پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟
اگر جنگ ندارید پس خواهشا ادامه ندید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riping
پس به نظرمن بحثو ادامه ندید و تاپیک را مانند بقیه تاپیک ها به اسپم نکشونید , عذر خواهی مشکلات رو حل میکنه.
چندين بار از بی راهه رفتن تاپيک عذر خواهی کرديم و باز هم عذر خواهی ميکنيم.
قصد ادامه تاپيک در بيراهه رو هم نداريم.
ولی اگر عزيزان بخوان توهين، دروغ يا هر مورد ديگه ای رو در مورد فعاليت زرين پال و زرين کارت مطرح کنن مجبور هستيم رفع ابهام کنيم.
باز هم عذر خواهی ميکنيم از بی راهه رفتن تاپيک. هر چند که سمت و سوی اون از طرف عزيزان ديگه ای شروع شده.
آقاي سامان سيستم شما خجالت نمي كشيد در تاپيك تمام سيستم هاي واسط پرداخت سعي مي كنيد با يوزر آماتور تبليغات كنيد؟هر تاپيكي زده ميشه در مورد درگاه هاي واسط شما با يوزر اصلي و آماتورتون وارد ميشين و تبليغات مي كنيد خسته شديم انقدر پرسيديد زرين پال با كارمزد 0 % مسخره بازي هم حدي داره
در اين تاپيك هم اول يوزر اماتوري كه با سوتي شما مشخص شد كه متعلق به خود شما بود موضوع اصلي تاپيك رو منحرف كرد و زرين پال... كرد
شما سعي مي كنيد در هر تاپيكي كه در رابطه با سيستم هاي واسط ايجاد ميشه مانور تبليغاتي بديد يك تاپيك من نديدم كه يوزر هاي آماتور متعلق به شما در اون سعي در تبليغ نكرده باشند+چرا هركي تبليغات سيستم شما رو مي كنه آماتور هست يوزرش نكنه به قول شما دوستانتون تا در انجمن عضو ميشن تصميم ميگيرند به دفاع و تبليغ از سيستم شما بپردازند چه دوستان با معرفتي داريد شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobitak
آقاي سامان سيستم شما خجالت نمي كشيد در تاپيك تمام سيستم هاي واسط پرداخت سعي مي كنيد با يوزر آماتور تبليغات كنيد؟هر تاپيكي زده ميشه در مورد درگاه هاي واسط شما با يوزر اصلي و آماتورتون وارد ميشين و تبليغات مي كنيد خسته شديم انقدر پرسيديد زرين پال با كارمزد 0 % مسخره بازي هم حدي داره
در اين تاپيك هم اول يوزر اماتوري كه با سوتي شما مشخص شد كه متعلق به خود شما بود موضوع اصلي تاپيك رو منحرف كرد و زرين پال... كرد
شما سعي مي كنيد در هر تاپيكي كه در رابطه با سيستم هاي واسط ايجاد ميشه مانور تبليغاتي بديد يك تاپيك من نديدم كه يوزر هاي آماتور متعلق به شما در اون سعي در تبليغ نكرده باشند+چرا هركي تبليغات سيستم شما رو مي كنه آماتور هست يوزرش نكنه به قول شما دوستانتون تا در انجمن عضو ميشن تصميم ميگيرند به دفاع و تبليغ از سيستم شما بپردازند چه دوستان با معرفتي داريد شما
اينا رو ما شروع کرديم ؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
newidea
با سلام
دوست عزیز شما مثل زرین پال کارت بانکی ارائه نمی کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asdadsdxz
دقیقا سود و کاربرد همچین کارتی برای شما که کاربر هستید چی هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
منم همچین چیزی رو درک نمیکنم ! به نظرم یک کارت بیخودی هست که زرین پال داده بیرون و فقط حدفی جز افزایش سود نداشته !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asdadsdxz
دقیقا این کارت فقط به نفع زرین پال هست و یه جوری پیچوندن کاربر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobitak
آره فقط براي خودشون سود داره! در حقيقت نوشتند زرين پال بدون كارمزد! در صورتي كه كارمزد داره و اين كارمزد رو با موندن پول ما داخل زرين كارتشون و... مي گيرند چون پول هاي ما داخل حسابشون جا خوش مي كنه و جمع مي شه اونا هم با سپرده بلند مدت يا كوتاه مدت سود بانكي مي گيرند و يا حتي وام بانكي...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asdadsdxz
به نظر من پول اگر تو زرین کارت بمونه ضررش بشتر از اون ۱ تا ۲ درصد کامزدی هست که درگاه های دیگه میگیرن
چون به پولی که تو زین کارت میمونه بر خلاف سایر کارت های بانکی سودی تعلق نمیگیره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobitak
اين كارت بانكي كه ارئه مي دهند اصلا قابل اعتماد نيست چه تضميني وجود داره كه تمام پول هاي خودمون رو داخل زرين كارت نگه داريم و مشكلي براي سرمايه ما پيش نياد؟اگر روزي كارت خوان ها زرين كارت رو نامعتبر بدونند و يا اينكه اين كارت ها هك بشه...در واقع تمام موجودي پذيرندگان در زرين كارتشون هست و در يك حساب به نام مديرش اگر براي حساب مدير مشكلي پيش بياد اونوقت تمام پذيرندگان به مشكل مي خورند...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
raminam
من اين کارت رو دارم و خيلی راضی هستم
چون قبلا کارمزد زيادی رو هم ماه به سرويس دهنده های ديگه پرداخت ميکردم
و از وقتی اين کارت رو گرفتم خيالم بابت کارمزد خيلی راحت شده
تسويه اش هم عانی هست و من احساس ميکنم پول هميشه تو جيبم هست
حتی خيلی وقتا بيرونم و از اپليکيشنشون تسويه ميزنم و همون موقع مياد تو کارتم و من پول رو از خود پرداز ميگيرم
به نظرم ايده کارت خيلی آلی بوده
من که راضی هستم
البته خوشبختانه درگاه جهان رو هم موقت فعال کردم تا شايد تو جشنواره برنده بشم.
- - - Updated - - -
فکر نميکنم کارت رو برای هر مجموعه ای بدن و تضمين های خوبی ميخوان ازشون
وگرنه الان همه درگاه های واسط کارت خودشون رو داشتند
لطفا قبل از حرف زدن تاپيک رو مرور کنيد و سعی کنيد تاپيک به بيراه رفته رو بيشتر ازين در بيراهه قرار نديد.
اسپم کاربران بهتر از این هست که شما دارید به بی راهه میکشید و تاپیکو به سمت دعوا میکشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiarash-khatib
اسپم کاربران بهتر از این هست که شما دارید به بی راهه میکشید و تاپیکو به سمت دعوا میکشید
ما با کسی دعوا و جنگ نداريم.
اگر موردی مطرح بشه موظف هستيم پاسخ بديم.
مثل اين ميمونه که من الان تو تاپيک يکی از عزيزانی که سرور مجازی ميفروشه بيام بنويسم سرور های زرين سرور به درد نميخورن. شما نميای دفاع کنی ؟
ادامه نديد لطفا. موردی بود گزارش بديد به مديران. مثل کاری که ما ميکنيم و ان شاء الله که رسيدگی ميشه.
تا بدین لحظه نزدیک 27.453 پذیرنده در جشنواره نوروزی جهان پی شرکت کرده اید شما هم میتوانید با عضویت و فعال سازی حساب کاربری در قرعه کشی 5 دستگاه iPhone 6 شرکت نمایید
زمان را از دست ندهید
اطلاعات بیشتر
سلام
ضمن تبریک سال نو و آرزوی بهترین ها برای همه ایرانی های عزیز
هر دو طرف سامان سیستم و جهان پی دارای شخصیت و احترام و سابقه هستند،لذا دوستانی که با هر کدوم از اینا مشکل دارند خیلی راحت میتونن یه تاپیک دیگه باز کنند و مشکل رو مطرح کنند
اینطوری به ضرر هر دو طرف هست که بحث های ساده و پیش پا افتاده ای در قالب چندین صفحه منتشر بشه
البته باید به این نکته هم توجه داشته باشیم که روزی دست خداست نه بنده خدا !
/*مجدد نورزتان پیروز باد*/
باسلام
ضمن تبریک سال نو
ایا امکان دارد که مثل سیباپال ، کاری کنید که در زمان رفت رو برگشت از درگاه اختصاصی وارد سایت شما نشود؟ فکر کنم با json این کار را کرده اند.
اگر این امکان اضافه شود به نظرم جهان پی عالی میشود .
باتشکر
من قبلا هم فکر کنم این انتقاد را کردم اما یادم نیست ولی انجام نشد که خیلی مهم و خوب هست.
ایجاد لینک پرداخت اختصاصی این گزینه در پنل کاربری باشه که فقط توش مبلغ دلخواه بزنیم و لینک پرداخت به ما بده ما اون را به مشتری بدیم پرداخت کنه و به حساب ما بیاد اگر مخواهید مثال هم میتونم نشون بدم ... این مورد نیاز هست با تشکر .