-
پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
جناب شریفی:
بنده امروز بهتون پی ام دادم و گفتم یوزر من رو در پورتال باز کنید تا با جناب سجاد مشکل رو حل کنیم و جواب کاربران رو بدهیم یا خیر؟شما چطور باهام صحبت کردی؟
مگه نگفتم به عزیزترین کسم قسم در اولین فرصت پولت رو جور می کنم و بک می دهم یا نه؟
جناب دلتا:
بنده عرض کردم کسی شکایت کنه من پاش هستم چون سر بی تجربگی ضربه خورد
به مولا قسم 56 هزار تومن از کل این پول ها واسم مونده که این 56 هزار تومن هم به سجاد گفتم می زنم به حساب که سرور شده حداقل یک هفته باز شه
دوستان سرور 1 که از تاریخ 05/طط/طط میلادی تا تاریخ 11/طط/طط میلادی ماه پیش خرید کرده بودند بل کل فقط یک نفر تمدید داشتیم که بقیرو تذکر دادیم و کسی تمدید نکرد
ای خدا خودت شاهدی چند نفر خواستند خرید کنند گفتم سرویس نمی دهیم تا فلان روز که طرف نیاد بخره
ای خدا خودت شاهدی زنگ زدند واسه تمدید گفتم تمدید نکنید چون ممکنه نتونم سرور رو تمدید کنم
من دز دم؟من کلاه بردارم؟آره هستم چون اگه نبودم این همه پول نمی خوردم!خودتون فقط بشینید حساب کنید ببینید برام سود بوده یا نه فقط خودتون حساب کنید
من خودم اینقدر ناراحتم که پیش یکی از همکارنمون واقعا کوچکیش شدم یعنی واقعا پیشش خجالت کشیدم که دردو دل کردم
بخدا قسم نه بابا نه نه داریم که بهمون پول بده نه چیزی
خواستیم کاری رو شروع کنیم در آمدی داشته باشیم خرج زندگیمون ، درسمون خرج روزیمون رو بده که اینجوری شده
هر چی می خواید بهم نسبت بدهید،من این متن هاتون رو می خونم به حدی شرمنده می شم که بخدا بقضم می گیره
بخدا تو همین انجمن کسائی بودند که بالای میلیون تومن دیدم پول خوردن و رفتند و طرف حتی یک بار نیومده جواب مشتری رو بده
بخدا خودم پای همه چیزش هستم و خواهم بود
شکایتی چیزی هست بگید تا پیگیری بشه
من وقتی ندارم کسی نمی تونه ازم بگیره و باید برم جائی که همه بهتر می دونید تا بدهیامو صاف کنم
چیزی ندارم بگم والله جز شرمندگی چیزی برام نمونده
-
پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
خدارو شکر که اومدی. داشتم دید بدی نسبت بهت پیدا میکردم.
من خوشبختانه سرویسی از این ماجراها نداشتم. ولی خیلی پیگیر این تاپیک بودم.
آقایونی که پولتون به باد رفته. آقایونی که هزارو یک تهمت زدید. بله حق دارید. عصبانی هستید. شماها هم پولتونو با زور و زحمت جور کرده بودید. از صد جا قرض کرده بودید. ولی خداییش، خدا وکیلی کدوم د ز د میاد اینجوری جواب مالباختشو میده؟ ها؟
اصلا به فرض باز هم ایشون داره فیلم بازی میکنه. خداییش منکه تا حالا ندیدم کسی واقعا قصدش د ز دی باشه و بیاد اینجوری جواب بده! شاید بگید حالا فهمیده میخواید شکایت کنید برگشته. نه مطمئن باشید ایشون خودش بهتر از همه میدونه چه مدارکی پیش مشتریاش داره و به راحتی هم گیر میفته. پس اینطور نیست.
دوستان. عزیزان. میدونم تحت فشار هستید. نه تنها از طرف خودتون بلکه از طرف دهها و بلکه صدها نفر. باید جونتون بالا بیاد تا بتونید این پول از دست رفته رو جور کنید. همه اینا رو میدونم. ولی خدا وکیلی. یه لحظه خوب دقت کنید. این بنده خدا یکی هست مثل خودمون. یکی که اشتباه کرده. تجربش کم بوده و نتونسته درست کار کنه. به یه دامی افتاده که صدها نفر دیگرو متضرر کرده. ولی آیا نه اینکه اومده ابراز پشیمونی می کنه؟ نیومده میگه پای همه چیز هستم؟ نیومده میگه همشو جبران می کنم؟
وقتی کسی توی یه راهی قدم میزاره و توی اون راه درمونده میشه (ابن السبیل) همه جمع میشن یه جوری کمکش کنن. بلکه بتونن اونو نجات بدن. نه اینکه بزنی پشت کلش و بگی "بگذار بیفتد و بیند سزای خویش!"
والا اگه پولی داشتم حتما میزاشتم که بتونم کمکی بکنم. ولی پول ندارم، شر نمیرسونم دیگه.
بابا اینم یه انسانه. که اشتباه کرده. داره داد میزنه میگه من اشتباه کردم. مثل همه انسانهای روی کره زمین. مثل من. مثل تو. مثل داداشت. مثل پدرمادرت. مثل همه.
یه فکری بردارید. کمکی چیزی بکنید. نمیگم کمک مالی. کمک از هر طریقی. یه نفر مورد اعتماد پیدا بشه و کارها رو همش بزارید به عهده اون (که خب ظاهرا آقا sajad) هستند.
خواهش می کنم ازتون.
خواهش میکنم
اگه خدا رو نمیشناسی،
.
.
اگه دین نداری،
.
.
اگه ایمون نداری،
.
.
حداقل وجدان داشته باشید...
-
دکتر اینجوری فاید نداره
فیلم هندی نیست که مرد حسابی
اطلاعات بک آپ مارو بده بقیه پول نوش جونت
اینو خوب می دونم که می تونی سرور رو روشن کنی - دیشب چند نفر آمار این سرور ها رو بهم دادن
ولی اینطور که معلومه هنوز سیر نشدی و یه بوهای دیگه ای میاد !!!!b-)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.saeed
جناب شریفی:
بنده امروز بهتون پی ام دادم و گفتم یوزر من رو در پورتال باز کنید تا با جناب سجاد مشکل رو حل کنیم و جواب کاربران رو بدهیم یا خیر؟شما چطور باهام صحبت کردی؟
مگه نگفتم به عزیزترین کسم قسم در اولین فرصت پولت رو جور می کنم و بک می دهم یا نه؟
جناب دلتا:
بنده عرض کردم کسی شکایت کنه من پاش هستم چون سر بی تجربگی ضربه خورد
به مولا قسم 56 هزار تومن از کل این پول ها واسم مونده که این 56 هزار تومن هم به سجاد گفتم می زنم به حساب که سرور شده حداقل یک هفته باز شه
دوستان سرور 1 که از تاریخ 05/طط/طط میلادی تا تاریخ 11/طط/طط میلادی ماه پیش خرید کرده بودند بل کل فقط یک نفر تمدید داشتیم که بقیرو تذکر دادیم و کسی تمدید نکرد
ای خدا خودت شاهدی چند نفر خواستند خرید کنند گفتم سرویس نمی دهیم تا فلان روز که طرف نیاد بخره
ای خدا خودت شاهدی زنگ زدند واسه تمدید گفتم تمدید نکنید چون ممکنه نتونم سرور رو تمدید کنم
من دز دم؟من کلاه بردارم؟آره هستم چون اگه نبودم این همه پول نمی خوردم!خودتون فقط بشینید حساب کنید ببینید برام سود بوده یا نه فقط خودتون حساب کنید
من خودم اینقدر ناراحتم که پیش یکی از همکارنمون واقعا کوچکیش شدم یعنی واقعا پیشش خجالت کشیدم که دردو دل کردم
بخدا قسم نه بابا نه نه داریم که بهمون پول بده نه چیزی
خواستیم کاری رو شروع کنیم در آمدی داشته باشیم خرج زندگیمون ، درسمون خرج روزیمون رو بده که اینجوری شده
هر چی می خواید بهم نسبت بدهید،من این متن هاتون رو می خونم به حدی شرمنده می شم که بخدا بقضم می گیره
بخدا تو همین انجمن کسائی بودند که بالای میلیون تومن دیدم پول خوردن و رفتند و طرف حتی یک بار نیومده جواب مشتری رو بده
بخدا خودم پای همه چیزش هستم و خواهم بود
شکایتی چیزی هست بگید تا پیگیری بشه
من وقتی ندارم کسی نمی تونه ازم بگیره و باید برم جائی که همه بهتر می دونید تا بدهیامو صاف کنم
چیزی ندارم بگم والله جز شرمندگی چیزی برام نمونده
درکت می کنم دوست عزیز !
همین مشتریان بابت 1000 تومان دو ساعت پشت تلفن التماس می کنند تا بهشون سرویس بدهی !
اما یک دقیقه دان تایم ، یک اتفاق نا گوار همانند سوختن هارد یا مثل شما پیش بیاد همه چیز را فراموش خواهند کرد و هر کاری ازشون بر بیاد برای خود و له کردن شما می کنند!
یک نکته برای همه دوستان ، مشتریان و فروشندگان :
سعی کنید روی تمامی سرورهای مجازیان حداقل 2 گیگابایت فضای بک آپ جداگانه به مشتریان رایگان بر روی یک سرور دیگر بدهید تا هم مشتری بتواند اطلاعات خود را جای دیگر ذخیره کند هم شما دیگر هیچ مسئولیتی نداشته باشید و خیال هر دو طرف راحت است و خدا شاهده الان قیمت من متوسط است مشتری می گویید قیمت شما خیلی بالاست ! می گوییم روی چه حسابی می گویی قیمت بالاست میگویند در وب هاستینگ تاک سرور مجازی از 6900 پیدا میشه به .... ! پیام های شما را در تایپک انتقادی شما را خواندم و از اینکه این مشکل برای شما پیش امده واقعا متاسم امیدوارم لااقل بقیه دوستان بدانند که قیمت دلار الان 1600 است و یک دامین دات کام کم کم کم الان 15000 برای خود بنده که نماینده هستم در میاد ! یک ایپی 2500 برای خود من در میاد !
نیاید به کم فروشی خودنان را زیر سوال ببرید !
امیدوارم کسانی که با مشکل برخوردند بتوانند لااقل به بک آپ خود برسند !
از اقای شریفی هم که متاسفانه خیلی اشنایی باهاشون ندارم اگر این تاپیک را می خوانند و متوانند کمک کنند که مشتریان متضرر شده ایشان حداقل به بک آپ خود برسند خواهشا دریغ نکیند !
-
جناب دکتر مگه ما گفتیم چه قدر تو جیب شما پول هست؟ اصلا به ما چه ربطی داره چه قدر سود کردی چه قدر پول داری .. آخه مرتیکه د ز د نزار دهنم باز بشه.امثال تو رو من میشناسم.داری مظلوم نمایی چی رو میکنی؟ که کسی کاریت نداشته باشه؟ تا ظهر دارم میرم شکایت باباتو در میارم تا از این غلط ها نکنی. مردم مگه بازیچه تو هستند که بدون بی تجربگی بیای خسارت بزنی به همه؟ داری فیلم بازی میکنی؟ دوستت که میگه پول تمدید رو داده؟ آنو چیکارش کردی؟ نوش جان کردی؟ یک غلطی کردی باید تا تهش وایستی.میخوای بزنی به چاک؟ کور خوندی. هر کسی ازت بگذره من احمق نیستم که ازت بگذرم.چون میشناسم امثال تو رو.داری مطلوم نمایی چی رو میکنی؟ مرتیکه برو قرض بگیر نداری.برو گوشیتو بفروش.برو نرول کن.300 تومان رو به گدا بگی برات چک سفید میکشه! تو آبروی آن رو هم بردی.رو سر ما شاخ میبینی مگه؟ سه روزه ملت رو فیلم کردی میگی پول نداری؟ به خدا قسم پولت میکنم..
حالا بقیه بشینن همدردی کنن با ایشون.. فقط اینو بگم چون خلاف مقررات نمیتونم بگم اینجا وگرنه امثال همین عوضی ها رو تو شهر ما میشناسند و وقتی میان شهرمون با کتک میندازنشون بیرون..الکی نیست با این عوضی ها درگیریم.چون میشناسیمشون.مثل گربه مطلوم نمایی میکنند همه دلشون براشون بسوزه.. مرتیکه بک آپ دادی دادی ندادی چند برابرش رو ازت خسارت میگیرم بشین تماشا کن..
-
دوستان این بنده خدا که میبینید اشتباه کرده بی تجربگی کرده دیگه اینقدر تهمت بهش نزنید
-
شماره تلفنش که هست..واسه خونش کافیه بری از همراه اول شکایت کنی راحت میکشنش بیرون از سوراخ..واسه نیرو انتظامی هم که راحته.بهشون میدی شماره ها رو پیگیری میکنند میرند دم در خونش...
09118880987
09359989397
-
سلام
من تعجب میکنم یه عده از دوستان میان میگن نمیشه شکایت کرد!
شکایت کنید خیلی سریع به نتیجه میرسید...
تمام خسارت سرور + ... برمیگرده یکم باید در بعضی جاها از بند پ استفاده کنید.(کار سختی نیست)/..
-
اصلا نیازی نیست حتی از خونتون برید بیرون.. دوستان از سایت زیر شکایت کنند بابای صاحب بچه رو در میارند و پول شما رو میدند..
پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران |
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
خوب خیلی ممنون اینم از آخر عاقبت کار خیر
دوستانی که به زرین پال یا حساب بنده پول واریز کردند لطف بفرمایید تیکت بزنید سرویس از آلمان بهتون تقدیم میشه یا همدیگه رو راضی میکنیم
ولی دوستانی که از قبل هستند خواهشا تیکت ندید
به حساب های ابوالفضل شریفی اگر واریز شده حتما تیکت بزنید جوابگو خواهیم بود
ببخشید ها جناب شریفی این روزا هرکسی کار خودش رو کامل انجام بده زرنگه کار خیر پیشکش .
کار اصلی رو که باید انجام بدیم نمیدیم بعد میریم دنبال کار خیر!
به نظرم دوستانی که به خاطر بک آپ اکانتیگ دارن ادامه میدن بی خیال بشن چون ...!
100 تا یوزر رو ساختن فوقش 20 دیقه طول نمیکشه (وقتی صد تا یوزر دارید از یه جایی سرور بگیرید که ...)
اما دوستانی مثل اقای شریفی که میگن 400 طلب دارن شکایت بکنن یا اگه با مهلت دادن فوقش یک هفته ای به دکتر حل میشه مهلت بدن.
اینجا هم به همدیگه بد و بیراه نگید به هر حال
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hichkass
شما اگر توجه کرده باشید من واقای رضا اولین نفراتی بودیم که امروزفهمیدیم ایشون کلاه بردار هستن و پست هامون هم شاهد ماجراست تازه همین جناب شریفی به من شاکی شد که چرا میگید کلاه بردار سپس چند ساعت بعد دریافتن که بله کلاه گنده ای هم سر خودشون رفته.
ما هم برای یه بیچاره از هیچی بی خبر وی پی اس گرفتیم آبروی ما هم پاک ریخت.
آقا ببخشید ها اولین نفر خودم بودم که با نام کاربری focus8m اومدم همون اولین تاپیک دکتر وی پی اس اومدم گفتم که اینا................هستن که نام کاربری رو مدیران محترم بن کردن که چرا میای انتقاد می کنی و حالا که پست بنده حذف شد الان باید 100 نفر پولشون بره
یکی تکلیف دامنه منم روشن کنه:-s
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
چنانجه دسترسی به پنل دامنه دارید و اگه در دایرکتی یا resellerclub ثبت شده باشه ، به رایگان دامینتون رو می تونید انتقال بدید به پنل ما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
چنانجه دسترسی به پنل دامنه دارید و اگه در دایرکتی یا resellerclub ثبت شده باشه ، به رایگان دامینتون رو می تونید انتقال بدید به پنل ما
سلام آقا، مشکل اینکه به پنل دسترسی ندارم :-s:-s
-
دوستان عزیزی که به درد دل ایشون گوش دادن و ندانسته دارن بنده رو متهم میکنن این نکته رو در نظر بگیرید که من فقط دسترسی whmcs ایشون رو به دلایلی قطع کردم که یکیش میتونه پیچوندن بیش از پیش مشتری باشه !
پس لطفا فکر نکنید من همکاری نکردم
هر کسی آی پی سرورس موجوده و اگه واقعا بخواد میتونه بهش بکاپ بده
چه ربطی به بنده داره این وسط خدا عالمه
-
یعنی بریم دنبال یه سرویس دیگه ؟
کسی وی پی اس ارزون نداره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
teztop
...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
سلام آقا، مشکل اینکه به پنل دسترسی ندارم :-s:-s
آدرسی که بعنوان پنل بهتون داده بودند رو میشه بدید ؟ اصلا چیزی بعنوان پنل دامنه بهتون داده بودن ؟
پ.ن: ببخشید که این حرف رو میزنم اما کسی که وی پی اس بفروشه دامنه سایتش .in باشه معلومه آخرش همین میشه دیگه ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
teztop
شما می خوای بازم سرت ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
آقا ببخشید ها اولین نفر خودم بودم که با نام کاربری focus8m اومدم همون اولین تاپیک دکتر وی پی اس اومدم گفتم که اینا................هستن که نام کاربری رو مدیران محترم بن کردن که چرا میای انتقاد می کنی و حالا که پست بنده حذف شد الان باید 100 نفر پولشون بره
دامنه ی شما چه بوده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
به عمق فاجعه پی بردیم :-s
آدرسی که بعنوان پنل بهتون داده بودند رو میشه بدید ؟ اصلا چیزی بعنوان پنل دامنه بهتون داده بودن ؟
پ.ن: ببخشید که این حرف رو میزنم اما کسی که وی پی اس بفروشه دامنه سایتش .in باشه معلومه آخرش همین میشه دیگه ...
ارزونی یعنی فاجعه؟!
-
جناب دلتا که با اون لجن صحبت می کنید بخدا منم حرفی برای گفتن دارم بهتره درست صحبت کنید من که یکبار گفتم پاش هستم پس مسئله نیست می تویند برید شکایت کنید نه این که این گونه بنده رو متهم کنید
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
یکیم گفت اگه بخواهم می تونم سرور رو باز کنم
می تونید از خود جناب آریا بپرسید که چقدر منتش کردم که فقط چند ساعت سرور رو باز کنه
-
سلام.
افرادی که فکر می کنند با خواهش/التماس/جون من جون اون/دعوا/تهدید/فحش و ... مشکل حل میشه، باید عرض کنم 1% هم همچین فکری نکنید.
هر شرکتی قانونی داره، هزینه های کارش رو داره، هیچ سرویس دهنده ای به دیتاسنتر ها با خواهش و تمنا سرویس نمیده که ما دومیش باشیم!
سرویس ها امشب TERMINATE میشه و سرور ها به datacenter lab تحویل داده میشه که تست های لازم انجام بشه و سپس آماده سرویس دهی به کاربر بعدی باشه.
تنها راه حل مشکل پرداخت هزینه عقب افتاده هست ولاغیر!
روز خوش.
-
دوست عزیز امیدواریم این مسئله تجربه بشه واسه هم خودشون و هم خریداران که فروش بالا با هزینه کم در زمینه هاستینگ میسر نیست و مانند لباس فروشی نیست که زیاد بفروشی با سود کم تا روی تعداد سود زیاد بشه
هاستینگ باید نگهداری و پشتیبانی کرد و نمیشه بفروشی و بری ، بهتره که روی مبالغی که برای سرویس اعلام می کنید حساب شده عمل کنید.
خریداران گرامی هم لطفا برای داشتن کیفیت کمی پول خرج کنند تا سرویس خوب دریافت کنند.
موفق باشید
-
با تمامی دوستانی که به نحوی در این ماجرا ضرر دیدن ابراز همدردی می کنم و امیدوارم که دیگه از این اتفاق ها واسه کسی نیوفته.
جناب دکتر وی پی اس هم کم تجربه بودن و علاوه بر اینکه به خودشون ضرر زدن، با قیمتی که ارایه دادند بازار وی پی اس رو خراب کردند و به نحوی قیمت های غیر عادی ایشون به ما هم ضرر زد که مجبور شدیم قیمت سرورها رو پایین نگه داریم.
تنها خیر این تاپیک این بود که اگه کسی سرویس ارزون خواست، لینک ایجا رو می دیم بهش تا بفهمه عاقبت سرویس ارزون چیه.
از آقای دکتر وی پی اس به خاطر اینکه خودشون رو قربانی این موضوع کردند کمال تشکر رو دارم!
-
من دیشب به اقا سجاد پ خ دادم که چقدر هزینه ی سرور هست، اگر خیلی بالا نباشه می گیرم، هر کی Backup خواست میاد می گیره از من، بعد هم از اون سرور برای فروش سرور مجازی استفاده می کنم، ولی هیچ جوابی هنوز نگرفتم من (:| اگر زود یکی به من قیمت کامل و مشخصات سرور رو ارسال کنه شاید بتونم کمک کنم ولی اگر کسی چیزی نگه نمیتونم Offer ی که چند روز پیش گرفتم رو بی خیال بشم چون باطل میشه امروز :-s
-
هزینه ی یک سرور حدود 290000 تومان و سرور دیگر 410000 تومان بوده (دلار 1400 بوده)
حدود 95 مشتری رو ساپورت می کردند این دو سرور
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.saeed
هزینه ی یک سرور حدود 290000 تومان و سرور دیگر 410000 تومان بوده (دلار 1400 بوده)
قیمت دلاری + مکان سرور + مشخصات سرور رو برام پ خ کنین لطفا
بدهکار نیستین چیزی ؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.saeed
اون سروری که مال اریا هست ممکنه مشخصات کامل تعداد ویپیاس و پولی که برای روش شدن و در کل 1 ماه شارج میشه هم ریالی هم دلاری
تعدا ایپی پهنای باند تعداد ویپیاسها و کانفیگی که روش بوده خصوصا شکایتهای که داشته( نکته مهم برای جلوگیری از شکایت ایا کراهیا انجام شده چون قررا باشه بی دروپیکر باشن بعدزا چند روز چپو راست شکایت بیاد برای سررو و مشکل ایجاد بشه که هیچی ) قیمت شارج کاربرانی که روش بودن (مجموع)
این موارد بفرماید یه حساب کتابی میکنم اگر شرایط مساعد باشه هزینها را پرداخت میکنم وسرویسهای دوستان را اوکی میکنم و اینکه به این شرط حداقل نصف کربارانی که روش هستند شارج مجد انجام بدون چوتن من خودم سررو با جای خالی دارم اگر قرا بشه این این وضعیت بزار یه سرو خالی دیگه الکی ضافه بشه که اصلا ارزشی نداره
من نیتسم تا حدود ساعت 7.30 امدم پاسخی این سوالت را اگر اعلام شده بود نیتجه را همون موقع اعهلام میکنم لطفا سوالات و کلیه موارد که پرسدیه شده پیام خصوصی کنید با تشکر
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
teztop
مگر یه نفر از یک سوراخ چند بار گزیده میشه باز دنبال سررو 5 تومنی میگردی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
ارزونی یعنی فاجعه؟!
وقتی وی پی اس رو ارزون می دید کیفیت وی پی اس قطعا میاد پایین برای اینکه اگه اورسل نشه رو سرور، اونم زیاد! به هیچ وجه پولش در نمیاد، میاد؟
کیفیت و قیمت خود سرور هم مهم هست +...
-
قیمت دلاری یک سرور 193 دلار و دیگری 297 دلار هست
سرور اول دارای 8 گیگ رم و حدود 35 ای پی ، پورت 100 و 1ترابایت هارد است
سرور دوم دارای 12 گیگ رم و حدود 70 ای پی و پورت 1000 و 2 ترابایت هارد است
برای اینکه بدونید چطور می تونید سرور رو بخرید با جناب آریا صجبت کنید
بنده کمال رضایت رو دارم و حاضرم همه ی اطلاعاتی که برای سرور مورد نیاز هست رو در اختیارتون بذاره
-
اگر مشکل با تمدید سرور ها از طرف مشتری ها حل بشه من حاظرم سرورهامو تمدید کنم البته به قیمت منصفانه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
makan
اگر مشکل با تمدید سرور ها از طرف مشتری ها حل بشه من حاظرم سرورهامو تمدید کنم البته به قیمت منصفانه
بنده حاضرم هر کی که این سرور ها رو می خره بک آپ کامل از سایت به همراه دیتابیس بهشون بدهم تا مشتریا رو بتونند مدیریت کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.saeed
قیمت دلاری یک سرور 193 دلار و دیگری 297 دلار هست
برای اینکه بدونید چطور می تونید سرور رو بخرید با جناب آریا صجبت کنید
بنده کمال رضایت رو دارم و حاضرم همه ی اطلاعاتی که برای سرور مورد نیاز هست رو در اختیارتون بذاره
من با آریا صحبت کردم، گفتن که شما باید بهشون تیکت بزنین که به من اطلاعات رو بدن ببینم چی به چیه
Skype و ایمیل من توی امضام قرار داره http://www.webhostingtalk.ir/images/..._IPBPRO/16.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
من با آریا صحبت کردم، گفتن که شما باید بهشون تیکت بزنین که به من اطلاعات رو بدن ببینم چی به چیه
Skype و ایمیل من توی امضام قرار داره B-)
تیکت زده شد
-
بازم معرفت این چنتا عزیز که اومدن و میخوان دست یکی از همکاراشون رو بگیرن و کاربرارو راضی کنن .
آقای دلتایی که اینقدر فحش و ناسزا میگی تا حالا شده خودت توی دردسر بیوفتی ؟ دوست داری وقتی داری میای توی یه سایت همه بهت بگن د زد ؟ بابا یکم مرام داشته باش لااقل . من خودم روی سه تا سرور بک آپم رو دارم . توی دوتا فایل نت پد هم توی سیستم هم هم یوزر هارو دارم هم پسورد هارو هم تاریخ هارو . کم کاری خودتون و دوستتون رو باز این موضوع یکی نکنید . هرکسی به یه نحو مقصره . شما کمتر ایشون بیشتر ...
-
نقل قول:
ارزون یعنی فاجعه ؟
نقل قول:
بله ، برای این سرور یعنی فاجعه ، کسی می تونه با این قیمت سرویس بده که حداقل پورت 2 و رم 48 گیگ به بالا داشته باشه تا هم کیفیت حفط بشه هم تعداد بالا بتونه بفروشه و ضرر نکنه
خوب با این سرور مشخصه که ضرر خواهد کرد:
بینید اگه روی 20 گیگ رم همش رو رم 256 بدن ماهی 3900
میشه حداکثر 80 تا سرور (چطور 95 تا فروختن خدا میدونه)
80*3900 = 312000 تومان
در حالی که شارژ سرور ایشون بالای 500.000 تومان هست
شوکه شدیم رفت !!! :59:
یعنی خودتون این مورد رو حساب نکرده بودید دکتر ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
قیمت دلاری + مکان سرور + مشخصات سرور رو برام پ خ کنین لطفا
بدهکار نیستین چیزی ؟؟
مشکل با بدهی ایشون هست وگرنه از لحاظ خریدن سرور که مشکلی نیست. ایشون بدهی رو صاف کنن مشکل برطرف میشه.
-
همونطور که قبلا گفتم سرورها کیفیت واقعا خوبی دارند و این دلیلی شد که یکی از سرورها رو برای کارهای خودم انتخاب کنم
حالا اگر کسی سرور رو بخواد بخره مطمئن باشه که به قیمت عرف بازار تمدید خواهیم کرد
خریدار سرور جدید فقط صاحب سرور نمیشه بلکه چندین مشتری ثابت رو هم جذب میکنه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
همونطور که قبلا گفتم سرورها کیفیت واقعا خوبی دارند و این دلیلی شد که یکی از سرورها رو برای کارهای خودم انتخاب کنم
حالا اگر کسی سرور رو بخواد بخره مطمئن باشه که به قیمت عرف بازار تمدید خواهیم کرد
خریدار سرور جدید فقط صاحب سرور نمیشه بلکه چندین مشتری ثابت رو هم جذب میکنه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
مشکل با بدهی ایشون هست وگرنه از لحاظ خریدن سرور که مشکلی نیست. ایشون بدهی رو صاف کنن مشکل برطرف میشه.
بدهی برای چه؟ شما می تونید 484 دلار بدهید و سرور ها رو از ساسپند در بیارید که یکیشون تاریخ تمدید بعدیش می شه 5 میلادی و بعدی 18 میلادی ماه بعد
چون بنده برای سرور اول وقت گرفته بودم،فکر کنم اگه سرور کامل خریده بشه دیگه نیاز به بدهی نباشه
نقل قول:
بله ، برای این سرور یعنی فاجعه ، کسی می تونه با این قیمت سرویس بده که حداقل پورت 2 و رم 48 گیگ به بالا داشته باشه تا هم کیفیت حفط بشه هم تعداد بالا بتونه بفروشه و ضرر نکنه
خوب با این سرور مشخصه که ضرر خواهد کرد:
بینید اگه روی 20 گیگ رم همش رو رم 256 بدن ماهی 3900
میشه حداکثر 80 تا سرور (چطور 95 تا فروختن خدا میدونه)
80*3900 = 312000 تومان
در حالی که شارژ سرور ایشون بالای 500.000 تومان هست
شوکه شدیم رفت !!! :59:
یعنی خودتون این مورد رو حساب نکرده بودید دکتر ؟
قیمت ها رو در ابتدا ملاحضه کنید
زمانی شد که رم 1 رو می فروختند 14 تومن همه مجبور شدند قیمت رو پایین بیارند بخصوص من که تازه شروع کرده بودم
اینم عکس حساب کتاب ما
http://up8.iranblog.com/images/do0nb3jmuedjer91uqd.jpg
-
خوب مشکل همین جاست دیگه دکتر شما حساب کتاب بد کردی شما میبینی که دلار هی بالا پایین میکنه فکر اینجارو نکردی
همین به اعتبار خودت لطمه زدی هم بقیه!
همین رم 1 که میدن 14 تومن همین کلی رو مشتری تاثیر میذاره
نمیدونم چرا این مردم ایران همه با قیمت کم دنبال سرویس خوب هستند!(:|
خوب وقتی که مشتری زیاد بشه و دلار هم خدا تومن بره بالا و .....:|
وقتی یکی با طناب پوسیده بره تو جاه بناچار همه رو با خودش میکشه پایین و همین میشه که بعد همه دنبال رم 2گیگ 1 هزار تومان در ماه هستند
دیگه به کیفیت و بقیه چیز هاش فکر نمیکنه فقط فکر اینه که بابا من یه رم 2 گرفتم ماهی 1 هزار تومن فکر میکنه دنیا رو بهش دادن بعد میرن تایپیک های که یکم گرون زدن سوال میپرسن اقا چرا قیمت ها بالاست ولی هنوز نمیدوننن چرا گرون فروخته میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط مهم واسشون اینه که یه رم 2 دارن ماهی هزار تومن.......
نمیگم سرور های شما بد بود یا خوب ولی با این قیمت بجرعت میشه گفت هرکسی ببینه شاخ در میاره بجا 1 میاد 10 تا میخره ولی بعد میشه این...:-s
به دوستانی که ضرر کردن
از خدا میخوام بهتون صبر بده اینقدر خودتون رو اذیت نکنید اینشالا که حل میشه و بک اپتون رو میگیرید مثل اقا پرهام قصد خرید دارن و گفتن که بک بهتون میدن من ایشون رو میشناسم در یک سایت لیچر باهاشون اشنا شدم اینکاره هستند....
و در اخر ای کسانی که سرور مجازیتون واستون مهمه و دوست ندارید همچین مشکلی پیش بیاد یکم 2*2=4 کنید بعد سرور مجازی بخرید شاید یکم گرون بخرید ولی مطمعا باشید همچین مشکلی خیلی کم پیش میاد دوست گول افر های ارزون رو نخورید و بخاطر 4 هزار تومن به طور مثال اعتبار خودتون رو زیر سوال نبرید
با تشکر عضو کوچیک wht
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad221
خوب مشکل همین جاست دیگه دکتر شما حساب کتاب بد کردی شما میبینی که دلار هی بالا پایین میکنه فکر اینجارو نکردی
همین به اعتبار خودت لطمه زدی هم بقیه!
همین رم 1 که میدن 14 تومن همین کلی رو مشتری تاثیر میذاره
نمیدونم چرا این مردم ایران همه با قیمت کم دنبال سرویس خوب هستند!(:|
خوب وقتی که مشتری زیاد بشه و دلار هم خدا تومن بره بالا و .....:|
وقتی یکی با طناب پوسیده بره تو جاه بناچار همه رو با خودش میکشه پایین و همین میشه که بعد همه دنبال رم 2گیگ 1 هزار تومان در ماه هستند
دیگه به کیفیت و بقیه چیز هاش فکر نمیکنه فقط فکر اینه که بابا من یه رم 2 گرفتم ماهی 1 هزار تومن فکر میکنه دنیا رو بهش دادن بعد میرن تایپیک های که یکم گرون زدن سوال میپرسن اقا چرا قیمت ها بالاست ولی هنوز نمیدوننن چرا گرون فروخته میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط مهم واسشون اینه که یه رم 2 دارن ماهی هزار تومن.......
نمیگم سرور های شما بد بود یا خوب ولی با این قیمت بجرعت میشه گفت هرکسی ببینه شاخ در میاره بجا 1 میاد 10 تا میخره ولی بعد میشه این...:-s
به دوستانی که ضرر کردن
از خدا میخوام بهتون صبر بده اینقدر خودتون رو اذیت نکنید اینشالا که حل میشه و بک اپتون رو میگیرید مثل اقا پرهام قصد خرید دارن و گفتن که بک بهتون میدن من ایشون رو میشناسم در یک سایت لیچر باهاشون اشنا شدم اینکاره هستند....
و در اخر ای کسانی که سرور مجازیتون واستون مهمه و دوست ندارید همچین مشکلی پیش بیاد یکم 2*2=4 کنید بعد سرور مجازی بخرید شاید یکم گرون بخرید ولی مطمعا باشید همچین مشکلی خیلی کم پیش میاد دوست گول افر های ارزون رو نخورید و بخاطر 4 هزار تومن به طور مثال اعتبار خودتون رو زیر سوال نبرید
با تشکر عضو کوچیک wht
افر گرون هم خریدیم کسی پاسخ گو نبود یکیش همین فرانتورک سرور سوئیس داد سر چند هفته هزار بهونه اورد سرور رو عوض کرد یه سرور پائین تر از هلند داد عذر خواهی هم نکرد که هیچ گردن گلفتیهم میکرد تا حرف کیفیت میشد مینداخت گردن مخابرات و اسمون وریسمون میبافت