پاسخ : امگاهاست - سرور مجازی با پورت 10Gbps فقط ۱۰ هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baber
برای سوییس هم اگر کوپن تخفیف بدید عالی هست یدونه 512 میخوام
سلام
متاسفانه سرور سوییس برای ما هزینه بالایی داره و با توجه به کیفیت بالا و کاربری خاص (اکانت ماهواره) امکان ارایه تخفیف روی این سرویس نیست
با تشکر
هم سرویس خوب و هم پشتیبانی بسیار خوبی دارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sabavps
سرور من بعد از انتقال به امگا هاست حتی یک روز هم کار نکرد پشتیبانی ضعیف بود و هیچ احترامی برای مشتری قائل نیستن. این آشنایی با اجبار برای من ک خیلی گرون تموم شد.
سلام .
لطفا مدرک ارائه کنید اینجا هم جای این حرفا نیست ...
راحت هم به کسی توهین نکنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sabavps
سرور من بعد از انتقال به امگا هاست حتی یک روز هم کار نکرد پشتیبانی ضعیف بود و هیچ احترامی برای مشتری قائل نیستن. این آشنایی با اجبار برای من ک خیلی گرون تموم شد.
سلام دوست عزیز
از اینکه ما رو قابل دونستید و انتقاد کردید ممنونیم. خوشحال می شدم نام کاربری خودتون و سرویسی که مشکل داشت رو حداقل برای من پیام خصوصی می کردید تا ببینیم واقعا مشکل از کجا بوده. اینجوری که شما فرمودید که پشتیبانی ضعیف و عدم وجود احترام به مشتری بدون ارایه توضیحات لازم نمی تونه چاره ساز باشه. تمام تلاش ما حفظ رضایت مشتری هست و فکر می کنم در این زمینه تقریبا موفق بودیم چون توی بخش ساپورت سایتمون هم تا به حال نه کسی با تندی با ما برخورد کرده و نه ما با کسی.
در ضمن ما به تمام مشتریانی که از کیفیت خدمات راضی نباشند خسارت می دیم و در صورت درخواست اونها هزینه اشون رو برگشت می زنیم. بهتر بود حداقل اون موقع که از خدمات راضی نبودید یه تیکت می زدید و از ما انتقاد می کردید تا هم جبران خسارتتون می شد و هم ما تلاش می کردیم که مشکل حل بشه
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
سلام .
لطفا مدرک ارائه کنید اینجا هم جای این حرفا نیست ...
راحت هم به کسی توهین نکنید .
با تشکر از شما دوست عزیز
من هم از ایشون خواستم مشخصات سرویسشون رو پیام خصوصی کنند. حق با شماست و این مسایل باید توی تاپیک انتقادات و پیشنهادات مطرح بشه نه اینجا
در ضمن ایشون به کسی توهین نکردند!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sabavps
دوست عزیز کاملا معلومه که قصده شما فقط تخریبه پس چرا برای من که هر روز ایشون رو اذیت می کنم پشتیبانی ضعیف نیست؟؟:39:از تاریخ عضویتتونم معلومه چقد میشه رو حرفتون حساب کرد
:53:
من این مدت که باهاشون کار میکنم واقعا حرف نداره از هر لحاظ مشکلاتی من داشتمکه حتی سرویس ماله اینا نبوده اما مشکلم رو حل کردن و من تا این لحظ واقعا ازشون راضی هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shingo
دوست عزیز کاملا معلومه که قصده شما فقط تخریبه پس چرا برای من که هر روز ایشون رو اذیت می کنم پشتیبانی ضعیف نیست؟؟:39:از تاریخ عضویتتونم معلومه چقد میشه رو حرفتون حساب کرد
:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salem
من این مدت که باهاشون کار میکنم واقعا حرف نداره از هر لحاظ مشکلاتی من داشتمکه حتی سرویس ماله اینا نبوده اما مشکلم رو حل کردن و من تا این لحظ واقعا ازشون راضی هستم
از شما دوستان عزیز به خاطر حمایتتون و ابراز رضایت از سرویس ها ممنونم. از اونجایی که ایشون هیچ مدرکی ارایه ندادند که یوزر ما هستند یا نه ما هم نمی تونیم در این مورد اظهار نظر کنیم که بگیم ایشون دروغ می گه. من از ایشون می خوام که مدارک لازم رو اعلام بفرمایند و در قسمت انتقادات و پیشنهادات پست بزنند.
در ضمن نام کاربری ایشون رو برای پیگیری بیشتر به مدیریت محترم انجمن معرفی کردم
با تشکر
من از شما پوزش میخوام :( پست من کاملا اشتباه بود!!!!!
من از سرویس این دوستمون کاملا راضی بودم و پشتیبانی خوبی هم داشتم، همینجا اعتراف میکنم که تشابه اسمی باعث شد که من این اشتباه بزرگ رو بکنم و ازیشون و همکارانشون صمیمانه پوزش میخوام. پستم رو هم ویرایش کردم راه دیگه ای برای جبران اشتباهم نمیبینم و بسیار متاسفم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
سلام دوست عزیز
از اینکه ما رو قابل دونستید و انتقاد کردید ممنونیم. خوشحال می شدم نام کاربری خودتون و سرویسی که مشکل داشت رو حداقل برای من پیام خصوصی می کردید تا ببینیم واقعا مشکل از کجا بوده. اینجوری که شما فرمودید که پشتیبانی ضعیف و عدم وجود احترام به مشتری بدون ارایه توضیحات لازم نمی تونه چاره ساز باشه. تمام تلاش ما حفظ رضایت مشتری هست و فکر می کنم در این زمینه تقریبا موفق بودیم چون توی بخش ساپورت سایتمون هم تا به حال نه کسی با تندی با ما برخورد کرده و نه ما با کسی.
در ضمن ما به تمام مشتریانی که از کیفیت خدمات راضی نباشند خسارت می دیم و در صورت درخواست اونها هزینه اشون رو برگشت می زنیم. بهتر بود حداقل اون موقع که از خدمات راضی نبودید یه تیکت می زدید و از ما انتقاد می کردید تا هم جبران خسارتتون می شد و هم ما تلاش می کردیم که مشکل حل بشه
با تشکر
با تشکر از شما دوست عزیز
من هم از ایشون خواستم مشخصات سرویسشون رو پیام خصوصی کنند. حق با شماست و این مسایل باید توی تاپیک انتقادات و پیشنهادات مطرح بشه نه اینجا
در ضمن ایشون به کسی توهین نکردند!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sabavps
من از شما پوزش میخوام :( پست من کاملا اشتباه بود!!!!!
من از سرویس این دوستمون کاملا راضی بودم و پشتیبانی خوبی هم داشتم، همینجا اعتراف میکنم که تشابه اسمی باعث شد که من این اشتباه بزرگ رو بکنم و ازیشون و همکارانشون صمیمانه پوزش میخوام. پستم رو هم ویرایش کردم راه دیگه ای برای جبران اشتباهم نمیبینم و بسیار متاسفم .
خواهش می کنم دوست عزیز
این موارد چیزی نیست که بخواد ناراحت بکنه. حالا شما می فرمایید اشتباه بوده. اگر درست هم می بود دوست داشتیم بشنویم که کجای کار ما مشکل داشته. مثل اینکه مشکل نداریم b-)
سلام جناب اسکندری سرور آماده تحول نشده هنوز بی صبرانه منتظریم 10 شد دیگه یواش یواش :)