درود
این اسکریپت هم برای شماست ؟
http://vipsystem.ir/
دوستان تائید می کنید ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
این اسکریپت هم برای شماست ؟
http://vipsystem.ir/
دوستان تائید می کنید ؟
تا تاریخ 5 مرداد پاسخگویی به تیکت های پشتیبانی کمی کند خواهد ( در این مدت ممکن هست پاسخگویی چند روز هم زمان ببره ) بود و امکان پشتیبانی تلفنی خیلی هم هست
اما از 5 مرداد به بعد روال پشتیبانی طبق روال قبل خواهد بود و پاسخگویی به تیکت های پشتیبانی در ساعت اداری زیر 1 ساعت و خارج از ساعت اداری حداکثر 8 ساعت و در مواردی که نیاز به کدنوسی و رفع مشکل به صورت فنی باشد حداکثر 48 ساعت کاری ( این مورد شامل موارد آپدیتی نیست )
پس چرا هیچکسی پس از خرید پاسخگو نیست ؟ ما باید چیکار کنیم ؟
نه تیکت نه تلفن و نه تلگرام رو پاسخ نمیدید
پشتیبانی صورت گرفته از طرف ذوستمون قابل تایید هست .
کمی کند ولی انجام میشه . دوستان توجه کنید که در هر پشتیبانی اسکریپتی با چنین حجم بالایی ممنه روال کند باشه ولی به هر حال داره انجام میشه
up post
بله دوست عزیز.
مشکل چیه؟ نسخه جدید رو دارید یا قدیمی؟
من امروز با صاحب اسکریپت صحبت کردم و قرار شد و قول دادن توی همین 3 الی 4 روز آینده آپدیت جدید اسکریپت رو بدن و تمام باگ و اختلالات موجود رو رفع کنن . حتی قرار شده دایرکتوری جدید و گرافیکی برای دانلود سنتر اسکریپت اختصاص بدن .و دیگه کاربر نیاز نیست فایل های دانلودی رو بیرون اسکریپت مشاهده کنه . وارد محیط کاربری که شد تمام فایلا ها رو جهت دانلود مشاهده میکنه . اینجوری خیلی خوب و حرفه ای میشه . و اینکه قرار شده فایلای جدیدی که وارد دانلودسنتر میشن برای چند روز ماکت New بخوره که کاربر بفهمه چه فایل های جدیدی وارد اسکریپت شده .
همچنین این امکان نیز داره فراهم میشه که به کاربرا میتونید به صورت دستی میتونید حجم دانلود و یا روز اشتراکشو اضافه کنید که این خیلی خوب میشه
یه باگ توی اسکریپت جدید vip مشاهده کردم که گفتم بگم که اگه امکانش هست توی اپدیت چند روز اینده رفع بشه و مربوط میشه به قسمت خرید اشتراک vip .
الان به این شکل هست که کاربر بعد از خرید یه اشتراک و قبل از اتمام اعتبارش بازم میتونه یه اشتراک دیگه بخره . ولی بعد از خرید اشتراک قبلیش حدف میشه . باید طوری باشه که یا تا قبل از اتمام اشتراکش نتونه اشتراک جدید بخرهن یا اینکه اگرم خواست اشتراک جدید بخره و 2تا اشتراک به طور همزمان داشته باشه توی لیست کاربریش نوشته بشه که 2تا اشتراک خریده و از هر دو اشتراکش بتونه استفاده کنه .
با تشکر
- - - Updated - - -
یه باگ دیگه هم پیدا شد و اونم اینه که اگر اشتراک 1 روزه با تعداد دانلود 1 فایل در روز که میسازی و کاربر خریداری میکه این اشتراکو و میره که فایل رو دانلود کنه بعد از کلیک روی فایل دانلودی این پیغام میاد : محدودیت تعداد دانلود روزانه شما به اتمام رسیده است .
اسکریپت با تعداد دانلود 1 فایل مشکل داره و اشتراکارو باید با تعداد 2 دانلود در روز بسازی و گرنه کاربرا بعد از خرید نمیتونن دانلود کنن و با پیغامی که پفتم مواجه میشن
در حالی که باید دانلود صورت بگیره . فک میکنم با اشتراک دانلود 1 فایل در روز مشکل داره اسکریپت
با تشکر این باگ رو هم بیزحکت توی اپدیت جدید رفع کنید
- - - Updated - - -
متاسفانه یک باگ دیگه هم الان مشاهده شد و اونم اینه که :
شما وقتی یه اشتراک میخری با دانلود مثلا در روز 10تا فایل .
حالا کاربر میاد و بعد از خرید میره یه فایل مشخص رو روش کلیک میکنه و شروع میکنه به دانلود . حالا میره توی پروفایلش و میبینه که 1 فایل از اشتراک روزانش کم شده خی تا اینجا عادیه و همه چی درسته . حالا کاربر اگه باز بره رو همون فایل باز کلیک منه و شروع به دانلود کنه دیگه هیچ تعدادی از تعداد دانلود روزانش کم نمیشه اگه 10 بارک دانلود کنه اون فایل رو باز 1 دانلود محاسبه میشه و این واقعلا خیلی باگ بزرگی حساب میشه . در اصل طوری که دقت کردم اگه در روز تعداد خاصی فایل رو دانلود کرده باشه و اون تعداد از اشتراک روزانش کم شده باشه فقط 1 بار کم میشه و اگه کاربر باز بره همون تعداد فایل مشخص رو دوباره دانلود کنه نه از حجمش کم میشه نه از تعداد روزانه دانلودش . در حالی که بابت هر کلیک کاربر روی لینک دانلود باید از اشتراکش هم حجمی هم تعداد دانلود کسر بشه .
امیدوارم در دکر این موارد بتونم کمک مهمی برای اپدیت بعدی و رفع این معایب بکنم
نسخه جدید اسکریپت vip به شکل وحشتناکی باگ داره ، کاملا هم پشیمونم از تهیه اش با این قیمت بالا
پ.ن : کسی از دوستان پلاگین پرداخت نوین پال رو داره برام بفرسته ؟
مرد باشید ،اینقدر حرف و شعار ندهیم
چطوری طرف برنامه نویسی کرده،که نمیتواند مشکلش را بعد از 1 سال حل کند ،باز رفته سراغ کلاهبرداری جدید
همه کسانی که خرید کردید یک گروه تشکیل دهیم ،مدارک را رارسال کنید برا ی یک نفر ،تا بریم برای شکایت
این کلاهبرداری کم کم 30 میلون تومان است
هر کی موافق است ،یک گروه تکشیل بده ، بقیه از محیط کاربری خریداری شده ،عکس بگیرید ارسال کنید، البته روی مشخصات کاربری را بپوشاینید چون این.... کلا ، میرن اکانت کاربری را حذف میکنند ،به راحتی
بنده پرسیدم از پلیس فتا ،گفتنداگر طرف تعهد کاری را انجام نمی دهد، مصداق کلاهبرداری مطلق است و کم کم 6 ماه حبس + رد مال به میزان حداقل 2 برابر دارد
خبر از ضرردهندگان
خداییش بیاد بنده پیگیری میکنم ،حداقل اگر 10 نفر بشویم
- - - Updated - - -
هر کسی موافق است گروه تشکیل داد همین جا لینک بذارد تا حداقل بقیه مردم ،فریب این کلاهبرداری را نخورندو با عضویت در گروه از همه چیز اطلاع پیدا کنند
- - - Updated - - -
امیدوارم در دکر این موارد بتونم کمک مهمی برای اپدیت بعدی و رفع این معایب بکنم[/QUOTE]
این اقا الان یکسال است قرابوده این مشکلات را حل کند ، شما چه کمکمکی میخواهید بکنید به این کلاهبردار
طرف دارد ورزن جدید را با همان معایب با 2 برابر قیمت می فروشد ،اونوقت شما از کمک می گویید
خداییش مغازه محلتان از شما 100 تومان بیشتر برای یک کالا پول دریافت کند شما چکار می کنید؟
حتما میرید بهش کمک میکنید این کار را نکند!!!!
من هم موافقم تا برخورد قضایی جدی بشه با این فرد
دوستان بیان واقعا یه فکری بکنیم ..
--------------------------
کلا من پرسیدم ،سریع پیگری میشه ،چون نوعی کلاهبرداری است، هر چه افراد بیشتر باشند، سریعتر اقدام می شود
هر کی خواست بره از این لینک بپرسد
https://110.cyberpolice.ir/index.php/chat/startchat
راهنمایی میکند کم کم پای 30 میلون پول درمیان است
دوستان من خودمم خرید کردم ولی روز 5 شنبه باهاش تماس داشتم گفت که گروه برنامه نویسیشون داره تمام باگ هارو رفع میکنه و نهایتا تا 5 شنبه همین هفته نسخه جدید و بدون باگ رو ارایه میده .
من نظرم اینه صبر کنید ان شالله حل میشه تا اخر هفته
تازه گفته حتما یک سری امکانات جدید رو داره به سایت اضافه میکنه .
و البته گفت مشکلات حجمی نشناختن فایل های 2 گیگ به بالا و کمتر از 1 مگ رو هم حل کرده
- - - Updated - - -
و مطمعن باشید مشکل رو حل میکنه چون با مشکلات موجود اسکریپت بحر حال کسی ازش خرید نمیکنه.
پس طبیعیه که توی اپدیت جدید حل میکنه
فهم خیلی ها نمیدانم چرا اینقدر پایین میاید موقع احقاق حق
این اقا 1 سال است میخواهد مشکلات را حل کند
الان باز یک عده 1 سال منتظرند تا مشکل حل بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کلا از بیس مشکل دارد،واین اقا بر خلاف ادعا نمیتواند مشکل را حل کند
الان کسانی اسکریپت نوشتند ،چشم بسته مشکلات را حل میکنند،چون الگوریتم را خوب بلدند و میداند ایراد چی است
ولی این اقا اماده یک ادعای مفت کرده،طلب باباش را دارد و طلبکار هم است
منتظرباشید تا مشکلات حل بشه!!!!!
حل شد خبر دهید
- - - Updated - - -
هر کی قصد دارد سایت درست و حسابی بزند بره اختصاصی بدهد بنویسد نیازی هم به این امکانات نیست ،نهایتا تا 1 تومان اختصاصی انجام میدهند- کار شما را کامل راه میاندازد
گول ظاخر این ادم های کلاهبردار را نخورید
واقعا شما خوبید؟
1 سال است این اقا هنوز نتوانسته مشکلات را حل کند
الان سایت زیر یک برنامه نویس فوق حرفه ای است، بیش از 5 تا محصول دارد یک عدد هم باگ ندارد، هر مشکل فنی هم باشد ،رفع میکنند.
من از ایشان 3 تا محصول دارم و بیش از چند صد تا هم اسکریپت هاشان را فروختند
http://irandynamic.com/clients/clientarea.php
چرا اینطوری است، چون حرفه ای است ،این کاره هستند،میداند چکار کرده و چی نوشته
--------------------------------
ولی این اقا اون قدر مشکل دارد که حتی نمیتواند مشکلات را بفهمد باید چطوری رفع کرد
تا بیاد درست بشه شما ازنت و سایت و همه چیز زده میشید
کلا این اقا اینکاره نیست،
شیشه نوشابه که باز نمی کنیم ،شما فکر می کنید ،مشکلات را حل می کند
خب چرا تا به حال حل نکرده و می گه اگر حل نشد بیاد جدیده را تحویل بگیرد،
شما مثلا یک مشکل اساسی د رویندوز پیدا کنید،بعد گزارش بدهید به ماکروسافت،اونها هم بیاند و بگن کل ما نمی توانیم
همین خوش خیالی ها شما ها ،باعث شده این اقایان کلاهبرداری کنند
این موضوع قبلاً اعلام شده در همین تاپیک
اسکریپت مگاپلاس دیگه آپدیت نمیشه و کاربرانی که روی مگاپلاس مشکلی دارند باید درخواست بدن تا به صورت رایگان به اسکریپت جدید منتقل بشن
دلیل توقف آپدیت مگاپلاس هم ارائه نسخه جدید سیستم VIP به صورت چند زبانه و ریسپانسیو با نام VipSystem هست که با انواع مرورگرها و زبان های مختلف سازگار شده
لطفاً دوستانی که اسکریپت MegaPlus رو خریداری کردند و روی مگاپلاس مشکلی دارند که با آپدیت های Hotfix رفع نشده پ.خ بدهند که به صورت رایگان منتقلشون کنم روی اسکریپت vipsystem.ir
بنده چند پروژه تقریبا مهم به ایشون واگذار کردم و خداروشکر اصلا مشکلی نبوده
خیلی بیشتر از مبلغ این اسکریپت هم بود....
این آخر هفته که قرار آپدیت بیاد نرسیده هنوز؟؟؟؟؟:^o
سیستم جدید هم مشکل فراوون داره... تیکت کخه جواب نمیدین... سفارش ساخت درگاه پرداخت دادم و فاکتورش هم پرداختم بازم جواب ندادین هنوز... نوش جونتون پول حروم...
- - - Updated - - -
این آخر هفته که قرار آپدیت بیاد نرسیده هنوز؟؟؟؟؟:^O
سیستم جدید هم مشکل فراوون داره... تیکت که جواب نمیدین... سفارش ساخت درگاه پرداخت دادم و فاکتورش هم پرداختم بازم جواب ندادین هنوز... نوش جونتون پول حروم...
این یارو *** و لقمه خرام خور است و این کاره نیست - فقط 30 تا 40 میلون تومان پول مردم را بالا کشیده- هی می اد ورژن جید می زنه
اصل اسکریپت مشکل دارد- شما رفتید درخواست درگا دادید؟؟؟!!!!!
مرد باشید گروه بزنیم بریم برای شکایت
6 ماه میره حبس - بدون تعارف
حداقل این اقا 200 الی 300 عدد ازاین اسکریپت را فروخته- من پرسیدم پلیس فتا می گه ما پیگیری میکینم، منتها چون مبالغ پایین است ، نسبت به سایر جرم های اینترتی، لذا باید تعداد افراد زیاد باشد تا روند کاری در دادگاه و قوه قضاییه سریع پیش برود - مثلا 10 نفر بشیم ، بعد بریم برای شکایت
بهترین راه ایجاد یک گروه است
مدارک هم چیز خاصی نیاز نیست- همین صحبتهای انجمن + مدارک پنلهای کاربری خریداری شده+ رسید پرداختی ها که در سامانهی بانکی مشخص است
شما یک گروه ایجاد کیند ، بچه ها را همین جا اد کنید و بنویسید خود به خود پیگیری می شه که باید چکار کرد؟؟؟
مثلا می بنی یک نفر اشناینزدیک در پلیس فتا دارد،خب سریع تر می شه پیگیری کرد یا .....
من وشما 2 نفری الاف میشیم و نمیتوانیم کارها را پیش ببیریم
سلامت باشید
امروز خطا در لاینسنس سیستم میزنه
میخواستم وارد پنل بشه جویای مشکل بشم ولی ظاهرا اون ایمیلی که خرید کردم نه وجود داره و نه اکانتی هست تو ان تعداد سایتون و نه هیچ چیز دیگه ای از اکانت کاربری من
نمیدونم مشکل از کجاس
خطا در لایسنس
خدا لعنتت کنه فقط ، چقدر یه آدم میتونه کثیف باشه چقدر ؟
خوبه ایشون شیراز هستن من هم شیراز هستم
امروز ادرس شرکت رفتم ولی کسی نبود ( شانس خوبی داشتن دوستمون )
بعدش رفتم پلیس فتا شیراز
اسکرین شات از فاکترو و ... تو ایمیل میگیرم و فردا میرم دادسرا ازشون شکایت میکنم
---------------------
مرد و مردانه شکایت کردید یک گروه بسازید بذارید اینجا
همه مدارک را راسال می کنند
همه پیگری میکنیم
خبرش را حتما بدهید
شما دلیل قاطه بیارید رفتید برای شکایت ،بنده هم گروه می سازم - بقیه اد کنند
ممنون
- - - Updated - - -
نکته ی اساسی
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
یک سال پیش من خری کدم، هر چی مشکلات بقیه را حل کردند مشکل شما هم حل می کنند
خوش خیالیت!!!!
تاری ارسال را ببینید - اصلا این اقا این کاره نیست
یک چیز فروخته - میره یک جاش را درست کند- یک جار دیگ مشکل دار می شه
بدبختی اینه که اسکریپت مشابه ای شبیه به این آقا هم نیست ما هم گول ظاهر بروز این اسکریپت رو خوردیم خرید کردیم .... و گرفتارش شدیم کلی یوزر دستی ادد کردیم به اینجا
الان هم که آقا معلوم نیست چیکار داره میکنه - واقعا فازشون چیه ؟ مثل آدم چرا نمیفروشن و پشتیبانی نمیکنن ؟ سیستم در ظاهر و اماکانت که خیلی خوبه چرا اینجوری میکنن :|
---------------------
اقای محترم ایشان اینکاره نیست
90 درصد امکانات اصلا کاربردی نیست
vip - سالم باشد کار مدیر سایت را با 10 درصد همین امکانات حتما و حتما راه میافتد
الان خیلی ها باز یر 1 تومان طراحی می نند - مگر قرار است چکار کنید؟؟؟
طرف وی ای پی بخرد تعداد دانلود و ترافیک را مشخص کند و پرداخت
بقیه اش کاربرد ندارد
مطمئن باشید