سلام
آیا امکان تعدیل منابع سرویس i9-N-7 و ارتقا موردی منابع در آینده وجود داره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
آیا امکان تعدیل منابع سرویس i9-N-7 و ارتقا موردی منابع در آینده وجود داره؟
در مورد پرداز ای تی چند نکته بگم
تجربه چهار ماهه خودم رو میگم سرور های i9-9900k سرعت فوق العاده ای دارن
بخش فروش عملکرد فوق العاده ای دارد و ازشون تشکر میکنم
اما این شروع کار هست و وقتی شما سرویس سفارش دادید میریم سراغ پشتیبانی فنی که پاسخگویی به تیکت ها چند ساعت طول میکشه و حتی یک روز
اگه لایسنس خریداری کنید باید هر ماه تیکت بزنید که تمدید کنند چون هر ماه لایسنس سرور من ساسپند میشد در حالیکه من هزینه سرور رو سه روز مانده پرداخت میکردم
در حالیکه شما هزینه لایسنس میدید پاسخ مدیریت اینه: لایسنس یک سرویس رایگان هست و وظیفه ای در قبال ارائه آن نداریم هر زمان بخواهیم دیگر ارائه نمی کنیم
سرور اگه به دلایل زیاد داون شد مجبورید تیکت بزنید چون دسترسی کنسول ندارید و با این پاسخ رو به رو میشید: سرور هیچ مشکلی ندارد بهتر هست شما سطح توقعات خودتون رو کنترل کنید
اگه خواستید منابع کم یا زیاد کنید با این پاسخ رو به رو میشید: سرور کاستوم دیگر ارائه نمی کنیم
اگه کلا نا راضی بودید و خواستید هزینه عودت بشه پاسخ پشتیبانی اینه: لایسنس تمدید شده است اما در کل هزینه تمدید قابل عودت نیست میتوانید از ماه بعد تمدید نکنید
به طور کلی این شرکت به درد ارائه هاست میخوره پیشنهاد میکنم سرور از یه شرکت معتبر دیگه تهیه کنید
من هم مشکلات زیادی در بخش پشتیبانی باهاشون داشتم
حتی برای یکی از سایتها مجبور به خرید هاست از شرکت دیگری شدم درصورتی که من سرور مدیریت شده خریداری کرده بودم
متاسفانه من سرور را یکساله پرداخت کردم و حتی با کسر هزینه مدت زمان استفاده شده ، سرور را کنسل نکردندو هزینه را بازگشت ندادند
اصلن پیشنهاد نمیکنم ازشون سرویسی تهیه کنید
شما انتظار داشتید روی پلن ۳ کلادلینوکس رایگان ارائه شود چون برنامه ای که داشتید نیاز به فعال سازی توابع از بخش کاربری (سی پنل) داشت به همین خاطر رفتید هاستی تهیه کردید که کلادلینوکس باشد و چون کلادلینوکس رایگان ارائه نشد ناراضی هستید !
بازگشت وجه تا ۳۰ روز هست سرور یکبار کانفیگ شده و تقدیمتان می شود تا ۳۰ روز میتوانستید هر گونه تستی لازم هست انجام دهید نه اینکه هر روز درخواست تغییر کانفیگ داشته باشید و آخر هم چون کلادلینوکس رایگان نگرفتید بعد از چند ماه درخواست بازگشت وجه داشته باشید !
ما کاربران ثابت خودمون را داریم و از کیفیت و خدمات ما اطلاع دارند و به هیچ وجه به درخواست بیش از حد تعهدمان پاسخ نمی گوییم سرویس شما لایت اسپید و سی پنل رایگان دارد و بیش از این تعهدی نداریم
اگر کلادلینوکس نیاز هست خودتان باید هزینه آن را پرداخت کنید.
بازگشت وجه هم عرض شد قانون خودش را دارد و اعلام کردیم اگر قانون ما را قبول نداشتید از ابتدا نباید سرویس تهیه می کردید.
مشکل کلاد لینوکس که مربوط به امروز هست و مشکلی باهاش ندارم فقط از نظر من لازم بود موقع تغییر کانفیگ به کلاد لینوکس به هزینه اون هم اشاره میکردید و میگفتید که لایسنس باید تهیه کنم
دیر پاسخ دادن به تیکت
ریستور نکردن بک آپ به مدت سه روز
خرید فضای بک آپ و تحویل ندادن
بازگشت هزینه پرداخت شده برای فضای بک آپ و هزینه ریستور بک آپ بعد از 10 روز
یک مدت سرور من مصرف 10 گیگ از 12 گیگ رم داشت که هر چند سرور مدیریت شده بود و وقتی من دلیلش رو میپرسیدم ، تنها جوابی که من دریافت میکردم این بود که سایتهای شما اینقدر مصرف رم دارند در صورتی که همون سایتها قبلتر روی هاست اشتراکی بودند
برای بکی از سایتها که من مجبور شدم هاست خریداری کنم ، جوابشون این بود که ما باید سایتمون رو با کانفیگشون هماهنگ کنیم در صورتی که وقتی شما سرور مدیریت شده ازشون خریداری میکنید ، همونطور که اعلام کردند تمام موارد سرور به عهده خودشون هست که برنامه نویس سایت هم در جریان هستند و درنهایت هاست از شرکت دیگری خریداری کردم
بعد از تمام این موارد من درخواست کنسلی سرور را کردم با کسر هزینه چند ماه استفاده ، که گفتند امکان کنسل کردن سرور و بازگشت هزینه نیست
شما اگر سرور و پشتیبانی تون خوب بود چه دلیلی داشت من درخواست کنسلی سرور داشته باشم
مشخصه با هزینه کلادلینوکس مشکل نداشتید که اومدید اینجا :)
بک آپ شما ۵۰ گیگ بود و سرورتون فضای کافی نداشت دوست عزیز
بازگشت وجه در قوانین ذکر شده ۷ الی ۱۰ روز کاری که پس از آن به حسابتون واریز شد !
روی سرور فقط سایت های شماست این حرف مضحک ترین حرف ممکن هست که سایت های ما قبلا مصرف نداشتند و حالا دارند ! مدتی مصرف رم شما از سمت سایت ها بالا بود و بعد کاهش یافت که عینا اعلام کردیم
روی سرور شما مگه به جز سایت های شما سایتی بود که بخواد منابع رو مصرف کنه ؟! کانفیگ هیچ تغییری نکرد چطور بعد از مدتی مصرف منابع کاهش یافت ؟ چون مصرف از سمت سایت های خود شما بود.
برنامه نویس شما چه برنامه نویسی هست که وقتی ازش سوال کردیم بفرمایید اسکریپت شما چه پیش نیازی لازم دارد تا در سرور فعال کنیم گفت : نمیدونم چی لازم داره روی این هاست داره کار میکنه خودتون برید ببینید چی لازم داره رو سرور انجام بدین !
کانفیگ سرور بر عهده ماست اما ببخشید که علم غیب نداشتیم تا پیش نیاز های سایت شما که حتی خود برنامه نویس هم اطلاع نداشت رو حدث بزنیم !
وقتی پیش نیازی به ما اعلام نمی کنید ما چه چیزی رو باید روی سرور کانفیگ می کردیم ؟ در نهایت قرار شد کلادلینوکس نصب شود تا خودتان هر موردی لازم هست از داخل سی پنل تیک بزنید و فعال کنید که ظاهرا امروز فهمیدید بعد از تریال کلادلینوکس باید هزینه لایسنس پرداخت کنید اومدید اینجا که خودتون رو خالی کنید ....
من دیدم یکی دیگه از کاربران هم با سایت شما مشکل دارند
من هم مشکلات را اعلام کردم
اون بک آپ تیکتش در سایتتون هست ، سه روز من هر روز پیام میدادم که آیا امروز بک آپ را ریستور میکنید ؟ و هر روز میگفتید امروز حتمن انجام میشود که در روز آخر اعلام کردید فضا کم هست
بازگشت وجه هم گفتید نهایت 7 روز که بعد از 10 روز خودم پیام دادم که واریز کردید
در مورد کانفیگ و مابقی موارد هم تمام تیکت ها در سایت هست ، هر کدام از دوستان باسابقه انجمن نیاز بود پیام بدن تا دسترسی اکانت سایت رو در اختیارشون بزارم ، تا وضعیت پشتیبانی و پاسخگویی این سایت را مشاهده کنید
متوجه منظورتون از اینکه همه امثال من رو خوب میشناسند نشدم
من اولین پستی که در تاپیک شما ارسال کردم موقع خرید بود که از پشتیبانی سایت تعریف کردم
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...t=#post1826904
و سرویس یکسالهWH-M-3خریداری کردم
(سرورهای مدیریت شده مخصوص هاستینگ و سایت های پربازدید)
ولی بعد از مدتی که مشکلات زیادی با سایت شما داشتیم و وضعیت پشتیبانی سایت شما خیلی ضعیف شده بود حتی مجبور به خرید هاست از سایت دیگری شدیم
و با وجود اعلام ما برای کنسل کردن سرور و کسر هزینه چند ماه ، شما اعلام کردید که مدت 30 روزه پایان یافته و تا پایان مدت یکسال سرور را کنسل نمیکنیم و هزینه ای بازگشت داده نمیشود