-
پاسخ : افتتاح حساب پی پال از کشور آمریکا - ورفای شده با حساب بانکی + مدارک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WarlordMSM
سبلم. لطفا قیمت ها رو پ خ کنید
اگر تلگرام دارید آیدیتون رو بفرمایید
سلام
ارسال شد خدمتتون دوست عزیز.
-
برای بنده هم پ.خ کنید
پرداخت برای گوگل ادوردز هم انجام میدید ؟؟؟
-
عرض سلام
لطفا تفاوت سرویس های پی پال همچنین هزینه آنها را ارسال نمایید
با تشکر
-
لطفا هزینه افتتاح حساب رو ارسال کنید
-
با سلام شما avs vcc یا همون کارت ویزا برای تایید آدرس پی پال آمریکا موجود دارین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzdata
برای بنده هم پ.خ کنید
پرداخت برای گوگل ادوردز هم انجام میدید ؟؟؟
بله برای شارژ گوگل ادوردز آمریکا میتونیم براتون ویزا کارت تهیه کنیم از 25 تا 500 دلار .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GunsS
عرض سلام
لطفا تفاوت سرویس های پی پال همچنین هزینه آنها را ارسال نمایید
با تشکر
سلام
سرویس پی پال ما از آمریکا ورفای شده با مدارک میباشد.هزینه ارسال شد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bobak
با سلام شما avs vcc یا همون کارت ویزا برای تایید آدرس پی پال آمریکا موجود دارین؟
سلام
بله میتونیم براتون تهیه کنیم با مقادیر 25 تا 500 $.
-
هزینه و شرایط افتتاح حساب پی پال برای بنده ارسال نمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navsan
هزینه و شرایط افتتاح حساب پی پال برای بنده ارسال نمایید
ارسال شد خدمتتون.
-
سلام
لطفا شرایط و هزینه رو ارسال نمایید.
محدودیت ارسال و دریافت وجه وجود دارد؟
با تشکر
-
سلام.لطفا شرایط برای پی پال با قابلیت خرید حضوری و برداشت واریز + شرایط دریافت کارت ویزا و مستر فیزیکی رو ارسال کنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdisoheili
سلام
لطفا شرایط و هزینه رو ارسال نمایید.
محدودیت ارسال و دریافت وجه وجود دارد؟
با تشکر
سلام
حساب ها به صورت پرسونال افتتاح میشود و محدودیتی ندارد. هزینه ارسال شد.
-
با سلام لطفا قیمت را ارسالل کنید ! اگر خودتون هم پرداخت می کنید کارمزد و قیمت رو بفرمایید تشکر
-
سلام
لطفا شرایط و قیمت رو برام ارسال کنید + هزینه شارژ
ممنون
-
تلگرام دارید ؟
لطفا هزینه رو هم برای بنده ارسال کنید + شرایط برای شارژ حساب و کارمزد
-
هزینه رو برای من هم ارسال کنید ..
اسکایپ هم درخواست دادم ...
-
لطفا شرایط و قیمت را برای بنده هم ارسال کنید
-
دوستان دقت کنند که پی پل در آمریکا بسیار سخت گیرتر از کشورهای غیر امریکایی حساب ها را زیر نظر دارد و فوری لیمیت می کنند مراقب باشید با حساب های جعلی پولتون از بین نره. از ما گفتن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webhostfa
دوستان دقت کنند که پی پل در آمریکا بسیار سخت گیرتر از کشورهای غیر امریکایی حساب ها را زیر نظر دارد و فوری لیمیت می کنند مراقب باشید با حساب های جعلی پولتون از بین نره. از ما گفتن
حسابهای ما با هویت معتبر آمریکا + مدارک افتتاح میشود در صورت استفاده درست از حساب تا ماهها لیمیت نخواهد شد!
به طور حتم مشکل لیمیت و ... در حساب شما بدلیل افتتاح حساب با مشخصات نامعتبر بوده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
X2Maxer
سلام
لطفا شرایط و قیمت رو برام ارسال کنید + هزینه شارژ
ممنون
ارسال شد.
-
لطفا مبلغ را برای منم بفرستید
و ایا این حساب معمولی یا بیزینس هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golro
لطفا مبلغ را برای منم بفرستید
و ایا این حساب معمولی یا بیزینس هست؟
ارسال شد حساب پرسونال هست.
-
با سلام ؛
مبلغ 300 هزار تومان ایشون بابت پی پال دریافت کردند. دستشون درد نکنه منتها چند نکاتی رو لازم دونستم عنوان کنم:
مدارکی که ایشون به ما تحویل دادند متعلق هستش به مجری معروف تی وی , هر جا که ما اقدام کردیم برای وریفای , با شکست مواجه شد! فرد ذکر شده فقط در تویتر 67کا فالاور دارند.
شماره ای باهاش پی پال رو وریفای میکنند از سایت های رایگان شماره مجازی هستش!
یعنی سوالم اینجاست واقعا 300 تومن بابت چه کاری ایشون دریافت کردند؟
هیچ شکایتی از استارتر نیست. خود کرده را تدبیر نیست.این پست هم برای سایر دوستان است.کاملا هم حق دارند حرف های بنده رو نشنیده بگیرید و یا حتی باعث شه استارتر بهتر کارشو انجام بده.
دوستان لطفا کمی هوشیار تر باشند.
-
تجربه من با ایشون :
پولتونو تو سطل زباله بریزین بهتره به نطر من .
سیصد تومن ازتون میگیرن برای یه سری مدارک فتوشاپ شده بیخود بعد از یکماه که طول دادند تا این حساب کزایی باز شد.بنده خرج وی پی اسم کرده بودم.به دو ماه نکشید حساب لیمیت شد .مدارک و چیرایی که سیصد تومن اب خورده بود نمیدونم چی بود .جوابگو که نبودند هبچ گفتند حتما خودتون یکاری کردین با حساب !!!.
به جز ضرر و اعصاب خوردی برای من چیز دیگه ای نداشت . متاسفم که یه سری از این تحریم ها سو استفاده دارن میکنند و بازار سیاه واسه خودشون درس کردند. ککشونم نمیگزه.
بازم انتخاب با خودتون است.
یا حق.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Lopez
با سلام ؛
مبلغ 300 هزار تومان ایشون بابت پی پال دریافت کردند. دستشون درد نکنه منتها چند نکاتی رو لازم دونستم عنوان کنم:
مدارکی که ایشون به ما تحویل دادند متعلق هستش به مجری معروف تی وی , هر جا که ما اقدام کردیم برای وریفای , با شکست مواجه شد! فرد ذکر شده فقط در تویتر 67کا فالاور دارند.
شماره ای باهاش پی پال رو وریفای میکنند از سایت های رایگان شماره مجازی هستش!
یعنی سوالم اینجاست واقعا 300 تومن بابت چه کاری ایشون دریافت کردند؟
هیچ شکایتی از استارتر نیست. خود کرده را تدبیر نیست.این پست هم برای سایر دوستان است.کاملا هم حق دارند حرف های بنده رو نشنیده بگیرید و یا حتی باعث شه استارتر بهتر کارشو انجام بده.
دوستان لطفا کمی هوشیار تر باشند.
دوست عزیز اسم و مشخصاتی که از آنها برای افتتاح حساب استفاده میشه ممکنه برای ده ها نفر با شخصیت و موقعیت اجتماعی مختلف یکسان باشه . تشابه اسمی در توییتر دلیل بر ربط دادن به مشخصات حسابهای ما نیست! اصل تفاوت در اطلاعات هویتی افراد مثل آدرس محل سکونت- تاریخ تولد - شماره ملی و... هست. اگر قرار بر این بود پی پال باید همه حسابهای دارای اسم یکسان رو مسدود میکرد.
بله بدلیل تعدیل هزینه های تمام شده بیشتر از شماره ها رایگان استفاده میکنیم. چرا که در صورت استفاده از شماره غیر رایگان قیمت تمام شده حساب بالای 400000 تومان خواهد بود. البته میتونید در اینترنت جستجو کنید اگر کسی از همکاران داخلی و یا خارجی حساب رو با این شرایط و قیمت ارائه کند هزینه ارائه شده توسط ما بمراتب پایینتر خواهد بود!
از طرفی در ابتدا به شما عرض کردیم ما مدارک رو برای حسابهایی که توسط خودمان افتتاح میشود ارائه میکنیم. برای حسابی که توسط خودتون با آی پی و مشخصات نامعلوم باز شده هیچ تضمینی داده نشد و شما هم قبول کردید.
مسئله مهم دیگر در مورد قبول نشدن مدارک ،آی پی IP هست .توجه داشته باشید 99% کابران اینترنتی از IP هاستینگ برای افتتاح حساب دیتا سنتر و... استفاده میکنند و این رنج از آی پی ها در دیتا سنتر high risk محسوب شده و ورفای شما مورد قبول قرار نمیگیرد.برای موفقیت آمیز بودن ورفای با مدارک در دیتاسنتر باید از آی پی واقعی اینترنت یعنی residential استفاده نماید .
اطلاعاتی در مورد تفاوت IP هاستینگ و رزیدنتال:
https://multiloginapp.com/datacenter...al-ip-proxies/
http://limeproxies.com/blog/differen...er-ip-proxies/
موفق و پیروز باشید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
glamshift
تجربه من با ایشون :
پولتونو تو سطل زباله بریزین بهتره به نطر من .
سیصد تومن ازتون میگیرن برای یه سری مدارک فتوشاپ شده بیخود بعد از یکماه که طول دادند تا این حساب کزایی باز شد.بنده خرج وی پی اسم کرده بودم.به دو ماه نکشید حساب لیمیت شد .مدارک و چیرایی که سیصد تومن اب خورده بود نمیدونم چی بود .جوابگو که نبودند هبچ گفتند حتما خودتون یکاری کردین با حساب !!!.
به جز ضرر و اعصاب خوردی برای من چیز دیگه ای نداشت . متاسفم که یه سری از این تحریم ها سو استفاده دارن میکنند و بازار سیاه واسه خودشون درس کردند. ککشونم نمیگزه.
بازم انتخاب با خودتون است.
یا حق.
همه حسابهای ما با مشخصات معتبر افتتاح میشه و مدارک ارائه شده با هویت فرد مطابقت دارد.
پی پال هر هفته به صورت اتوماتیک حسابهای آمریکا را از لحاظ هویتی بررسی مینماید.لذا اگر حساب ما مشکلی داشت در اولین روزهای استفاده لیمیت میشد نه بعد از 2 ماه.
حساب شما رو چندین باربررسی کردیم با توجه به تراکنشهای کنسل شده در حساب، ایمیل های دریافتی از پی پال و توضیحات درباره علت مسدود شدن مشخص شد لیمیت بدلیل استفاده نادرست از حساب، سهل انگاری و نداشتن اطلاعات کافی از نحوه استفاده بوده و امکان از لیمیت در آمدن حسابها در چنین مواقعی وجود ندارد.
-
ضمنا تنها تراکنشی ک انجام شده همونی بوده ک لیمیت شده حساب برای بار میلیونم نه من ب اون حساب ورودی کردم و نه حتی پرداختی را دریافت یا کنسل کردم .. فقط ادرس را دادم و برام پول واریز شد . مدارک اگه معتبر بود و فوتوشاپ نبود میتونست از لیمیت دربیاره ولی شما هیچ پاسخی ندادین و پشتیبانی در این صورت نبود. مدارک رو ب جاهای دیگه نشون دادم و گفتن فوتوشاپه. الان یکسال بعد تازه شما دارین جواب میدین و اونم اینه ک هزینه جدید بدم برا یه حساب دیگه.
مبلغ سیصد تومن رو من نمیدونم برا چی پرداخت کردم .قبضی هم ک نبود. با همون اولین تراکنش مسدود شد و سیصد تومنم پرید. شمام الان بعد از یکسال دارین جواب میدین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
glamshift
ضمنا تنها تراکنشی ک انجام شده همونی بوده ک لیمیت شده حساب برای بار میلیونم نه من ب اون حساب ورودی کردم و نه حتی پرداختی را دریافت یا کنسل کردم .. فقط ادرس را دادم و برام پول واریز شد . مدارک اگه معتبر بود و فوتوشاپ نبود میتونست از لیمیت دربیاره ولی شما هیچ پاسخی ندادین و پشتیبانی در این صورت نبود. مدارک رو ب جاهای دیگه نشون دادم و گفتن فوتوشاپه. الان یکسال بعد تازه شما دارین جواب میدین و اونم اینه ک هزینه جدید بدم برا یه حساب دیگه.
مبلغ سیصد تومن رو من نمیدونم برا چی پرداخت کردم .قبضی هم ک نبود. با همون اولین تراکنش مسدود شد و سیصد تومنم پرید. شمام الان بعد از یکسال دارین جواب میدین.
دوست گرامی امکان ارسال دلار به پی پال لیمیت شده وجود نداره. حساب شما بعد از 2 ماه و پس از دریافت دلار مسدود شده. جزئیات همه تراکنشهای مشکوک کنسل شده و ایمیل پی پال موجود هست. قبل از تحویل حساب بهتون گفته شد همه مشخصات حساب معتبر و قانونی ورفای میشود ولی شماره ملی برای این حسابها ارائه نمیشود و شما با فرض این شرایط حساب رو سفارش دادید.این رو حتما" به کسایی که مدارک ما رو فتوشاپ میدونن و احتمالا" شما رو راهنمایی میکنند بگید تا در جریان چگونگی کار با پی پال باشند.
-
سلام
حساب پی پالی که سال پیش برای من باز کردید تا الان بدون مشکل کار کرده و هیچ مشکلی با پرداخت ها و ریفاند ها نداشتم.
اما نیاز به حساب بانکی آمریکا دارم، تو اسکایپ هم تماس میگیرم اما جواب نمیدید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamkar
سلام
حساب پی پالی که سال پیش برای من باز کردید تا الان بدون مشکل کار کرده و هیچ مشکلی با پرداخت ها و ریفاند ها نداشتم.
اما نیاز به حساب بانکی آمریکا دارم، تو اسکایپ هم تماس میگیرم اما جواب نمیدید.
سلام
بله میتونیم براتون افتتاح کنیم توضیحات بیشتر در اسکایپ داده شد . با سپاس
-
هزینه ساخت رو میشه برام ارسال بفرمایید؟ همچنین بنده یه حساب لیمیت شده دارم شما میخرید؟
-
سلام
لطفا برای بنده ارسال کنید
Sent from my SM-C5000 using Tapatalk
-
سلام لطفا هزینه را اعلام کنید با تشکر
-
سلام قیمت را هم برای بنده ارسال کنید
-
-
عزيز از كشور انگلستان هم ميتونيد اين كار رو انجام بدين ؟ يا مالزي
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghub
هزینه ساخت رو میشه برام ارسال بفرمایید؟ همچنین بنده یه حساب لیمیت شده دارم شما میخرید؟
ارسال شد خدمتتون. بله با آیدی تلگرام تماس بگیرید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshad_1_2004
سلام
لطفا برای بنده ارسال کنید
Sent from my SM-C5000 using Tapatalk
ارسال شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tachta2
سلام لطفا هزینه را اعلام کنید با تشکر
250000 و زمان تحویل 5 روز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
oxin
سلام
هزینش ؟
250000 دوست عزیز.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
oxins
عزيز از كشور انگلستان هم ميتونيد اين كار رو انجام بدين ؟ يا مالزي
خیر در حال حاضر فقط از کشور آمریکا افتتاح میشود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadipro
با سلام و احترام
برای دوستان و همکارانی که به نیاز به یک حساب برای پرداختهای ارزی آنلاین و همچنین دریافت درآمد حاصل از فروش محصولات خود در اینترنت دارند با سرویس افتتاح حساب پی پال از کشور آمریکا در خدمت شما هستیم.در حال حاضر بخاطر ساپوت نشدن کشور ایران در سیستم پی پال ما حسابها را از کشور آمریکا افتتاح میکنیم. حساب های پی پال ما با هویت قانونی افتتاح میشود و میتوانید بدون نگرانی از مشکلات لیمیت از آن استفاده نمایید.
مشخصات حساب:
1- حساب از نوع پرسونال میباشد.
2- افتتاح پی پال آمریکا با مشخصات قانونی و معتبر صورت میگیرد.
3- حساب پی پال توسط حساب بانکی معتبر از آمریکا ورفای میشود.
4- حساب دارای یک شماره تلفن آمریکا برای دریافت تماس - ورفای و... میباشد.
5- با پی پال آمریکا خرید آنلاین از کلیه شرکتهای آمریکایی امکانپذیر است.
6- این حساب قابلیت دریافت درگاه برای فروش محصولات در ebay- 2checlout- plimus- clickbank-apple-avangate cleverbridge-,... را دارد.
7- بدلیل افتتاح حساب با هویت قانونی آمریکا در صورت لیمیت شدن به راحتی بازگشایی مجدد میگردد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاع از هزینه های افتتاح و نحوه سفارش تماس بگیرید. با تشکر :53:
آیدی اسکایپ: hadi_est1979
تماس: 09148544470
تصویری از پی پال ورفای شده آمریکا:
http://www.axgig.com/images/67483242200651522290.png
با سلام
هنوز انجام می دید؟
هزینش چقدره؟
-
سلام
بله افتتاح میکنیم هزینه حساب پرسونال 30$ و بیزنس ورفای کامل 50$ یا معادل ریالی هست. برای اطلاع از قیمت روزانه با شماره 09148544470 تلگرام در تماس باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghub
حساب بیزنس پی پال ورفای کامل بدون محدودیت در تراکنش با امکان درگاه ویزا-مسترکارت 50$ و یا معادل ریالی . برای قیمت دقیق روزانه و تخفیفها باشماره 09148544470 تلگرام یا آیدی hadi_est1979 اسکایپ تماس بگیرید.
بله حساب لیمیت شده با بالانس 300 دلار به بالا خریداری میشود.
-
Mojtaba z:
ویزا کارت مجازی اروپایی قابل استفاده در تمامی پرداخت های آنلاین که توسط کارتهای visa و master پشتیبانی می شوند و مناسب جهت وریفای حساب پی پال شما میباشد موجود است
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mori.teddybear
Mojtaba z:
ویزا کارت مجازی اروپایی قابل استفاده در تمامی پرداخت های آنلاین که توسط کارتهای visa و master پشتیبانی می شوند و مناسب جهت وریفای حساب پی پال شما میباشد موجود است
با ایدی تلگرام با ما درتماس باشین
mojtaba_3dmax@
- - - Updated - - -
ویزا کارت مجازی اروپایی قابل استفاده در تمامی پرداخت های آنلاین که توسط کارتهای visa و master پشتیبانی می شوند و مناسب جهت وریفای حساب پی پال شما میباشد موجود است.
با ما در تلگرام در تماس باشین
mojtaba_3dmax@
-
سلام
با عرض پوزش از استارتر دوست داشتنی
این تاپیک برای سه سال قبل است دوستانیکه تو این زمان خرید داشتن عایا خدای نکرده با مشکل که بر نخوردن ؟؟؟
من حساب بیزینس پی پال میخوام باز کنم
ممنون میشم اطلاع بدید چون من استفاده های مهم دارم از کارت