پاسخ : ثبت دامنه .in تنها و تنها 2400 تومان .... افر بسیار ویژه مدت محدود ... کوپن تخفیف
سلام
کسی دامین .in با این قیمت دیگه ثبت نمی کنه .. ؟؟؟؟
پاسخ : ثبت دامنه .in تنها و تنها 2400 تومان .... افر بسیار ویژه مدت محدود ... کوپن تخفیف
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tak2media
سلامکسی دامین .in با این قیمت دیگه ثبت نمی کنه .. ؟؟؟؟
چرانمایش مشخصات: mohsen1 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
سلام
چه مشکلی در هنگام ثبت داشتید که نتوانستید دامنه ثبت کنید؟
من تا حالا 2 تا بدون مشکل ثبت کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
فروش همچنان ادامه دارد
سلام
جمعه ها کرکره هارو میدین پایین تعطیل میکنید؟ :دی
از صبح منتظر ثبت یه دامنه هستم هنوز خبری نشده
لطفا رسیدگی کنید
ممنون
سلام. نه دوست من. احتمالا شما هنگام ثبت نام به درستی مشخصات خود را وارد نکرده اید.مثلا ادرس خود نام خود یا ... را فارسی وارد کردید
تلفن خود را با 00 شروع کردید و مشکلا تز این قبیل.
در غیر این صورت دامنه ها انی ثبت میشوند
البته من در حال حاظر سفارش دامنه ای را معلق نمیبینم.اگر در هر صورت مشکل شما همچنان پا بر جاست.برای ما تیکت ارسال کنید.
ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
سلام. نه دوست من. احتمالا شما هنگام ثبت نام به درستی مشخصات خود را وارد نکرده اید.مثلا ادرس خود نام خود یا ... را فارسی وارد کردید
تلفن خود را با 00 شروع کردید و مشکلا تز این قبیل.
در غیر این صورت دامنه ها انی ثبت میشوند
البته من در حال حاظر سفارش دامنه ای را معلق نمیبینم.اگر در هر صورت مشکل شما همچنان پا بر جاست.برای ما تیکت ارسال کنید.
ممنونم
بله حق با شما بود
دامنه با موفقیت ثبت شد
ممنون