پاسخ : سوالات در مورد زرين پال
دوستان عزيزی که لوگوی تاييد زرين پال رو در سايتشون قرار دادند لطفا کد رو اصلاح کنند تا مشکلی که برای ssl در اينترنت کشور به وجود اومده (و البته انشالا تا يکی دو ساعت ديگه حل ميشه) روی load سايت اونها تاثير نداشته باشه:
کد:
<script type="text/javascript" src="http://www.zarinpal.com/webservice/TrustCode"></script><noscript><a href="https://www.zarinpal.com/users/receptive_websites">ZarinPal Receptive Websites</a></noscript>
</center>
کدی که اکثر دوستان روی سايت هاشون قرار دادند از آدرس https://www.zarinpal.com/webservice/TrustCode لود ميشه در حالی که برای نمايش لوگو نياز به https نيست و با http و آدرس http://www.zarinpal.com/webservice/TrustCode هم امکان نمايش لوگوی تاييد در سايت ها وجود داره.
با تشکر
علی امیری
آقای امیری من نمیدونم این امکانی که میخوام عرض کنم فراهم هست یا نه فکر میکنم نباشه
اینکه وقتی یک دارنده حساب زرین پال از یک سایت دیگه که اون هم زرین پال داره خرید میکنه و برای پرداخت آنلاین به سایت شما منتقل میشه علاوه بر امکان پرداخت توسط کارت پرداخت توسط اعتبار زرین پال خودش هم داشته باشه.
منظورم انتقال حساب زرین پال نیست که الان موجوده
منظورم در همون روال پرداخت آنلاین هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Qomes-Host.ir
آقای امیری من نمیدونم این امکانی که میخوام عرض کنم فراهم هست یا نه فکر میکنم نباشه
اینکه وقتی یک دارنده حساب زرین پال از یک سایت دیگه که اون هم زرین پال داره خرید میکنه و برای پرداخت آنلاین به سایت شما منتقل میشه علاوه بر امکان پرداخت توسط کارت پرداخت توسط اعتبار زرین پال خودش هم داشته باشه.
منظورم انتقال حساب زرین پال نیست که الان موجوده
منظورم در همون روال پرداخت آنلاین هست.
بله این امکان داره اگه شما لوگین کرده باشید علاوه بر گزینه های انتخاب بانک یه گزینه هم هست برای انتقال از حساب خودتون (اگه اعتبارتون کافی باشه نمایش داده میشه)
خبر جديد:
پورسانت ساير تراکنش های خروجی بالاتر از 400000 تومان از 2.5 درصد به 1.9 درصد کاهش يافت.
يعنی از اين به بعد شما برای هر تراکنش خروجی ای که رقم اون بالاتر از 400000 تومان باشه به جای 2.5 درصد تراکنش خروجی، 1.9 درصد پرداخت ميکنيد.
با تشکر
علی امیری
قوانين اجرائی از تاريخ 21 مهر ماه بروز شدند.
البته بند خاصی تغيير نکرده فقط موارد قبلی تشريح و تصريح شدند تا در اينده انشالا شاهد سوء تفاهم نباشيم.
بنا به قوانين لازم هستش تا کاربران قوانين رو مطالعه کنند. البته تغييری در قوانين داده نشده اما قوانين جديد از 45 روز آينده، اجرا خواهند شد.
با تشکر
علی امیری
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
قوانين اجرائی از تاريخ 21 مهر ماه بروز شدند.
البته بند خاصی تغيير نکرده فقط موارد قبلی تشريح و تصريح شدند تا در اينده انشالا شاهد سوء تفاهم نباشيم.
بنا به قوانين لازم هستش تا کاربران قوانين رو مطالعه کنند. البته تغييری در قوانين داده نشده اما قوانين جديد از 45 روز آينده، اجرا خواهند شد.
با تشکر
علی امیری
سلام و درود
من سستم رو تست کردم و در چند فروشگاه و سایت که از این سیستم استفاده میکردند هم تست هایی انجام دادم
به نظرم یکمی اون قسمت پرداخت سریع و عضو شدن از نظر روانشناسی دارای گله هست
اول اینکه با هر تراکنش مالی که در سایت ما انجام میشه
شما یک تبلیغ به اجبار برای مشتری ما نشون میدید حالا به روایتی اسمش رو گذاشتید ثبت تراکنش برای پیگیری های بعدی
ولی در کل شما با این سیستم دارید یک بانک اطلاعاتی از مشتریان جمع میکنید اونم با روشی تابلو و با اعلام که کسی هم بعدا نتونه اعتراض کنه
می تونید به جای ثبت مشخصات کامل یا عضو گیری و .... از مشتری یک ایمیل در خواست کنید تا مانند صفحات تیکت یک رکورد برای هر تراکنش ثبت بشه که یک لینک پیگیری صادر کنه و یک نسخه هم برای مشتری و فروشنده ارسال بشه
مورد بعدی اینکه درسته سایت شما با چند بانک قرار داد بسته و مشتری میتونه یکی از اون درگاه ها رو انتخاب کنه
ولی عملا این یک توقف خسته کننده و یک مرحله اضافه هست چون عملا نه در پورسانت و نه در کارت های عضو شتاب با هم فرق میکنند البته بعضی از درگاه های بعضی از کارتهای عضو شتاب رو قبول نمی کردند که الان رفع شده (این خبر رو در ماهنامه بانک سامان خوندم )
اگه امکانش باشه هر فروشنده بتوونه یک درگاه رو انتخاب کنه تا مشتری دیگه در این مرحله توقف نکنه و مستقیم بره سراغ تائید حساب و پرداخت
من با پیگیری گفته های دوستان و جواب های شما به نتایجی زیر رسیدم .
در حال حاضر پاسخگویی و سرعت عمل شما بسیار خوب هست
توان برنامه ریزی و اجرا کردن اتصالها و قابلیتهای فراوانی در تیم شما وجود داره که لازمه یک سیستم مالی قوی هست
با کاربران در تعامل خوبی هستید
انشالله این رویه به همین نحو ادامه داشته باشه
خسته نباشید
در کل سیستم خوبیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kabook
سلام و درود
من سستم رو تست کردم و در چند فروشگاه و سایت که از این سیستم استفاده میکردند هم تست هایی انجام دادم
به نظرم یکمی اون قسمت پرداخت سریع و عضو شدن از نظر روانشناسی دارای گله هست
اول اینکه با هر تراکنش مالی که در سایت ما انجام میشه
شما یک تبلیغ به اجبار برای مشتری ما نشون میدید حالا به روایتی اسمش رو گذاشتید ثبت تراکنش برای پیگیری های بعدی
ولی در کل شما با این سیستم دارید یک بانک اطلاعاتی از مشتریان جمع میکنید اونم با روشی تابلو و با اعلام که کسی هم بعدا نتونه اعتراض کنه
می تونید به جای ثبت مشخصات کامل یا عضو گیری و .... از مشتری یک ایمیل در خواست کنید تا مانند صفحات تیکت یک رکورد برای هر تراکنش ثبت بشه که یک لینک پیگیری صادر کنه و یک نسخه هم برای مشتری و فروشنده ارسال بشه
مورد بعدی اینکه درسته سایت شما با چند بانک قرار داد بسته و مشتری میتونه یکی از اون درگاه ها رو انتخاب کنه
ولی عملا این یک توقف خسته کننده و یک مرحله اضافه هست چون عملا نه در پورسانت و نه در کارت های عضو شتاب با هم فرق میکنند البته بعضی از درگاه های بعضی از کارتهای عضو شتاب رو قبول نمی کردند که الان رفع شده (این خبر رو در ماهنامه بانک سامان خوندم )
اگه امکانش باشه هر فروشنده بتوونه یک درگاه رو انتخاب کنه تا مشتری دیگه در این مرحله توقف نکنه و مستقیم بره سراغ تائید حساب و پرداخت
من با پیگیری گفته های دوستان و جواب های شما به نتایجی زیر رسیدم .
در حال حاضر پاسخگویی و سرعت عمل شما بسیار خوب هست
توان برنامه ریزی و اجرا کردن اتصالها و قابلیتهای فراوانی در تیم شما وجود داره که لازمه یک سیستم مالی قوی هست
با کاربران در تعامل خوبی هستید
انشالله این رویه به همین نحو ادامه داشته باشه
خسته نباشید
در کل سیستم خوبیه
ممنون
در مورد درست کردن پايگاه داده ها بايد بگم که نه هدف اين نيست.
از اونجایی که اين سيستم مالی هستش لازمه اون انجام تراکنش با عضويت هستش. برای مثال سايت paypal رو شما در نظر بگيريد که در صورتی که کاربر عضو نباشه اصلا امکان هيچ تراکنش مالی ای وجود نداره.
ما به سبب راحت تر کردن کار، گزينه پرداخت سريع رو گذاشتيم ولی در حقيقت بايد حتما عضويت رو ميزاشتيم.
همين الان هم پيگيری های مالی ای رو داريم که پيگيری اونها به سبب استفاده از همين گزينه زمان بر تر و طولانی تر شده.
در مورد سوئيچ شتاب هم بايد بگم که تجربيات ما ميگه که هر چند وقت مشکلی وجود داره (برای مثال روزهای پايانی هر ماه) و توصيه ما اين هستش هر کاربر از درگاه بانک خودش (در صورت امکان) پرداخت کنه و در مرحله دوم بره سراغ درگاه بانکهای ديگه.
نکته ديگه ای که وجود داره اين هستش که سياست سايت اين هستش که گزينه "پرداخت از اعتبار کاربری" نمايش داده بشه تا کاربران بدونند که ميتونن با نگه داشتن پول در حسابشون، بدون پرداخت کارمزد خريد کنن.
هدف سايت زرين پال رسيدن به جایی هستش که بتونه اعتباری مثل سايت paypal داشته باشه (در آينده) و ما همين الان هم به کاربرانمون توصيه ميکنيم که اگر براشون امکان وجود داره در کنار درگاه زرين پال از درگاه بانکها هم استفاده کنن و به کاربر اجازه بدند خودش تصميم گيری کنه که از کدوم درگاه پرداخت ميکنه.
در هر حال ممنون از پيشنهاداتتون
با تشکر
علی امیری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
هدف سايت زرين پال رسيدن به جایی هستش که بتونه اعتباری مثل سايت paypal داشته باشه (در آينده) و ما همين الان هم به کاربرانمون توصيه ميکنيم که اگر براشون امکان وجود داره در کنار درگاه زرين پال از درگاه بانکها هم استفاده کنن و به کاربر اجازه بدند خودش تصميم گيری کنه که از کدوم درگاه پرداخت ميکنه.
در هر حال ممنون از پيشنهاداتتون
با تشکر
علی امیری
فكر ميكنم با سرعتي كه توي جواب دادن به درخواست فروشنده ها در حال حاظر دارن (اگر خرابش نكنن) بزودي تمام فروشندهها به عنوان اولين گزينه كنار بانكها به مشتريهاشون پيشنهاد ميدن.
سلام
اگر ما سیستممون طوری باشه که ماژول هایی که تا کنون هست رو ساپورت نکنه باید خودمون اسکریپت بنویسیم یا شما این کارو میکنید ؟
مثلا مخوایم یه فرم واریز وجه باشه که ، خریدار مبلغ رو بصورت دستی وارد کنه و پرداخت کنه ، برای تحقق این مساله چی پیشنهاد میکنید ؟
نمونشو یکی از دوستان ساخته بود که برای بانک ملت گذاشته بودن : شركت داده پردازن پويا(نوين سايت) - پرداخت آنلاين
دقیقا همین سیستم یا شبیهش برای زرین پال موجود نیست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashkan 261
اگر ما سیستممون طوری باشه که ماژول هایی که تا کنون هست رو ساپورت نکنه باید خودمون اسکریپت بنویسیم یا شما این کارو میکنید ؟
بله، بايد از برنامه نويس کمک بگيريد تا ماژول رو براتون بنويسه.
نقل قول:
مثلا مخوایم یه فرم واریز وجه باشه که ، خریدار مبلغ رو بصورت دستی وارد کنه و پرداخت کنه ، برای تحقق این مساله چی پیشنهاد میکنید ؟
نمونشو یکی از دوستان ساخته بود که برای بانک ملت گذاشته بودن :
شركت داده پردازن پويا(نوين سايت) - پرداخت آنلاين
دقیقا همین سیستم یا شبیهش برای زرین پال موجود نیست ؟
ميتونيد از سامانه ساده پرداز استفاده کنيد:
http://www.webhostingtalk.ir/f42/11717/