پاسخ : *~* اطلاعیه مهم برای کاربران ایران سرور (( قطع همکاری با دیتاسنتر هتزنر آلمان )) *~*:
جالب هست :-؟
جناب سرور های المان که هنوز انلاین هستند !
من خودم 5تا سرور داشتم ازشون
توی این دیتاسنتر از همین جناب قنبری!
الان حدود 1ماه هست که بعد اون اطلاعیه هنوز سرور ها روشن هست ( فکر نکنم وقت کمی باشه! )
دوست داشتید مثل بعضی همکاران که از این دیتاسنتر سرویس دارند ایندتون میشد؟
صبح پا بشید از خواب ببینید کل سایتتون حذف شده به خاطر یک ابیوز اونم بدون اخطار قبلی !!!
ایشون خیلی محبت کردند که پولتون رو پس دادن شاید خیلی های دیگه جای ایشون بودن 1 هزاری هم بهتون نمیدادند!
هتزنر داره گند میزنه به خودش این مشکلات ربطی با اقای قنبری نداره
موفق باشید
پاسخ : *~* اطلاعیه مهم برای کاربران ایران سرور (( قطع همکاری با دیتاسنتر هتزنر آلمان )) *~*:
شما از اون ادم ها هستی که گدای چند تومان هستی . زیاد دیدم ادمایی مثل شما کوتاه فکر و بد بخت و عقده ای . فکر میکنی التماست میکنم . بیا 40 ت رو بدم پست ها ت رو پاک کن. اتفاقا کاری میکنم دیگه نتونی کار کنی. جواب تهمت ها رو باید بدی . صبر کن اسمت رو پیدا کنم با سایتت تا همه ببینند کی هستی . بدونن که با ادمی دروغ گویی مثل شما کار نکنند. که گدای 40 ت نا حق هستش. که حتی اون 100 ت هم حقت نبوده
معمولا کسی که کم میاره و حرف منطقی نداره ناسزا میگه
من تنها بخاطر تاپیک و پست خودت مطرح کردم موضوع رو و اینکه ابتدا قبول کرده بودی.
یا نباید زیاد حرف بزنی و جملات قشنگی مثل ذیل رو بگی در پستت تا همه فکر کنند واقعیت رو داری میگی یا هم وقتی همچین حرفی زدی پای حرفت باید باشی.
نقل قول:
2 - کاربرانی که در یکی دو روز گذشته سرویس را مجدد تمدید کرده اند هزینه آن به صورت کامل برای آنها بازگشت خواهد شد
قضاوت با خوانندگان.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abc
معمولا کسی که کم میاره و حرف منطقی نداره ناسزا میگه
من تنها بخاطر تاپیک و پست خودت مطرح کردم موضوع رو و اینکه ابتدا قبول کرده بودی.
یا نباید زیاد حرف بزنی و جملات قشنگی مثل ذیل رو بگی در پستت تا همه فکر کنند واقعیت رو داری میگی یا هم وقتی همچین حرفی زدی پای حرفت باید باشی.
قضاوت با خوانندگان.
اولا که میبینم این انجمن نه صاحب داره نا ادمین . چون طبق قوانین انجمن کسی نمیتونه تو این تاپیک انتقاد کنه . مخصوصا بدون مدرک و حداقل 100 پست !! احتمالا این هم بی سوادی و بی فرهنکی شما رو هم نشون میده که نمدونید قوانین چیه !! همان طور که قوانین سایت ما رو هم زیر پا گداشتین.
عرض کردم شما هیچ مدرکی نیاوردی !! فقط حرف مفت زدی و همشه از رو هوا !! اون 100 ت هم که دادم هم حرومت میشه . که ادم دو رو هم خودتی که واسه پول بهم التماس کردی حالا هم اوندی پولت هم گرفتی . تهمت میزنی .
آقا بیخیال شو دیگه واسه 40 تومن هر روز این تاپیکو بالا نیار لطفا
یه شماره حساب بده من 40 تومنتو بدم
این کاربر abc از اول که پست داد ، اقای قنبری دارند یکسره بهش فحش می دند و بد و بیراه می گند :
از دو حال خارج نیست :
1. یا حق با اقاب قنبری هست :
در این صورت ایشون با حفظ آرامش و ادب با مدرک جواب این کاربر رو می دند .
2. یا حق با مشتری هست .
که باید حق کاربر ادا بشه .
این فحاشی ها و ... دلیلش نه قابل قبول هست و نه اخلاقی .
البته اینم اضافه کنم من با 5 شرکت یا فرد ایرانی برای تهیه سرور همکاری داشتم که خیلی مودبانه بگم به غلط خوردن افتادم (به جز یک نفر)
دلم می خواد متن سوال ها و جواب ها رو یکجا بذارم و متن سوال و جواب با پشتیبانی لیزوب هم یکجا بذارم تا کاربران بیان مقایسه کنند که ادب و پشتیبانی یعنی چی .
فکر نکنید از لیزوب دل خوشی دارم ، اتفاقا قوانین سختگیرانه در بعضی مسائل دارند ، اما تا جای ممکن همکاری کردند و هیچ وقت جواب سربالا بهم ندادند .
شاید دیر جواب ساپورت دادند اما بالاخره یا من اون ها ر قانع کردم یا اون ها من رو .
اما امان از سرویس دهنده ایرانی ... که اگر مجبور باشم روزی با ایرانی جماعت کار کنم ، پردیس رو قطعا جمع می کنم.
چون بی جهت به شعور ادم توهین می کنند.
یادم هست ، از یکجا سرور مجازی گرفتم ، بعد دیدم تمام پورت ها به جز 80 و یکی دو تا دیگه بسته هست.
والله مودبانه گفتم اقا من این همه سال دارم کار می کنم هیچ جای دنیا همچین چیزی ندیدم بهم جواب داد :
"فهم مسائل شبکه برای شما ثقیل هست."
آدم چی بگه ؟
الانم من برای کاربر abc ندیدم بی ادبی کنه ، شاید یک مقدار زیاد روی کرده باشه ، اما اونم هزینه داده و حق داره . اگر هم اشتباه می کنه می شه با ادب و درایت جوابش رو داد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
این کاربر abc از اول که پست داد ، اقای قنبری دارند یکسره بهش فحش می دند و بد و بیراه می گند :
از دو حال خارج نیست :
2. یا حق با مشتری هست .
البته اینم اضافه کنم من با 5 شرکت یا فرد ایرانی برای تهیه سرور همکاری داشتم که خیلی مودبانه بگم به غلط خوردن افتادم (به جز یک نفر)
دلم می خواد متن سوال ها و جواب ها رو یکجا بذارم و متن سوال و جواب با پشتیبانی لیزوب هم یکجا بذارم تا کاربران بیان مقایسه کنند که ادب و پشتیبانی یعنی چی .
فکر نکنید از لیزوب دل خوشی دارم ، اتفاقا قوانین سختگیرانه در بعضی مسائل دارند ، اما تا جای ممکن همکاری کردند و هیچ وقت جواب سربالا بهم ندادند .
شاید دیر جواب ساپورت دادند اما بالاخره یا من اون ها ر قانع کردم یا اون ها من رو .
اما امان از سرویس دهنده ایرانی ... که اگر مجبور باشم روزی با ایرانی جماعت کار کنم ، پردیس رو قطعا جمع می کنم.
یادم هست ، از یکجا سرور مجازی گرفتم ، بعد دیدم تمام پورت ها به جز 80 و یکی دو تا دیگه بسته هست.
والله مودبانه گفتم اقا من این همه سال دارم کار می کنم هیچ جای دنیا همچین چیزی ندیدم بهم جواب داد :
آدم چی بگه ؟
الانم من برای کاربر abc ندیدم بی ادبی کنه ، شاید یک مقدار زیاد روی کرده باشه ، اما اونم هزینه داده و حق داره . اگر هم اشتباه می کنه می شه با ادب و درایت جوابش رو داد.
کاملاً صحیح مخصوصاً بخش واسطه های ایرانی.
البته بنده با جناب قنبری کار نکردم جسارت نشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
از دو حال خارج نیست :
2. یا حق با مشتری هست .
آدم چی بگه ؟
عزیزم میتونیم بپرسم من کجا به ایشون بی ادبی کردم ؟؟؟ من گفتم :
یا با مدرک بگو با اینکه میگم لعنت به ادم دروغ گو و تهمت زن . ( من اصلا تحمل ادم دروغ گو و تهمت زن رو ندارم )
یعنی اگه دروغ گفته باشند این شامل این شخص میشه درسته ؟؟؟
خوب من فقط بیش از 100 سرور از هتزنر داشتم. خوب یکی هم مثل ایشون از بیتن این همه شخص پیدا میشد و همین ادعا رو میکرد ! خوب خود طرف به من میگه کلاه بردار !!! ولی من هیچ فحش یا توهین مستقیم بهشون نکردم !! من اگه قرار بود همچبن کاری کنم . کلا پولشون رو نمیدادم و طبق قوانین سایت ما ایشون نمی تونستند ادعایی در مورد پول نا حقشون کنن . دوستان ببینید. اصلا قرار نبود به ایشون پولی داشده بشه . طبق اطلاعیه و واسه همه شمامل میشه. در واقع سروری هم که پول ماهانه رو نصفش رو داده بودند .پول با نرخ ارز ما با توجه به اینمورد دیکه قیما ها رو اپدیت نکرده بودیم . الان سرور این شخص 36 روز هستش که بالا هستش و هنوز پینگ داره. فقط برای حفظ اطلاعات کاربران و اعبتبار خودمون این کار رو انجام دادیم.
واقعا هتزنر حتی هارد های دست 2 و نمیدئنم از چی استفاده میکنند جدیدا . بعد 2-3 ماه اکثر سرور ها مشکل کرش شدن هارد پیدا میکردند.
ایشون اصرار به برگشت کامل هزینه کردند. و هم قبول نکردیم و بعد اصرار زیاد این فرد ما هم گفتیم ما با کسر هزینه روز هایی که فعال بوده تا تاریخ اتمام 1 هفته مهلت انتقال که بود . محاسبه و برگشت میزنیم .
من حداکثر هزینه رو به ایون دادم.
ببینید هزینه ماهانه سرور در روز تمدید که ارز رفته بود بالا حدود 240 هزار میشد . که میشه روزی 8 هزار تومان. سرور ایشون بین 15 - 10 فعال حساب شده که اگه 10 روز حساب کنیم . میشه 8*10 = 80 هزار تومان . حالا ایشون 140 واریز کرده بودند !! با وجود اینکه میگم الان 36 روزه که سرورو هنوز بالا هستش . و در نهایت ما برای رضایت ایشون 100 ت گفتیم میدیم بهتون ولی اقای پر رو گفتن باید 140 رو کامل بدیم . ما هم گفتیم یا این رو بگیر یا اینکه طبق قوانین میتونیم اون رو هم ندیم !!
حالا شما دوستان خودتون رو بزارید جای من ، وجدانا شما چی میکردید ؟؟ فکر نکنم کسی ولی به ایشون میداد !! ولی من سادگی کردم اون 100ت رو هم به ایشون دادم !!!
حالا قضاوت با شما ها
واقعا متاسفم برای بعضی دوستان و همکاران..من این آقای قنبری رو زیاد نمیشناسم.باهاشم کار نکردم.اما دارید میبینید بیچاره تو دردسر افتاده و کلی خسارت خورده و برای حفظ آبرو داره از جیبش ضرر هم میده.به جای اینکه کمکش کنید و درکش کنید دارید بهش میپرید؟ شما خودت رو بزار جای آقای قنبری.شب و روز زحمت میکشی. مالت رفت. پولت رفت.مشتریهات پر شد.همینطوری دارید جواب این و آن مشتری رو میدید. واقعا انتظار دارید ایشون اعصابش آروم باشه؟ایشون میتونست امثال وبرنگها و فرانتورکیها باشه اما واسه آبروش و اعتبارش داره جواب پس میده. یک زره فقط یک کوچولو درکش میکردید بحث رو بیراهه نمیکشیدید.. شاید یک روز نوبت خود شما باشه اینجور مشکلات!
من هم از جناب قنبری سرور دارم بسیار راضی هستم نمیدونم ایشون چطوری این حرف هارو میزنند؟ ولی جناب قنبری بسیار فردی منطقی هستند
و بسیار هم راضی هستم!