هر مجموعه یه سیاست داره
و نوع سیاستش به خودش مربوطه و قطعا مواردی که مربوط به کاربر هست رو باید به اطلاع برسونه
اینکه حالا این سیاست غلطه یا درست دیگه ما نباید دخالت کنیم(:|
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید، کی باید دخالت کنه پس؟
فرق بین یک سرویس دهنده خوب با سرویس دهنده بد وقتی مشخص میشه که کاربران خواسته ها و نقد هاشون رو ارائه کنند. اصلا سرویس دهنده های معتبر کلی هزینه و انرژی صرف می کنند تا خواسته های کاربران رو پیدا کنند.
شما احتمالا از همونایی هستید که خونه همسایتون رو *** میزنه بعد میگید خوب به من چه.
بعد می گن چرا مملکت اینطوری شده ...
اینکه پشتیبانی 24 ساعته داشته باشه با پیگیری ***ی و کلاهبرداری خیلی فرق داره !
من تا چن ماه پیش ک از درگاه های واسط استفاده میکردم
از pay.ir استفاده میکردم و بسیار راضی بودم از همه لحاظ
درمودر پیگیری تراکنش در حد وظیفه با فروشنده تماس میگیره اگر تسویه نشده باشه پولو بلاک میکنه
اما اینکه بعضیا میگن باید پیگیری کنه و اینا
اصن ربطی بهش نداره مثال هم زدم در این رابطه !
یا اگه با ATM تراکنش زده باشی بیوفتی با کلنگ به جون ATM بگی پولمو پس بده
:78:
- - - Updated - - -
کلا بد باید از بین بره
کسی که عقل داشته باشه دنبال بد نمیره ( مقداری تفکر و عقل مورد نیاز است !)
اگه فردی فکر کرد یه سرویس دهنده معتبر و بد هستش اصلا سمتش نره
اما اینکه ما بخواییم تو سیاستش دخالت کنیم که نمیشه !
اگه از سیاستش خوشمون نیومد استفاده نمیکنیم !
ظاهرا مشکل این دوستمون حل شدش ولی در کل من یک سوال برام پیش اومده بر فرض اینکه pay این وسط بخاطر سهل انگاری مقصر هستش با توجه به گفته های دوستان ، حالا اگر این مورد در خصوص درگاه های اختصاصی و مستقیم بعنوان مثال درگاه پرداخت بانک ملت ، پیش اومده بود اونوقت هم میگفتیم مثلا به پرداخت ملت که درگاه داده به این سایت مقصر هستش و باید پول مارو پس بده یا پول رو بلاک کنه تا تعیین تکلیف ؟؟؟
به نظرتون این کار رو میکنه و اینکه اصلا میتونین با واحد مربوطه اش ارتباطی برقرار کنین ؟؟؟
الان از نظر شما عنوان کردن ضعف یک سرویس دهنده از نظر یک کاربر در یک انجمن عمومی دخالت تو سیاست داخلی اون سرویس دهنده هست؟
اصلا مگه دست کاربر هست که بخواد دخالتی بکنه؟
کلا تفکر شما شبیه به اون دسته از افرادی هست که هیچوقت نه کاربر بودند و نه سرویس دهنده و فقط سعی دارن یه چیزی گفته باشن.
این که یک کاربر وقت میزاره و مشکلی رو از یک سرویس دهنده در یک محیط عمومی اعلام می کنه برای هر دو دسته کاربران و سرویس دهنده ها مفید هست.
این که شما در مقابل چنین رفتاری قرار میگیرد و از جمله ای مثل "اینکه حالا این سیاست غلطه یا درست دیگه ما نباید دخالت کنیم" استفاده می کنید نشون میده درک درستی از نحوه فعالیت سرویس های آنلاین ندارید.
شما از سوپر مارکت هم خرید کنید و به مشکل بخورید به آشنا ها میگید دیگه خرید نکنن بعد اینجا کاربر نباید جایی عنوان و اعتراض کنه چون دخالت تو سیاست اون سرویس دهنده به حساب میاد؟
یاد بگیرید به جای پریدن به هر کسی که یه کاری انجام میده، قدر دان وقتی باشید که گذاشته و هر مسئله ای رو مطرح کرده. خیلی مسائل حتی اگر به خوبی مطرح نشن باز هم شرکت های باهوش استفاده خودشون رو می کنند و می تونن راه بهتری برای ارائه سرویس پیدا کنند که حالا چه سرویس مورد اعتراض باشه چه یه سرویس دیگه که در نهایت همین روند ها منجرب به پیشرفت یک بازار و صنعت میشه.
فراموش نکنید که شما در فضای مجازی فعالیت می کنید و این گردش هرچه بیشتر اطلاعات هست که موجب پیشرفت و کاملتر شدن این محیط میشه.
سلام.
من واقعا متوجه این موضوع نمیشم که چرا الان تو این انجمن که انجمن تخصصی هاستینگ هست مدیر یک مجموعه برای پاسخدهی به یک مساله داخلی باید فراخوانی بشه!
تشخیص و بحث در مورد اینگونه موارد در صلاحیت این انجمن نیست، به کرات هم گفته شده که در صورتی که شکایتی دارید لطفا از طریق مراجع قضایی پیگیر باشید. چنین تاپیکهایی عموما به حاشیه کشیده میشن و استارتر به مطلوبشون نمیرسن. همچنین راستیآزمایی پستهای کاربران در صلاحیت و توان تیم مدیریت نیست.
تاپیک به زودی حذف خواهد شد.