-
2 فایل پیوست
پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooriavps
تهمت ناروا نزنید جناب بنده هم روی انگلستان سرور دارم و سرور قطع نشده و بسیار هم راضی هستم.
یه شرکت هم میخواد خوب کار کنه شماها با تهمت ها و حرف های ناروا میخواید خرابش کنید...
بنده تهمت ناروا زدم ؟!!!!
الان ساعت 5.18 دقیقه به وقت تهران هستش و پینگ از سایت خود ایشون و سرور من
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...reenshot-1-png
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...reenshot-3-png
بهتره من رو تهدید نکنید شما اپتایمت اوکی باشه بقیش پیشکش این 3ومین بازه اینجور میشه تا ببینیم خدا چی میخواد
حتما داون شدم سایت هم به خاطر مصرف بالای من بوده؟!!!!!!
شما لطف کن از میزان مصرف بنده یه عکس بذار ببینم این مصرف من چجوری بوده که خودم خبر نداشتم
-
پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور
دوست محترم ... در بابت سایت چون رو قالب جدید داشت کار میشد چند ساعتی در دسترس نبود ولی این و مسله با سرور مجازی شما کاملا مغایرت دارد .. چندین بار اعلام شده در سایت تیکت بدین ولی شما اقدام نکردین پس جای گله نمیمونه مصرف سی پی یو شما بالا بره بنده سرور شما رو قطع میکنم... چون نمیتونم به خاطر یوزری بی مسولیتی مثل شما که حتی حاضر نیست دلیل قطعی سرور رو از پشتیبانی ما سوال کنه دیگر یوزر ها رو تحت فشار قرار بدم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
coloserver
دوست محترم ... در بابت سایت چون رو قالب جدید داشت کار میشد چند ساعتی در دسترس نبود ولی این و مسله با سرور مجازی شما کاملا مغایرت دارد .. چندین بار اعلام شده در سایت تیکت بدین ولی شما اقدام نکردین پس جای گله نمیمونه مصرف سی پی یو شما بالا بره بنده سرور شما رو قطع میکنم... چون نمیتونم به خاطر یوزری بی مسولیتی مثل شما که حتی حاضر نیست دلیل قطعی سرور رو از پشتیبانی ما سوال کنه دیگر یوزر ها رو تحت فشار قرار بدم.
حتما دیزاینر ساعت 5 شب دقیقا با قطعی سرور من داشت روش کار میکرد!!!!! .گیرمم رو قالب کار کنه سایت که داون نمیشه خیلی خیلی بشه پرمیشن رو از حالت دسترسی 777 در میاره .آی پی که داون نمیشه در ضمن سایتت در دسترس نبود که من بیام تیکت کنم.
خلاصه ی مطلب : ما دیگه کاری به سرور شما نداریم شما هم موظفی تا تاریخ سررسید سرور رو روشن نگه دارید.
موفق باشید
-
راستی یادم رفت بگم از ip رنج 200 تا 210 همگی داون بودن یدم رفت عکس بگیرم حسش نبود حتما دلیل اونا هم مصرف بالای من بوده !!! توی عمرم با این همه سرویس دهنده کار کردم اینجوری نگفتن بار دیگه با مدرک و عکس از پنل حرف میزنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps
حتما دیزاینر ساعت 5 شب دقیقا با قطعی سرور من داشت روش کار....
عزیز تا اینجا کار با شما کاملا مودبانه رفتار کردیم.... تا زمانی که تو سایت تیکت نزنید ما هیچگونه تعهدی نداریم به شما و موقعی هم که مصرفتون بره بالا سرور رو اف میکنیم...
شما وقتی از ما سرویس گرفتی قوانین مارو هم قبول کردید...
اقای محترم بنده 100000 بار گفتم و میگم تیکتی از شما مبنی بر قطعی رور نداریم تو سایت و ثبت نشده... اینجا جای پشتیبانی نیست... متاسفم...
اگه میخواین مشکلتون حل شه... تو سایت تیکت بزنید از کجا ما بدونیم شما کدوم یوزر هستی شایدم یوزر ما نیستی فقط میخواید تاپیک مارو منحرف کنید.
به هر حال بنده منتظر تیکت شما هستم....خدا رو هم شاکریم که تا اینجای کار یوزر های خوبمون از ما رازین و وقتی تیکت میدن مشکلشون حل میشه...شما بدون تیکت انتطاری از ما نداشته باشید..
موفق باشید.:53:
-
با عرض سلام....
این مسله به بنده ربطی نداره ولی باید برای روشن کردن افکار عمومی بگم... جناب alfa vps بنده از کولو سرور سرویس دارم برای مشتریانم... هم انگلستان هم امریکا و هم المان خیلی عالی هستند من که قطعی ندیدم... این تهمت شما ناروا در این تاپیک تنها کسی که میاد و همش میگه سرور قطعه شما هستین یعنی به نظرتون تو این 17 صفحه که همگی یا حد اقل 80% مشتریان ایشون هستم بینشون 5 نفر هم پیدا نمیشه که از انگلیس سرویس داشته باشند؟ پس چرا همش شما میگی سرورت قطعه... درست نیست یه شرکتی که خوب کار میکنه رو با حرفاتون به گند بکشید.. شرکتی که خوبه میگن خوبند رو میگن خوبه شرکتی که بد هم باشه مردم میگن بده... ولی شما نمیدونم چه قصدی دارید...
پوزش میخوام فقط میخواستم یه سری مسایل رو روشن کنم.
-
تاریخ عضویتJan 2013نوشته ها2تشکر0تشکر شده 0 بار در 0 پست
-
الان خیلی خوب شده هیچ قطعی نداره ما که راضییم
سرور انگلیس دارین؟
-
آیپی تست میدین که پینگ سروروتون رو چک کنم
هارد 200 میخواهم با دو گیگ رم
آپتایم خیلی برام مهم هستش:65:
حتی 1 ساعت هم نباید سرور غیر فعال بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CrisS
الان خیلی خوب شده هیچ قطعی نداره ما که راضییم
سرور انگلیس دارین؟
بله موجوده..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud-h
آیپی تست میدین که پینگ سروروتون رو چک کنم
هارد 200 میخواهم با دو گیگ رم
آپتایم خیلی برام مهم هستش:65:
حتی 1 ساعت هم نباید سرور غیر فعال بشه
198.23.150.82
اگه از جاهای دبگه پینگ خواستین بگیرید با ایدی یاهو یا از طریق تیکت تماس بگیرید.
-
سایتتون دچار مشکل شده ؟ بالا میاد ولی درست درمون کار نمیکنه هیچی مثل بخش فاکتورها که همه پاک شده اند
چیزی شده؟
کی درست میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1337
سایتتون دچار مشکل شده ؟ بالا میاد ولی درست درمون کار نمیکنه هیچی مثل بخش فاکتورها که همه پاک شده اند
چیزی شده؟
کی درست میشه؟
تصحیح گردید.
مشکلی در دیتا بیس بود.
-
عزیزان تنها ۶ روز دیگر از تخفیف ویژه سرور ها باقیست... سرور های مجازی المان با سرعت دانلود باورنکردنی ۴۰ مگابایت بر ثانیه... ۷ روز بازگشت وجه در صورت نارضایتی...:53:
-
-
عزیز سایت مشکل داره،یعنی اینطور که معلومه دی ان اس سرور سایت مشکل داره(البته فکر کنم)
-
سلام جناب رادمنش من از موقعی که سرور انگلیس رو از شما خریداری کردم چندین باره قطع شده و خیلی اذیت شدم لطفا برسی کنید و به فکر ما نیز باشید ما نیز باید جواب مشتریکینمون رو بدیم امروز نیز مورخه 1390/10/29قطع شده و چندن ساعته وصل نشده با تشکروفایی
-
سایت از دسترس در اومده
سرور ما هم از دسترس خارج شده
ممنون و متشکریم!!!
-
دوستان اینطور که معلومه مشکلی که واسه سرور های ایشون پیش اومده همون مشکلی هست که واسه بعضی از دوستان دیگر که از رداستیشن سرور می فروشن پیش اومده،این مشکل از دیتاسنتره و برخی روتر های دیتاسنتر مشکل پیدا کرده و بصورت رندوم آی پی ها تایم اوت می خورن.
اگر دقت کرده باشید ظهر حدود ساعت ۱ سایت ایشون(کلا سرور انگلیس) در دسترس بود که منم همون موقع رفتم تو سایت و فاکتور رو پرداخت کردم و بعدش دوباره پوکید.مشکل از ایشون نیست انقدر به پر و بالش نپیچید.
نتیجه ای که من گرفتم=رداستیشن دیگه اون سلطانی که چند ماهه پیش بود و همه ازش تعریف می کردن نیست :| البته به سرویس دهنده ها بر نخوره اما واقعیت امر اینه
-
عزیزان بنده نمیدونم هر مشکلی که پیش میاد رو از هاستنیگ میدونن ... دوستان ما مسول دیتا سنتر نیستیم به خاط مشکلی که بعضی از یوزر ها داشتند مبنی بر ریست خود به خد سرور ها به دیتا سنتر تیکت دادیم تا تست سخت افزاری کنند و به ما گفتند که 10 الی 12 ساعت طول میکشه و لی تا الان طول کشیده و نیم ساعتی میشه سرور ان شده و از بخت بد هاست نیز رو همین سرور بنا بوده... ما غیر رد استیشن از 5 دیتا سنتر دیگه هم سرور داریم که حتی 5 دقیقه هم خاموش نشدند... ولی این سرور رداستیشن کل اعتبار مارو برده زیر سوال از متریان انتظاری نمیره این چیزا رو بدونند فقط و فقط خواهش میکنم سوال کنند و توضیح بدیم بعد قضاوت کنند و از زود قضاوت کردن خواهش میکنم پرهیز کنید با تفاصیر بالا اگه کسی باز هم مشکل و تقصیر رو از ما میدونه ... میتونه اظهار کنه!
به امید روز های بهتر:53:
-
100 درصد تایید میشه کارشون :53:
---------------------------------------------------------------
مشکلات اخیرشون هم 100 درصد از دیتاسنتر بوده ، چون اکثر دوستانی که از رداستیشن سرور دارن با چنین مشکلاتی مواجه هستند.
برای کولو سرور آرزوی موفقیت میکنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
king_ahwaz
100 درصد تایید میشه کارشون :53:
---------------------------------------------------------------
مشکلات اخیرشون هم 100 درصد از دیتاسنتر بوده ، چون اکثر دوستانی که از رداستیشن سرور دارن با چنین مشکلاتی مواجه هستند.
برای کولو سرور آرزوی موفقیت میکنم.
سلام
دوست عزیز فکر نمیکنم کرش کردن OS سرور ایشان ارتباطی با دیتاسنتر داشته باشد! مشکل نرم افزاری ارتباطی با دیتاسنتر ندارد! مسئله بعد هم Xen در هنگام سفارش در آپشنهای دیتاسنتر وجود ندارد و ایشان خود اقدام به نصب Xen کرده اند. پس لطفا کور کورانه قضاوت نکنید! :)
پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
دوست عزیز فکر نمیکنم کرش کردن OS سرور ایشان ارتباطی با دیتاسنتر داشته باشد! مشکل نرم افزاری ارتباطی با دیتاسنتر ندارد! مسئله بعد هم Xen در هنگام سفارش در آپشنهای دیتاسنتر وجود ندارد و ایشان خود اقدام به نصب Xen کرده اند. پس لطفا کور کورانه قضاوت نکنید! :)
پیروز باشید
تایید میشه فکر کنم مشکل همین باشه چون چندین بار که سرور کرش میکرد تیکت میکردیم میگفتن داریم Xen کانفیگ میکنیم !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
پیروز باشید
حق با دوست مونه
یه چیز دیگه فک کنم اینجا جاشه که بگم:اینه که دوستمون {کولوسرور} میگن باید دیدمون رو باید اصلاح کنیم مشکل هست
میگم وقتی شما این انتظاررو از بقیه دارین اول دید خودتونو اصلاح کنین چون خیلی از دوستان از شما سرویس گرفتن نه از انگلیس شما نسبت به سرویسی که میدین مسولید
شما بجای اینکه دلیل قانع کننده بیارید که ما قانع بشیم همه مشکلات رو انداختین گردن دیتا سنتر نشستین
تا زمانی که شما خودتونو اصلاح نکردین هیچ امیدی نداشته باشید که بقیه اصلاح بشند
اصطلاح آپتایم رو برای من شرح دهید
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi-110
حق با دوست مونه
...
با تشکر
عزیز مشکل شما اینه که فکر میکنید مشکل اصلا نباید برای هاستینگ پیش بیاد...هاستینگ باید همیشه بدون مشکل عمل کنه... اگه به قبل تر نگاه کنید بزرگترین هاستینگ ها هم دچار مشکل شدند و اگر کسی با این طرز فکر پیش میره که هاستینگ باید بدون مشکل پیش بره ما اینگونه نیستیم!
مشکل برای همه پیش میاد و ما هم از این قضیه استثنا نیستیم...
مشکلی بوده که رفع شده ...
بنده فکر میکنم تا اونجایی که در توانم هست پشتیبانی کردم از مشتری و مسولیت پذیر بوده ام.
قضاوت با مشتریان.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
پیروز باشید
دوست عزیز در پشتیبانی شما شکی نیست!
....
ممنون بابت اظهار نظر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
coloserver
عزیز مشکل شما اینه که فکر میکنید مشکل اصلا نباید برای هاستینگ پیش بیاد...هاستینگ باید همیشه بدون مشکل عمل کنه... اگه به قبل تر نگاه کنید بزرگترین هاستینگ ها هم دچار مشکل شدند و اگر کسی با این طرز فکر پیش میره که هاستینگ باید بدون مشکل پیش بره ما اینگونه نیستیم!
مشکل برای همه پیش میاد و ما هم از این قضیه استثنا نیستیم...
مشکلی بوده که رفع شده ...
بنده فکر میکنم تا اونجایی که در توانم هست پشتیبانی کردم از مشتری و مسولیت پذیر بوده ام.
قضاوت با مشتریان.
شرمنده دخالت میکنم
ولی این دیدتون یکم اشتباهه
یعنی دیده بسیاری از دوستانی که جدیدا وارد هاستینگ میشن اشتباهه
کسانی که میان هاست میخرن توانایی انچنانی (در مورد همه نه بعضی از دوستان) در مدیریت سرور ندارند
در نتیجه این مدیریت رو از شما میخوان
این وظیفه ی مدیریت هاست که برای مشکلات برنامه ریزی کنه،solution برای رفع و رفع مشکل داشته باشه
الان شما هاست های بزرگی خارجی رو یه نگاه بندازید،استفاده از سرور های کلود با پلن های از پیش تعیین شده پیشرفته،استفاده از مواردی مثل clustring و HA و.... برنامه ریزی میکنن که در صورت وجود قطعی برای و جلوی داون شدن سرویس مشتری رو بگیرن
یا حتی خیلی ها که نمیتونن این موارد رو اجرا کنن همیشه یه سرور جایگزین دارند که با کمترین زمان قطعی این مشکل رو حل کنند
مورد دیگه اینکه خیلی از دوستان میان برای کمتر شدن هزینه سرور هاست و سروری که مجازی سازی انجام میدن برای فروش سرور مجازی یکی قرار میدن
اون موقع است که اگه به هر دلیلی (مشکل مجازی ساز ، نصب و کانفیگ اشتباه یک پلاگین ، مشکلات ابیوز و ...)سرور هاستینگ هم داون میشه
به هر حال هدف من از این پست بیشتر این بود که به خیلیا از دوستان (شما که استاد مایی ولی شاید به درد شما هم بخوره) که میان تو کار هاستینگ همیشه فکر جلوگیری از Down Time و سرویس جایگزین باشند که به این مشکلات برنخورند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fr0nk
شرمنده دخالت میکنم
ولی این دیدتون یکم اشتباهه
یعنی دیده بسیاری از دوستانی که جدیدا وارد هاستینگ میشن اشتباهه
....
عزیز شما کاملا درست میفرمایید برای هاستینگ یه سرور جدا خریداری شده...اشتباه ما این بوده بیش از اندازه به سرور رداستیشن که داشتیم اعتماد کردیم که باعث بروز این مشکلات شده... و الا سرور های دیگه خدا رو شکر مشکلی ندارند...فقط معضل همین رداستیشن بوده...به هر حال بنده حرف شما رو قبول دارم و از قدیم
گفتند حرف حق جواب نداره...
کم کاری از تیم بنده بوده...
همین جا پوزش میخوام و امدیوارم و تمام سعیمون رو میکنیم دیگه مشکلب پیش نیاد.
حالا پست میدیم ناراحت میشید قسمت تیکت که کار نمیکنه فعلا هم سرور قطعه باید واقعا مشکل خاصی داشته باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps
حالا.....
عزیزم سرور شما به دلایلی مسدود شده... بار ها عرض شده از سیستم تیکت پیگیری کنید...سیستم سالمه بنده دارم همین الان تیکت پاسخ میدم!
در ضمن پشتیبانی یاهو هم انلاین است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedhp
جنابی که ادعای پشتیبانی میکنید میدونم شاید برای این حرف اکانتم پاک بشه و پستم حذف شه چون شما سیمت به بالا ها وصله...
باید بنده رو بشناسی
حامد حمزه پور هستم تو کاربر هات چک کن... یه تیکت رو ۳ روز میکشیدی جواب بدی بعد هم فقط الکی سرور رو قطع میکردی میگفتی ابیوز اومده و تنها کاری که با سرور میکردم کانورت فیلم بود... واقعا اذیت کردی ۶ تا از دوستام برات مشتری اوردم همه ناراضی خواستی ای دی همشونو میدم و میزارم اینجا!
بنده از کولو سرور راضیم هاست هم ازشون دارم درسته امروز چند ساعت قطع بود ولی تا الان انصافا پشتیبانی و کیفیت سرور مجازی های المان و امریکایی که دارم به هیچ کدوم از هاستینگ ها نمیرسه.. مثل بعضیا بیان اور سل کنند...
اقای
hadi-110 شما همونی نیستی که از چند جا هاست گرفتی و جوابت کردند به خاطر استفاده نادرست؟؟ کسی نیستی که سرور مجازی از یکی کیخری ۱ تومن به کس دیگه میدی ۱۰ تومن؟ منو میشناسی... ولی طرز صحببتون درست نیست!
واقعا سخته کسایی رو میبینم از چیز هایی صحبت میکنند که اصلا نزدیک خودشونم نیست!
شاید اکانتم پاک شه ولی واقعیت همیشه تلخ بوده!
باسلام
دوست عزیز چنین کاربری با چنین مشخصاتی از ما سرویس ندارد. مطمئن هستید ما رو با شرکت دیگری اشتباه نمیگرید؟! اگر بله ایمیلی که در سامانه ما ثبت نام کردید ارسال کنید تا حدفاصل جواب تیکتها و مشکل ابیوز را بررسی کنیم.
در مورد ابیوز هم برای شما و دیگران ارسال میشود ولی کاربرانی همچون شما به آن اهمیت نمیدهند و حتی زحمت خواندن هم نمیدهند. قاعدتا درصورتی که دیتاسنتر از ابیوز ارسالی جوابی دریافت نکند سرویس را مسدود میکند. تیکت دیتاسنتر هم مستند موجود میباشد. درصورت نیاز بفرمایید که ارسال شود.(البته بعد از مشخص شدن هویت واقعی شما!)
در مورد مشکلات نرم افزاری فکر نمیکنم به دیتاسنتر مربوط باشد و سرور شما Self Managed میباشد. درصورتی که برای قطعات سخت افزاری یا شبکه مشکلی پیش بیایید پاسخگو خواهیم بود.
در مورد ابیوز هم چیزی میباشد که به دست دیتاسنتر میرسد و دیتاسنتر هم برای ما ارسال میکند و ماهم برای شما به اصطلاح کاربر. ابیوز چیزی نیست که مثل قارچ همین شکلی سبز شود!
نقل قول:
دقیقا بنده هم از سرم گذشته .. میدونم پاک میکنند و مسدود... واسه یه سرور اختصاصی اقای الما هاست چقدر تیغ زدی مارو؟
همش میگفتید مشکل ما نیست خود به خود سرور ریست میکر... به خاطر ابیوز سرور میبستید!
خیلی اذیتمون کردید خدا هم اذیتتون کنه !
حالا اومدی کولو که خوب کار میکنه رو به گند میکشید؟
نقشتون همینه؟
متاسفم
جناب صادقی یا همان coloserver با اکانت دوم(مدارک مستند میباشد در این زمینه امیدواریم مدیران رسیدگی کنند در مورد دو یوزره بودن آقای صادقی در این انجمن با دو نام تجاری مختلف)
مشکل سرور شما ارتباطی به دیتاسنتر ندارد. طبق درخواست شما سرور شما Test Extended شد که در این تست قطعات به دقت مورد بررسی قرار میگیرند. دیتاسنتر اعلام کرد که مشکل سخت افزاری وجود ندارد و مشکل نرم افزاری میباشد
در مورد تیغ زدن هم این خود شما بودید که اعلام کردید
=========
عزیز با پرداخت هزینه میشه خواهش کنم ... عزیز اگر امکان داره برامون وی ام ویر نصب کنید؟
وقتی بک اپ گرفتیم؟
=========
ما هم مبلغ نصب سیستم عامل رو اعلام کردیم خدمتون! شما دسترسی کامل به سرور از طریق DRAC رو هم دارید و میتوانید سیستم عامل نصب کنید.
مابقی دوستان هم اگر مشکلی یا انتقادی دارند با مدارک در بخش مربوطه ارسال کنند و ما با مدارک و مستندات کافی در خدمتشان هستیم.
در مورد ابیوز هم اینجا باز متذکر میشوم که به دلیل مشکلاتی که کاربرانی مثل شما برای همکاران ما مثل گذرگاه و ... در دیتاسنتر های اروپایی و آمریکایی ایجاد کردند ما رویه جدا از رویه دیتاسنتر برای برخورد با افراد ابیوزر در پیش گرفتیم که باعث حفظ امنیت دیگر کاربران مسئولیت ما پذیرمیباشد.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
باسلام
...
موفق باشید
عزیز بایستی عرض کنم که اشتباه گرفتید و یا اطلاع ندارید که اقای صادقی کل یوزر ها و سرور ها رو فروختند و واگذار کردند به شرکت کولو سرور پس خواهشا بدون اطلاع چیزی نگید( مدارک هم موجوده تاپیک هم زده شده بود)... ما هم چون نام و نام خانوادگی رو در ادیت اکانت های شما نمیشه عوض کرد با همون نام داریم با شما کار میکنیم پس خواهشا ما رو با ایشون یکی نفرمایید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
coloserver
عزیز بایستی عرض کنم که اشتباه گرفتید و یا اطلاع ندارید که اقای صادقی کل یوزر ها و سرور ها رو فروختند و واگذار کردند به شرکت کولو سرور پس خواهشا بدون اطلاع چیزی نگید( مدارک هم موجوده تاپیک هم زده شده بود)... ما هم چون نام و نام خانوادگی رو در ادیت اکانت های شما نمیشه عوض کرد با همون نام داریم با شما کار میکنیم پس خواهشا ما رو با ایشون یکی نفرمایید.
ظاهرا کاربر hamedhp هم خود یوزر coloserver یا همان رویال نتورک یا همان khazarnet یا همان کاربری که در چند صفحه پیش از خودشون تشکر کرده یا همان davoodbigham یا همان ...! بازم بگیم؟
جناب صادقی(البته fake میباشد این نام هم) لطفا مدارکی که تیکت شما 3روز بدون جواب مانده بود را ارائه کنید چون در غیر این صورت به دلیل اتهام های بی پایه و اساس با شما برخورد سختی خواهد شد!
اگر منظور شما این تاپیک میباشد
http://www.webhostingtalk.ir/f15/65988/index4.html
که ارسال شما 4 هفته پیش میبوده است! یعنی چیزی در حدود سال قبل میلادی! که مثل خزرنت رویال سرور رو هم از خودتون خریدید!
در تاریخ 07/01/2013 16:24 ایمیل خود را به coloserver@yahoo.com تغییر دادید. اما فراموش کردید شماره تماس رو هم تغییر بدهید.
و در مورد نقل و انتقالات هم چیزی به ما اعلام نشده است! و از دید ما آقای سجاد صادقی مسئول این سرور میباشند. اگر میخواهید که سرویس به شما انتقال پیدا کند به آقای سجاد صادقی اعلام کنید اسکن کارت ملی را که به نام "سجاد صادقی" میباشد برای ما ارسال کنند.(حتما این کار را در اولین فرصت انجام دهید)
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
ظاهرا کاربر ...
موفق باشید
سلام حامد جان
من اسکن کارد آقای صادقی و مهرانفر ( کلو سرور - coloserver ) رو به خاطر قرار داد سرور گرفتم و با توجه به کیفیتی که در بزرگنمایی آن داشت اصلا به نظر جعلی نمیاد - سر ی موضوعی من شک داشتم مثل شما به همین موضوع - اما نتیجه ای که گرفتم این بود که آقای صادقی به دلیل سن کمش ( رویال نتورک ) کم تجربه هست کلا + بیخیال - اگر جایی باید فاکتوری پرداخت کنه یا ایمیلی عوض کنه یا ... کلا بیخیال میشه :دی هی باید یادآوریش کنیم - البته شکر خدا دیگه ایشون مشتری ما نیست - روزی صد هزار مرتبه شکر - زمین خدا رو هم شکر میکنم - پدر ما رو در آورده بود - حتی ی جا حدود 120 دلار هم به ما ضرر زد که آقای مهرانفر میدونه - من قبلا با آقای مهرانفر شرط کرده ام - گفتم اگر ی ساعت به پایان قراردادمون با هم مونده باشه بفهمم آقای صادقی سهمی در این قرارداد داشته یکطرفه فسخ میکنم - این قدر از این آقا متنفرم ! ببینمش خفش میکنم :دی
در کل خواستم بگم تحقیقات قبل از قرارداد نشان داد به خودم که آقای صادقی تنها دوست آقای مهرانفر بود و دیگه هم ارتباطی ندارن -
حامد جان تحلیل خودم میگه که اگر آی پی هاشون رو چک کردی ( اکانت رویال و کلو سرور ) و دیدی یکی هست یا موارد این چنینی میتونم اینو بگم که احتمالا مهرانفر اکانت/اکانت های رویال سرور ( صادقی ) رو در این انجمن هم داشته و داره و سادگی کرده - همونطور که گفتم قبلا کارت ملی هر دوشون رو گرفتم اگر بتونم پیدا کنم تو سیستم میتونم جهت اطمینان ( چون میگی مشتریت هستند و الا به من ارتباطی نداشت ) بدم تا به هر حال شما هخم حق داری مشتریتو بشناسی ( البته آقای مهرانفر پسره بدی نیست خودش میتونه اسکن کارتشو ارائه بده ) ولی فک کنم صادقی رو نتونی گیرش بیاری - بچست دیگه دنبال درس و مشقشه - خود مهرانفر هم دنبالش میگشت و پیگیرش بود اما نه تلفنشو جواب میده صادقی نه خبری ازش هست - خدا کنه به رحمت خدا رفته باشه - ی کشور از این ... جامعه نجات پیدا میکنند ( از خصوصیات ایشان : دروغگویی - بدقولی - بیپ و ... ) رو میتونم خاطر نشان کنم ( مشتریم بوده انداختم بیرون )
پ.ن : آقا من بارها گفتم به شخصه از رد استیشن سه تا سرو فعال شخصی واسه خودم دارم روشون هم فشار هست هیچ مشکلی هم خدا رو شکر نداشتم - مشکلات نرم افزاری و تشخیص اینکه چه مشکلی نرم افزاری هست یا سخت افزاری واقعا متخصصی میخواد
از اینکه 4 تا آدم ... مثل صادقی بخواد بیاد نظری بده ( که فرق پورت رو با پهنای باند تشخیص نمیده ) دلیل نمیشه به سندیت داشتن و درست بودن حرفشون
ماشالله زمان مشکل همه متخصص میشن - به خدا این راهش نیست دوسان گل من -
صحبتم طولانی شد ببخشید. فقط میخواستم بگم کارت ملی هر دو دست من هست و میتونم تضمین بدم که این دو اکانت یک نفر نیستند ) مگر اینکه فوق حرفه ای جعل شده باشه که از سواد هر دو بعیده !
موفق باشید
-
سلام.سرویسهاتون پنل rebuild و reboot هم دارن؟
-
سرور دارید که به عنوان هاست دانلود استفاده کرد ؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedhp
جنابی که ادعای پشتیبانی میکنید میدونم شاید برای این حرف اکانتم پاک بشه و پستم حذف شه چون شما سیمت به بالا ها وصله...
باید بنده رو بشناسی
حامد حمزه پور هستم تو کاربر هات چک کن... یه تیکت رو ۳ روز میکشیدی جواب بدی بعد هم فقط الکی سرور رو قطع میکردی میگفتی ابیوز اومده و تنها کاری که با سرور میکردم کانورت فیلم بود... واقعا اذیت کردی ۶ تا از دوستام برات مشتری اوردم همه ناراضی خواستی ای دی همشونو میدم و میزارم اینجا!
بنده از کولو سرور راضیم هاست هم ازشون دارم درسته امروز چند ساعت قطع بود ولی تا الان انصافا پشتیبانی و کیفیت سرور مجازی های المان و امریکایی که دارم به هیچ کدوم از هاستینگ ها نمیرسه.. مثل بعضیا بیان اور سل کنند...
اقای
hadi-110 شما همونی نیستی که از چند جا هاست گرفتی و جوابت کردند به خاطر استفاده نادرست؟؟ کسی نیستی که سرور مجازی از یکی کیخری ۱ تومن به کس دیگه میدی ۱۰ تومن؟ منو میشناسی... ولی طرز صحببتون درست نیست!
واقعا سخته کسایی رو میبینم از چیز هایی صحبت میکنند که اصلا نزدیک خودشونم نیست!
شاید اکانتم پاک شه ولی واقعیت همیشه تلخ بوده!
ببنید ارزش کل کل ندارید ولی بهتره منو بهتر بشناسد الکی هارت و پورت نکنین درست نیست تو تاپیک یه نفردیگه چرت و پرت بنویسیم
بنده حدود 2 ماه از مهرهاست نمایندگی داشتم خودم تصمیم به جدایی گرفتم اومدم سمت کولو سرور حالا مشکلاتی که براشون پیش اومده رو کاری ندارم...
راجع به سرور مجازی هم بهتون بگم میتونید از آلماهاستهم بپرسید که سرور اختصاصی که داشتم از ایشون خریدم
در ضمن یه سرور جدید هم خریدم از آقای عیسی لو میتونید بپرسید تا الان هیچ کدوم منو ننداختن بیرون و ...ازین حرفا
لطف کنید اطلاعاتتون رو تکمیل کنید من از کجا هاست گرفتم که منو انداختند بیرون از کی سرور مجازی 1تومنی گرفتم که بفروشم 10تومن اینجا اعلام کنید که دوستان همه برن سرور مجازی 1تومنی رو از ائنجا بخرن... اینارو بیان کنید در غیر این صورت قانونا از شما شکایت میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
coloserver
خیر برای کاربرانی که الانخرید کنند تا زمانی که سرور رو تمدید کنند قیمت ثابت خواهد بود.
من 3 دی ماه پلن اول رو به مبلغ 13100 خریدم درست یک هفته قبل از این نوشته
الان توی پنل مبلغ رو زدید 22000 تاحالا چند بار تیکت زدم و با پشتیبانی تماس گرفتم اما جوابی نگرفتم ! لطفا رسیدگی کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام.سرویسهاتون پنل rebuild و reboot هم دارن؟
بله ... سرور هایانگلیس دارای ئنل حرفه ای هستند و علاوه بر پنل ریبوت داای امکانتی همچون تعویض سیستم عامل نیز هستند.
دیگر سرور ها نیز دارای مینی پنل ریبوت هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahram-divar
سرور دارید که به عنوان هاست دانلود استفاده کرد ؟؟
بله از سرور های انگلیس و المان میشه استفاده کنید.
-
چرا وب سایتتون در دسترس نیست؟