشکال منو انجام داد. خلاصه منهم اولش خیلی به ایشون شک داشتم ولی الحمدلله از امتحان سر بلند بیرون آمدند خدا خیرش بده کار منو راه انداخت.از خواص بامزه کارتهاشون یکیش اینه که وقتی توی اینترنت بانک لاگ این میکنی یک قسمتی داره که میتونی کارتتونو برای اینکه در بعضی کشورها قابل استفاده نباشه قفل کنی.یا حق.