تشکر از ایشون بابت قیمت های مناسب و پشتیبانی عالی.توصیه میکنم پنل های دامنه تون رو به بتینا هاست منتقل کنید هم دامنه ثبت کنید و هم نمایندگی بدین
نمایش نسخه قابل چاپ
تشکر از ایشون بابت قیمت های مناسب و پشتیبانی عالی.توصیه میکنم پنل های دامنه تون رو به بتینا هاست منتقل کنید هم دامنه ثبت کنید و هم نمایندگی بدین
ممنون از شما لطف دارید
برای مشاهده پسوند های بیشتر به سایت مراجعه کنید
جستجوگر دامنه - Betina Hosting
همچنین دو پسوند .pictures و .email اضافه شد
فروش ادامه دارد + نمایندگی با شرایط ویژه
با سلام
این فروش ویژه ادامه داره یا تموم شده چون تو سایت قیمتها برگشته به حالت قبلی
بله همینطور که در یاهو بهتون جواب دادم و همینطور به دیگر دوستان در تیکت و یاهو فعلا اوکی نشده
ولی پاسخ همه دوستان چه تیکت چه یاهو چه تماس تلفنی داده شده
هر کس خواسته مبلغ برگشت داده شده و نگذاشتیم مشتری و نماینده شاکی بشه و کار رو به تاپیک برسونه و از ما ناراضی باشه
برای بعضی از دوستان هم با نرخ عادی ثبت یا تمدید کرده ایم
اما باز دوستانی که مشکلی دارند می تونند تیکت کنند و با ما در ارتباط باشند
پنل اصلی دامین هم که همیشه همین بوده برای مشتریان عزیز : General
عرض سلام
من با بتینا هاستینگ کار کردم
تعداد زیادی هم دامین ثبت کردم
واقعا پشتیبانیشون عالیه و بنده کاملا راضی هستم... ای کاش اون شرکت هایی که اسمشونو نام نمیبرم هم مثل ایشون میبودن!!!
چرا قیمت هاتون بالا رفته؟ موقتی هستند این قیمت ها یا قراره همینطور بمونند؟
دوست عزیز شما چه تضمینی دارید که مثل ل---اسا / پا-ر----س نشید.
بیشتر دوستان شاید اسم اینها رو بدانند اما نخواستم نام ببرم
اگر قانع کننده باشه من برای نمایندگی مزاحم میشم و فروش خوبی هم داریم ....
ممنون از شما لطف دارید
در حال حاضر با اون قیمت ها امکانش نیست اگر اوکی بشه حتما اعمال میشه همون قیمت ها
اما چون مشتریان زیادی داریم و نیاز به تمدید و ثبت داشتند نمی شد که بیخیال بشیم باید سرویس می دادیم
تضمین که نماد هست
دوستانی هم که ثبت یا تمدید داشتند نظرانشونو تو تاپیک گفته اند البته همه نه ولی 40% تو اینجا نظر دادن
و اینکه کار ما فقط در ثبت و تمدید دامنه محدود نمیشه فقط
و دامین هم واقعا چیز مهمی هست برای یک وبمستر که دسترسی راحت و مطمئنی در هر ساعت از شبانه روز داشته باشه
چه برای کد انتقال و چه تغییر نیم سرور و دی ان اس و ما هم برای مشتری هامون احترام خاصی قائلیم نمی گذاریم نارضایتی پیش بیاد
خواستید از تیکت یا یاهو با من در تماس باشید دوست عزیز
مهندس کامران و بتینا هاست نیاز به تعریف ندارن
چون چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان هست
بقیه دوستان همه حب جیم رو خوردن و حتی جواب تیکت نمیدن ، ولی ایشون حقیقتا همیشه پاسخگو و پیگیر بوده اند
و 100 البته یه دوست و مشاور خوب
من یه دامنه ثبت کردم از یاهو هم باهاتون در تماس بودم امکان کنسل شدنش وجود داره متاسفانه قبل ثبت دقت نکرده بودیم به هایستوری و اشتباه از سمت ما بوده