-
پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز
طبق آخرین برنامه ریزی های انجام شده و تصمیم های گرفته شده در رابطه با درگاه اختصاصی با واریز وجه آنی ، نکات زیر را عرض می نمایم :
1. سیستم جدید با نام Unique Pal یا به اختصار UPal به معنای یاور یکتا ، یاور بی همتا ، یاور منحصر به فرد و ... بر روی دامنه upal.ir ارائه میشود
2. نام سرویس ارائه شده ، درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم و اختصاصی با واریز وجه آنی ، می باشد
3. درگاه های برنامه ریزی شده ، در ابتدا از بانکهای پاسارگاد ، تجارت ، ملی بوده و واریز وجه آنی به همین حسابها صورت میگیرد
4. هزینه های موجود برای این درگاه برابر : 1درصد کارمزد تراکنش ، 1درصد کارمزد واریز وجه آنی (و در صورت نیاز 100 ریال یا 10 تومان جهت ارسال گزارش توسط پیامک) می باشد
5. سیستم درگاه پرداخت اختصاصی مستقیم با واریز وجه آنی ، از ابتدا و با استفاده از آخرین متد های روز مدیریت و برنامه نویسی ، طراحی و تولید می شود
6. واریز وجه ، برای هر تراکنش به صورت آنی بوده و عملیات تایید تراکنش خریدار ، واریز وجه به حساب فروشنده و در پایان ارسال توسط پیامک (با شماره اختصاصی UPal) در کمتر از 30 ثانیه انجام و تکمیل می گردد
7. طراحی ، برنامه نویسی و تولید سیستم ، حد اقل 2 ماه و حد اکثر 4 ماه به طول می انجامد
همچنین ، در آینده ای نزدیک ، درگاه بانک ملت ، بانک سامان و بانک پارسیان نیز به سیستم اضافه می گردد
به دلیل استفاده از تکنولوژی های روز برنامه نویسی ، مدیریت و طراحی ، هزینه پیاده سازی و تکمیل سیستم کمی بالا می باشد ، از این جهت ، ما اسپانسر می پذیریم
مد نظر داشته باشید که اسپانسر باید فعالیت مرتبط با ما (شرکت های هاستینگ و سرور و سرور مجازی ؛ شرکت های بازاریابی ؛ شرکت های طراحی وب سایت ؛ و ...) داشته باشد
برای هماهنگی و یا پاسخ به سوالات در رابطه با اسپانسر و هزینه ها ، می توانید با شماره زیر تماس بگیرید :
09197840979 سپهر ممیز عادل
با آرزوی بهترین ها برای رقیبان و رفیقان / مدیریت جی پال (و UPal) - سپهر ممیز عادل
-
اونوقت این 2 درصد + 2.4 درصد که الان میگیرید میشه 4.4 درصد درسته؟
-
سلام درحواست واریزی ها رو چه وقت واریز میکنید چون من درخواست واریز کردم پنج شنبه ثبت شده هنوز واریز نشده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid2009s
اونوقت این 2 درصد + 2.4 درصد که الان میگیرید میشه 4.4 درصد درسته؟
با سلام خدمت شما کاربر عزیز
نخیر دوست من ، درصد های JayPal با درصد های UPal فرق داره
2.4درصد ، برای JayPal هست و کارمزد UPal برابر 1درصد کارمزد تراکنش ، 1درصد کارمزد واریز وجه آنی (و در صورت نیاز 100 ریال یا 10 تومان جهت ارسال گزارش توسط پیامک) می باشد
پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ndanda
سلام درحواست واریزی ها رو چه وقت واریز میکنید چون من درخواست واریز کردم پنج شنبه ثبت شده هنوز واریز نشده
با سلام خدمت شما کاربر محترم
دوست من ، اگر شما درخواست شتاب ثبت کرده باشید ، 1 الی 2 روز بعد براتون واریز میشه
همچنین اگر درخواست شبا ثبت کرده باشید ، 2 الی 3 روز بعد براتون واریز میشه
البته ما ذکر کرده بودیم ، که روز های کاری مد نظر ما می باشند
موفق باشید
-
متاسفانه ، در حال حاضر بانکها ، به سایتهایی همچون وب سایت ما یا درگاه نداده و یا به سختی ارائه می کنند
به همین دلیل ، درخواست های ما رد شد
با توجه به مذاکرات انجام شده در قبل ، در حال فراهم نمودن پیش نیاز ها هستیم
امکان دارد ، زمان شروع و ارائه خدمات وب سایت UPal کمی طولانی گردد
اما مطمئن باشید ، به احتمال 99درصد ، سیستم تا پایان تابستان ، اجرا می گردد
مدیریت JayPal و UPal / سپهر ممیز عادل
-
با سلام خدمت تمامی کاربران و دوستان عزیز
در پرداخت امن پاسارگاد ، همانند درگاه بانک پاسارگاد ، باید پس از تکمیل عملیات پرداخت ، خریدار به وب سایت فروشنده باز گردد تا وجه واریزی او تایید شده و کالا یا خدمات تحویل او داده شود
چنانچه پرداخت توسط خریدار انجام شود ، اما بازگشت به سایت فروشنده اتفاق نیفتد ، مبلغ پرداختی توسط خریدار بین 24 تا 72 ساعت بعد (به صورت کاملا" مکانیزه) به حساب وی برگشت داده خواهد شد
برای جلوگیری از مشکلات و اتفاقهای بالا ، توصیه می شود خریداران حتما" فایل زیر را حد اقل برای 1 بار مطالعه و رویت کنند :
آموزش پرداخت از طریق سامانه پرداخت امن پاسارگاد
-
با سلام و با عرض معذرت
درگاه پرداخت اینترنتی بانک پاسارگاد ، به آدرس اصلی https://bankpasargad.com/ ، از ساعت 14:30 تا 16:30 امروز از دسترس خارج شد
و پس از بالا آمدن دوباره ، دسترسی از خارج از ایران به آن مقدور نیست
به همین دلیل ، چون درگاه پرداخت ما از بانک پاسارگاد بوده و سرور ما در آلمان می باشد ، در تایید تراکنش های انجام شده خطا رخ می دهد
لازم به ذکر است ، این مشکل از جانب بانک پاسارگاد بوده و طبق گفته مسئولین ، به زودی حل و رفع خواهد شد
پرداخت های انجام شده و تایید نشده ، بین 24 تا 72 ساعت پس از پرداخت ، در صورت تایید نشدن ، به حساب واریز کننده وجه برگشت داده میشود
انشاالله که مشکل به زودی رفع گردد
-
دوستان کسی این سیستم رو تایید میکنه؟؟؟؟؟؟
-
jaypal از همه لحاظ تایید میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin7x
دوستان کسی این سیستم رو تایید میکنه؟؟؟؟؟؟
100% تایید میشه و قابل اعتماد
-
با توجه به محدودیت های اعمال شده از طرف بانک پاسارگاد برای بسیاری از آی.پی های خارج از ایران ؛ در حال تفکیک و انتقال سرور به کشور های ایران و هلند می باشیم.
این انتقال به صورت تقریبی 24 ساعت زمان برده و زمان تکمیل کلیه عملیات ، حد اکثر تا ساعت 12 بعد از ظهر روز سه شنبه 27 تیر ماه سال 1391می باشد.
-
jaypal از همه لحاظ تایید میشه
آخرین درخواست واریزیم دیروز بود که 196000 تومان بود که کمتر از 24 ساعت برام واریز کردن
با تشکر از آقای ممیز عادل
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
افا عادل این درگاه پرداخت مستفیم کی خاضر میشه من شدیدن نیاز به درگاه دارم ؟:109:
منظور شما با واریز وجه آنی می باشد ؟ یا همینی که فعلا" ارائه میدهیم؟
اگر همین رو می فرمایید ، صورت تقریبی 24 ساعت زمان برده و زمان تکمیل کلیه عملیات ، حد اکثر تا ساعت 12 بعد از ظهر روز سه شنبه 27 تیر ماه سال 1391می باشد.
اما برای درگاه پرداخت مستقیم با واریز وجه آنی ، باید حد اقل 1 ماه و حد اکثر 3 ماه به ما فرصت بدین ، تا برنامه نویسی آن تکمیل شود
با تشکر / سپهر ممیز عادل
-
با عرض سلام ؛
انتقال سرور تکمیل گردید. هم اکنون وب سایت JayPal بر روی یک سرور قدرتمند از کشور هلند و درگاه پرداخت آن بر روی یک سرور مجازی میزبانی شده در ایران می باشد.
همچنین مدت زمان واریز وجه توسط "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" ، از 3 روز به 1 روز کاهش پیدا کرد.
کاربران محترم می توانند از 3 روز آینده ، درخواست واریز وجه خود را بدون محاسبه تراکنش های روز جاری ثبت و دریافت نمایند.
با تشکر / سپهر ممیز عادل
-
ثبت نام کردم منتظر تایید و ارائه درگاه از جانب شما هستم
فقط یک چیزی برام سوال شده
طبق حرف هایی که در تاپیکتون دنبال کردم
گویا دیگه درگاه اختصاصی به نحوی که مستقیم از سایت ما به بانک منتقل بشه ارائه نمی کنید درسته؟!!
-
سلام
شما شرکت ثبت شده دارین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
ثبت نام کردم منتظر تایید و ارائه درگاه از جانب شما هستم
فقط یک چیزی برام سوال شده
طبق حرف هایی که در تاپیکتون دنبال کردم
گویا دیگه درگاه اختصاصی به نحوی که مستقیم از سایت ما به بانک منتقل بشه ارائه نمی کنید درسته؟!!
با سلام خدمت شما کاربر عزیز و با تشکر از اعتماد شما
در حال حاضر ، درگاه های اجاره ای غیر فعال شده اند ، و تنها درگاه های درصدی در حال فعالیت هستند
پیروز و سربلند باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mersad-mr
سلام
شما شرکت ثبت شده دارین؟
سلام دوست عزیز
فعلا" ، خیر
-
تغییر زمان واریز تراکنش ها از 3 روز به 1 روز ، بر روی سیستم اعمال شد.
با توجه به وجود سیستم حسابداری قدرتمند و مدیریت تراکنش های ورودی و خروجی ، توسط حسابداران جی پال ، امکان واریز تراکنش های روز جاری مقدور نیست.
لازم به ذکر است ، تراکنش های هر روز ، باید در پایان روز حسابرسی شده و سپس به صورت تراکنش خروجی ثبت گردند.
با تشکر / سپهر ممیز عادل
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
میشه بیشتر توضیح بدین یعنی امروز خرید کنند فردا تصفیه میکنین؟
در حال حاظر ، شما در هر زمان که درخواست واریز وجه خود را ثبت کنید ، موجودی حساب شما ، بدون تراکنش های روز جاری ، به عنوان تراکنش واریز وجه در سیستم ما ثبت شده و برای شتاب حد اقل بعد از 1 روز کاری و برای شبا حد اقل بعد از 2 روز کاری ، به حساب شما واریز می گردد
قبلا" ، شما در زمان ثبت هر درخواست واریز وجه ، نمی توانستید تراکنش های 3 روز اخیر را دریافت کنید ؛ که این 3 روز به 1 روز تغییر پیدا کرد
در حال حاظر ، دلیل وجود 1 روز ، برای حسابرسی تراکنش های ورودی و خروجی سیستم می باشد ؛ که حتما" باید ، تراکنش های هر روز ، در پایان همان روز ، توسط حسابداران ما حسابرسی شده ، و سپس به صورت تراکنش واریز وجه در سیستم ثبت شده و از سیستم خارج گردد
لازم به ذکر است ، سیستم حسابداری جی پال ، با نظارت و کنترل دقیق حسابداران ما ، به صورت هوشمند برنامه نویسی شده است و به صورت خودکار ، در پایان هر روز ، حسابرسی توسط سیستم به صورت هوشمند انجام می شود
با تشکر / سپهر ممیز عادل
-
به نظر من بین درگاه های انلاین بهترین درگاه جی پال
تست کردم عالی بود
ظرف نیم ساعت در گاه گرفتم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ir2seda
به نظر من بین درگاه های انلاین بهترین درگاه جی پال
تست کردم عالی بود
ظرف نیم ساعت در گاه گرفتم
ممنون از اعتماد و انتخاب هوشمندانه شما
سربلند باشید / سپهر ممیز عادل
-
jaypal از نظر سرعت هم عالیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamad2314
jaypal از نظر سرعت هم عالیه
با سلام خدمت شما کاربر محترم
ما کارمزد منطقی دریافت می کنیم و کیفیت خوب و عالی ارائه می دهیم
هدف ما ، تکمیل تجارت الکترونیک در سطح اینترنت می باشد
از انتخاب شما ، متشکرم / سپهر ممیز عادل
-
مفتخریم که از 11 تیر ماه سال 1391 تا به امروز پذیرای 217کاربر محترم ، 2030تراکنش موفق و گردش حساب 74721426ریال بوده ایم.
موجودی فعلی کاربران :
18131364ریال
درخواست های واریز شده شتاب :
31296908ریال
درخواست های واریز نشده شتاب :
6754428ریال
درخواست های واریز شده شبا :
11658472ریال
درخواست های واریز نشده شبا :
5030750ریال
شما هم ، هم اکنون به جمع 217نفری کاربران ما بپیوندید...
-
درود ،
من قصد دارم از ایران به خارج از ایران سرویس ارائه بدم
بنظرتون چنین موردی امکان پذیر هست ؟
یعنی میشه که مثلا سیستم شما به درگاه جهانی متصل بشه و از طریق پی پال ، مستر کارت ، ویزا کارت و ... پرداخت انجام بشه و به حساب بانکی من در ایران واریز بشه ؟
اگر چنینن سیستمی بشه راه اندازی کرد واقعا عالی هست
بقیه کاربران هم نظر دارند ارسال کنند
واقعا کمبودش واسه افرادی مثل من احساس میشه
متاسفانه این تحریم ها جلوی پیشرفت و جهانی شدن ما رو گرفته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pars98
درود ،
من قصد دارم از ایران به خارج از ایران سرویس ارائه بدم
بنظرتون چنین موردی امکان پذیر هست ؟
یعنی میشه که مثلا سیستم شما به درگاه جهانی متصل بشه و از طریق پی پال ، مستر کارت ، ویزا کارت و ... پرداخت انجام بشه و به حساب بانکی من در ایران واریز بشه ؟
اگر چنینن سیستمی بشه راه اندازی کرد واقعا عالی هست
بقیه کاربران هم نظر دارند ارسال کنند
واقعا کمبودش واسه افرادی مثل من احساس میشه
متاسفانه این تحریم ها جلوی پیشرفت و جهانی شدن ما رو گرفته
با سلام خدمت مشا کاربر عزیز
و با تشکر از پیشنهاد سازندتون
خدمتتون عرض کنم ، که به دلیل نوسانات دلار و یکی نبودن قیمت بانک مرکزی با قیمت دلالان(که حتی در میان دلالان هم یکی نیست) این امر باید مورد بررسی قرار بگیرد
پس ما ، منتظر نظر سایر دوستان هستیم ،
همچنین هر نتیحجه ای که گرفتیم ، اعلام میکنیم
سربلند باشید / شپهر ممیز عادل
-
واقعا متشکرم از توجه شما مدیر گرامی
اگر خودتون بتونید نرخ دلار رو بصورت آنلاین و در لحظه مشخص کنید این مشکل هم رفع میشه
و تصفیه حساب هم طبق نرخ دلار در لحظه سفارش انجام بشه
در واقع یه سیستم تبدیل ارز طراحی بشه
که نرخ دلار موقع پرداخت رو ثبت کنه و موقع تصفیه حساب طبق همون نرخ مبلغ رو به تومان یا ریال تبدیل کنه
اما مطمئن باشید اگر چنین سیستمی رو راه اندازی کنید به یک قدرت بی رقیب تبدیل می شوید
گرچه الآن هم در تک بودن سیستم شما هیچ شکی نیست
ولی با ایجاد چنین سیستمی خدمت بزرگی به اینترنت ایران می کنید و مطمئن باشید با استقبال بسیار بالایی روبرو خواهید شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pars98
واقعا متشکرم از توجه شما مدیر گرامی
اگر خودتون بتونید نرخ دلار رو بصورت آنلاین و در لحظه مشخص کنید این مشکل هم رفع میشه
و تصفیه حساب هم طبق نرخ دلار در لحظه سفارش انجام بشه
در واقع یه سیستم تبدیل ارز طراحی بشه
که نرخ دلار موقع پرداخت رو ثبت کنه و موقع تصفیه حساب طبق همون نرخ مبلغ رو به تومان یا ریال تبدیل کنه
اما مطمئن باشید اگر چنین سیستمی رو راه اندازی کنید به یک قدرت بی رقیب تبدیل می شوید
گرچه الآن هم در تک بودن سیستم شما هیچ شکی نیست
ولی با ایجاد چنین سیستمی خدمت بزرگی به اینترنت ایران می کنید و مطمئن باشید با استقبال بسیار بالایی روبرو خواهید شد
با تشکر از لطف شما نسبت به ما
تحلیل شما بسیار درست و دقیق است ، اما باید با برنامه نویسی مخلوط شده و در نتیجه بهترین بازدهی رو داشته باشه
در حال حاضر ، بر روی سیستم واریز وجه آنی تمرکز داریم ؛
اما به شما قول می دهیم که بر روی سیستم پیشنهادی شما هم بررسی ها ، انجام پذیرد
پیاده سازیاین امر (با توجه به وجود بحث و سیستم واریز وجه آنی) امکان دارد کمی طول بکشد ، از صبر و بردباری شما متشکریم...
موفق و پیروز باشید
-
واقعا ممنون از شما امیدوارم و طبق شناختی که از شما دارم مطئنم که میتونید این پروژه رو هم بخوبی عملی کنید
از بقیه دوستان هم خواهش میکنم که با نظرات و استقبالشون از جناب ممیز عادل به ایشون و بقیه اعضا گروهشون دلگرمی بدن
سپاس
-
به توجه به افزایش تعداد کاربران و همچنین مجموع تراکنش روزانه ؛
اگر به مدت 10 روز (پشت سر هم) ، مجموع تراکنش های هر روز بالای 1میلیون و 389هزار تومان باشد ، کارمزد ها به صورت زیر تغییر می یابد :
درگاه پرداخت واسطه - از 1.4درصد - به 1درصد
درگاه پرداخت اختصاصی - از 2.4درصد - به 2درصد
همچنین ، در صورت استقبال بیشتر ، کارمزد ها کمتر میشود.
با تشکر از تمامی کاربران عزیز / سپهر ممیز عادل
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
به توجه به افزایش تعداد کاربران و همچنین مجموع تراکنش روزانه ؛
اگر به مدت 10 روز (پشت سر هم) ، مجموع تراکنش های هر روز بالای 1میلیون و 389هزار تومان باشد ، کارمزد ها به صورت زیر تغییر می یابد :
درگاه پرداخت واسطه - از 1.4درصد - به 1درصد
درگاه پرداخت اختصاصی - از 2.4درصد - به 2درصد
همچنین ، در صورت استقبال بیشتر ، کارمزد ها کمتر میشود.
با تشکر از تمامی کاربران عزیز / سپهر ممیز عادل
بسیار عالی :53:
موفق باشید
-
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز و محترم ،
در اینجا هم اعلام می کنم ، بنده قصد تخریب هیچ سیستم و وب سایتی را ندارم ، همچنین هکر نیستم ، تنها دلسوز مردم و شما کاربران می باشم.
با توجه به بررسی 1~2 ساعته وب سایت shetab.biz ، بنده به آسانی ، کلیه اطلاعات وب سایت را استخراج نمودم و تمامی کارمزد ها را 0 کردم.
این اقدام ، فقط جهت تحکیم ، حرف های بنده ، در اطلاع رسانی ای که در تاپیک زیر انجام دادم بود :
http://www.webhostingtalk.ir/f118/54449/
همانطور که می دانید ، بنده مدیر سایت جی پال هستم و هیچگونه دسترسی مدیریتی ، به بخش های وب سایت shetab.biz نداشته و ندارم.
بنده تنها با وجود یک باگ امنیتی مدیریتی ، تونستم به کلیه اطلاعات وب سایت دسترسی پیدا کنم ، که آنها را در تاپیک معرفی شده ، منتشر کردم.
پیروز و سربلند باشید / سپهر ممیز عادل
-
لیست پذیرندگان وب
و
درخواست های تسویه حساب پرداخت نشده
حذف شد
-
خیلی جالب هست ایشون از این ایمیل هم به تمام کاربر های شتاب دادن:
با سلام خدمت شما کاربر عزیز بنده سپهر ممیز عادل ، مدیر وب سایت jaypal.ir هستم متاسفانه همانطور که میبینید ، بنده به پنل مدیریت سایت shetab.biz دسترسی پیدا کردم و برای اثبات این امر ، اطلاعاتی در تاپیک زیر قرار دادم : http://www.webhostingtalk.ir/f118/54449/ کاربران عزیز ، لطفا\" از بنده دلخور نشید ، چون بنده تنها برای امنیت اطلاعات شما این کار رو کردم امیدوارم با توجه به مشکل پیش اومده ، بهترین و درست ترین انتخاب رو انجام دهید موفق و پیروز باشید / مدیریت وب سایت جی پال - سپهر ممیز عادل
آقا عادل یه روز هم یکی با شما همین کار میکنه خیلی کار اشتباهی کردی الان فکر کردی خیلی بزرگ شدی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vistaperes
خیلی جالب هست ایشون از این ایمیل هم به تمام کاربر های شتاب دادن:
با سلام خدمت شما کاربر عزیز بنده سپهر ممیز عادل ، مدیر وب سایت jaypal.ir هستم متاسفانه همانطور که میبینید ، بنده به پنل مدیریت سایت shetab.biz دسترسی پیدا کردم و برای اثبات این امر ، اطلاعاتی در تاپیک زیر قرار دادم : http://www.webhostingtalk.ir/f118/54449/ کاربران عزیز ، لطفا\" از بنده دلخور نشید ، چون بنده تنها برای امنیت اطلاعات شما این کار رو کردم امیدوارم با توجه به مشکل پیش اومده ، بهترین و درست ترین انتخاب رو انجام دهید موفق و پیروز باشید / مدیریت وب سایت جی پال - سپهر ممیز عادل
آقا عادل یه روز هم یکی با شما همین کار میکنه خیلی کار اشتباهی کردی الان فکر کردی خیلی بزرگ شدی؟
من یه زمان میخواستم از jaypal بگیرم اما خداروشکر نگرفتم! با این کارشون ثابت کردن....
-
مدیر های اینجا کاری نمیخوان انجام بدن؟ ایشون تمام اطلاعات و تراکنش ها قرار دادن و پابلیک کردن
قوانین اینجا اجازه چنین کاری میده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vistaperes
مدیر های اینجا کاری نمیخوان انجام بدن؟ ایشون تمام اطلاعات و تراکنش ها قرار دادن و پابلیک کردن
قوانین اینجا اجازه چنین کاری میده؟
واقعا این کارا از یه بچه ابتدایی انتظار میره. یعنی مدیر یه سایت درگاه پرداخت واسطه بیاد به یه سایت دیگه اتک بزنه...!
-
خدایی انصافه که من ، همین الآن با پرداخت 1975 ريال ، یک کارت شارژ 20000 ریالی از فروشگاه مرکز خرید شارژ ارزون خریدم ؟؟؟
پرداخت مبلغ 1975 ريال به شماره خريد 723515597 و شماره مرجع انجام شد
نوع |
سریال شارژ: |
کد شارژ: |
2000 تومانی ایرانسل(1975ت) |
IR070522218124 |
0220523746880834 |