-
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی هلند ، آمریکا ، کانادا ، فرانسه - از 50 تا 1550 دلار - ست آپ رایگان
سلام خوبید سرور زیر چند ساعته تحویل میدید و ای پی تست میدید لطفا
MODEL : HP Proliant 2XL5420 2x1TB
HP1101
CPU : 2xIntel Xeon Quad Core L5420 w/o HT - 20GHz Total
RAM : 16GB ECC
Storage: 2x1TB SATA WD,Hitachi
Dedicated VLAN - 1Gbps Internet Uplink
10TB Monthly BW
4Hot Swap Bays
قیمت ماهیانه : 50$
-
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی هلند ، آمریکا ، کانادا ، فرانسه - از 50 تا 1550 دلار - ست آپ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman-00
سلام خوبید سرور زیر چند ساعته تحویل میدید و ای پی تست میدید لطفا
MODEL : HP Proliant 2XL5420 2x1TB
HP1101
CPU : 2xIntel Xeon Quad Core L5420 w/o HT - 20GHz Total
RAM : 16GB ECC
Storage: 2x1TB SATA WD,Hitachi
Dedicated VLAN - 1Gbps Internet Uplink
10TB Monthly BW
4Hot Swap Bays
قیمت ماهیانه : 50$
سلام
تحویل سرور ها بین 12 تا 48 ساعت در صورت موجودی ما یا دیتاسنتر می باشد
برای آی پی تست و قیمت ریالی نیز لطفا از طریق portal.rasanegar.com با ما در تماس باشید .
-
جناب صالحی تایید می شوند یکی از همکاران بسیار خوب ما :53:
-
سلام
به یک سرور اختصاصی برای میزبانی 60---70 سایت که جمعا بازدید روزانه در حدود 60هزار آی پی دارن نیاز داریم.
حداقل رم 6گیگابایت
هارد 500
CPU هم حداقل 4 هسته Real باشه
-
سلام
کاربران گرامی سرورهای زیر مجدد جهت سفارش موجود است
برای سفارش در تماس باشید
HP Proliant 2XL5420 120GB SSD = 50$
HP Proliant 2XL5420 16GB 2X1TB = 50$
HP Proliant 2XL5420 16GB 2TB = 60$
-
سلام.سرور نوی رنج قیمت 200 الی 220 چه سرور هایی موجوده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nezam5480
سلام.سرور نوی رنج قیمت 200 الی 220 چه سرور هایی موجوده؟
سلام
در حال حاظر سرورهای زیر موجود هستند
HP Proliant 2XL5420 120GB SSD = 50$
HP Proliant 2XL5420 16GB 4 x 146GB SAS = 50$
Intel E5462 32GB 2x1TB = 75$
Dell 2xL5520 36GB 1TB SATA = 100$
همه سرورهای فوق در حدود قیمت درخواست یشما هستند به غیر از دو مورد آخر
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
از هلند افر میدهید
سلام
چه مشخصاتی برای چه کاری مد نظر شما می باشد !؟
چه بودجه ای در نظر گرفته اید ؟
-
سلام
دوستان عزیز 2 دستگاه سرور از سری
HP Proliant 2XL5420 16GB 2x1TB = 50$
و
HP Proliant 2XL5420 16GB 2TB = 50$
بر خلاف موجودی دیتاسنتر موجود است ، تحویل سرور ها حداکثر 48 ساعت پس از پرداخت ( معمولا 24 ساعت ) می باشد
برای سفارش فوری با ما در تماس باشید
-
سلام
دوستان گرامی
این سرور ها جهت سفارش موجود می باشد ( تقریبا همه مدل سرورها ) مشخصات و آپگرید های قابل ارائه در پست اول بالای این صفحه آورده شده است .
Dell 2xL5420 16GB 2x500GB SATA = 50$
HP DL 160 L5520 36GB 2TB SATA = 90$
HP Proliant 2XL5420 16GB 4 x 146GB SAS = 50$
HP Proliant 2XL5420 16GB 2X1TB Virtualization Node = 65$
Dell 2xL5520 36GB 1TB SATA = 85$
Supermicro 2XL5420 16GB 2x1TB SATA = 50$
Supermicro 2XL5420 16GB 2x500GB = 50$
برای سفارش با ما در تماس باشید
-
با سلام.قیمت این سرور
با 1 ترا هارد اضافه چقدره؟
سرور چند تا ای پی داره؟
اگه فقط 1 ای پی داره قیمت 8IPv4 : $7 هم با 1 ترا هارد اضافه چقدر میشه.با تومان اگه امکان پذیر هست قیمت بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nezam5480
با سلام.قیمت این سرور
با 1 ترا هارد اضافه چقدره؟
سرور چند تا ای پی داره؟
اگه فقط 1 ای پی داره قیمت 8IPv4 : $7 هم با 1 ترا هارد اضافه چقدر میشه.با تومان اگه امکان پذیر هست قیمت بدید
سلام
هارد یک ترابایت اضافه 10 دلار خواهد بود
سرور دارای 1 آِ پی می باشد
مجموع سرور و هارد 50+7+10 دلار است
برای دریافت قیمت ریالی از طریق پورتال با ما در تماس باشید
-
سلام
برای سرور hp با هارد سریع و حداقل ۲۴ گیگ رم و ۱۲ هسته پردازنده پیشنهاد مناسبی دارید؟
-
سلام
اگر سیستمی با مشخصات
Dell 2xL5520 36GB 1TB SATA = 85$
بخواهیم که هارد آن SSD باشد هزینه به ریال و کمترین زمان تحویل را مشخص بفرمایید
-
هم تیکت باز کردم برای سفارش و هم سوالاتی مطرح کردم که متاسفانه الان یک روز کاری گذشته و کسی از مجموعه شما پاسخگو نیست. به نظر میاد که اجاره سرویس از شما ریسک بالایی داشته باشه و اصلا توصیه نمیشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebrahimpour
هم تیکت باز کردم برای سفارش و هم سوالاتی مطرح کردم که متاسفانه الان یک روز کاری گذشته و کسی از مجموعه شما پاسخگو نیست. به نظر میاد که اجاره سرویس از شما ریسک بالایی داشته باشه و اصلا توصیه نمیشه.
اصلا اینجوری نفرمائید حتما مشکلی بوده
جناب صالحی از حرفه ای ها هستند! خیلی فرد متینی هستند و پشتیبانی خوبی دارند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
اصلا اینجوری نفرمائید حتما مشکلی بوده
جناب صالحی از حرفه ای ها هستند! خیلی فرد متینی هستند و پشتیبانی خوبی دارند
در هر صورت من تصمیم داشتم که سرور اختصاصی از ایشون تهیه کنم که با وضعیت پیش آمده پشیمون شدم و دنبال سرویس های دیگه هستم. اینکه آدم هم بخواد پول بده هم سرویس نگیره جور در نمیاد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebrahimpour
سلام
اگر سیستمی با مشخصات
dell 2xl5520 36gb 1tb sata = 85$
بخواهیم که هارد آن ssd باشد هزینه به ریال و کمترین زمان تحویل را مشخص بفرمایید
سلام
قیمت ssd در پست ابتدایی درج شده است که به قیمت اصلی سرور اضافه می شود
زمان تحویل سرو ربسته به موجودی 12 تا 48 ساعت است
هزینه ریالی سرور را از طریق ارسال تیکت پشتیبانی استعلام نمائید
با ا حترام
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebrahimpour
سلام
دوست عزیز بهتر نیست حداقل تعداد پست بیشتر از 1 داشته باشید و سپس به نقد ما و یا هر یک از همکاران بپردازید !
لطفا شماره و متن تیکت ارسالی را بصورت عمومی ( نه خصوص ) اعلام کنید تا اگر چنین تیکتی ارسال شده بود پاسخ دقیق آن بصورت عمومی در تاپیک قرار داده شود
در غیر این صوت مشخصا به حساب دیگری گذاشته می شود چون به فاصله کمتر از 2 ساعت دو پست بسیار متفاوت ایجاد نموده اید !
آیا هزینه ای پرداخت فرموده اید و سرویس را تحویل نگرفته اید که می فرمائید
اینکه آدم هم بخواد پول بده هم سرویس نگیره جور در نمیاد.
شما کمتر از 12 ساعت است که در این تاپیک فعالیت داشته اید ! خیلی عجیب است
-
با نهایت احترام شماره تیکت من در سیستم شما :
شناسه تیکت: tdd-925-55457
بوده که بیشتر از 12 ساعته به آن جوابی داده نشده و در نهایت بصورت بی پاسخ توسط سیستم بسته شده است!
زمان پستهای من در این تاپیک هم کاملا مشخصه و مشاهده میکنید که به فاصله زمانی طولانی جوابی به سوالات من داده نشده.
در هر صورت از لحن نوشتاری شما هم کاملا مشخصه که اهمیت زیادی برای سرویس دهی مناسب و رفع نیازهای مشتری قایل نیستید.
من رقیب تجاری شما نیستم و به عنوان یک مشتری فنی دنبال پیدا کردن سرویس مناسب برای خودم میگردم.
آنچه که برای من واضحه اینه که استفاده از سرویس شما ممکنه به صرفه باشه ولی به ریسکش نمی ارزه و به صلاح هم نیست.
من به سایر دوستان هم توصیه میکنم که در مورد تهیه هر نوع سرویسی از شما، تجدید نظر کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebrahimpour
با نهایت احترام شماره تیکت من در سیستم شما :
شناسه تیکت: tdd-925-55457
بوده که بیشتر از 12 ساعته به آن جوابی داده نشده و در نهایت بصورت بی پاسخ توسط سیستم بسته شده است!
زمان پستهای من در این تاپیک هم کاملا مشخصه و مشاهده میکنید که به فاصله زمانی طولانی جوابی به سوالات من داده نشده.
در هر صورت از لحن نوشتاری شما هم کاملا مشخصه که اهمیت زیادی برای سرویس دهی مناسب و رفع نیازهای مشتری قایل نیستید.
من رقیب تجاری شما نیستم و به عنوان یک مشتری فنی دنبال پیدا کردن سرویس مناسب برای خودم میگردم.
آنچه که برای من واضحه اینه که استفاده از سرویس شما ممکنه به صرفه باشه ولی به ریسکش نمی ارزه و به صلاح هم نیست.
من به سایر دوستان هم توصیه میکنم که در مورد تهیه هر نوع سرویسی از شما، تجدید نظر کنند.
سلام
تیکت شما در
مهدی ابراهیم پور
Posted on: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ بعد از ظهر
سلام
برای سرور HP با هارد سریع و حداقل ۲۴ گیگ رم و ۱۲ هسته پردازنده پیشنهاد مناسبی دارید؟
و پاسخ ما در
Posted on: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ بعد از ظهر
سلام
لطفا دیتاسنتر مورد نظر جهت این سرور
کاربری سرور مذکور و بودجه در نظر گرفته شده را اعلام بفرمائید
همچنین بفرمائید تعداد هسته ذکر شده منظور هسته فیزیکی می باشد و یا هسته فیزیکی + Hyper Thread
تیکت شما در کمتر از 4 دقیقه پاسخ داده شده است !
حال این به حساب ریسک گذاشته می شود قطعا باید در انتخاب خود تجدید نظر کنید چون شما تعریف دقیقی از پشتیبانی و فاصله طولانی ندارید !اینجا یک تایپک فروش است و نه سایت فروش که هر دقیقه آن را چک کنیم ! به همه کاربران صریحا توصیه شده پس از مشاهده اطلاعات اولیه برای دریافت اطلاعات دقیق از طریق تیکت با ما در تماس باشند
مشاهده کنندگان خود عاقل هستند و می تواند در خصوص صلاحیت ، سرعت در پاسخ گویی و کیفیت و پشتیبانی هر سرویسی که رسانگار ارائه میکند مطابق توضیحات ارئه شده تصمیم بگیرند
بصورت کلی هم تاپیک فروش محل درج چنین مطالبی نیست و شما براحتی می توانستید از طرق پیام خصوص پیگیر درخواست خود باشید
پس باز هم عرض میکنم چنین ارسالی با متنی کاملا مغرضانه
نقل قول:
احتمالا ( نزدیک به قطعیت ) با هدفی خاص ( درصورت قطعیت مورد قبی با هدف تخریب بی هدف ) بوده است ! زیرا اگر به دنبال پاسخ بودید می توانستید همان تیکت را مثلا یک ساعت بعد چک کنید و پاسخ خود را مشاهده کنید.
موفق پیروز باشید
-
1 فایل پیوست
تصویر تکمیلی اثبات کننده توضیحات بنده نیز پیوست شد
فایل پیوست 20532
اگر مستندی در خصوص فرمایش خود دارید ارائه کنید ! یااینکه تمام پست های حاوی مطالب غیر واقعی را کاملا حذف کنید
-
به نظرم اگر خوانندگان این توضیحات دقت به تاریخها و ساعتهای پیغامها داشته باشند نیاز به هیچ توضیح اضافه تری در خصوص مردم داری و مشتری مداری شما وجود نداره!
کیفیت سرویس دهی شما مشخصه وقتی که از پیش مشتری را دشمنی فرضی خودتون میدونید و فکر میکنید همه دنبال تخریب شما هستند! اونم از نوع بی هدفش!
در حالی که ما حتی وقت نداریم به خیلی از کارهای ضروری خودمون برسیم چه برسه به اینکه با اشخاص معلوم الحالی مثل شما، دشمنی هم بخواهیم داشته باشیم!
بهتره بجای این خیال بافی ها و سر هم کردن این توهمات از وقت خودتون استفاده کنید و سرویس بهتری به مردم بدهید.
مردم ممکنه متوجه مطلبی بشوند و از روی شرم و حیا و حسن اخلاق چیزی به زبان نیاورند ولی نباید سکوت آنها را به حساب سادگی و ساده لوحی گذاشت.
من توصیه میکنم طرز فکر خودتون را راجع به مردم و مشتریانتون اصلاح کنید.
من همچنان به سایر دوستان پیشنهاد میکنم که از وقت و هزینه خودشون استفاده بهتری بکنند و بدنبال خرید سرویس از مجموعه شما نباشند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebrahimpour
به نظرم اگر خوانندگان این توضیحات دقت به تاریخها و ساعتهای پیغامها داشته باشند نیاز به هیچ توضیح اضافه تری در خصوص مردم داری و مشتری مداری شما وجود نداره!
کیفیت سرویس دهی شما مشخصه وقتی که از پیش مشتری را دشمنی فرضی خودتون میدونید و فکر میکنید همه دنبال تخریب شما هستند! اونم از نوع بی هدفش!
در حالی که ما حتی وقت نداریم به خیلی از کارهای ضروری خودمون برسیم چه برسه به اینکه با اشخاص معلوم الحالی مثل شما، دشمنی هم بخواهیم داشته باشیم!
بهتره بجای این خیال بافی ها و سر هم کردن این توهمات از وقت خودتون استفاده کنید و سرویس بهتری به مردم بدهید.
مردم ممکنه متوجه مطلبی بشوند و از روی شرم و حیا و حسن اخلاق چیزی به زبان نیاورند ولی نباید سکوت آنها را به حساب سادگی و ساده لوحی گذاشت.
من توصیه میکنم طرز فکر خودتون را راجع به مردم و مشتریانتون اصلاح کنید.
من همچنان به سایر دوستان پیشنهاد میکنم که از وقت و هزینه خودشون استفاده بهتری بکنند و بدنبال خرید سرویس از مجموعه شما نباشند.
سلام
پیگیری کردن درخواست آن هم از نوع تخریبی و "نه پیگیری جهت رسیدن به جواب" چه از جانب یک فرد بی کار باشد چه از جانب یک ..... به عنوان تخریب برداشت می شود
اگر به دنبال جواب بودید فقط در تاپیک اعلام میکردید که تیکت ارسال شده لطفا پاسخ بدهید و یا پیام خصوصی برای ارسال شماره تیکت و دریافت جواب مانند همه دیگر کاربران عادی و بدون غرض ! چه نیازی به استفاده از عبارتی مانند
. به نظر میاد که اجاره سرویس از شما ریسک بالایی داشته باشه و اصلا توصیه نمیشه. آن هم بعد از دریافت پاسخ بوده !؟
ضمنا نفرمودید وقتی پاسخ تیکت شما در کمتراز 4 دقیقه داده شده چه دلیل برای ارسال چنین پیتهایی با چنین مضامینی بوده !؟
چرا زمانی که پاسخ درخور لحن و جملات خود دریافت کردید بار دیگر بر گفته خود اصرار دارید و حاشیه می روید !
عبارات بکار رفته گویای شخصیت شماست ، نیازی به تائید و رد خود از جانب شما برای کل مجموعه رسانگار نیست ! زیرا یک مثل معروف است که بسیار با صحبت های شما هم قافیه است .
با حرف گ... .... ....رون نماید !
-
سلام
دوستان گرامی
تعدادی از سرور های dacentec مطابق مشخصات ذکر شده در پست اول ( کانفیگ های متفاوت آماده تحویل فوری می باشد ) برای سفارش با ما در تماس باشید
پورتال فروش و پشتیبانی کاربران - رسانگار
اولویت تحویل با درخواست و پرداخت هزینه سرور می باشد و صرف درخواست سرور برای شما رزرو نخواهد شد
-
نیاز به سرور اختصاصی بین 180 تا 220 دارم بدون هزینه ستاپ با هارد مینیموم 4 ت رم بالا 8 ، برای هاست دانلود اگر آفری دارید پ.خ کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EIMAN_NICE
نیاز به سرور اختصاصی بین 180 تا 220 دارم بدون هزینه ستاپ با هارد مینیموم 4 ت رم بالا 8 ، برای هاست دانلود اگر آفری دارید پ.خ کنید
سلام
میتوانید سرورهای هتزنر آلمان و یا سرور های SoYouStart.COM (OVH) را داشته باشید
برای دریافت توضیحات بیشتر و قیمت لطفا از طریق سیستم پشتیبانی با ما در تماس باشید
SYS-IP-1 Intel Xeon-W3520 4 c / 8 t 2.66 GHz+ 16 Go ECC 2x 2 To SATA Port : 250Mbps
30.00€ HT
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
سلام
دوستان گرامی
تعدادی از سرور های dacentec مطابق مشخصات ذکر شده در پست اول ( کانفیگ های متفاوت آماده تحویل فوری می باشد ) برای سفارش با ما در تماس باشید
پورتال فروش و پشتیبانی کاربران - رسانگار
اولویت تحویل با درخواست و پرداخت هزینه سرور می باشد و صرف درخواست سرور برای شما رزرو نخواهد شد
جناب صالحی در رابطه با این تایپیک و گذشته و تجربه ی شما هیچ شکی نیست
ولی اگر بتونید آیپی طرف ابراهیم پور رو در دست رس بنده قرار بدید می تونم با هماهنگی آی اس پی مربوطه اطلاعات کلی این شخص رو در بیارم تا
همگان بفهمند که ایشون کی هستن و چرا می خوان شما رو تخریب کنند ؟
در رابطه با سرور هم یه سوال داشتم
از سرور های dacentec می خوایم به عنوان بک آپ 6 ترابایتی استفاده کنیم ( فایل هامونم از ایکس ال هاست می کشیم )
به نظر شما این کار به صرفه هست و بدرد ما می خوره اگر
جواب مثبته بگید که سفارش رو ارسال کنیم
خدمتتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raid_10
جناب صالحی در رابطه با این تایپیک و گذشته و تجربه ی شما هیچ شکی نیست
ولی اگر بتونید آیپی طرف ابراهیم پور رو در دست رس بنده قرار بدید می تونم با هماهنگی آی اس پی مربوطه اطلاعات کلی این شخص رو در بیارم تا
همگان بفهمند که ایشون کی هستن و چرا می خوان شما رو تخریب کنند ؟
در رابطه با سرور هم یه سوال داشتم
از سرور های dacentec می خوایم به عنوان بک آپ 6 ترابایتی استفاده کنیم ( فایل هامونم از ایکس ال هاست می کشیم )
به نظر شما این کار به صرفه هست و بدرد ما می خوره اگر
جواب مثبته بگید که سفارش رو ارسال کنیم
خدمتتون
سلام
از لطف و توجه نظر جنابعالی سپاسگزارم
این موضوع ارزش اتلاف حتی دقایقی وقت را ندارد
مدیران باید به این موضع رسیدگی کنند که متاسفانه علیرغم گزارش هیچ پاسخی دریافت نشده و به طبع آن اقدامی هم انجام نداده اند.
با توجه به به اینکه ارتقا به این حجم هارد دیسک حدود 60 دلار اضافه هزینه خواهد داشت پیشنهاد می شود برای انتقال فایل ها و نگهداری آنها از سرویسهای دیگر ارائه شده توسط رسانگار در SoYouStart و یا OVH استفاده نمائید
ممکن است سرورهای بدون ست آپ هتزنر هم پاسخ گوی نیاز شما باشد ( البته کلا اروپا به آمریکا دارای ارتباط ضعیفتری نسبت به داخل آمریکا است )
از همراهی شما متشکرم