-
پاسخ : بسته شدن سروهای هتزنر ( کسانی که از شرکت گذرگاه جهانی خریده بودن)
به کجا برم شکایت، به که گویم این حکایت
:-|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
سرور ما همچنان وصله و قطع هم نشده... نمیدونم والا چرا مال ما هنوز وصله!! اینطور که پیداست مال همه قطع شده جز ما!!
کلیه سرور ها از دسترس خارج نشدن به مرور زمان دارن از دسترس خارج میشن
بهتره از سرورتون بک آپ داشته باشید
البته احتمال هم داره شانس بیارید تا وقتی که به سرور شما برسه اوکی بشه مشکل
-
من با خودم عهد می کنم هیچ وقت از واسطه سرور نگیرم
-
Re: بسته شدن سروهای هتزنر ( کسانی که از شرکت گذرگاه جهانی خریده بودن)
به نظر من این مشکل فقط از پشتیبانی ضعیف گذرگاه آب میخوره
متاسفانه اینقدر در همه موارد دیر پاسخ میدن که بعید نیست ابیوز رو هم به موقع پیگیری نکرده باشند و تعداد آی پی های بلاک شده زیاد شده باشه و چنین مشکلی رو بوجود آورده باشه!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
عزیز شما میتونی دقیق بگی مشکل چیه؟
همش سر بسته حرف میزنی تو دل ما رو خالی میکنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
البته دوستی پرسیده بود که چرا سایت و سرور خودشون مشکل نداره: دیتاسنتر = گیگا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterphp
عزیز شما میتونی دقیق بگی مشکل چیه؟
همش سر بسته حرف میزنی تو دل ما رو خالی میکنی
دقیق خوب چون نمیشه کامل گفت
باید این بگم این سرور ها ابیوز هایی داشتن که حتی به خود دیتاسنتر هم اتک داده شده بود بعد دیتاسنتر اخطار داده میشه ولی مثل اینکه جوابی طی چند ماه اخیر بهشون داده نمیشه اونام برای پیگیری این مشکل و چند مشکل دیگه از قبل پرداخت های دیر مجبور شدن این اقدام رو بکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
البته دوستی پرسیده بود که چرا سایت و سرور خودشون مشکل نداره: دیتاسنتر = گیگا
بنده بیشتر جواب دوست عزیزمون DElta رو دادم و ممنون از شمام که این موضوع رو هم مشخص کردید
واقعا" اینکه سرور شما و دوستان این مشکل براش پیش اومده بنده واقعا" ناراحتم ولی ....
-
اگر گفتید این تابیک من یاد چند ماه پیش و کدوم تابیک میندازه ؟
خرابکاری رضا و مبین فرانتورک و نتورک پلاسیده...
داغ 10 دقیقه 2 صفحه میرفت جلو کم کم کم کم کلا فراموش شد رفت و مردم خسته شدن بی خیال دیتاها شدن و یه چیز هایی رو یه افرادی نوش جان کردن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
داغ 10 دقیقه 2 صفحه میرفت جلو کم کم کم کم کلا فراموش شد رفت و مردم خسته شدن بی خیال دیتاها شدن و یه چیز هایی رو یه افرادی نوش جان کردن.
بله چیز جدیدی نیست
کلا کی و چطور میشه که واسطه در کار نباشه خدا میدونه من چند تا از دوستان را دیدم اینجا که اصلا انتظار نداشتم با واسطه کار کنند عذر میخوام ولی شیواهاست عزیز شمایی که سایت نماینده مجلس روی سرورهاتون هست واسطه باید برای خرید سرور داشته باشید؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
دوست عزیز پیشنهاد میکنم به دوستان نا امیدی ندید به اندازه کافی خودشون زیر فشار هستن
و مسئله اون تاپیک و مشکلش مربوط به دلار هکی بود ولی اینجا مسئله اصلا" اونجوری نیست اون پرونده قضایی شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
تایید.
امیدوارم این مورد از اون موارد نباشه که البته خودمم بعید می دونم.
اما در کل برای بحث ابیوز با گفته های دوستان کاملا موافقم چون بارها و بارها تیکت زدم برای این موارد و متاسفانه تیکت بدون پاسخ بسته می شد!!
در این مواقع جای سخن زیاده اما بیشتر از این حرف ها امیدواریم مشکل رو زودتر برطرف کنند!
-
اینجوری که بوش میاد حالا حالاها الافیم
ما که رفتیم لالا
شب همه خوش
به امید وصل شدن سرور ها...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ilmavps
بله چیز جدیدی نیست
کلا کی و چطور میشه که واسطه در کار نباشه خدا میدونه من چند تا از دوستان را دیدم اینجا که اصلا انتظار نداشتم با واسطه کار کنند عذر میخوام ولی شیواهاست عزیز شمایی که سایت نماینده مجلس روی سرورهاتون هست واسطه باید برای خرید سرور داشته باشید؟!
واسطه برای انجام پرداخت ها گریز ناپذیر هست.... این یکی از برزرگترین مشکلات ما ایرانی هاست.....
-
طبق شنیده های من مشکل دیر رسیدن حواله ارزی بوده ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Golden Palm Force
خدا کنه همین موضوع باشه فقط :-|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
دوست عزیز پیشنهاد میکنم به دوستان نا امیدی ندید به اندازه کافی خودشون زیر فشار هستن
و مسئله اون تاپیک و مشکلش مربوط به دلار هکی بود ولی اینجا مسئله اصلا" اونجوری نیست اون پرونده قضایی شد
من هم اصلا فاز منفی نمی دم خوشحال میشم سرور ها درست بشن چون همه دوستانی که الان استرس دارن برای ما عزیز هستند.
همان طوری که به یکی از همین دوستان 10 بار گفتم این آخر کار دستمون میده بیا عزیرم هویت مشخصات با من گوش نکرد...
حالا امیدواریم حل بشه اگر حل شد فراموش نکنید که چقدر استرس تحمل کردین و فکر اساسی برای تجارت خودتون بکنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Golden Palm Force
اولا منبع؟ دوما مجبور بودن مگر اینقدر بزارن دقیقه 90 که مشکل دیر رسیدن حواله ارزی باشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
واسطه برای انجام پرداخت ها گریز ناپذیر هست.... این یکی از برزرگترین مشکلات ما ایرانی هاست.....
به هیچ وجه هم من و هم شما میدونیم با یکم سختی میشه بدون واسطه کار کرد خدا را شکر یکی از خوبی های ما ایرانی ها اینه که هر کدوممون 10 تا فامیل خارج از کشور داریم حالا یه خیری هم به ما برسونن
دوستان هم زیاد نگران نباشند وقتی اسم شرکت وسط هست حق کسی از بین نمیره این شرکت هم اعتبار خودش را داره به سختی هم بدست اورده پس به راحتی از دست نمیده حداقل 24 ساعت صبر کنید
ان شاالله اوکی میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Golden Palm Force
ببخشید دوست عزیز اینو میگم
ولی اول که گفتن مشکل تحریم هاست
بعد دیدن کلا" داره سرور ها از دسترس خارح میشه اومدن ایندفه گفتن مشکل از دیر رسیدن حواله ارزی هستش
ولی تجربه این دیتاسنتر نشون داده در صورت دیر رسیدن حواله سرور ها به کل در زمانی تمدیدشون یکدفه دسترسی بهشون قطع میشه
این دفعه به صورت تک تک دسترسی قطع شده
پس بهتره بهشون بگید بهانه بهتری پیدا کنن
-
قبلا هم یک تاپیک شکایت از این مجموعه زده بودم در مورد درخواست پرداخت ما به التفاوت که انقدر خوب و محترمانه برخورد کردند که باز هم راضی شدیم هم پرداخت مورد نظرشان را انجام دهیم و هم اینکه در پنل ایشان باقی بمانیم. هرچند همه دوستان در آن تاپیک هم حق را به ما مشتری ها دادند. سرویس دهی بسیار خوبی داشتند که مدت طولانی هست باهاشون کار می کنیم و امیدوارم این مشکل را هم هر چه زودتر رفع کنند...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
ببخشید دوست عزیز اینو میگم ولی اول که گفتن مشکل تحریم هاست بعد دیدن کلا" داره سرور ها از دسترس خارح میشه اومدن ایندفه گفتن مشکل از دیر رسیدن حواله ارزی هستش ولی تجربه این دیتاسنتر نشون داده در صورت دیر رسیدن حواله سرور ها به کل در زمانی تمدیدشون یکدفه دسترسی بهشون قطع میشه این دفعه به صورت تک تک دسترسی قطع شده پس بهتره بهشون بگید بهانه بهتری پیدا کنن
عزیز شما یا کلا خبر داری مشکل چی چی هست یا کلا داری سرکار ما میزاری... دوستان تا فردا برای فرمایش بخش مالی هتزنر صبر کنید تا صبح هم فکرتونو بزارید رو هم مشکلی حل نمیشه ! شبتون خوش .
-
هر بهانه ای بخوان بیارن یا اوردن یا دارن فکر می کنن که چی بگن بهتر این فکر کنن که فصل امتحانات همه دوستان دانشجو و دانش آموز هست!حداقل اگر می خواتن فیلم بازی کنن و یا هر چیزی به بعد امتحانات می گذاشتن که هم تابیک ها زود تر جلو بره و هم بیشتر اسمشون زبان زد بشه :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ilmavps
به هیچ وجه هم من و هم شما میدونیم با یکم سختی میشه بدون واسطه کار کرد خدا را شکر یکی از خوبی های ما ایرانی ها اینه که هر کدوممون 10 تا فامیل خارج از کشور داریم حالا یه خیری هم به ما برسونن
این هم برای خودش نوعی واسطه است و دردسرش را هم کشیده ایم....
من شخصا حساب بانکی در ترکیه داشتم و مستر کارت هم دارم که متاسفانه مدت زیادی است expire شده و بانکم هم yesilada bank بوده که منحل شده و نتوانستیم کارت را تمدید کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Golden Palm Force
عزیز شما یا کلا خبر داری مشکل چی چی هست یا کلا داری سرکار ما میزاری... دوستان تا فردا برای فرمایش بخش مالی هتزنر صبر کنید تا صبح هم فکرتونو بزارید رو هم مشکلی حل نمیشه ! شبتون خوش .
به صورتی کاملا" خبر دارم ولی چون نمیتونم کاری کنم فقط سعی میکنم اگه خبری شد به دوستان اطلاع بدم
فکر نکنم سرکار گذاشتن دوستان نفعی برای بنده داشته باشه ؟
از دوستان بنده پیشنهاد دادم از جای دیگیری سرور بخرید ؟
گفتم تمدید نکنید ؟
گفتم به پنل کسه دیگه ای انتقال بدید ؟
-
ببخشید یک سوال الان همه اینجا داغ تخته گاز هر کسی یه چیزی میگه سرور ها ممکنه باز بشه یا دیگه از بی کاری بهتره ؟
خواهشا هر کسی یه حرفی و اطلاعاتی که با خلافیت ذهنی ایجاد میشه به عنوان خبر ایجا منعکس نکنید.
-
پاسخ : Re: بسته شدن سروهای هتزنر ( کسانی که از شرکت گذرگاه جهانی خریده بودن)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
عزیز چه ربطی به هتزنر داره مشکلاتی که کاربران با دیتاسنتر دارن؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
بله تا وقتی پنل پنل خودم نباشه پرداخت + همه کارهارو خودم انجام ندم یه خط قرمز کشیدم دورش حداقل همه چی که دست خود آدم باشه هر مشکلیم که پیش بیاد حداقل میدونه مشکل چیه اما اینطوری سر در گمی و ندونستن خیلی تحملش سخت تر از قطع بودن سروره ما 4 روز سرورمون تو هتزنر قطع بود ! سر موضوع آقای موسوی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
ببخشید یک سوال الان همه اینجا داغ تخته گاز هر کسی یه چیزی میگه سرور ها ممکنه باز بشه یا دیگه از بی کاری بهتره ؟
خواهشا هر کسی یه حرفی و اطلاعاتی که با خلافیت ذهنی ایجاد میشه به عنوان خبر ایجا منعکس نکنید.
دوستان عزیزان سرورها اگه پیگیر باشن بله باز میشه چون مشکلی از مشکلات قضایی ( فرانتورک ) اینا نداره ولی باید پییگیر باشن
ولی تا فرا ساعت 10 صبح به وقت ما مطمئنن باز نخواهد شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
به صورتی کاملا" خبر دارم ولی چون نمیتونم کاری کنم فقط سعی میکنم اگه خبری شد به دوستان اطلاع بدم
فکر نکنم سرکار گذاشتن دوستان نفعی برای بنده داشته باشه ؟
از دوستان بنده پیشنهاد دادم از جای دیگیری سرور بخرید ؟
گفتم تمدید نکنید ؟
گفتم به پنل کسه دیگه ای انتقال بدید ؟
دوست عزیز، شما اگر از طریق دوستانتون کمکی از دستتون برمیاد مشروط به درخواست دست اندرکاران گذرگاه نکنید و به خاطر کمک به این جماعت ضربه خورده که اینجا می بینید و بسیاری دیگه که اینجا نیامده اند اقدام کنید....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
ببخشید دوست عزیز اینو میگم
ولی اول که گفتن مشکل تحریم هاست
بعد دیدن کلا" داره سرور ها از دسترس خارح میشه اومدن ایندفه گفتن مشکل از دیر رسیدن حواله ارزی هستش
ولی تجربه این دیتاسنتر نشون داده در صورت دیر رسیدن حواله سرور ها به کل در زمانی تمدیدشون یکدفه دسترسی بهشون قطع میشه
این دفعه به صورت تک تک دسترسی قطع شده
پس بهتره بهشون بگید بهانه بهتری پیدا کنن
خب اگر سرورهای موجود در پنل این شرکت خلاف قانون دیتاسنتر رفتار کرده اند ، پس چرا همه را یکجا ساسپند نکرده اند ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
دوست عزیز، شما اگر از طریق دوستانتون کمکی از دستتون برمیاد مشروط به درخواست دست اندرکاران گذرگاه نکنید و به خاطر کمک به این جماعت ضربه خورده که اینجا می بینید و بسیاری دیگه که اینجا نیامده اند اقدام کنید....
تایید می شه
شما اگه کاری از دستتون بر می یاد برای کمک به ما انجام بدین
ما هم مثل شما در آمدمون از این کار هست و داریم ضربه می خوریم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
باور کنید بنده تمام سعی و تلاشم رو میکنم چون این مشکلی که برای تمام عزیزان پیش اومده بنده خودم تجربه کردم و میدونم در چه حالی هستید
برای همینم تمام سعیم رو کردم ایشالا از فردا ساعت 10.30 صبح با پخش مربوطه به این مسئله هم حرف میزنیم تا کارهارو تا حدی جلو بندازم ولی بازم بسیار از موارد مشروط به شکرت هستش
ولی چشم هر کاری از دستم بر بیاد و نیاد دریغ نخواهم کرد
الانم بهتون پیشنهاد میکنم برید بخوابید چون الان در دیتاسنتر هتزنر چون ساعت 23.30 دقیقه شده فقط پشتیبانی جوابگو هستن و این مسئله ربطی به قسمت پشتیبانی نداره فردا پیگیری میکنم و ایشالا حل خواهد شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
خب اگر سرورهای موجود در پنل این شرکت خلاف قانون دیتاسنتر رفتار کرده اند ، پس چرا همه را یکجا ساسپند نکرده اند ؟
بخاطر اینکه این مشکل رو دیتاسنتر هتزنر به علت اینکه ایشون چندسال مشتری هستن سعی کردن دوستانه حلش کنن تمام دیتاسنتر ها با مشتری ها خوبشون خوب رفتار میکنن مگر اینکه اتفاقی بیوفته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nader_star
تایید می شه
شما اگه کاری از دستتون بر می یاد برای کمک به ما انجام بدین
ما هم مثل شما در آمدمون از این کار هست و داریم ضربه می خوریم
باور کنید از هیچ کاری دریغ نکردم و دریغ نخواهم کرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
الانم بهتون پیشنهاد میکنم برید بخوابید چون الان در دیتاسنتر هتزنر چون ساعت 23.30 دقیقه شده فقط پشتیبانی جوابگو هستن و این مسئله ربطی به قسمت پشتیبانی نداره فردا پیگیری میکنم و ایشالا حل خواهد شد
همکاران و مدیرمون خانم زرندی رو نیم ساعتی هست به زور فرستادم بخوابند. ایشون با اینکه زیاد در کار هاستینگ ما دخالت نمی کنند امروز دیگه خودشون با محلات تماس می گرفتند تا نتیجه بگیرند و حتی چندین مرتبه سعی کردند با شما آمریکای آقای یارمحمدی تماس بگیرند که موفق نشدند.
اصلا شماره تلفن آمریکایی که در امضای پاسخ تیکت هایی که از طرف یارمحمدی می آید موجود است درست است؟
با اینکه میدونم خوابم نمی بره از جلوی سیستم می روم....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
همکاران و مدیرمون خانم زرندی رو نیم ساعتی هست به زور فرستادم بخوابند. ایشون با اینکه زیاد در کار هاستینگ ما دخالت نمی کنند امروز دیگه خودشون با محلات تماس می گرفتند تا نتیجه بگیرند و حتی چندین مرتبه سعی کردند با شما آمریکای آقای یارمحمدی تماس بگیرند که موفق نشدند.
اصلا شماره تلفن آمریکایی که در امضای پاسخ تیکت هایی که از طرف یارمحمدی می آید موجود است درست است؟
با اینکه میدونم خوابم نمی بره از جلوی سیستم می روم....
والا خودشون میگن آقای یار محمدی آلمان هستن بعضی از دوستان میگن آمریکا هستند بنده در این مورد واقعا" دچار شک شد
اگه لطف کنید شماره تلفنشون رو برام پ.خ کنید
-
برین لالا عصابتون بتر میشه فکر کنین درست هست همه چیز خودتون اذیت میکنید اگه قرار اکی بشه اکی میشه اگه هم نه ایشالا که اره باشه فردا همه خندون
-
سلام عزيزان با توجه به اين كه سايت هاي من درسته ولي خدايي ناراحتم مي بينم سايت هاي دوستانم خوابيده
از خداوند مي خوام به حق 14 معصومش مشكل اين دوستانم به خير و خوشي حل بشه و كسي ضرر و زياني محتمل نشه
انشالله
-
با اجازه دوستان بنده برم
فردا ساعت 10.30 سعی میکنم بیام و پیگیر مسائل باشم امیدوارم مشکلات حل بشه
شب همگی خوش
-
ساعت 5.30 صبحه و تنها کسی که تو این تاپیکه منم!
بنده فقط یه سایت دارم که همه امیدم به اونه
خدا کنه همه چچی اکی بشه
-
شرکت گذرگاه تمام تلاش خود را خواهد کرد تا حداکثر تا قبل از ظهر امروز این مشکل را حل کند.
بابت این موضوع متاسفیم و موضوع تحریم یا شایعانی که رایج شده است نیست.
-
خوب مثل آدم بگن مشکل چیه دیگه این حرکتا چیه