پاسخ : معرفي ديتاسنتر داخلي
با سلام و درود ، راستش دیتاسنتر پارس آنلاین ( www.pndc.ir ) خوب هست چه از نظر سرعت و امنیت و ...
راستش من می خواستم یک سرور بگیرم اما وقتی قیمت ها رو دیدم وقعا جا خوردم ! یا خودم گفتم 20 مگابایت هاست با هیچ امکاناتی بخرم 70.000 تومان !
راستش یک دیتاسنتر ایرانی هست که مال ( www.mihannic.com ) هست قیمتاشون نسبت به پارس انلاین کمی کمتر هست اما صرفه اقتصادی اصلا ندارد !
در ضمن من تلفنی که صحبت کردم گفتند پورت سرور ایران 85kbps هست ! من خندم گرفت حالا یا اوشون اشتباه کرده یا .... !
راستش من خیلی دوست داشتم سرورهام توی کشور خودم باشه ولی متاسفانه نمی توانم بیام چون نه پولش را دارم نه برای من سود داره !
امیدوارم یک روز ما هم مانند امریکا یک دیتاسنتر بزنیم با سرورهای فضایی و سرعت بالا همگی بریم حال کنیم !
پاسخ : معرفي ديتاسنتر داخلي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NovinServer
با سلام و درود ، راستش دیتاسنتر پارس آنلاین (
www.pndc.ir ) خوب هست چه از نظر سرعت و امنیت و ...
راستش من می خواستم یک سرور بگیرم اما وقتی قیمت ها رو دیدم وقعا جا خوردم ! یا خودم گفتم 20 مگابایت هاست با هیچ امکاناتی بخرم 70.000 تومان !
راستش یک دیتاسنتر ایرانی هست که مال (
www.mihannic.com ) هست قیمتاشون نسبت به پارس انلاین کمی کمتر هست اما صرفه اقتصادی اصلا ندارد !
در ضمن من تلفنی که صحبت کردم گفتند پورت سرور ایران 85kbps هست ! من خندم گرفت حالا یا اوشون اشتباه کرده یا .... !
راستش من خیلی دوست داشتم سرورهام توی کشور خودم باشه ولی متاسفانه نمی توانم بیام چون نه پولش را دارم نه برای من سود داره !
امیدوارم یک روز ما هم مانند امریکا یک دیتاسنتر بزنیم با سرورهای فضایی و سرعت بالا همگی بریم حال کنیم !
جنابNovinServer من فكر ميكنم كه ميهن نيك هم در ديتا سنتر پارس انلاين سرور داره.
البته دقيقا نميدونم، شايد سرور هاشون رو انتقال داده باشند!