-
پاسخ : درخواست شماره مدیر shetab.biz
ماله منم واریز شد دستشون درد نکنه ، دوستان ایشون فکر نکنم قصو خوردن پول کسی رو داشته باشه فقط کم کاری میکنند حالا خودشون باین دلیلشو بگن و توضیح بدن که دل بچه ها در بیارن امروز دیدم کلا انلاین بودن و مشغول واریز کردن وجه دوستان
من قبل از اینم پول زیادی پیش ایشون داشتم و واقعا تا مرز 85 درصد بیخیالش شده بودم ولی لیشون تمام و کامل واریز کردن
امیدوارم که بیشتر به سیاتشون برسن و کم کم اعتماد دوستان رو بدست بیارن
با سپاس
-
پاسخ : مدیر سامانه پرداخت امن بازارچه خرید ایرانیان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mna135
با سلام
به زودی درگاه با کیفیت وبا قدرت وحمایت بانک پاسارگاد و پرداخت امن پاسارگاد قرار راه اندازی بشه که پرداخت آنون بعد کسر درصد بعد از گذشت سه روز واریز خواهد داشت این سامانه مجهز است به کلیه درگاه بانکی ودارایی نماد اعتماد میباشد وامکانات پرداختی زیادی دارد ( امکان پرداخت از طریق تلفن بانک - اس ام اس بانک - دستگاه های pos و حتی دستگاه های عابر بانک واز طریق اینترنت ) دارایی فاکتور وشماره شناسه پرداخت میباشد .
درگاه های این سامانه( بانک ملت - پارسیان - ملی - سپه - تجارت - صادرات - اقتصاد نوین -سامان - پرداخت امن پاسارگاد - پاسارگاد - سرمایه ) میباشدد
اینجا همه به فکر خودشون هستن :^o
-
دوستان
من از شتاب درگاه داشتم
الان هم از جی پال درگاه دارم
بهتر هستش که با این اوضاع هرچه زودتر درگاه دیگر تهیه کنیم
با این کل کلی که بین این دو یعنی جی پال و شتاب میبینم بی شک باز هم از این مشکلات خواهد بود
من که همین الان کلا جی پال رو حذف کردم
حاضرم چند روز از فروش سایت بزنم اما بگردم جای دیگه درگاه تهیه کنم
پیشنهاد من به شما این هستش که از این اتفاقات درس بگیرید
یک اشتباه رو 2 بار تکرار نکنید
البته من تا الان هیچ مشکلی با اقای عادل نداشتم همیشه هم پرداخت های ایشون به موقع بوده
درگاه شتاب هم تا اون موقعی که من استفاده میکردم مشکلی نداشت بعد ها از دوستان شنیدم که به مشکل خوردند
تصمیم گیری با خودتونه
یا حق
-
باز اين پرداخت ها چي شدx-(شيتونه ميگه 10 تومن خرج كنم برم خرشو بگيرمx-(
-
چرا تسویه نمیکنن؟
من 860 تومن طلب دارم و 4 روز پیش جواب داد که پرداخت میکنم ولی هنوز رفته که پرداخت کته...
برا کیا پرداخت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام برای ما پرداخت شده
اما بدونید من با مدیریت صحبت کردم پرداخت ها حداقل یک هفته طول میکشه
-
نمیدونم چرا پس برای ما هنوز واریز نشده پس
-
برای ساخت یک سایت درگاه دهی باید چه کار کرد؟
-
يه ريال هم از پول من هنوز واريز نشده انتظار داره كاربراش وصل كنن درگاه رو حداقل اين ايميل رو وقتي ميزدي كه همه حساب ها رو تصويه كرده باشي:-|
-
پول من تصویه شد!
شتاب بدیش اینکه سیستمش اتوماتیک نیست برعکس جی پال! اصلا کارمزد مشخصی نداره! همینطوری 1500 هم کم میکنه جدا از کارمزد!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
best-day
برای ساخت یک سایت درگاه دهی باید چه کار کرد؟
آقا بیخال شو جان ما :d
-
من زنگ زدم خرش کردم.گفتم مدیر چند تا ساتم پولمو بریز کله کاربرامو میگم بیان ازت درگاه بگیرن دو دقیقه بعد پولو ریخت.......ایشالا بره زیر تریلی............به مولا که بیماری قلبی گرفتم تو این 1ماه
-
ماله ما هم واريز شد دمش جيز:d
-
درکل به دوستان پیشنهاد میشه دیگه به هیچ وجه طرف این درگاه نا منظم نرند.مطمعا باشید اگر آقای عادل اون ایمیل رو نمیزدن پول ما تا چند هفته آینده به زور واریز میشد.دستشون طلا
ا
-
با سلام خدمت تمامی کاربران
با عرض معذرت بابت مطلب زیر :
بنده نمیخواستم پستی ارسال کنم ، اما با بررسی دوبار برای یافتن صفحه مدیریت ، لینک زیر را به عنوان صفحه مدیریت پیدا کردم :
دست جناب احسان ملت درد نکنه...
-
ایول داری.همین که از درگاهی استفاده میکنیم که مدیرش هک هم بلده خودش خیلیه......tnx from adel
-
فکر کنم من آخرین نفری بودم که واریز شد. <:-p :67:
-
دوستان در حال حاظر مثل ابنکه آقای ملت دیگه ایران هستند و کاملا روی سیستمشو برنامه ریزی دارن .من یک روز سرویسمو به ایشون انتقال دادم کاملا خوب کار میکرد و همه تراکش ها موفق بود.همچنین راس 5روز تصفیه کردن.جای خوشحالی داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
daniyal70
فکر کنم من آخرین نفری بودم که واریز شد. <:-p :67:
سلام
خیر این طور نیست پول من هنوز واریز نشده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
دوستان در حال حاظر مثل ابنکه آقای ملت دیگه ایران هستند و کاملا روی سیستمشو برنامه ریزی دارن .من یک روز سرویسمو به ایشون انتقال دادم کاملا خوب کار میکرد و همه تراکش ها موفق بود.همچنین راس 5روز تصفیه کردن.جای خوشحالی داره
فقط کارمزد هاشون دهن آدم رو سرویس میکنه :|
-
اشون کارمزدشون هم پایین هستش شما دقت کنید تو سایتهای دیگه همون موقع که پول واریز میشه کارمز میگرن اما شتاب آخرسر کارمزد میگیره و کارمزدشون هم بنظر من کمه.در کل آقای ملت نشون دادن شخصی کاملا قابل اعتماد هستند.در حال حاظر به دوستان پیشنهاد میکنم که معرفت بخرج بدن و برگردن به این درگاه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
اشون کارمزدشون هم پایین هستش شما دقت کنید تو سایتهای دیگه همون موقع که پول واریز میشه کارمز میگرن اما شتاب آخرسر کارمزد میگیره و کارمزدشون هم بنظر من کمه.در کل آقای ملت نشون دادن شخصی کاملا قابل اعتماد هستند.در حال حاظر به دوستان پیشنهاد میکنم که معرفت بخرج بدن و برگردن به این درگاه
کاش باگش برطرف میشد!
و اینکه میشد تنظیم کرد که کارمزد از سمت خریدار باشه!
آخر هم ما نفهمیدیم اون 1000تومن رو واسه چی کسر میکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
حاجی چیزی شده؟!خبریه؟! بگو ما هم در جریان باشیم!
حرکتی زده واست؟پولی داده طرفداریشو میکنی؟
آآدم دو بار که نیش نمیخوره!
ما خودمونو جرواجر کردیم واسش پول خودمونو بده!
کسی که انقدر بیخیال بذار هیچ یوزری نداشته باشه پس!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spooky021
حاجی چیزی شده؟!خبریه؟! بگو ما هم در جریان باشیم!
حرکتی زده واست؟پولی داده طرفداریشو میکنی؟
آآدم دو بار که نیش نمیخوره!
ما خودمونو جرواجر کردیم واسش پول خودمونو بده!
کسی که انقدر بیخیال بذار هیچ یوزری نداشته باشه پس!
الان جی پال قطعه واسه همین دوباره شتاب رو وصل کردیم :((((
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
من زنگ زدم خرش کردم.گفتم مدیر چند تا ساتم پولمو بریز کله کاربرامو میگم بیان ازت درگاه بگیرن دو دقیقه بعد پولو ریخت.......ایشالا بره زیر تریلی............به مولا که بیماری قلبی گرفتم تو این 1ماه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
درکل به دوستان پیشنهاد میشه دیگه به هیچ وجه طرف این درگاه نا منظم نرند.مطمعا باشید اگر آقای عادل اون ایمیل رو نمیزدن پول ما تا چند هفته آینده به زور واریز میشد.دستشون طلا
ا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
یک انسان چقدر میتونه دورنگ باهش لامشب در عرض کمتراز 24 ساعت ببن چند بار رنگ عوض کردی
واقعا ادم مییمونه چی بگه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
یک انسان چقدر میتونه دورنگ باهش لامشب در عرض کمتراز 24 ساعت ببن چند بار رنگ عوض کردی
واقعا ادم مییمونه چی بگه
:)))))))))
-
سلام خدمت همه دوستان.واقعا چقدر بعضیا بی انصاف هستند.من ایشون رو چند سال هست میشناسم.کارشون دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره اهل پول حروم خوردن هم نیستند.این چند روز هم که پرداخت ها دیر شد چون مسافرت خارج از کشور بودن.بعضیا الکی چقدر جو میدن.واقعا زشته برای شما.به هر حال این درگاه جزو بهترین ها و مطمئن ترین هاست.هرکسی ناراحته از جای دیگه بگیره که قدر اینجارو بدونه.هیچوقت هم الکی زود قضاوت نکنید.والسلام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lead3r
سلام خدمت همه دوستان.واقعا چقدر بعضیا بی انصاف هستند.من ایشون رو چند سال هست میشناسم.کارشون دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره اهل پول حروم خوردن هم نیستند.این چند روز هم که پرداخت ها دیر شد چون مسافرت خارج از کشور بودن.بعضیا الکی چقدر جو میدن.واقعا زشته برای شما.به هر حال این درگاه جزو بهترین ها و مطمئن ترین هاست.هرکسی ناراحته از جای دیگه بگیره که قدر اینجارو بدونه.هیچوقت هم الکی زود قضاوت نکنید.والسلام
بخدا فقط دیر پرداخت کردنش(5روز) خیلی بده! اگه 2روزه بود و 2 3تا ایراداشون برطرف میکرد میشد بهترین درگاه!
-
با سلام
حتی اگر هیچ در آمدی نداشته باشم تا زمانی که تمام تصفیه حساب های من واریز نشه و از این به بعد مرتب واریز نشه از این درگاه استفاده نمیکنم
حتی اگر جی پال هم خراب باشه یا هر جای دیگر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnam289
با سلام
حتی اگر هیچ در آمدی نداشته باشم تا زمانی که تمام تصفیه حساب های من واریز نشه و از این به بعد مرتب واریز نشه از این درگاه استفاده نمیکنم
حتی اگر جی پال هم خراب باشه یا هر جای دیگر
موافقم باهات شديدا
-
shetab.biz شاید مشکل تو پرداخت هاش داشته باشه شاید امنیت نداشته باشه ولی برای بعضی ها خوبی هایی هم داره .
- داستانی که می گن هنوز واریز نشده (من که ایمیل زدم گفتم کی واریز می کنید ! یک مین بعد ایمیل اومد که واریز شده)
-
بعضی شرکت ها از اب گل الود ماهی بگیرن به نفع خودشون میان تاپیک های مثل این ارسال می کنن . که به نظر من کار جالب نیست . رقابت سالم باشه نه این جوری .
-
wow!
شتاب برام 2روزه واریز کرد!!!
-
ايول 2 روزه واريز كرد چه كردي شتاب تحول ايجاد شده!!!؟@-)
-
واسه منم واريز كرده بنده خدا...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HosseinMp
wow!
شتاب برام 2روزه واریز کرد!!!
شما چه تاریخی درخاست واریز داده بودید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
شما چه تاریخی درخاست واریز داده بودید؟
1391/07/28 درخواست دادم
1391/07/30 واریز شد!
-
اینهمه به ما میگید و ننگ همکاری با شتاب رو چیبوندید ولی والا ماله منو بازم6 روزه پرداخت نکرده ولی برا شمارو پرداخت کرده.برید خوش باشید باو
-
فعلا که بهتر از جی پال و فرستنده برای ما نیست ;)
-
6 روز پیش درخواست دادم باز هم واریز نکرده
اقای ملت من به شما گفتم که واریزیتون رو درست کنید اما شما گوش بکن نیستید بعد از ما خواهش میکنید که درگاهتون رو بزاریم
لطفا رسیدگی کنید اقا
اینطوری که نمیشه کار کرد 1 ماه هم التماس کرد که واریز کنید