آدرس سایت دیتاسنتر رو لطف میکنین؟!
منظورم از پشتیبانی اینه که فردا خواستم سیستم عامل رو عوض کنم یا اصلا یه بلایی اومد سرش
باید به کجا تیکت کنم!...؟
این سرور
4هسته ای پردازنده
Core2Quad
رم 2گیگ
هارد 200 گیگ
با 5تا ایپی چند در میاد؟
آدرس سایت DC
sepanta.net
دوست عزیز اگر لطف کنین تیکت بزنین بهتره اینجا هم شلوغ نمیشه
W-H Hosting Ltd. - Submit Ticket
با تشکر
با این مشخصات یه قیمت میخواستم، لطفا" همین جا اعلام کنید
شاید دوستان دیگر قصد خرید هم داشته باشند
Warez-Host.Com DEDICATED-IR | OFFSHORE HOSTING SERVICES - RESELLER HOSTING - VPS SERVER - DEDICATED SERVER
غیر از دو پلن اول(ماهیانه) , سیکل قرار داد ها 3 ماهه هست
به دلیل اینکه , سخت افزارها بایستی خریداری شوند , و اجاره ماهیانه عینآ ضرر کاملاست
با تشکر
من الان پرداخت كردم و تيكت هم زدم
آيا تيم ساپورت شما ايراني هستن ؟ مقصودم اينه كه اگر نه تيكت ها رو انگليسي بزنم تا سريعتر پاسخ بگيرم.
سپاس
خیر ایرانی نیستن
مشکلی نیست من الان براتون اوکی میکنم
با تشکر
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
تیکت های شما 45 دقیقه قبل پاسخ داده شدند
لطفا به پنل کاربری خود لوگین کرده و اطلاعات درخواست شده از طریق تیکت را فراهم کنید
با تشکر
دوستان من یه سری از تاپیک درباره warez-host دیدم برخی مشکلاتش آیا میشه در حال حاضر ازش یه ACC RES گرفت یا اصلا بی خیال شم ؟ من طی 5 سال با شرکت مختلف که کار کردم 2 بار تمام اطلاعات پرید !
اصلا دوباره دوست ندارم برام اتفاق بیوفته ؟ نظر درباره warez-host چیه در حال حاضر ؟
من ازشون سرویس دارم هنوز!
یک مشکل اساسی اینه که سایت خودشون روی یه سرور دیگه است و آپتایمشون بی نهایت این هفته پائین اومده نمی دونم کی می خوان یه فکری برای اینش بکنن!
البته بگم پشتیبانیشون خوبه!
سرویس هاسشون رو تا هفته ی پیش راضی بودم چون کیفیت خوبی داشت!
در مورد آپ تایم هم می تونم مدرک نشون بدم!
نگهداري سرورهاي به اين شكل فول وارز هستند خيلي سخته انواع اقسام حملات هست و نيابد انتظار آپتايم خيلي بالا داشته باشيد من با شركتهاي مشابه خارجي هم كار كردم اونا هم اكثرا اينجور مشكلات رو دارند در وارز طبيعي هست
این تاپیک مربوط به شما میشه ؟
Web Hosting Forum - Webhosting Discussions at TopHosts.Com - warez-host.info BEST/CHEAP OFFSHORE HOSTING