منم مشکلم همین بود
به این آدرس به سری بزن
ماژول پرداخت آنلاین زرین پال برای whmcs
نمایش نسخه قابل چاپ
منم مشکلم همین بود
به این آدرس به سری بزن
ماژول پرداخت آنلاین زرین پال برای whmcs
این ماژول اینجا منتشر شده و اگه من نویسنده هستم ساپورت هم فقط همین جا انجام میشه
اگه سوالی دارید بپرسید
اگه هم با اررور
تراکنشی با اين مشخصات پيدا نشد.
رو به رو میشید
کد اررور توی url اون صفحه هست یا اون کد رو بدین به من یا کل url اون صفحه رو بزارید اینجا تا بنتونم راهنماییتون کنم
سلام
من این ماژول رو نصب و تنظیم کردم
ولی زمان پرداخت این پیغام خطا رو میده
https://www.zarinpal.com/users/pay_invoice/-2
فایل پیوست 3511
خیلی پست است میشه برای نصب ماژول زرین پال را روی whmcs کامل بذارید :54:
اینجا همه درهم است !!!
متوجه نشدم.آموزش نصب می خواهید؟
نصب مثل نصب بقیه ماژول ها هست در پست اول هم توضیح داده شده
نقل قول:
تمام فال ها رو توی روت whmcs کپی کنید و توی پنل whmcs به آدرس زیر برید :
Setup > Payment Gateways
از توی لیست "پرداخت آنلاین توسط زرین پال" رو انتخاب کنید و اکتیو رو بزنید بعد توی قسمت merchantID ، merchantID خودتون رو بنویسید بعد هم تغییرات رو ذخیره کنید.
ببینید
هر سرور هاست یک آیپی دارد
منظور زرین پال آی پی سرور که شما میتوئنید از پشتیبانی دریافت کنید
و یا اینکه برنامه تست آی پی را از قسمت آزمایشگاه زرین پال دریافت کنید آن را در روت هاست خود قرار دهید و به مسیر ش بروید
مثلا اگر اسم فایل testip.php باشد و نام دامین شما pars باشد.
شما باید به این آدرس بروید و شماره آی پی مورد نظر را دریافت کنید www.pars.ir/testip.php
برای بهترین ماژول هم میتوانید به سایت زرین پال مراجعه کنید.
موفق باشید
من این ماژول رو نصب و تنظیم کردم
ولی زمان پرداخت این پیغام خطا رو میده
https://www.zarinpal.com/users/pay_invoice/-2
آی پی هم درست تنظیم کردم
مشکل از کجاست ؟
من توی سایت زرین پال ثبت نام کردم . همه اطلاعات را ارسال کردم ...
و حالا اینجا پنل من زده
سطح تاييد کاربری: تاييد اوليه
ولی کدی دریافت نکردم که استفاده کنم باید چیکار کنم
به گزینه دریافت کد اسان پرداخت هم میرم اینو میگه
شما اجازه دسترسی به این بخش را ندارید. لطفا نسبت به تاييد عضويت خود اقدام نماييد.
چیکار باید کنم
سلام نسخه بنده 4.5.1 و سرور 5.3 پی اچ پی اخرین اروری که بعداز پاک کردن و نصب مجدد گرفتم
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_FUNCTION in /home/telihost/public_html/whmcs/includes/nusoap/nusoap.php on line 360
تصور من اینه که این مازول با نسخه پی اچ پی بنده هماهنگ نیست جناب امیری در توضیحات ازمایشگاه فرمودند که اگر مشکلی بود تیکت بزنید و بارها در جاهای مختلف از مازول نویسی رایگان وغیره گفتند مشکل بنده کم لطفی ها و فراموش کردن وعده هامونه و تلاشم هم برای نپرداختن هزینه و دریافت خدمات رایگان نیست این نظر شخصی بندست تا استعدادهامونو برای اهداف اساسی و درخور استفاده کنیم و باهم و برای هم باشیم یادبگیزیم و یادبدیم از نحوه اموزش و یادگیری غربیها درس بگیریم و مدام نگیم اینجا ایرانه و این سوسول بازیها اینجا جواب نمیده و ..... خداشاهده که قصدم یه تلنگره و اینده روشن و موفقی برای زرین پال و کلیه عزیزان ارزو میکنم که تحققش نیازمند ایمان به خدا و تواناییهای نامحدود انسان و تعهد و برنامه ریزی و رفاقت جای رقابت .ببخشید که خارج از موضوع انجمن وقتتونو گرفتم .ممنون میشم اگر راه حل مشکل بنده رو محبت کنید یاعلی
من نسخه nusoap رو ننوشتم
ولی خوب شما فایل های توی پوشه lib فایل فشرده زیر رو جایگزین کنید
http://space.dl.sourceforge.net/proj...soap-0.9.5.zip
اگه درست نشد مشخصات بدین واستون چک میکنم
rn4j1m1 عزیز ممنون از محبتت این اروری که بعد از جایگزین کردن گرفتم شبیه همین ارور رو هم قبل از اینکه کلا پاک کنم و دوباره اکسترکت کنم داشتم دسترسی رو پ خ کردم .امیدوارم که حل بشه و اگر شد ممنون میشم دلیل مشکل رو بفرمایید البته تصور خودم همخونی نکردن نسخه نو سوپ و نسخه 5.3 phpانشالله محبتتو جبران کنم بنده از 10سالی که تایلند بودم چند سالی مدرس فلسفه و روانشناسی بودم دانشگاه abac بانکوک و ...مسلطم به انگلیسی و کمکی تو این زمینه نیاز بود دریغ نمیکنم یاعلی
Warning: include(./includes/nusoap/nusoap.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/telihost/public_html/whmcs/zarinpal.php on line 7
Warning: include(./includes/nusoap/nusoap.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/telihost/public_html/whmcs/zarinpal.php on line 7
Warning: include() [function.include]: Failed opening './includes/nusoap/nusoap.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/telihost/public_html/whmcs/zarinpal.php on line 7
Fatal error: Class 'nusoap_client' not found in /home/telihost/public_html/whmcs/zarinpal.php on line 12
rn4j1m1 عزیز واقعا نمیدونم چطور تشکر کنم امیدوارم بتونم محبتتو جبران کنم خدارو شکر که مقدمات این اشنایی رو فراهم کرد بی تعارف میگم خوشحال میشم بتونم مفید فایده باشم و امری بود حتما در خدمت هستم بازهم ممنون یاعلی
سلام
من اینو آپلود کردم تو پوشه module/gateways/zarinpal ولی از قسمت دروازه پرداخت که میرم اصلا اسمی از زرین پال نمی بینم که فعالش کنم .
غیر از دانلود و آپلود تو پوشه مورد نظر آیا تنظیم دیگه ای داره ؟
باتشکر
دوست عزيز
شما فايل zarinpal.php رو تو پوشه اصلي whmcs اپلود كنيد و بقيه رو در مسير modules/gateways
تو فولدر روت آپلود کنید و بعد اکسترکت کنید.
با سلام من هم اومدم راهاندازي كنم وقتي پرداخت انلاين مي زنم ميگه تراكنش صحيح نيست و به صفحه زير منتقل مي شه و ارور زير رو مي ده
https://www.zarinpal.com/users/pay_invoice/-3
متشكر مي شم راهنماييم كنيد
سلام من شماره حساب زرين پال خودم رو زدم اما ارور شماره2 می ده و ای پیهم کاملا درسته اما حل نمی شه می شه کمکم کنید .
مرسی تشکر حل شد من پوست زرین پال رو کنده بودم مرسی .
سلام دوست عزیز
من این ماژول زرین پال را روی whmcs نصب کردم ولی در مرحله آخر که خریدار باید به دروازه پرداخت متصل بشود مجددا به صفحه انتخاب دامنه بر می گردد.
البته سفارش برای مشتری ثبت می شود ولی پرداخت صورت نمی گیرد که در فاکتور مشتری هم اشاره می شود که پرداخت صورت نگرفته.
من از whmcs ورژن 5 استغاده می کنم
راستی مشتری بعد از اینکه سفارش رو ثبت کرد و موفق نشد به دروازه وصل بشه اگر به قسمت مشاهده فاکتور برود می تواند از آنجا پرداخت را انجام دهد و به دروازه متصل می شود ولی در هنگام خرید نمی شود.
ممنون می شود راهنمایی کنید
با تشکر
راستی آدرس سایتم برای تست این مشکل که گفتم
www.tophost.pro
تراکنشی با این مشخصات پیدا نشد
بهم گفتند آی پی اشتباه وارد کردید !
الان من کجا باید آی پی وارد کنم ؟
گلا الان یکی بیاد بهم بگه باید چه کنم ؟
merchantID چیه؟
افزودن کارمز به قیمت ها به چه صورته؟ یعنی کاربر می بینه 2.5 کارمزد داره پرداخت میکنه؟
دوستان من یک مشکل دارم. من whmcs رو روی domainname/my نصب کردم. بعد اون رو آوردم توی وردپرس به شکل domainname/cp بعد الان درگاه زرین پال وقتی میخواد پرداخت بزنه دنبال zarinpal.php توی همون شاخه cp میگرده در صورتی که شاخه نصب /my هست. چجوری میشه این مشکل رو حل کرد ؟
با سلام دوست عزيز
من فايل ها را روي هاست خود آپلود كردم
اما زماني كه به آدرس زير ميرم
Setup > Payment Gateways
يك صفحه سفيد نمايش داده ميشه كه نوشته
Module Not Activated
حتي اين كد
$display_errors=true; رو داخل configuration.php وارد كردم
كه خطا رو نشون بده اما فقط
Module Not Activated
نمايش داده ميشه
ممنون ميشم كمكم كنيد