سلام
منم می خوام از نوع وارزش
البته اگه نوبت به ما هم برسه!
kralpc.com@gmail.com
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
منم می خوام از نوع وارزش
البته اگه نوبت به ما هم برسه!
kralpc.com@gmail.com
کاربران در حال دیدن موضوع: 112 نفر (28 عضو و 84 مهمان)
من فكر كنم ركورد باشه
فكر كنم اين تاپيكه تا حالا 50 تا كاربر را جذب فروم كرده
خوش به حال مديران سايت
به من هم بديد
همینجوری پیش بره امشب بین 10 سایت برتر الکسا هستیم :115:نقل قول:
کاربران در حال دیدن موضوع: 113 نفر (29 عضو و 84 مهمان)
منم نمی خوام :d
بابا با این وضعیت که دیگه سرور می پوکه ، این ملت ایران میگن مفت باشه کوفت باشه ....
با عرض سلام مجدد و تشكر از دوستان به خاطر محبتشان
براي نويت رسيدن زياد نگران نباشيد من يك ساعتي هست با چند نفر از همكاران عزيز گفت و گو ميكردنم كه اگر بشه با همكاري آنها سيستمهاي بيشتري را در اختيار دوستان قرار بديم البته از 6 نفر فقط 2 نفر حاضر شدند با من همكاري كنند كه آنها هم چون مرا از قبل ميشناختند حاضر به همكاري شدند كه البته سرور هايي كه دوستان ميدهند در آمريكا است و از وارز پشتيباني نميكند براي همين اگر دوستان محبت كنند تعيين كنند كه وارز ميخواهند يا نه .
براي دوستاني كه خود سرور دارند بايد محدوديت قائل بشوم كه به دوستان ديگر هم برسد طبق پيش بيني من تا 15 چيزي حدود 200 نفر متقاضي خواهند بود كه سعي من بر اين است كه 50 تا 80 نفر آنها را جذب كنم دوستاني كه در تبليغات شركت ميكنند در اولويت هستند و احتمالا بدون قرعه به آنها از سرور خودم آفر ميدهم اگر 10 تبليغ در سايتها و فرومها انجام داده ايد لينك آنها را در پستها قرار بدهيد و يا پيام خصوصي بفرستيد
راستش من فكر نميكردم اين قدر تقاضا بالا بره برخي از دستان هم گفتند كه 1 ماه آزمايشي ميخواهند و بعد مشتري ميشوند براي آنها حتما سرويسي قرار خواهم داد .
باز هم از همه دوستان تشكر ميكنم و سعي ميكنم با دوستان و همكاران بيشتري در تماس باشم و بتوانم از خجالت تمامي دوستان بدر آيم
توجه: دومین نفر این تاپیک بوده ام که درخواست دادم:69:
اگر شما یک ماه بدون مشگل و با سرعت توپ ارائه دادید از ماه بعد مبلغ رو اول میدم.
یعنی به ما هم میرسه؟:d
به منم بدید
البته اگه قرعه کشی ما شانس نداریم!
پ ن: یکی طناب دار مجانی بده دست من و بچه های WHT :))
سلام
من وارز میخوام
البته فقط به ویژگی ارسال ایمیل با تعداد بالا از وی پی اس وارز احتیاج دارم وگرنه کارمو معمولی هم راه میندازه
یک یا دو ماه نیاز دارم و بعد اون یا مشتری دائمی و یا بیخیال..
تو صفحه اول همین تاپیک هم زنبیل گذاشتم
ایمیل هم afrateam @ yahoo . com
متشکر
دلتون خوشه هااااااااااا !
بابا این بنده خدا یک حرفی زده چگونه می خواهد 100 تا سرویس رایگان 9 ماهه به شما بده !
100 تا وی پی اس دست کم 5 تا سرور توپ می خواهد که بخواهی هزینه 9 ماهش را حساب کنید از 2 میلیون می گذره !
الله اعلم !
مثل اینکه من خیلی دیر رسیدم!
با این وجود اعلام آمادگی میکنم!!!!
این وی پی اس رو برای مصارف آموزشی میخوام و وارز بودن یا نبودنش و همچنین آپ تایم و کیفیت و ... اهمیت چندانی نداره!
به طور خلاصه! وی پی اس باشه، هر چی میخواد باشه!!!
email : mohsennowruzi [at] gmail [dot] com
:105:نقل قول:
کاربران در حال دیدن موضوع: 145 نفر (34 عضو و 111 مهمان)
مهندس منو از قلم نندازی ها منم وی پی اس می خواما ، برای مصارف اموزشی ، زیاد به سرور فشار نمیارم
email: host3erver@gmail.com
کامبیز آمدی؟ بدو قابلمه بیار.بزارش تو صف. من نفر دومم.
آقا این کامبیز قبل شما آمده بود رفت کار داشت آمد وگرنه پشت من تو صف بود به جان یارو راست میگم.:111:
آش نظری:
نقل قول:
کاربران در حال دیدن موضوع: 150 نفر (35 عضو و 115 مهمان)
---------- Post added 09-12-29 at 12:01 AM ---------- Previous post was 09-12-28 at 11:55 PM ----------
گوگل تقدیم میکند:
9 ی ی ی - Google
لینک شد رفت پی کارش آنم صفحه اول!
به زودی الکسای گوگل توسط wht به زانو در خواهد آمد.. افتخاری دیگر برای ایرانیان در صف !
سلام خوبی ؟ در بسته ای که معرفی کردید یک حالت ابهام وجود داره !
الته من نمیخوام تو سر مال بزنم یا بگم خدمات بدی دارید ! و اینکه اصلاً خودم هم نیاز ندارم و ما Dedicated خصوصی خودمون رو داریم اما شما نوشتید ؟ { رم تضمين شده : 512 گيگ } و اینکه ! چه تضمینی وجود داره اطلاعات جایی درج نشه ! تجربه نشون داده البته تجربه ی شخصی که هاست های وارز امنیت بالایی ندارند Configure سرور را بر چه اساسی انجام میدید ؟
اگر کسی گرفت من پیشنهاد میکنم اصلاً Cpanel نگیرید چونکه چند تا باگ اساسی داره !
تجربه دیگه ای که واسه سایت پی سی ول هم به وجود اومده اینه که خیلیا اسپانسر شدن و به ما وی پی اس دادن اما بعد از یه مدت که سایت ها و سایت ما ترکوند اومدن گفتن سرور ما نمیکشه باید پول بدید ! مثل DreamData.net . که تو همین سایت هم تبلیغ کرده !
چه تضمینی داره اطلاعات Share نشه و یا کسی Access نداشته باشه ؟ چه تضمینی مبنی بر اینکه اسکریپت خاصی فروخته نشه ؟
البته این بهترین راه هست که سایت های قول رو طرف خودتون بکشید تا اعتبار کسب کنید مثل ما در سایت mizbaniran.com داریم پشتیبانی میکنیم و سایت های قول رو میاریم طرف خودمون تا اعتبار بره بالا و امنیت هم بردیم بالا .
البته یک سری مسائل دیگه هم هست و سوالات متداول
امیدوارم از من ناراحت نشده باشید ! خدمات شما ارزنده هست ! و با حرفای من کم ارزش نشده . اما کمی مشکوک و فاقد اطمینان هست !
مخصوصاً 500 گیگ رم تضمینی
کاربران در حال دیدن موضوع: 151 نفر (35 عضو و 116 مهمان)
بابا 12 نصف شبه بريد بخوابيد ديگه
بقيه آش فردا صبح
آييييييييي چه حالي ميده سركاري باشه خدا ميدونه چند روز فقط بخنديم
البته ما كه قول vps را از مهندس گرفتيم
بابا اشتباه تایپی بوده
گیگ مجاز از مگ هستش
همین
پ.ن: فکرشو بکنین.. 500 گیگ رم !! :105:
میخواستم بنویسم فول دستم به ق خورد
من ننوشتم 512 گیگ رم همین دوست عزیزتون نوشته دقت کنید ;)
سایت bbn.ir . mazdaco.com . blogig.ir و چندین سایت دیگه رو سرور ماست !
از اول هم با دعوا نیومدم فقط عرض کردم چه تضمینی داره ! من از این دوستمون تشکر هم کردم !
شما کاسه داغتر از آش شدی ؟
من عمریه دارم تو کد نویسی و امنیت فعالیت میکنم ... !
نمونش پی سی ول !
من ادعایی ندارم اگر پی سی ول را سرور های موجود تو ایران میکشید میاوردم رو سرور خودم نه اینکه Hostgator اسپانسر ما بشه !
من سوال کردم پس بشینید تا خودشون پاسخگو باشه !
من از ایشون پیشاپیش تشکر میکنم !
کاش کسانی که سرور دارند و تو کار هاستینگ هستند تو اینجا درخواست ندند چون اینطوری درخواست بیشتر میشه و باطل
کاربران در حال دیدن موضوع: 158 نفر (36 عضو و 122 مهمان)
کاربران در حال دیدن موضوع: 162 نفر (37 عضو و 125 مهمان)
فکر نمیکنم گیر کسی بیاد تا پونزهم
باز یک کاربر جدید میخواد بحث راه بندازه و درگیر کنه مارو که حوصلشو ندارم!
این سایتهایی که گفتید غول هستند زیادی غولند داداش و حرفه ای بازیداشونم سر به فلکه:
bbn.ir ------- الکسا= 742,859
blogig.ir -------- الکسا = 898,689
mazdaco.com ------ اصلا هیچی روش نیست و صفحه cgi میاد یعنی خالیه!! ترکیدن این سایتهای پربازدیدت :))
در ضمن پسر خوب موقع نوشتن دقت کنید آبرو ریزی نشه.حوصله بحث اماتوری هم ندارم. میخوای تبلیغات کنی برو تاپیک بزن نه اینجا.شاید دو تا سایت زیر 200 هزار گیرت بیاد.
سلام
بنده با توجه به تبلیغی شدن تاپیک و .... انصراف میدم!
اگر وی پی اسی قرار بود به من بدین به فرد دیگری بدین!
آخه همه هاستینگ ها به ما وعده داده بودند که تا آخر پشتیبانی میکنند ! تا کار و بارشون سکه شد مارو ول کردند و رفتند و یا از ما درخواست پول برای سرور کردند .
هاست ایران که به ما گفته بود ما اسپانسر میشیم و بعد از یه مدت به ما گفت تمام تبلیغ های موجود در صفحه اول متعلق به ماست و ...
شرکت دیان داده پارس { توجه کنید شرکت } به ما گفت اصلاً سایتتون برای ما مشتری نیاورده سرور ما هم نمیکشه پی سی ول را پشتیبانی کنه از لحاظ سخت افزاری و نیروی انسانی در پشتیبانی و دستور فرمودند آقا پول بدید براتون سرور بگیریم در صورتیکه انقدر سرشون شلوغ شده بود که 2 نفر را استخدام کردن جهت پشتیبانی آنلاین ....
خدا وکیلی تنها شرکت های معتبر که قبولشون دارم که حرفشون حرف هست و اطمینان دارم که اطلاعاتم جایی درج نمیکنه اینا هستند :
1 . گروه سایه { prohosting.ir }
2 . شرکت نگاه روشن {parsdev.ir}
ولی متاسفانه سرورهایی که خریداری میشه توسط Web Host Admins سرور هایی هست که فقط رفع نیاز هست !
نه بهترین سرور موجود !
حالا شما بیا سر من داد بکش یا سوتی بگیر !
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
عزیز من سایت من p30vel.ir هست . حالا برو الکسا چک کن !
حالا بر گوگل چک کن !
بچه خوب مگه اونا سایت من هست که بخوام ....
یه ذره فنی بحث کن . من از لحاظ بازدید نگفتم از لحاظ سیستم و کد نویسی و همچنین ...
اینا بعد از یه مدت ببین چطور میترکونن ! در ضمن سایت شرکت مزدا هم در حال طراحی و کد نویسی توسط شخص بندست !
نه ..... ! به جای کل کل با من برو به اون مغزت فشار بیار !
انشاءالله بهت VPS برسه ! من که نیومدم بگم از من بخر . من که پاچه دوستمون و نگرفتم ... !
من دارم اطلاعاتی میپرسم از ایشون که چه نظریه ای داره ! شاید واسه من هم مفید بود .
حالا برو الکسا چک کن ;)
اين تايپيك درس عبرتي ميشود براي آيندگان
يكي اين ملتو از برق بكشه
میدونم عزیز .احسان جان شما همکار حامد صمد بین هستی درسته؟ حامد قبلا مدیر سایت ما بود داداش که رفت تو کار اسکریپت و الانم بعضی وقتها میاد تو سایت..منم نخواستم ازت سوتی بگیرم خودتون همش میخواین بحث راه بندازیدو سوتیتون کمی ضایع بود و منم ادامش ندادم چون شناختمت.پس بیخیال بحث. در ضمن منم عضو 3 تا تیم برنامه نویسی معروف ایرانم که حامد هم یکی از مدیرای انجا بود قبلا! خواستید پ خ هم میکنیم! منتهی اینجا جاش نیست چون فعلان در استراحتیم! بیخیال سوالتان را بپرسید ما میشنویم. زیادی بحث کنم بن میشویم!:d
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
وی پی اس هم نمیخوام. خودم سرور دارم.4 روز زدیم تو سینمون گریه کردیم حالا آمدیم دلمون باز بشه که دارم میبنم دعوا داره میشه..هر چی هست تاپیک خوبی هست که خستگی از تن بدر میکنه :d
به به <):)
احسان پی سی ول ;;) ( نمو :d ) بی خیال بحث شین !
اگه کسی خواست چیزی بده به من هم بده !;;) برای بار دوم !:110:
حامد نه امید ;)
دیدی شما هم سوتی میدی :d من نوکرتم هستم ! اما نمیدونم چرا سوال میکنم همه به دید بد میگیرن !
مشکل انجمن ها همینه چون به صورت حروف و جمله هست و خواندنی نمیشه طرز بیان و احساسات رو بگی !
من شرمنده ! عزیز شما سرور بنده ای ! شما استاد من و ...
من فعلاً سوالم همین بود نه بیشتر .
ادعایی هم ندارم چون معتقدم کسی که من من میکنه و مدعی هست .......
و اینکه کسایی عاقل هستن که علی رغم اینکه مطمئن هستن گوشه چشمی به تردید هم داشته باشن !
موفق و پایدار باشید
لطفا قفل بشه تا وقتش !
خوراک اسپم بازی شده !
نوکرتم . خانوم موشه فدای جفتمون بشه :">:105:;;)
راستی من گوگل یه جستجو زدم تا 5 ماه رایگان هم پیدا کردم :)
لینک 1 : free 12 month vps warez host - ������ Google
لینک 2 : free vps warez host - ������ Google
اینجا ها هم نگاه کنید شاید چیز بهتری پیدا کردید !
من 5 ماه با 25 گیگابایت هارد {25 gig Hdd} هم پیدا کردم البته با پنل DA
---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
یک نکته خیلی جالب !
تو یک سایتی که VPS میفروشه رفتم ! و قیمت های جالبی داشت ! پس اگر دقت کنید زیاد ضرر نمیکنه !
50GB Space
512MB RAM
10,000GB Transfer
2 IP Addresses
3 Month Price: $15/month
6 Month Price: $20/month
12 Month Price: $18/month
Click Here To Order Now
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
اگر هر vps به 4 نفر داده بشه !
و تنها 3 ماه آخر از هر کدوم 18 دلار رو بگیره !
4*3=12 . پس میشه هیچ مبلغی از جیب نرفته ! و تنها یک سرمایه گذاری کوتاه مدت شده و با پول شما بازی شده و شهرت ایشون رفته بالا ! و تعداد مشتریان ایشون افزوده شده ! :)
کاربران در حال دیدن موضوع: 171 نفر (36 عضو و 135 مهمان)
خوبه همینطوری ادامه بدید.
چقدر اسپم خدا بخیر کند 10 تا مدیر میخواد بیاد این اسپم ها رو پاک کنن[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------
والا شرکت های خارجی به شهروند های خودشون تو امریکا و اروپا اینطوری سرویس نمیفروشن اون موقع شما میخواهید به ایرانی ها بفروشید
---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------
ببخشید اینجا مگه بحث پی س ی و ل هستش که اومدید از خودتون تعریف میکنید
به نکته ای که بالا گفتم خوب توجه کردید ؟
حالا یکم محاسبات ریاضی انجام بدیم !
اینایی که مینویسم منطق خودمه پس هر کس مخالف هم هست بگه تا من قانع بشم !
1 . سود و زیان ! دوستمون گفتند که اگه راضی نبودید نیاز نیست پول بدید ! خوب اون بالا 3 آیتم هست 3 ماه . 6 ماه . 12 ماه
قیمت ها :
3 ماه = 45000 تومان
6 ماه = 120000 تومان
12 ماه = 216000 تومان
اگر هر vps را بصورت reseller نامحدود کنند یعنی هر 4 نمایندگی به امکانات دسترسی داشته باشند ولی به کاربرانشون نه یعنی چند کاربره کنند به عنوان مثال /home1 , home2/ , ....
و از هر کدام در 3 ماه آخر 18000 تومان بگیرند
چون به 4 نفر میدهند و 3 ماه باید حساب شه میشه 3*4 = 12
پس در میاد 12 ماه ! حالا 12 * 18 = 216
پس پول یک VPS در اومده ! یک VPS با مشخصاتی که ایشون دادند !
توضیحات بیشتر بدم ؟ :)
---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------
سلام اکبر جان . مثل اینکه شما از قدیم الایام از ما کینه داری ! اونم از نوع شتری !
نه حاجی بحث پی سی ول نیست یک بحث کوچکی بود بین من و یکی از دوستان عزیز !
که رفع ابهام شد . بحثی بود در مورد اینکه این هاست مشکوک میزنه و من استنباطم را بیان کردم و دوستان درست مطلب را نگرفتن ! و بحث به جاهای باریک کشید !
همینجا دارم میگم و همیشه هم گفتم اگر پی سی ول یا پرشین اسکریپتی هست به خاطر ملت هست !
این ملت هستن که گذاشتن ما بزرگ شیم و پا برجا بمونیم ! برای همینم هست دوست نداریم سر بزرگواران کلاه بره توسط خیلیا ! عزیز دل ما اگر کاربرانمون رو نداشتیم هیچوقت جای پیشرفتی پیدا نمیکردیم !
موفق باشید
سجاد بدو بیا 198 تا پستو پاک کن بنویس 198 پست اسپم حذف شد، اینم اضافه کن: Closed Topic
اینجا چه خبره ؟ :))
به هر حال بايد يك تفاوتي بين ما و ديگران باشه .
هميشه موفقيت از يك تفاوت شروع ميشود
عذرخواهم 512 مگ
البته فكر كنم 20 سال ديگه سروري اجاره كنيم كه 512 گيگ داشته باشه:105:
---------- Post added at 08:42 AM ---------- Previous post was at 08:28 AM ----------
اولا خدمت شما سلام عرض ميكنم و عرض خسته نباشيد ميگويم . من قبلا سايت p30vel را ديده بودم بسيار خوب و كاربردي است كه حاصل زحمات شماست
اما در باره امنيت و اين كه تا آخر با شما باشيم بايد بگويم كه ما اين كار را داريم انجام ميدهيم تا مشتري جذب كنيم و صداقت و پشتيباني خودمان را معرفي كنيم نه اين كه صرفا اسم در كنيم
اما از بقيه مطالب شما گله دارم : سرور ما در آلمان است و هيچ ربطي به اين دو لينكي كه شما گزاشتيد نداره . كار ما كلا جداست در باره سرور ها هم طوري به شكل vps در آمده كه مشكلي به هيچ وجه پيش نمي آيد حتي اگر تمامي مشتركين سايتهاي شلوغي باشند .
در مورد محاسبات شما هم بايد بگويم ما در 16 ماه اول نه سود ميكنيم و نه زيان بلكه هر چه قدر هزينه كنيم برگشت ميخورد البته اين مخصوص 2 سروري است كه در اختيار شركت است و به صورت 9 ماهه رايگان ارائه ميشود و دوستاني كه ميخواهند پول پرداخت كنند و يا يك ماه اول را فقط رايگان ميخواهند سود بالايي دارد
در ضمن ما هر vps را به 4 نفر نميدهيم بلكه به يك نفر ميدهيم اين كاري كه شما فرموديد نوعي ***ي است كه از اهداف و مرام ما خارج است در ضمن هر VPS ماهي 18000 تومان است نه سه ماهي 18000 تومان . كمي انصاف و ......
راستي به نظر شما الان ميشود با آن سرويسهايي كه گفتيد همچين خدماتي و همچين تضمينهايي داد ؟؟؟؟؟
شما كه ادعاي سرور داريد آيا تا به حال همچين خدماتي و پشتيباني واقعي ديده ايد . عزيزم پروانه كار ما ثبت شده است و يك شركت تخصصي هاستيگ با تيم قوي (نه قوي ديگران بلكه به معناي واقعي قوي) و البته حرفه اي هستيم . چرا بايد سر مردم را كلاه بگزاريم . اگر شما از مشتريان ما در اين 9 ماه كوچكترين ( تاكيد ميشه كوچكترين)
نارضايتي ديديد بعد هر چه ميگوييد درست است ما مطمئنيم اگر به هزار نفر هم سرويس ارائه بدهيم بعد از 9 ماه ديگر به سراغ كسي نميروند حتي اگر به آنها سرور اختصاصي رايگان دهند
اميدوارم قبل از قضاوت نادرست طرح را خوب بررسي كرده باشيند
باز هم اگر سوالي بود در خدمتم
یعنی هر vps به 4 نفر داده میشه؟