پاسخ : تجربه خريد هاست 65000 تومني
من نميدونم چرا همهي تاپيك ها بايد اينجا بسته بشه:68:
يسري مورد هست بايد بگم:
اول اينكه چند نفر احساس كردم دارن به شعور بنده توهين ميكنن.
هر كسي با توجه به سطح فكري و درامدي و ارزشي كه تجارتش براش داره خريد ميكنه.
100% اين هاست رو ميشد ارزون تر خريد. حتي با كيفيت بالاتر. اما همه چيز پشتيباني نيست، براي من بشخصه تماسي كه با من گرفتن خيلي مهم بود.
جناب دلتا عزير شما كه خيلي درامدتون بالا هست و نيازي به هاستينگ نداري ازت يه سوال دارم.
چه چيزي باعث ميشه كه يه مشتري بياد از شما خريد كنه؟
اگر خواستيد ميتونم چندتا كتاب در مورد فروش موفق و مديريت فروش بهتون معرفي كنم.
شما با هاست اسپانسري مخالفيد، مشكلي نيست اما من شما رو رجوع ميدم به يه پست توي همين انجمن:
نقل قول:
با سلام. من یکی از مدیرای سایت دلتافوکس هستم.
Deltafox.Full Software Downloads - بروزترین سایت دانلود نرم افزار . متاسفانه الان 1 ماهه سایت ما قطع و وصل میشه.امار بازدیدامون همیشه بالای 15000 بود اما الان شده 6 تا 7 هزار که واقعا کم شده. البته محبوبیت زیاد داریم و روزانه هم بالاتر میره چون مدیر اصلی سایت ما یکی از مدیرای نیوک هست و سایت دارها خیلی ازمون میپرسن هاستتون مال کجاست. سایت ما 6 ماهه ساخته شده الکسامون 200 هزار هست و روزانه 1000 تا سایت رو میگیریم!.و بازدیدامون بین 7 تا 10 هزار متوسطش. ما 2 تا سرور برای دانلود داشتیم که یکیش که اصلا به علت گران شدن بیش از حد بسته شد. یکی دیگر داریم رو چین که فعلا با مشکلات مالی سردرگمیم و تا چند روز دیگر محلتش میرسه.خلاصه الان واسه هاست آپلودمون یک اسپانسر میخواهیم. مشکل سایت نداریم و سایتمون سالانه هست و پرداخت شده. الان نیاز به یک هاست نیمه وارز هم باشه کافیه چون اسکریپت نصب نمیکنیم و فقط برای برای قرار دادن فایلهامون.یک دومین ما روش نصب بشه و قابلیت چندین ftp کافیه برامون.حالا هر کس بخواهد میتونه اسپانسر ما بشه. بنرش رو هم تو سایت بالا میزاریم. 10 گیگ فضا با 150 - 200 گیگ پهنای باند ماهانه فعلا بستمونه.فقط هر کس میخواد اسپانسر بشه خواهشن پشتیبانی هم داشته باشه. نه اینکه یک ماه بعدش فایلهامون بپره و بعد یک بک اپ هم نداشته باشن یا هر دقعه دان بشه سایت!!هر کس اسپانسر بشه مطمن باشه زود محبوب میشه. حالا هر کی میخواهد نظر بده.
شما اگه براي نيم ساعت سرور عوض ميكنيد براي 1ماه چهكارهايي انجام ميديد؟
قبل از صحبت كردن بهتره ادم گذشته خودش و سايتشو مرور كنه.
در مورد وب رنگ شما بهتره بريد نحوه صحبتهاش رو در رابطه با giga بخونيد به شخصيت جالبشون پي ميبريد.
وقتی میگم تحقیق کنید بعد حرف بزنید آنوقت.اینی که دارید میگید مال چند ماه پیشه عزیز؟یک نگاهی کن بعد.آنموقع سایت دست من نبوده اصلا.دست سینا بوده که هنوزم یکی از مدیرای ما هست.رتبه سایت و ... رو ببین الان رو ببین.آنموقع اصلا من با سایت و.. کاری نداشتم و تفریحی سر میزدن سایت و 3 نفر از مدیرام که الان 2 نفرشون اصلا یگه نمیان سایت رو میگردنودند که وقتی من برگشتم سرو سامانش دادم و الان 4 تا هاست و سرور داریم از کشورهای مختلف.حتی برای همین مشکل فایلهامونو رو جای دیگر هست و رو سایت اصلی اصلا فایلی نداریم تا اگر مشکلی پیش امد راحت در کمتر از یک روز انتقال بدیم.حتی اگر هک هم کنند کمتر از 10 دقیقه برش میگردونیم چون یک بک آپ دیتابیس کافیشه.
200 مگابایت ترافیک ان زمان الان شده 20 ترابایت پهنای باند ماهانه..
به حمدالا درامدش هم اینقدر بالا رفته که همونطور که گفتم سرور 24 ساعت بخوابه فرداییش عوضش میکنیم.و شده یکی از منبع های درامد اصلی ما. اگر بازم دقت کنی میبینی این delta هم دست سینا بوده و وقتی من امدم به جاش امضام رو کردم نمایندگی فروش مشهد تیم و تازه فهمیدند ما کی هستیم.تاپیکها رو چک کنی میفهمی.
اصولا ما ایرانی ها همینطوری هستیم.بدون بررسی تهمت میزنیم و میخواهیم بقیه رو خراب کنیم.شما هم اول تحقیق کن ببین من کی هستم سینا کی هست.مدیران سایت هم میدونن این قضیه رو و حتی سجاد هم نام کاربری قبلی من رو پاک کرد و گفت از یک نام کاربری استفاده کن که این نام کاربری رو انتخاب کردم و از سینا گرفتم و آینکی رو که مال من بود پاک کردند..
-----------------------------
روشن شد دوست عزیز؟ تو نیوک کم حرف خراب کنی میشنویم اینجا هم داره میشه مثل آن.بحث اصلی رو بیخیال شدید میخواین یکی رو خراب کنید که اینو همینجا میگم هیچ کسی اینکار ونمیتونه کنه و اجازشم نمیدم که بتونه.این یکی از خصوصیات منه.پس لطفا بچشبید به بحث اصلی چون من بیخیال شدم و جوابم رو دادم و دیگه نمیخواستم بیام این تاپیک حرف بزنم که دیدم اینطوری دارید میگید.
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
در مورد فروش هم بله فروشمون بالاست.روزی 20 هزار نفر بیشتر سایتمون بیان بالاخره 40 تا مشتری توش هست.انگیزه هم نمیخواد.یک سایت پر طرفدار و پربازدید بزن ببین مشتریها چه طور از سر و کولت بالا میره.نیازی به تبلیغات و کتاب هم مثل شما نداریم. انگیزه کاریمون و تجربیات ما هم از آقای تنها مرد هست (p30world.com ) که ارادت خاصی به ایشون دارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
در مورد فروش هم بله فروشمون بالاست.روزی 20 هزار نفر بیشتر سایتمون بیان بالاخره 40 تا مشتری توش هست.انگیزه هم نمیخواد.یک سایت پر طرفدار و پربازدید بزن ببین مشتریها چه طور از سر و کولت بالا میره.نیازی به تبلیغات و کتاب هم مثل شما نداریم. انگیزه کاریمون و تجربیات ما هم از آقای تنها مرد هست (p30world.com ) که ارادت خاصی به ایشون دارم.
مواظب باشيد مثل ايشون چيلتر نشيد:67:(باز شده الان)
اميدوارم همه به كتاب نياز داشته باشن;)
تبليغات هم هزينه نيست.8-}
و اينكه من هميشه ميخوام به صورت تخصصي كار كنم. نه اينكه به واسطه سايت پربازديدم مشتري گيرم بياد:112: البته احتمال داره اين كار رو بزودي و بصورت ازمايشي انجام بدم:71:
من به عنوان يه دوست خوشحالم كه فروش اينترنتي شما بالا هست و اميدوارم كه شما وظيفه خودتون رو به درستي انجام بديد كه باعث اعتماد مردم به خريد اينترنتي بشه.
شايد شما به نظر خودتون موفق باشيد اما خيلي خوبه كه خودتون رو با بقيه همكاراتون مقايسه كنيد:
هنوز براي پيشرفت خيلي كار داريد:)
يه چيزي هم يادم افتاد ميخواستم بگم ربطي به شما و اين تاپيك هم نداره.
14-15 سال پيش توي ورامين كشاورزاش سوار موتور گازي ميشدن (از اين ابي 2زمانهها) الان همون ادما سوار bmw سيصد ميليوني ميشم.
اين خيلي خوب كه پيشرفت كردن از الاغ سواري به ماشين سواري رسيدن:77:
اما بحث سر اينه كه بايد يسري اتفاق افتاده باشه.
يه اتفاق افتاد زميني كه متري 1هزار تومن بود شد 40هزار تومن. اي كاش اين اتفاق باعث يسري اتفاقات مثبت ميشد، اما همون ادمي كه چاقو تو جيبش بود امروز با شمشير طرف رو توي دعوا ميزنه خسارتشو ميده.
مشكل اينجور پيشرفتها اينه كه شما خودتو به bmw نميرسوني فقط bmw رو مياري در حد خودت.
من نميخوام به دوستان كشاورز و وراميني توهين كنم.(اين افراد يه بخش خيلي خيلي كوچيكن كه حتي به شمارش نميان توي جمعيت اون شهر و همينطور افرادي اطراف ورامين هستن كه هنوز دامدار يا كشاورزن و بچههاشون توي بهترين دانشگاههاي usa درس خوندن. درامد يكي از اون افراد هم الان از درامد كل هاستينگهاي محترم بالاتر هست)
این بحث بار ها در فروم تکرار شده و نتیجه ای نداده . متاسفانه عده ای وارد این کار شدن که کاش اصلا نمیشدن بقول اریا پرت این کار هستند و از همه جالب تر اینکه مشتری های خودشون هم مثل خودشون هستند یدونه مشتری شرکتی ندارند یه سری سایت تفریحی و فان هستش که اومدن هاست مفتی گرفتن یا اسپانسری یا با قیمت خیلی پایین بعدش هم مشکل پیش میاد مدعی هستند و میان تو این فروم جو درست میکنند که انتظار دارن اینجا بهشون کمک کنند .
یکی سرورش داون میشه
یکی دامین هاش بسته میشه
یکی پولش رو نمیدن
یکی جالب بود سرور مجازی خریده بود 7 هزار تومن بعدش اومده بود اینجا شاکی شده بود
یکی دیگه بک اپ هاش رو بهش نمیدن
و......
همه بحث ها تو این فروم شده خرید و فروش . فقط لازمه یکی بیاد بگه من راهنمایی میخوام درباره سرویس وب هاستینگ هزار نفر بهش پیغام میدن هزار تا پست میدن که فقط بتونن یه سرویسی رو بفرشن . طرف میگه بیا تو یاهو مسنجر با هم بچتیم و سرویس رو بهت بفروشم . یکی دیگه میگه بیا مفتی بهت میدم . و.....
یه قانونی تو فروم wht.com هست که میگه تو بخش وب هاستینگ معرفی سرویس خودتون ممنوع هست مثلا شما میرید تاپیک میزنید میگید دنبال یه هاست هستم با این مشخصات و قیمت . هیچ کسی نمیاد بهتون افر بده و قیمت بده . همه سعی میکنند بر اساس نیاز و قیمت شما سرویس های شرکت های دیکر رو معرفی کنند و ....
حالا چرا بحث اینقدر طول کشید واقعا نمیدونیم . یه فردی یه سرویسی رو خریداری کرده . بعد از چند ماه یه مشکلی براش پیش اومده تماس گرفته و پیگیری کردن و بعد از 15 ساعت مشکلش رو حل کردن قبول داریم یه مقدار زیاد هست ولی حل شدش و از همه مهمتر باهاش تماس گرفتند و بهش اطلاع دادند که مشکل حل شده
یه سوال ؟
کدوم شرکتی تو ایران به مشتری زنگ میزنه و بهش میگه که مشکلش رو حل کردند و دلیلیش رو هم توضیح میدن ؟
در مورد سایت گفتم بله. ما فقط 1 سال و دو ماه هست راهش انداخیتم.به اینجا رسیدیم.مطمعنا ما هم اگر به 7 سال مثل پی سی ورد و آساندانلود و.. برسیم که هیچ احتمالا خدا بخواهد تا سال دیگر اینها رو میگیریم.در ضمن کار من چیزی دیگر هست و سایت و .. شغل سوم حساب میشه در اصل.اینم که گفتم جواب سوال شما بود... bmw هم نیازی نداریم بخریم خودمون داریم :71: در ضمن اگر گفتم آقای تنها مرد چون یکجورایی میشناسمش.;)
نقل قول:
یه سوال ؟
کدوم شرکتی تو ایران به مشتری زنگ میزنه و بهش میگه که مشکلش رو حل کردند و دلیلیش رو هم توضیح میدن ؟
شرکت parsdev این کارو میکنه. واقعا از نظر پشتیبانی حرف ندارند.من vps داشتم ازشون قبلا. زنگ میزدند موبایلم ازم سوال میپرسیدند و حتی تیکت زده بودم بهم زنگ زدند مشکلم رو حل کردند.حتی یک هاست داشتم 5 گیگ که نمیشد منتقلش کرد. تا 3 شب بیدار موندن برام دانلودش کردند و دستی فرستادند رو هاست!! تبلیغ نشه اما واقعا فهیم و درست کار هستند.اگر از سرور خودم راضی نبودم مطمعن باشید مستقیم میرفتم رو parsdev
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
در مورد رنک الکسا هم بگم ما مثل این سایتها نمیتونیم زود رنک بگیریم. سیستم ما کاملا نیوک هست.برعکس این سایتها که انجمنشون هم vb هست.وگرنه شاید تا الان اینها رو هم رد کرده بودیم!!
خوب parsdev هم يک شرکت خوب!
کسی بحثی نداره! شما تجربه کردید و ميگيد خوبه!
انشالا که خوبه!
اما تنها خوب که نيستش هی دو بار ازش اسم ميبرید ؟
عرض شد پارامتر های مختلفی وجود داره!
منی که تو تهران نشستم هيچوقت نميام از شهری خريد کنم که فردا برای رسدين بهش بايد 4 5 ساعت تو راه باشم!
ضمن اينکه هزينه نگهداری دفتر تو هر شهر فرق داره با شهر ديگه!
هاستينگي كار به دفتر رفتش برسه ديگه وضعش معلومه....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
در مورد سایت گفتم بله. ما فقط 1 سال و دو ماه هست راهش انداخیتم.به اینجا رسیدیم.مطمعنا ما هم اگر به 7 سال مثل پی سی ورد و آساندانلود و.. برسیم که هیچ احتمالا خدا بخواهد تا سال دیگر اینها رو میگیریم.در ضمن کار من چیزی دیگر هست و سایت و .. شغل سوم حساب میشه در اصل.اینم که گفتم جواب سوال شما بود... Bmw هم نیازی نداریم بخریم خودمون داریم :71: در ضمن اگر گفتم آقای تنها مرد چون یکجورایی میشناسمش.;)
شرکت parsdev این کارو میکنه. واقعا از نظر پشتیبانی حرف ندارند.من vps داشتم ازشون قبلا. زنگ میزدند موبایلم ازم سوال میپرسیدند و حتی تیکت زده بودم بهم زنگ زدند مشکلم رو حل کردند.حتی یک هاست داشتم 5 گیگ که نمیشد منتقلش کرد. تا 3 شب بیدار موندن برام دانلودش کردند و دستی فرستادند رو هاست!! تبلیغ نشه اما واقعا فهیم و درست کار هستند.اگر از سرور خودم راضی نبودم مطمعن باشید مستقیم میرفتم رو parsdev
---------- post added at 10:18 pm ---------- previous post was at 10:09 pm ----------
در مورد رنک الکسا هم بگم ما مثل این سایتها نمیتونیم زود رنک بگیریم. سیستم ما کاملا نیوک هست.برعکس این سایتها که انجمنشون هم vb هست.وگرنه شاید تا الان اینها رو هم رد کرده بودیم!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eparsdata.net
همه با هم قیمت ها رو ببریم بالا به شرطی که همون اندازه که خوب پول میگیرید خوب پشتیبانی بدید :71:
قیمت های من مناسب هست =d>
فرض کن یک گیگ میفروشی 10 تومن بعد باید سایت طرف رو منتقل کنی ، یک گیگ پهنای باند شاتل 9 هزار تومنـــه ، یعنی داری ضرر میکنی!
[quote=h+r;79238]مگه دانلود آپلود ميكني؟!
بعضی موارد بله 8-|
بله.متاسفانه یک هاستی داشتم روی iweb بود.از parsdev یک vps گرفتم گفتم خودتون فایلها رو انتقال بدید. اتفاقا هر دو تا سی پنل بود.اما نمیدونم چرا هر کاری میکردیم نه بک اپ میگرفت.نه حتی فایلها رو زیپ میکرد.متاسفانه شرکتش هم مشهوره کمی اما پشتیبانیشون واقعا افتضاح بود و جواب نمیدادند که اسمش رو نمیگم... همون وقتی بود که گفتم سایت رو گرفتم دستم و بهش رسیدم حدود 7 ماه پیش بود.بالاخره با parsdev تماس گرفتم بهم گفتند کاری نمیشه کرد مگر اینکه دانلود کنیم براتون و آپلود.7 ماه پیشم خودتون میدونید دیگه سرعت نت اید ی اس ال چه قدر گرون بود .مثل الان نیست 512 بشه آب نبات! خلاصه تا 3 شب بیدار موندن و با googletalk هم پشتیبانی میکردند و بالاخره فایلها رو انتقال دادند که همینجا ازشون تشکر میکنم.درسته 2 ماه بیشتر رو سرورشون نبودم اما وقتی یک هاستینگ اینطور برخورد و پشتیبانی میکنه واقعا ادم تو ذهنش تصویر خوب و خاطره خوبی میمونه و مطمعن باشید خیلی زود هم پیشرفت میکنه..
در ضمن هم parsdev و هم p30world هر دو تا تو رشت هستندو دفتر دارند و 20 دقیقه بیشتر از شهر ما فاصله ندارند.برای همین راحت هستم باهاشون.گرچه فرقی هم نداره. پشتیبانی یک شرکت خوب باشه همه تعریفش رو میکنند.دیگه چون داره تبلیغ میشه ادامه نمیدم:66:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h+r
هاستينگي كار به دفتر رفتش برسه ديگه وضعش معلومه....
اینطور که به نظر میرسه نزدیک 95 فروشندگان تو این فروم آدرس مشخصی ندارند . بازم اگر آدرسی باشه جای بسی امیدواری هست . خیلی ها شخصا دوست دارند مراجعه حضوری داشته باشند چه برای خرید چه برای رفع مشکلاتشون شاید ما هم روزانه دهها نفر مراجعه کننده حضوری داشته باشیم این دلیل بر ضعف کار نیست . با اینکه همه امکانات در اختیار مشتری برای ارسال مدارک و پشتیبانی قرار دادیم ولی خیلی ها دوست دارند حضوری بیان حتی بعضی ها برای شارژ که میتونن اینترنتی یا از طریق کارت یا بانک پرداخت کنند . حضوری مراجعه میکنند . این حق مشتری هست که بدونه از کجا و از چه شرکتی داره خرید میکنه و از نزدیک با سرویس دهنده خودش اشنا بشه .