-
پاسخ : افر کم نظیر سرور مجازی ایران و آلمان | پورت 10 گیگ | هارد SSD و NVMe | رم DDR4 | تخفیف دائمی 50% | ابرسرور
سلام گرامی، سرورها قطع شده دسترسی به سایت برای ارسال تیکت وجود نداره، لطفا یک اطلاع رسانی می کنید مشکل چی هست و چه زمانی رفع می شه؟ با تشکر
-
پاسخ : افر کم نظیر سرور مجازی ایران و آلمان | پورت 10 گیگ | هارد SSD و NVMe | رم DDR4 | تخفیف دائمی 50% | ابرسرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nightstar2008
سلامسایت و سرور هاتون فعال نیستند،
دو تا سرور دارم ازتون آلمان هر دو کار نمیکنن، و کلی ضرر داده بهم پیگیری کنید لطفا
درود
مشکل شبکه سرور رفع شد و سایت ماهم مجددا در دسترس قرار گرفت.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Metalik
سلام گرامی، سرورها قطع شده دسترسی به سایت برای ارسال تیکت وجود نداره، لطفا یک اطلاع رسانی می کنید مشکل چی هست و چه زمانی رفع می شه؟ با تشکر
درود
مشکل رفع شده است.
-
سلام
کد تخفیف سرور ایران غیرفعال شده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moen7000
سلام
کد تخفیف سرور ایران غیرفعال شده؟
درود
مجددا فعال شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
درود
مجددا فعال شد.
-
عالی
واقعا به همچین چیزی احتیاج داشتم. آیا همچنان تخفیفات باقی است؟
من برای سایت دانلود آهنگ خارجی دیجیتال موزیک میخواستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sh.
درود بر شما
تخفیف سرورهای مجازی آلمان تمام شده است ولی افر سرورهای مجازی ایران پابرجا است و به شرطی به نسبت 1 به 10 پهنای باند را رعایت کنید مشکلی با سرویس دهی به شما نداریم.
-
سلام
کد تخفیف برای سرور ایران غیر فعال شده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naderfar
سلام
کد تخفیف برای سرور ایران غیر فعال شده؟
درود بر شما
کد تخفیف مجددا فعال شد و میتوانید سفارش ثبت کنید.
-
کد تخفیف سرور امان منقضی شده لطفا مجددا فعال کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imnot
کد تخفیف سرور امان منقضی شده لطفا مجددا فعال کنید
درود
ظرفیت افر آلمان تکمیل شده است و در حال حاضر فقط سرور مجازی ایران با تخفیف قابل ارائه است.
-
سلام.پورت 10گیگابایتی با سرعت200مگابایت اختصاصی برای هر سرور که نیست ,درسته؟ بین چند سرور اشتراکی استفاده میشود؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arisu
سلام.پورت 10گیگابایتی با سرعت200مگابایت اختصاصی برای هر سرور که نیست ,درسته؟ بین چند سرور اشتراکی استفاده میشود؟
درود
پورت 10 گیگابیت بین تمام کاربران به اشتراک گذشته شده است و با توجه به منابع سروری که خریداری میکنید میتوانید از توان پورت سرور استفاده کنید و سمت ما هیچ محدودیتی روی پورت اعمال نمیشود ، سرورهای ما بدون اورسل است و مشکلی از بابت منابع نداریم.
ضمن اینکه هزینه سرورهای مجازی ایران بعد از تقریبا یکسال بصورت زیر افزیش پیدا کرده است.
رم 1 گیگ SSD ایران با احتساب تخفیف 50% ماهیانه 67500 تومان
رم 1 گیگ NVMe ایران با احتساب تخفیف 50% ماهیانه 80000 تومان
رم 2 گیگ SSD ایران با احتساب تخفیف 50% ماهیانه 90000 تومان
رم 2 گیگ NVMe ایران با احتساب تخفیف 50% ماهیانه 100000 تومان
رم 4 گیگ SSD ایران با احتساب تخفیف 50% ماهیانه 150000 تومان
رم 4 گیگ NVMe ایران با احتساب تخفیف 50% ماهیانه 175000 تومان
-
چند عدد سرور مجازی آلمان موجود شد و مجددا کدهای تخفیف برای سرور آلمان فعال شد.
-
ببخشید سرورهای فنلاند تخفیف ندارن ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mpk_021
ببخشید سرورهای فنلاند تخفیف ندارن ؟
درود بر شما
خیر در حال حاضر برای فنلاند آفری نداریم.
-
سلام
تقریبا 1 ماهه از ایشون سرویس دارم و خداروشکر تا الان کیفیت عالی بوده
پشتیبانی خوبی هم دارند و تا حد ممکن همکاری لازم رو انجام میدن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M0H4MM4D
سلام
تقریبا 1 ماهه از ایشون سرویس دارم و خداروشکر تا الان کیفیت عالی بوده
پشتیبانی خوبی هم دارند و تا حد ممکن همکاری لازم رو انجام میدن.
درود بر شما
سپاس از شما و خیلی لطف داشتید به مجموعه ما ، مشکلی با سرویس داشتید در خدمت هستیم.
-
درود
امکان نصب مجدد سیستم عامل در سرور ایران توسط خودمان وجود داره ؟
امکانش هست قیمتهای بالای صفحه را اصلاح بفرمایید ؟
زدید سرور ایران ۵۰ تومن بعد وارد سایت که میشیم ۶۷۵۰۰ حساب میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ESP
درود
امکان نصب مجدد سیستم عامل در سرور ایران توسط خودمان وجود داره ؟
امکانش هست قیمتهای بالای صفحه را اصلاح بفرمایید ؟
زدید سرور ایران ۵۰ تومن بعد وارد سایت که میشیم ۶۷۵۰۰ حساب میکنه
برای نصب سیستم عامل میتونید درخواست مانت ایزو بدید و خودتون از طریق vnc نصب کنید.
تاپیک فروش ما برای سال قبل است و پست اول تاپیک قابل ویرایش نیست ، قیمت جدید همان 67500 تومان است.
-
سلام میخوام سرور مجازی ایران سفارش بدم همش این ارور میزنه
ما هم اکنون این محصول را برای سفارش تمام کرده ایم و این محصول تا زمانی که مجددا محصول تهیه شود غیرفعال است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
-
سلام وقت بخیر
از ایشون برای یکی از مشتریان سرور ایران تهیه کردیم، بیش از سه ماه استفاده کردیم و میکنیم و تاکنون مشکلی نبوده،
به این طریق خواستم از این همکار عزیز بابت خدماتشون تشکر کنم.
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lionfilms
سلام میخوام سرور مجازی ایران سفارش بدم همش این ارور میزنه
ما هم اکنون این محصول را برای سفارش تمام کرده ایم و این محصول تا زمانی که مجددا محصول تهیه شود غیرفعال است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
درود بر شما
ظرفیت پلان های SSD تکمیل شده است و در حال حاضر فقط از پلان های NVMe موجود داریم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghasemy50
سلام وقت بخیر
از ایشون برای یکی از مشتریان سرور ایران تهیه کردیم، بیش از سه ماه استفاده کردیم و میکنیم و تاکنون مشکلی نبوده،
به این طریق خواستم از این همکار عزیز بابت خدماتشون تشکر کنم.
موفق باشید.
درود بر شما
سپاس از اظهار لطفی که به مجموعه ما دارید ، موفق باشید.
-
با سلام یک سال مشتریشون بودم توی یک سال ۳ بار سرور داون شد هر بار هم ۱ الی ۲ روز طول کشید تا وصل بشه هر بار هم میگفتن تقصیر خودته! درخواست مرجوعی مبلغ ندارن حواستون باشه. بار اخر هم سرور کلا بالا نیومد ۴۰ گیگ اطلاعات مثل آب خوردن پرید پیشنهاد میکنم از شرکت های معتبر سرور تهیه کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran2245
با سلام یک سال مشتریشون بودم توی یک سال ۳ بار سرور داون شد هر بار هم ۱ الی ۲ روز طول کشید تا وصل بشه هر بار هم میگفتن تقصیر خودته! درخواست مرجوعی مبلغ ندارن حواستون باشه. بار اخر هم سرور کلا بالا نیومد ۴۰ گیگ اطلاعات مثل آب خوردن پرید پیشنهاد میکنم از شرکت های معتبر سرور تهیه کنید
شما بیخود کردی که مشکل از سمت ما بوده است ، شما به قدری ادم غیر منطقی هستید که متوجه نمیشید ای پی که یکسال قبل به شما سالم تحویل دادیم و روی اینترنت ایران ***** شده است تقصیر ما نیست و به ما تهمت زدید که ما عمدا اینکار را کردیم ، اینو به هرکس بگید به شما میخنده! شما از ما سرور امریکا خریداری کردید و ما روی سرور NVMe آمریکا به هیچ وجه قطعی نداشتیم و شما ادعای بیخود دارید و اگر اینطور بود تاپیک فروش ما پر از شکایت بود.
شما یک سرور مجازی آمریکا با 50% تخفیف از ما خریداری کردید و انتظار دارید تمامی مشکلات مدیریتی شمارا هم ما برای شما انجام بدیم! ما فقط به شما سرور فروختیم و مدیریت سرور با خود شما است ! مشکلات مدیریتی مربوط به کانفیگ سرورتون روهم قصد دارید به گردن ما بیندازید در صورتی که مدیریت سرور با خود شما است و ما هیچ گونه کانفیگی برای شما انجام ندادیم ، زدید سیستم عامل رو ترکوندید و کارت شبکه سرور رو معلوم نیست چکار کردید که راه اندازی نمیشود و الانم با کمال پررویی اومدید اینجا و ادعای بیخود دارید ، اولا که سرور شما همراه با دیتای آن موجود است و سرور شما اینترنت نمیگیرد دوما مگر وظیفه بکاپ گرفتن از دیتای شما وظیفه ماست؟ شما که اینقدر دیتاتون براتون مهمه باید همیشه بکاپ داشته باشید تا به چه کنم چه کنم نیفتید...
سرور شما موجود و روشن است و این از بیسوادی شماست که نمیتونید دیتاتون رو بردارید و مقصر این مساله ما نیستیم ، با تهمت زدن فقط بیسوادی خودتون رو نشون میدید...
تمام تیکت های شما موجود است و اگر ادعایی دارید میتونم اینجا منتشر کنم تا دیگران ببینند شما چه فرد ناسپاسی هستید ، کار کردن با افرادی مثل شما تمام انرژی ما را میگیرد و ماهم ترجیح میدیم با افراد غیر منطقی و نمک نشناس کار نکنیم...
-
اولا ادب رعایت بشه چون فوش منم بلدم بدم دوما شبکه سرور قطع شده تقصیر شماست که نمیتونید متصل بشید و ربطی به محتوا نداره سوما نصف سرور های ایران لایسنس اشتراکی استفاده میکنند و شما اصرار داری مشتری ۹۰ تومن از شما لایسنس بخره. گور پدر اطلاعات ولی اون ۱۲۰ تومن هم خرج دوا و درمان میشه کارما ایز بک خوشگل پسر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran2245
اولا ادب رعایت بشه چون فوش منم بلدم بدم دوما شبکه سرور قطع شده تقصیر شماست که نمیتونید متصل بشید و ربطی به محتوا نداره سوما نصف سرور های ایران لایسنس اشتراکی استفاده میکنند و شما اصرار داری مشتری ۹۰ تومن از شما لایسنس بخره. گور پدر اطلاعات ولی اون ۱۲۰ تومن هم خرج دوا و درمان میشه کارما ایز بک خوشگل پسر
من بی عدبی به شما نکردم فقط پاسخ تهمتهای شما را دادم خودتونم میدونید که حق با شما نیست و با تهمت زدن قصد دارید کارتون رو پیش ببرید، تهمت زدن کاری نداره اگر مدرکی دارید که مشکل سرویس شما از سمت ما است بزارید همه ببینند.
شبکه کلی سرور مربوط به ما است که مشکلی ندارد و آپتایم 100% داریم و هیچ گونه قطعی نداریم ، لطفا با مدرک حرف بزنید.
اگر نیاز هست بنده مستندات بزارم تا همه ببینند.
اصلا هم نیازی نداریم شما از ما لایسنس تهیه کنید و ما چنین پیشنهادی به شما ندادیم که از ما لایسنس تهیه کنید ، بنده مشکل لایسنسهای اشتراکی رو خدمت شما گفتم ولی شما کج فهمی داری که متوجه نشدی بنده چی گقتم! شما راحت باش
-
اوکی طبق ادعای شما من بیخود کردم بی سوادم غیر منطقی ام کج فهمم چرا؟ چون دسترسی vnc دادید خودتونم نمیتونید وارد بشید. شما مگه با سواد نیستی؟ وارد شو اطلاعات ما رو دانلود کن. حالا فرض کنیم اصلا سرور ترکیده ۱ روز نبود که تمدید کرده بودم درخواست لغو سرور دادم گفتید نمیدم اگه واسه ۱۲۰ تومن شما بچه مایه دار میشی شدی دیگه با افرادی مثل شما حرفی ندارم زر مفت نزن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran2245
اوکی طبق ادعای شما من بیخود کردم بی سوادم غیر منطقی ام کج فهمم چرا؟ چون دسترسی vnc دادید خودتونم نمیتونید وارد بشید. شما مگه با سواد نیستی؟ وارد شو اطلاعات ما رو دانلود کن. حالا فرض کنیم اصلا سرور ترکیده ۱ روز نبود که تمدید کرده بودم درخواست لغو سرور دادم گفتید نمیدم اگه واسه ۱۲۰ تومن شما بچه مایه دار میشی شدی دیگه با افرادی مثل شما حرفی ندارم زر مفت نزن
پسر خوب شما اگر یکم لینوکس بلد بودی میدونستی که با تعویض سیستم عامل و مانت کردن هارد وی پی اس قبلی روی وی پی اس جدید میتونید دیتاتون رو بردارید! ما به شما گفتیم سیستم عامل رو دوباره براتون نصب کنیم و شما قبول نکردید...
نیاز هست تیکت های شما را بزارم همه ببینند که کی حرف و ادعای بیخود داره؟
سرویسی که به شما تحویل دادیم مگر مثل روز اول است لغو کنیم؟ از ای پی سرور تست گرفتیم ای پی سرویس شما روی اینترنت ایران ***** شده است و این آی پی دیگر بدرد ما نمیخورد و ما به هیچ وجه این سرویس رو لغو نمیکنیم و بهتر بود مسئولیت کارتون رو بپذیرید ولی شما بجای اینکار مارو مسئول ***** شدن آی پی دونستید! وقتی سرویس تحویل شما است مسئولیت آن و مدیریت آن و استفاده از آن و تبعات آن هم با شما است.
شما برو به هرکس که خودت قبول داری بگو آی پی سرورم ***** شده است ببین چه جوابی بهت میدن ، بعد بیا ادعا کن که سرور ما مشکل دارد...
در ضمن شما داری زر میزنی که اومدی توی تاپیک فروش ما بدون مدرک تهمت میزنی و بیسوادیتو به همه نشون میدی...
-
آی پی ***** شده مال ۶ ماه پیش بود که پول گرفتید آی پی جدید دادید بحث اون نیست. آی پی جدید ***** نیست من به شما گفتم چه کنیم گفتید تعویض سیستم عامل. حرف از مانت و فلان نشده بعدشم راهکار رو که شما بلدی چرا انجمن میگی؟ تیکت میگفتی فلان قدر پول میگیرم کارتون رو راه میندازم. آی پی ***** نیست شبکه سرور قطع شده بعد میگن مشکل خودته و مرجوعی نداریم هه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran2245
آی پی ***** شده مال ۶ ماه پیش بود که پول گرفتید آی پی جدید دادید بحث اون نیست. آی پی جدید ***** نیست من به شما گفتم چه کنیم گفتید تعویض سیستم عامل. حرف از مانت و فلان نشده بعدشم راهکار رو که شما بلدی چرا انجمن میگی؟ تیکت میگفتی فلان قدر پول میگیرم کارتون رو راه میندازم. آی پی ***** نیست شبکه سرور قطع شده بعد میگن مشکل خودته و مرجوعی نداریم هه
دقیقا دوباره هم ای پی شما ***** شده است و شما یا توی باغ نیستی و یا خودتو زدی به اون راه و ما به این خاطر سرویس شما رو لغو نکردیم ، همون 6 ماه پیش هم نباید ای پی رو عوض میکردم فقط میخواستم کارتون راه بیفته و مشکلتون حل بشه وگرنه پول ای پی توی جیب ما نمیره و بنده ریسک کردم و ظاهرا اشتباه کردم چون دوباره هم ***** شد ، دقیقا به خاطر همین مسال میگم فردی ناسپاس هستید...
بنده هرکاری که از دستم بر اومد برای سرویس شما انجام دادم و راهنمایی تون کردم ولی شما نگرفتی بنده چی گفتم و راه خودتو رفتی و الانم اینجا اومدی حرفاتو تکرار کردی و تهمت زدی و جوابی هم که میگیری در همین حد هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
دقیقا دوباره هم ای پی شما ***** شده است و شما یا توی باغ نیستی و یا خودتو زدی به اون راه و ما به این خاطر سرویس شما رو لغو نکردیم ، همون 6 ماه پیش هم نباید ای پی رو عوض میکردم فقط میخواستم کارتون راه بیفته و مشکلتون حل بشه وگرنه پول ای پی توی جیب ما نمیره و بنده ریسک کردم و ظاهرا اشتباه کردم چون دوباره هم ***** شد ، دقیقا به خاطر همین مسال میگم فردی ناسپاس هستید...
بنده هرکاری که از دستم بر اومد برای سرویس شما انجام دادم و راهنمایی تون کردم ولی شما نگرفتی بنده چی گفتم و راه خودتو رفتی و الانم اینجا اومدی حرفاتو تکرار کردی و تهمت زدی و جوابی هم که میگیری در همین حد هست.
آی پی ***** نیست چون با *****شکن هم قابل دسترسی نیست و مشکل از شبکه سرور های چرت شماست پس مشتری رو احمق فرض نکنید ابر سرور تخمی موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran2245
آی پی ***** نیست چون با *****شکن هم قابل دسترسی نیست و مشکل از شبکه سرور های چرت شماست پس مشتری رو احمق فرض نکنید ابر سرور تخمی موفق باشی
شما هرطور راحتی فکر کن و راحت باش، با همین ادبیات صحبت کردی که کارت به اینجا کشید...
پستهای شما گزارش شد.
-
« لطفا برگردید و مجددا اقدام نمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezapj
« لطفا برگردید و مجددا اقدام نمایید
درود بر شما
ظرفیت پلان های ssd ایران در حال حاضر تکمیل شده است و فقط nvme موجود داریم میتوانید سفارش ثبت کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
برادر خون خودتو چرا کثیف میکنی
توی هر کاری هر حرفه ایی قطعا یک سری هم هستند که نقش سنگ جلوی راه رو دارند و باعث میشن آدم حرص بخوره و فکر و ذکرش درگیرش بشه این سنگ ها رو فقط شوت کن بره کنار الکی وقتتو حوصلتو درگیرش نکن
ما که شمارو میشناسیم و بنده هم بیشتر از ۱ سال چندین سرویس از شما داشتم از طریق همین تاپیکتون هم سرویس ها تهیه شد و چقدر هم خوب و با حوصله پاسخگو بودید و واقعا هم چقدر سرور ها با کیفیت و درست درمون بودن انصافا بر خلاف چندین جا که اون کیفیتی که میگفتن با توجه به آفری که میدادن یا مطابقت نداشت یا پایدار نبود
وفقط پشیمونم از این که بعد این همه مدت سر یه سهل انگاری یکی از سرورها رو تمدید نکردم و بعد از چند روز متوجه شدم که دیگه بی فایده بود(قسمت ما این بوده دیگه)
ایشالله سالم و تندرست باشید و بدون توجه به حاشیه با قدرت رو به جلو حرکت کنید:53:
-
همکاران گرامی پیشنهاد میدم هیچ کس بدون احراز هویت هیچ سرویس ایرانی تحویل نده بعدا به مشکل میخورید
احراز هم دو عکس یکی همراه با سلفی یکی همراه با یه دست نوشته که قابل جعل نباشد
این اقا هم محبت کنه بره اینماد و درگاه پیگیری کنه شما هم بعد احراز میتونید هزینه رو عودت بدید در صورتی که در قوانینتون نوشته باشید عودت دارید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lifeserver
برادر خون خودتو چرا کثیف میکنی
توی هر کاری هر حرفه ایی قطعا یک سری هم هستند که نقش سنگ جلوی راه رو دارند و باعث میشن آدم حرص بخوره و فکر و ذکرش درگیرش بشه این سنگ ها رو فقط شوت کن بره کنار الکی وقتتو حوصلتو درگیرش نکن
ما که شمارو میشناسیم و بنده هم بیشتر از ۱ سال چندین سرویس از شما داشتم از طریق همین تاپیکتون هم سرویس ها تهیه شد و چقدر هم خوب و با حوصله پاسخگو بودید و واقعا هم چقدر سرور ها با کیفیت و درست درمون بودن انصافا بر خلاف چندین جا که اون کیفیتی که میگفتن با توجه به آفری که میدادن یا مطابقت نداشت یا پایدار نبود
وفقط پشیمونم از این که بعد این همه مدت سر یه سهل انگاری یکی از سرورها رو تمدید نکردم و بعد از چند روز متوجه شدم که دیگه بی فایده بود(قسمت ما این بوده دیگه)
ایشالله سالم و تندرست باشید و بدون توجه به حاشیه با قدرت رو به جلو حرکت کنید:53:
درود بر شما
بله کاملا درست میفرمائید و بنده بنا به مسئولیتی که دارم پاسخ همه رو میدم ، بعضی از کاربران هم مثل این بنده خدا همیشه طلبکار هست و فکر میکنه با زور و تهمت زدن میتونه کارشو پیش ببره و بنده هم دقیقا با این مساله مشکل دارم و جلوی ادم پررو و بی عدب وای میستم ، کاش همه فهم و شعور شما را داشتند ، با مردم که پدرکشتگی نداریم میخوایم کار کنیم. از اظهار نظر شما سپاسگزارم.
تلگرام پیام بدید یا روی سایت تیکت باز کنید ببینم سرویس تون چی بوده اگر راهی باشه دوباره براتون فعال کنم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmmm.masood
همکاران گرامی پیشنهاد میدم هیچ کس بدون احراز هویت هیچ سرویس ایرانی تحویل نده بعدا به مشکل میخورید
احراز هم دو عکس یکی همراه با سلفی یکی همراه با یه دست نوشته که قابل جعل نباشد
این اقا هم محبت کنه بره اینماد و درگاه پیگیری کنه شما هم بعد احراز میتونید هزینه رو عودت بدید در صورتی که در قوانینتون نوشته باشید عودت دارید
درود
سپاس از پیشنهاد شما ، بنده موافقم و مدتهاست داریم اجرا میکنیم.
-
بیش از یک ساعته سایت شما و سرور آلمان من نیز از دسترس خارج شده و من با تماس تلفنی مکرر یا پیغام به پشتیبانی تلگرام و اینستاگرام، موفق به ارتباط با شما نشدم و هیچ پاسخی دریافت نکردم
هیچ اطلاع رسانی ای در پیج اینستا یا ... ثبت نشده
ویرایش: بعد از یک ساعت و نیم درست شد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M0H4MM4D
بیش از یک ساعته سایت شما و سرور آلمان من نیز از دسترس خارج شده و من با تماس تلفنی مکرر یا پیغام به پشتیبانی تلگرام و اینستاگرام، موفق به ارتباط با شما نشدم و هیچ پاسخی دریافت نکردم
هیچ اطلاع رسانی ای در پیج اینستا یا ... ثبت نشده
ویرایش: بعد از یک ساعت و نیم درست شد!
درود بر شما
مشکل از سمت دیتاسنتر بود که خودشون رفع کردند و از سمت ما نبود که بخوایم اطلاع رسانی کنیم.