مشکل internal server error از لایسنس نیست . ایشون سفسته کردن
نمایش نسخه قابل چاپ
ما یک بار از ایشون ریسلر گرفتیم که بعداز دو و سه روز جواب تیکت سفارش ما را داد و بهش گفتیم چرا این قدر دیر جواب می دید گفت داشتیم در مورد شما تحقیق می کردیم عجب .. بعد بهش گفتیم چرا ریسلر نمی سازید بحث رفت سر تعداد اکانت های قبلی روی ریسلر های قبلی و جواب داد یک هفته صبر کن سرور جدیدم تحویل می گیرم خدایش چه جوابی بهش بدیم ما که سفارش دادیم و انظار داریم که ریسلر مون زود بسازه میاد می گه یک هفته صبر کن واقعا ادم بی مسئولیت اینجوری ندیدم خیلی براش متاسفام
گرامیان !
قصد تبلیغ ندارم چون به تعداد مشتری داریم که نخواهیم تاپیک همکار دیگری را با مشکل مواجه کنیم!
فقط قصد مان روشن سازی قضیه است!
این مشکل را در 2 پست قبلیه خودم بطور کلی توضیح دادم :
و مشکل لایسنس ارتباطی به لود و ران شدن سایت های روی سرور ندارد " حتی شده ای پی لایسنس ریپورت داده شده " یعنی بطور کلی لایسنسی موجود نبوده اما سایت ها ران شدند!
امیدوارم همکارمان بیان مشکلتونو حل کنن!
دوستان در اینجور مواقع پورت 2082 و 2086 همیشه باز هستندو در صورتی که هیچ سایتی ران نمیشه ممکنه لود سرور و مصارف منابع تغریبا 0 درصد باشه!
شب همگی بخیر
از ایشون خبری نشد الان نزدیک 24 ساعت است که این ارور رو داده و سایت ها لود نمیشوند
درود خدمت مشتریان گرامی
لایسنس خریداری شده برای لایت اسپید دارای مشکلاتی بود و از جانب شرکت ارائه دهنده آن فعال نشده بود . طی بررسی های انجام شده مراتب به آنها اطلاعرسانی شد و درخواست رفع مشکل ارسال شد
هنوز پاسخی دریافت نکردیم . به محض فعال شدن بدون هیچ مشکلی روند لود ادامه پیدا خواهد کرد
برگرفته شده از roozweb.blog.ir
........................
از بیست و چهار ساعت هم گذشته
من که فعلا سایتم رو برداشتم رفتم روی یکی دیگه از هاستام بالا اوردمش
اینا که هنوز جواب ایمیل ها و یاهو رو هم نمی دن و فقط اون متن بالا رو گذاشتن توی وبلاگشون
والا به هاستینگ های ایرانی اطمینانی نیست باید همیشه چند تا هاست از چند تا جا داشته باشی
من بیشتر ناراحتم که می تونستن بگن مثلا یه هفته طول می کشه من یک روز کامل سایتم از دسترس خارج بود ... کلی هزینه برای سئو اون کرده بودم .. کلی کاربر ناراضی بودن و جواب می خواستن
عجیب است ، اصلا چنین موردی رو نداشتیم و همینطور شما را نمیشناسم.لطف کنید با بخض فروش تماس بگیرید ببینیم مشکل شما چیست.ریسلر ها زود تحویل داده میشوند ، اما اگر مشکلی د رمشخصات باشد به هیچ عنوان سرویس با مشخصات سوری و عجیب و غریب تایید نخواهد شد . ما در مورد کسی تحقیق نمیکنیم ، اما مشخصات ثبت نامی باید صحیح باشد.
لطف کنید اگر از مشتریان هستید پیگیر موضوع باشید و پاسخ تیکت ها را با دقت بخوانید تا سو تفاهم برای شما پیش نیاید . البته بعید میدانم شما مشری ما باشید . ما نهایت همکاری رو با ریسلر ها داریم
درود خدمت همه کاربران گرامی
به دلیل کندی بسیار اینترنت منطقه زمان نشد اینجا پاسخ مشتریان گرامی رو بدیم.در ارتباط را مشکلاتی که فرمودند لاز دیدم موضوعرو اطلاع رسانی کنیم که سو تفاهم نشه
بلافاصله بعد از حل مشکل خدمت همه کاربران ایمیل شد و موضوع اطلاع داده شد.
اولا موضوعی رو مشخص کنم.اگر دوستانی به غیر از این 30 ساعتی که سایت ها با مشکل وب سرور روبرو بود مشکلی داشتند قطعا به دلیل کلودلینوکس و منابع اختصاصی شماست . خای ذکر شده به دلیل مصرف بیش از اندازه دوستان بوده که لطف کنند قوانین رو رعایت کنند یا اگر مصرف بیشتری دارند اعلام کنند پلن ایشان ارتقا داده شود.پلن های استاندارد ، حرفه ای و پربازدید قابل ارتقا هستند
اما در مورد مشکل لایسنس نیز خدمت تان عرض شود که ما همیشه یک روز قبل از پایان مهلت لایسنس ها ، لایسنس جدید رو خریداری و آماده داریم ، لذا طبق روال قبل تهیه و زودتر از پایان آن لایسنس جدید را به سرور دادیم.بعد از 24 ساعت کمپانی لایت اسپد به خرید ما ایراد گرفت و ما نیز مشخصات کارت را برایشان ارسال کردیم . اگر چه لایت ااسپید معمولا زیر یک ساعت پاسخ میداد اینبار 24 ساعت طول کشید و جوابی نگرفتیم.لایت اسپید لایسنس رو غیرفعال کرده بود.ما سریع درخواست دادیم و مشخصات رو ارسال کردیم ولی جالب اینجاست که هیچ پاسخی ندادند و هنوز هم هیچ پاسخی ندادند !!!!!!!
این موضوع رو اعلام کنم که یک ساعت بعد از درخواست ما که لایت اسپید پاسخ نداد ما سریع لایسنس دیگری را با مشخصات دیگر خریداری و منتظر تحویل و تایید شدیم که به محض فعال شدن روی سرور نصب شد و بدون هیچ مشکلی روال کاری ادامه یافت
بنابراین عذرخواهی ما را بپذیرند هر چند این اقدام لایت اسپید بسیار عجیب بود و تا کنون مشکلی ما نداشتیم با پرداخت ها . منتها اینبار نه تنها لایسنس را بست بلکه هنوز هم پاسخی نداده است . لایسنس نیز در پنل یکی از دوستان خریداری شده بود.
مشکل دیروز برطرف شد و هم اکنون هیج مشکلی وجود ندارد.از همه مشتریان که توجه خوبی داشتند و از طریق ایمیل اعلام شده در تماس بودند ممنونیم .
متاسفانه برخی مشتریان با اینکه در پایان هر ایمیل ارسالی ، از طریق پیامک ، در صفحه قوانین و زیر تیکت ها اعلام شده است در مواقع داون تایم تنها و تنها با یک ایمیل مشخص تماس بگیرند اما کم توجهی میکنند و با ایمیلای دیگه تماس میگیرند ، بنابراین به دست ما نمیرسد.لطفا دقت لازم را داشته و از راه مشخصی تماس بگیرید.تلفن روشن بوده و حتی تا 4 صبح نیز پاسخگوی تلفن دوستان بودم ، اگر احیانا موفق به تماس نشده اید حتما مشکلی بوده و امکان پاسخگویی نبوده است.
روز وب هیچ گاه ، تحت هیچ شرایطی نه بیخیال میشود ، نه بی مسئولیتی را میپذیرد و نه در مشکلات پیش آمده شانه خالی میکند
در خدمت شما هستیم و امیدواریم اسباب رضایت مشتریان فراهم شود
کلیه سرور ها بیست و چهار ساعته مانیتور میشوند و هر مشکلی در کمتر از چند دقیقه اطلاع رسانی میشود.مطمئن باشید زودتر از شما باخبر شده و در جهت رفع اقدام نمودیم
عرض شد اگر موفق به تماس نشدید حتما امکان پاسخ گویی نبوده یا به تلفن دسترسی نداشتم . در مواقع مشکل مطمئن باشید با مشتری هستیم و پاسخگو میباشیم ، منتها ممکن است کمی تاخیر داشته باشد به همین دلیل عرض شد از راه ایمیل اعلام شده تماس بگیرند تا همکاران سریعتر جواب دهند . البته سرعت اینترنت همانطور که میدونید بسیار کند شده و حتی جیمیل نیز به سختی برای ما باز میشد.انشالله که این مشکلات اینترنت کشور نیز سروسامان پیدا کند
جهت جبران مشکلی که بابت ایراد گرفتن لایت اسپید به خرید ما گرفت انشالله در طرح دوم تشویقی مزایایی را برای مشتریان سابق در نظر میگیریم.
در مورد پشتیبانی من میتونم به شما شعار بدم بگم 24 ساعته ساپورت میدیم درسته؟ اما خیر . ما با مشتری صادق هستیم و در سایت ذکر نکردیم 24 ساعته هر چند گاها شده تمام شابنه روز پاسخگو بودیم منتها پشتیبانی اساسا از ساعت 8.5 صبح تا 11 شب و اگر زمان بشود تا 3 صبح از طریق تیکت انجام میشود.
ما برای دسترسی به روز وب در زمان مشکلات چندین راه را در نظرگرفته ایم ، وبلاگ روز وب ، صفحه فیسبوک ، شناسه یاهو برای اطلاع از روند کاری و جهت سوالات مشتریان آدرس جیمیل ذکر شده رد نظر گرفته شده است.
برای این مورد هم که فرمودید بله به زودی بخش پشتیبانی برای این مواقع راه اندازی خواهد شد.
ممنون از شما
سوالات خود را از ما دریغ نکنید