واقعیت یعنی الان یورو را 5080 از ملت بگیری؟ میشه بگی این کار با زورگیری چه فرقی داره؟ دلیل حمایتت از روبیناسرور چیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر منظورتون از بچه باشه به شخصه مشتری داریم که اول دبیرستان هست و کارش خیلی حرفه ای هست و از پدرشون هم یاد گرفتن و اتفاقا تشویقشون هم کردیم چه بسی تخفیف ویژه هم دادیم به هشن
اگر منظورتون در مورد حلال یا حرام بودن که گفتم مثال یک شرکت بزنید یعنی میخواید بگید منظورم حرام بودن کار تمام هاستینگ ها هست خیر بنده منظورم این هست که یک نمونه که شفاف سازی کرده نام بررید تو این کار نگفتم همه حرام میخورن و نمیشه حلال خور پیدا کرد کسی که شفاف سازی کرده اقتصاد کاری خوردش را بیان کنید که ببینیم چگونه کار میکند تا شاید یاد بگیرم و اگر جواب داده ما هم انجام بدیم و شفاف سازی کنیم ما انجام دادیم و نتیجه ندیدیم قبلا پس
اگر منظور و حرفم به گونه ای بوده که مفهوم بد رسیده معذرت میخوام.
پست هم ویرایش شد.
ارادتمند سجادیه
یا حق
بنده نه شریک ایشون هستم ! نه ازشون سرور میگیرم! و نه همکاری دیگه ای دارم!
تو یه تایپیک یه پستی از ایشون خونده بودم که : " هر کس میتونه ارز با قیمت پایینتری تهیه کنه ، بگیره و به آدرس ما ارسال کنه "
محتوای پستشون همین بود اگه اشتباه نکنم
حالا خودشون هستن و میتونن تایید یا تکذیب کنن!!
شما دلیل این که عرض کردید ما کلاه بردار هستیم چیه ؟
این چه سوالیه شما میپرسید عزیز خب مگر شما دلیل ذکر کردید ؟ اگر توهینی باشه اول شما کردید.
در مورد 5080 یا 5050 بارها عرض کردم مجدد عرض میکنم ما در هیچ کار خارجی نیستیم و تمام کارها اگر هم باشد با گذرگاه هست و ربطی به روبینا سرور ندارد روبینا سرور تخصصی در ایران هست و کارش در ایران هست و کلوی ایران
نه پرداخت ارزی داریم نه ... پس لطفا با تکرار این مورد سعی در تخریب نباشید.
عجب بنده میگم پرداخت نداریم و خارج نیستیم فقط مثال بود شما گیر دادید میخواید به زور به ما بقبولونید که پرداخت میکنیم :))
عزیز جان روبینا خارج نیست دیگه و هیچ پرداختی نداره. قدیم هم که پرداخت داشتیم چند ماه پیش به قول یکی از همین اعضا انجمن VP_server :
فکر نکنم پول زور یا ... گرفته شده باشه سر جریان بالا و پائین شدن ارز
لطفا تاپیک را به انحراف نکشید star25 عزیز.
تایپیک رو کسی به انحراف میکشه که از همون اول! به قصد تخریب پست میده!!!
ویرایش شد (تکرار نشه) ;)!
با سلام خدمت دوستان،
برای حل این مشکل ابتدا توضیحاتی رو عرض می کنم و سپس پیشنهادهایی رو تقدیم حضور خواهم کرد.
ابتدا می پردازم به قیمت متفاوت صرافی ها و شهر های مختلف کشور سپس قیمت واسطه های خرید سرور و در نهایت راهکاری رو عرض می کنم.
قیمت دلار پس ازافزایش یکباره و شدید آن از روی خروجی وبسایت هایی نظیر مثقال، طلا و ارانیکو برداشته شد تا اطلاع رسانی در مورد نرخ ارز برگردد به حدود پیدایش این گونه وبسایتها، در آن زمان قیمت ارز از طریق تماس با صرافی ها و واسطه ها در تهران مشخص می شد مضاف بر این عرضه و تقاضا، اخبار، اعیاد، سوگواری ها و ... می توانست در هر منطقه تاثیر های متناسبی اما متفاوتی رو در قیمت ها داشته باشه. هم اکنون با عدم درج قیمت در وبسایت های مرجع اطلاع رسانی نرخ ارز، شاهد بازگشت چنین حالتی هستیم به طوری که قیمت در مناطق آزاد و شهر های مرزی به نسبت شهر های مرکزی از نرخ بالاتری برخوردار است. تفاوت قیمت صرافی های یک شهر هم به دو دلیل عمده میتونه باشه، یک: سابقه کاری، سرشناس بودن، توان معامله گری رقم های بزرگ و حتی دکوراسیون داخلی! در قیمت دلار اسکناس دو: افرادمعتمد صرافی در خارج از کشور، روابط با خارج از ایران، توان معامله گری رقم های بزرگ صرافی و واسط در خارج از ایران، کشور های ساپورت شده و ... در قیمت حواله دلار.
حال می پردازم به قیمت بالای بعضی از واسطه های پرداخت، این حالت به چند دلیل میتونه باشه،
1- سو استفاده از موقعیت پیش آمده.
2- دیپوزیت ارز با نرخ بالا در هنگام بالا رفتن نرخ دلار
3- کار با پرداخت کننده ای که قیمت های بالایی داره
4- روش پرداخت حواله بانکی برای انجام تعهدات مالی در نزد دیتا سنتر (به طور مثال هتزنر یک زمانی فقط کارت اعتباری و حواله قبول می کرد که هم اکنون پیپال را هم اضافه کرده است) که موجب تحمیل هزینه زیاد برای پرداخت های کم می شود.
5- دلالی سرور، بله درست شنیدید، بعضا مشاهده شده یک شخص از یک تامین کننده سرور، سیستمی را دریافت و به شخص ثالق خدمات ارائه می کنه که موجب بالا رفتن هزینه نهایی میشه.
راه حل:
عموما دو روش جهت پرداخت صورتحساب در نزد دیتاسنتر ها موجود است،
1- حواله بانکی: اگر سرویس دهنده شما از حواله بانکی جهت پرداخت استفاده می کند، قیمت حواله دلاری در بدبینانه ترین حالت 100 تومان بالاتر از نرخ اسکناس هست، که در این صورت با توجه به کارمزد پرداخت ارائه کننده سرویس میتوانید قدرالسهم کارمزد رو هم پرداخت کنید که باز هم قیمت به صرفه خواهد بود.
2- حواله با روش های پرداخت الکترونیکی: این روش متداولترین هست، که دوستان می توانند ارز را از یک پرداختگر تهیه و به حساب پیپال واریز کنند. البته پرداخت با کارت اعتباری جزو روش الکترونیکی بوده اما قیمت آن همانند حواله بانکی است حتی پرداخت پیپالی از کور هایی که پیپال آن قابلیت برداشت از روی بالانس را نداشته و صرفا باید از کارت پرداخت شود نیز همانند حواله بانکی می باشد.
در پایان عرض میکنم ممکن است بخضی از عرایضم ناقص و نا صحیح بوده باشد، بنده صرفا نظر و عقیده خویش را بیان کردم.
ارادتمند / بیگی