-
پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|
پنجشنبه 28 آذر 1392 , 23:57 | سجاد چاری پور
حساب تون فعلا باز نمیشه و نمی تونید حساب رو شارژ کنید و وجه انتقال بدید.
از طریق تاپیک زیر پیگیر باشید :
|فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|
ما طبق دستور مراجع قضایی و نهادهای مربوطه کار می کنیم.
مشکل تون رو با کاربران تون در خارج از Payline برطرف کنید.
این جوابی که به صاحب حساب داده شده تمام شماره کارت ها + مبالغ را به ایمیل بنده ارسال نمایید و طی چند روز آِینده نوبتی پول ها برگردانده می شود
-
پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|
تمامی دوستانی که شماره کارت داده بودند به غیر از یک مورد ظاهرا بک خورده پیگیر باشید
-
الان به حساب من 35ت اومد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-data.net
تمامی دوستانی که شماره کارت داده بودند به غیر از یک مورد ظاهرا بک خورده پیگیر باشید
87هزارتومان بنده نخورده
این موردش بوده؟
اگر فک میکنید مورد داره بیاین یاهو چون همه صحبتامون تو یاهو هست
-
-
متاسفانه تا الان بن بودم
لطفا پ.خ کنین چطور ش.کارت بدم.
-
black team یه شماره کارت دیگه بدین
شما هم ارسال ایمیل یا پیام خصوصی به آیدی های من
من امروز تمام کسانی که کارت داده بودن رو اعلام کردم و پول ها ریخته شد بقیه افراد تماما ارسال کنن که یه روز دیگر برای بک کردن پول ها اعلام بشه از طرف صاحب کارت
-
با توجه به آماری که بنده دارم 10 نفر از عزیزان پولشون بک خورده و 1 نفر شماره کارت رو اشتباه داده و
2 الی 3 نفر دیگر هنوز شماره کارت ندادن برای انتقال وجه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-data.net
با توجه به آماری که بنده دارم 10 نفر از عزیزان پولشون بک خورده و 1 نفر شماره کارت رو اشتباه داده و
شماره کارت و فاکتور پرداختی ارسال شد واریز کردید اطلاع بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-data.net
نریختی مال مارو که !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-data.net
شماره کارت در پیغام خصوصی و ایمیل اعلام شد.
با سپاس
-
چند نفر پولاشون برگشت داده شده ؟
-
طبق آماری که به بنده داده شده الان 3 نفر باقی مانده که
ظاهرا بیشتر از این تعداد است
کل دوستان تا آخر هفته شماره کارت هارو ارسال کنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-data.net
طبق آماری که به بنده داده شده الان 3 نفر باقی مانده که
ظاهرا بیشتر از این تعداد است
کل دوستان تا آخر هفته شماره کارت هارو ارسال کنن
چرا برا منو نمیفرستید؟
-
برای من هم هنوز واریز نشده!!!!
-
سایتتون که بالا نمیاد
من اینجا مشخصات پرداخت رو براتون پخ کردم
-
بله ظاهرا 5 نفر از دوستان هنوز موندن آقای
بلک تیم ظاهرا شماره کارت شما غلط 3 بار ارسال کردم برای واریز کننده ی پول ولی باز هم می گن شمارشوناشتباه
بقیه دوستان هم تو 2 3 روز آینده پول ها بک می خوره
-
-
منم 2 روزه مشخصات رو ارسال کردم ولی هنوز خبری از واریز نشده ...
-
بنده هم مشخصات رو پیام خصوصی کردم ، منتظر پاسخ هستم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-data.net
بله ظاهرا 5 نفر از دوستان هنوز موندن آقای
بلک تیم ظاهرا شماره کارت شما غلط 3 بار ارسال کردم برای واریز کننده ی پول ولی باز هم می گن شمارشوناشتباه
بقیه دوستان هم تو 2 3 روز آینده پول ها بک می خوره
2روزه ارسال کردم هنوز واریز نشده!!!!
-
اینجوری که معلومه تعداد دوستانی که پولشون برگشت نخورده بیشتر از 5 نفر هست...
فعلا برای من هم بک نشده...
-
سلام
دوستان یعنی هنوز متوجه نشدین دارن بازیتون میدن و هیچ خبری از برگشت پول نیست؟ اگر بنا به برگشت پول باشه همه رو توی 10 دقیقه میشه برگشت داد
دارن وقتتون رو میگیرن که ......
-
من هم فکر نمیکنم پولی در کار باشه
همون بریم دنبال شکایت بهتره ، حال امروز که تموم شد 3 شنبه
-
سلام خدمت شما
کسی که قرار پول هارو انتقال بدهکه الان فقط 5 نفر موندن و بیشتر از5 نفر نه آماری دارم و نه فاکتوری
کل میل هاروچک کردم شما آقای بلک تیم
تا حالا برای خودتون 3 بار بانک رفته شده و 3 بار اعلام کردن که به این کارت نی میتونید ارسال کنید
مه دقیقا 3 بار ما رو الاف کردید
-
دوستان سری اول که مشخصات فرستادن کامل بود و از پرداخت و .......... کاملا عکس گرفته شده بود
ولی این سری از نظر من شاید هم اشتباه کنم
ولی هر کسی داره سوی استفاده می کنه در هر صورت اگر مدرک قانع کننده ای نیارید شرمندتونیم و از نظر ما شما پیش ما پولی ندارید
و شاید هم داشته باشید که من تا اونحا که در توانم بود اعلام کردم
اگر شما مشکلی برای قانع کردن ما دارید از پی لاین پیگیری کنید که شماره حساب هارو تو دسترس ما قرار بده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-data.net
دوستان سری اول که مشخصات فرستادن کامل بود و از پرداخت و .......... کاملا عکس گرفته شده بود
ولی این سری از نظر من شاید هم اشتباه کنم
ولی هر کسی داره سوی استفاده می کنه در هر صورت اگر مدرک قانع کننده ای نیارید شرمندتونیم و از نظر ما شما پیش ما پولی ندارید
و شاید هم داشته باشید که من تا اونحا که در توانم بود اعلام کردم
اگر شما مشکلی برای قانع کردن ما دارید از پی لاین پیگیری کنید که شماره حساب هارو تو دسترس ما قرار بده
من پریشب تا حالا ارسال کردم هنوز واریز نشده
رسید پی لاین هم ارسال کردم حتی هزینه رو واریز کردم پول از حسابم کسر شد رسید پی لاین اومد براتون ارسال کردم با تکیت که گفتید تایید شده مشکل رفع شد.خوب هنوز ارشیو یاهو موجوده!!
یاهو هم صحبت کردیم که قرار بود سرور رو چند روز بعد تحویل بدید که فرداش تیکت کردم امروز تحویل بدید که دیگه کلا پاسخ ندادید و رفتید
حالا چرا برگشت نمیدید؟حتما میخواید بگید سوااستفاده میکنیم دیگه ؟؟؟برای پس گیری پول خودمون هم باید التماس کنیم ؟سر جمع 10 دقیقه هم زمان نمیبره واریز کاربراو گرفتید شما کلا!!
الان هم که ایمیل زدید مدارک کافی نیست
باشه مثل اینکه شما نمیخواید واریز کنید وقت مارو میگیرید باز 30 تومان ارزشی نداره اما پیگیر حقم هستم بدجوری هستم
-
من هم برای بار سوم مشخصات ارسال کردم انشاا... که واریز بشه
256,250 ریال
هفته پیش واریز کردم
در ضمن سایت شما مشکل داره بالا نمیاد مشکل من نیست مشکل شماست مدارک همینا هم کافی هستن اگه واقعا بخوایید واریز کنید
-
پول من رو هم واریز نکردم
اینطور که معلومه این سایت enamad هم داشته
http://enamad.ir/ShopList.aspx
(صفحه 58 ردیف 1142)
پیگیری نباید خیلی هم سخت باشه،
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-data.net
سلام خدمت شما
کسی که قرار پول هارو انتقال بدهکه الان فقط 5 نفر موندن و بیشتر از5 نفر نه آماری دارم و نه فاکتوری
کل میل هاروچک کردم شما آقای بلک تیم
تا حالا برای خودتون 3 بار بانک رفته شده و 3 بار اعلام کردن که به این کارت نی میتونید ارسال کنید
مه دقیقا 3 بار ما رو الاف کردید
نظر تو اصلا مهم نیست مردک شیاد ، به خیال خودت رفتی سرور هامو دلت کردی و وی پی اس سایت رو هم پاک کردی که ردی ازت نمونه ؟ غافل از اینکه نمی دونستی من هر شب از کلیه دیتا بیس ها بک اپ میگیریم ؟
اول از همه تو که ادعا کردی انلایز ایپین 4 روز طول میکشه این از این
http://upload7.ir/images/70314944670320503952.jpg
http://upload7.ir/images/95875994877742708961.jpg
http://upload7.ir/images/80541082979696855486.jpg
دوم تو همون ابراهیم اقایی ساکن تهران ، دله *** اصفهان ، اینم از عکسی که از ای پی لاگر چت من با mamadofx که با شماره حساب مادرت به اسم میترا .... داری اقدام به کلاه برداری می کنی ، که به کمکی یکی از دوستان تو wht ایپیتو برای اطلاعات بیشتر به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي فکس شده و استعلام ایپی شما به زودی معلوم میشه ، خودم شخصا شبنه شکایتی بر این اساس تنظیم کردم که به اسم من کلاه برداری کردی
از مدیر این انجمن هم درخواست شده که جلوی فعالیت شما در این سایت گرفته بشه .
در کل فکر نکن در فانتزی های خود به سر می بری پیدا کردن تو کاری نداره .
اینم هم عکس از پی لاین تو
http://upload7.ir/images/59588354065650203682.jpg
در مجموع 319000 تومان قصد کلاه برداری داشتی به اسم من ، که پا با جوراب خوردی ، این دفه که گذشت ولی کاری میکنم چند سالی بری زندان . حالا ببین
http://upload7.ir/images/52145223851241263761.jpg
-
آقای نصری شما آیپی لاگر هم که دادی به من دادی نه به خود علیرضا اون آیپی کریو هم که می دونی آیپی شیر
در نتیجه آنالیز هم بلد نیستی
و شما همین الان به خاطر آیپی لاگر دادن بازم پات گیره
فحش هم تو این فروم غیر قابل قبول پول کس هایی هم که بک نخورده به غیر از 2 3 مورد شون
باید اثبات درست کنن
شما هم دیگه اینجا نه پست بده نه نظر
تا همین جاشم که احترامتو گذاشتم خیلی برا خودش
-
در ضمن اینطور که معلوم اینمادبرای شما بوده
و هر گونه شکایتی پای شما تموم می شود و
شما همون اول باید از ساخت ساب دامین روی دامینی که باز هم به نام شماست جلوگیری می کردید که
طبق قانون دوستان به راحتی می توانند پیگیری کنند و به شما برسن در صورت اظهار شدن آقای موسوی به دادگاه ایشون
به راحتی می گویند بی گناه اند و حتی صاحب درگاه هم این وسط به راحتی می تونه بگه باز هم به شما بر میگرده در نتیجه اگه از کاری که من دارم انجام میدم ناراحتی
دیگه واقعا مشکل خودتونه و می تونید بقیه عمر دلیلتون رو با یه شکایت نامه درست حسابی زندگی کنید
سری بعدی هر کسی اداع بی خود کرد من به راحتی ول می کنم میرم
-
طلب اقای سجاد صادقی با شماره تراکنش 2^21449 از حساب تون کسر و به حساب ایشون واریز شد. تراکنش مربوطه هم برگشت داده شد.
مانند ایشون به پی لاین اعلام کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-data.net
آقای نصری شما آیپی لاگر هم که دادی به من دادی نه به خود علیرضا اون آیپی کریو هم که می دونی آیپی شیر
در نتیجه آنالیز هم بلد نیستی
و شما همین الان به خاطر آیپی لاگر دادن بازم پات گیره
فحش هم تو این فروم غیر قابل قبول پول کس هایی هم که بک نخورده به غیر از 2 3 مورد شون
باید اثبات درست کنن
شما هم دیگه اینجا نه پست بده نه نظر
تا همین جاشم که احترامتو گذاشتم خیلی برا خودش
کدوم ایپی کریو شیره ؟ ای پیت ماله اصفهان هست باز میگی شیره ؟ 188.158.184.49 IP Address Whois | DomainTools.com
ایپی لاگر جزو کدوم بنده جرایم اینترنتی هست ؟
هنوز شکایت دوستان هست ، اسکرین هاشو دارم که دامین به نامه خودته و منو انداختی جلو که برم نماد بگیرم ، خودت خری یا فکر کردی دیگران خرند ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-data.net
در ضمن اینطور که معلوم اینمادبرای شما بوده
و هر گونه شکایتی پای شما تموم می شود و
شما همون اول باید از ساخت ساب دامین روی دامینی که باز هم به نام شماست جلوگیری می کردید که
طبق قانون دوستان به راحتی می توانند پیگیری کنند و به شما برسن در صورت اظهار شدن آقای موسوی به دادگاه ایشون
به راحتی می گویند بی گناه اند و حتی صاحب درگاه هم این وسط به راحتی می تونه بگه باز هم به شما بر میگرده در نتیجه اگه از کاری که من دارم انجام میدم ناراحتی
دیگه واقعا مشکل خودتونه و می تونید بقیه عمر دلیلتون رو با یه شکایت نامه درست حسابی زندگی کنید
سری بعدی هر کسی اداع بی خود کرد من به راحتی ول می کنم میرم
صبر کن حالی ازت بگیرم که دیگه پرو بازی در نیاری . مردک شیاد . هنوز پرونده بچه ها از شکایت باز هست و به پی لاین هم اعلام شده و حساب شما در کل بسته خواهد شد از این سیستم به جرم کلاه برداری
-
داشتن آیپی هر فرد داشتن هویت یک فرد آیپی شیر 192 که پابلیک
شما با آیپی بنده کارهایی از جانب حمله ی دیداس ارسال اطلاعات به پی سی بنده و خیلی کارهای دیگر که شما با لاگ کردن آیپی من می تونید هر کدوم از ای ن کار ها رو بکنید
-
پول بیشتر بچه های شما بک خورده شما شکایت هم بکنید به راحتی اداع بی گناهی می شه کرد
اصلا کسی به نام علیرضا نصری از درگاه سایت ایران دیتا یا هر چیزی که مربوط به من یا علیرضا بشه
خرید نکرده پس فکر نکنم بتونید به هیچ دلیلی شکایت کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-data.net
داشتن آیپی هر فرد داشتن هویت یک فرد آیپی شیر 192 که پابلیک
شما با آیپی بنده کارهایی از جانب حمله ی دیداس ارسال اطلاعات به پی سی بنده و خیلی کارهای دیگر که شما با لاگ کردن آیپی من می تونید هر کدوم از ای ن کار ها رو بکنید
بیا برو نگاه به اسکرین شات بنداز ؟
188.158.184.49 رنج کل ایچی هات که تو whmcs لاگین شدی همه 188.158.184xxx هست بازم میگی شیر هست ؟ باشه مشکلی نیست این ای پی ماله هرکی باشه پیداش مکنم مطمعن هستم علیرضا موسوی در کار نیست و تو همون ابراهیم اقایی کلاه بردار معروف سیستم گارنا هستی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-data.net
پول بیشتر بچه های شما بک خورده شما شکایت هم بکنید به راحتی اداع بی گناهی می شه کرد
اصلا کسی به نام علیرضا نصری از درگاه سایت ایران دیتا یا هر چیزی که مربوط به من یا علیرضا بشه
باشه تو اداعای بی گناهی کن ، شکایت من برای خرید نیست ، اینه که شما در فضای مجازی با اسم و اعتبار من کلاه برداری کردی ، خیانت در امانت کردی ، سرور هامو دلت کردی و کلی اطلاعات مشتریام از بین رفتند ، باز هم فکر می کنی این ها دلیل نیست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-data.net
کجا بیشتر واریز شده؟چندین نفر رو ارتباط دارم واریز نشده
دیشب که به شما پیام میدم به من میگی به جرl اخاذی میگم پیگیری کنند!!
جالبه که پول من رو خوردی پس هم نمی دی بعد به من میگی اخاذی میکنی؟
کد پیگیری
ساعت
شماره پیگیری روز و تاریخ مبلغ ارسال کردم عین متن پی لاین رو کپی پیست کردم 30 تومان ارزشش رو داره؟
یه واریز حساب مگه چقدر کار میبره؟
متاسفم برای شما که یک بار هم عذر خواهی نکردی تازه پول مارو خوردی به ما انگ شیادی میزنی