پاسخ : یکی بگه چطور تو وب ایران بمونیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mh2552
الان بحث ایده تاپ نیست. بحث زرنگی و استفاده کامل هست. یک سورس کپی زدن 5 میلیارد وام گرفتن.
حالا اون یکی میگه آقا زاده است. من میشناسمشون هیچی نیستن فقط شانسشون خورد به این داستان داغ بستن تلگرام و حمایت دولت از پروژه ی داخلی.
حالا این آقا با زرنگی کارش گرفت از امروز اشرافی زندگی میکنه بقیه هم همچنان ناله..
نه دیگه بحث ایده تاپ . ملی هست!
خیلی سورس کپی زدن چرا نتونستن وام بگیرن؟ شما تشریف ببر یه ارگان دولتی! یه کاری داشته باش! اگه راه انداختن!
بانکشو مثال بزنم ، واسه وام ضامین و کوفتو زهارمار تازه فلانقدر سود! میگیرن!
یه اشنا تو بانک داشته باش ! ضامنم نمیخواد!
پس بحث زرنگی نیست ، بحث پارتی بازیه که تو کشور ما رایجه! بحث زرنگی باشه افتابه از همه زنگ تره :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakaj
=))))))=))))=))
say hello to your momy
آره عزیزم همه که خر نیستن با همین ایدت میخواستی یک شرکت شتاب دهنده بیاد روت سرمایه گذاری کنه ؟ :)) برو وبلاگت رو بنویس.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfapardaz
نه دیگه بحث ایده تاپ . ملی هست!
خیلی سورس کپی زدن چرا نتونستن وام بگیرن؟ شما تشریف ببر یه ارگان دولتی! یه کاری داشته باش! اگه راه انداختن!
بانکشو مثال بزنم ، واسه وام ضامین و کوفتو زهارمار تازه فلانقدر سود! میگیرن!
یه اشنا تو بانک داشته باش ! ضامنم نمیخواد!
پس بحث زرنگی نیست ، بحث پارتی بازیه که تو کشور ما رایجه! بحث زرنگی باشه افتابه از همه زنگ تره :)
کی دقیقا سورس زده وام نگرفته ؟ دقیقا توضیح کامل بدید روی هوا حرف نزنید.
ایده چی بوده ؟ کجا مراجعه کردید ؟ جوابشون چی بوده ؟ شرکت شتاب دهنده بوده ؟
خر تو خر نیست که بری دمه در بگی وام میخوام. بحث شانس مثل اینه : پروژه رو میاری بالا شانست میگیره همه مسنجر های ***** میشن بعد میگن 4 تا تاپ مسنجر ایرانی رو انتخاب میکنن میگن از همتون حمایت میکنیم 5 میلیارد وام میدن!
واسه وام های دولتی هم باید با دانشگاه ها کار کنی. بری مثلا روی پروژه بلاک چین شریف. بری روی پروژه موتور جستجوی شریف. یا با دانشگاه حرف بزنی اگر ایدت خوب باشه کمکت میکنن وام دولتی هم میگیرن واست.
اگر هم نمی خوای الان همه شتاب دهنده ها تشنه ایده تاپ هستن.
بابا اینقدر پروژه نکن چه خبر از ویندوز وطنی لولو اونم برد ؟ حاجی گفتم تی تاب دارم با طعم هفت جزیره بیا بخور فقط ساکت شو مملکت ارزش بیخود شده این نمی بینه اصلا لاقل غیرت و غرور وطن داشته باش هرچند شک دارم ایرانی باشه نافت وگرنه هم وطناتو میدیدی که دارن با چه مشقتی زندگی میکنن اینقدر شر تحویل نمیدادی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gdfire
بابا اینقدر پروژه نکن چه خبر از ویندوز وطنی لولو اونم برد ؟ حاجی گفتم تی تاب دارم با طعم هفت جزیره بیا بخور فقط ساکت شو مملکت ارزش بیخود شده این نمی بینه اصلا لاقل غیرت و غرور وطن داشته باش هرچند شک دارم ایرانی باشه نافت وگرنه هم وطناتو میدیدی که دارن با چه مشقتی زندگی میکنن اینقدر شر تحویل نمیدادی
اون طرفی که استارت زد وام و حمایتش رو گرفت رفت حالا پروژه موفق یا ناموفق به اسم دولته. زرنگ کسی بود که چسبوند خودشو به اینا.
عرضه داشت همون هم نوشت دفعه دومه بهت میگه عرضه نداری ناله نکن :))
ننه بابات بالا سرت نبودن؟
ظاهرا این تاپیک پر از ایده پردازه که به چیزایی اعتقاد دارن که در ایران دست پیدا کردنی نیست ...
پ.ن : پیشنهاد میکنم به جای اینکه وقتتون رو با ارسال پست برای ما بی سواد ها و حتی فسیل های دنیای وب بگذرونید دست بکار بشید و تا 2-3 ماه اینده ایدتون رو تبدیل به پول کنید و عکس پورشه بزارید
فعالیت تو حوزه فینتک ، هاستینگ ، ارتباطات و .... چه ایده ای میخواد مثلا ؟ پشتیبانی خوب - فعالیت سالم غیر از اینه ؟ چرا پس فقط زرین پال داره بدون مشکل کار میکنه ؟ چرا اگر من درگاه پرداخت بزنم حسابام و درگاهم باید مسدود بشه ؟
بابا بیخیال زمان تیرکمون شاه که زندگی نمیکنید یکم عاقل باشید
ایدتون تاپ باشه تو 3 روز یکی از بچه متصل ها با ایدتون کار و شروع میکنه و همه کارتون و تعطیل میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mh2552
اون طرفی که استارت زد وام و حمایتش رو گرفت رفت حالا پروژه موفق یا ناموفق به اسم دولته. زرنگ کسی بود که چسبوند خودشو به اینا.
عرضه داشت همون هم نوشت دفعه دومه بهت میگه عرضه نداری ناله نکن :))
ننه بابات بالا سرت نبودن؟
فکر کنم با همچین مشکلی رو به رو بودی که همش این رو تکرار میکنی. بازم با این وجود ننه یا بابا نداشته باشه. به تو چه مربوط. پدر و مادر خودت یادت ندادن به کسی این حرف رو نزنی؟ از یک جای دیگه پری روی این بنده خدا پیادش نکن. تو به من بگو کدوم ایده برای اولین بار توی ایران پیاده شده؟ اسنپ که اوبر بود. / دیجیکالا که آمازون ئ و ... بود / ای نتورک که گوگل ادسنس بود. / سروش ایتا و ... که تلگرام و ... بود. / آپارات یوتیوب بود. / کلوب که فیس بوک بود / و بقیه هم همینطور. کدوم ایده ای توی این کشور بیان شد. و پذیرفته شد؟ مگر اینکه خارجی یکی از روش ساختن. متاسفانه خود شما که طرفدار تولید داخل و نمی دونم ... هستید تا کاری که قبلا توی خارج انجام نشده باشه رو انجام نمی دید. حرفات ناشی از آماده جلوت گذاشتنه. نیستی توی کار که بدونی!
نقل قول:
ظاهرا این تاپیک پر از ایده پردازه که به چیزایی اعتقاد دارن که در ایران دست پیدا کردنی نیست ...
شما دقیقا چه ایده ای داشتید و پیاده کردید و از دولت یا شتاب دهنده حمایت خواستید حمایت نکردن، یا ازتون ***یدن ؟
مشکل ما هم امثال شماست که روی هوا حرف میزنید و همین طرز تفکر هم به 2 نفر دیگه منتقل میکنی که هیجا از ایده ها حمایت نمیشه.
ما میگیم آقا اگر ایده داری برو شتاب دهنده یا دانشگاه در حال حاضر ازت حمایت میشه. بهت سرمایه اولیه میدن. نیرو میدن به خاطر اینکه الان اوج وب ایرانه همه تشنه ایده هستن.
اما شما تجربه پیاده کردن ایده استارت آپی نداری و روی هوا میگی هیجوره داخل ایران امکان پذیر نیست و جز تخیلات هست.
شما اگر ایده. سرمایه. ارتباط قوی داری شروع کن. اگر فقط ایده داری برو شتاب دهنده سرمایه و نیرو بهت میده. خودشون هم یک لینک قوی دولتی دارن.
اگر ایده داری دنبال حمایت دولتی هستی برو دانشگاه.
هی ما راه رو نشون میدیم میگیم سرمایه گذار هست و امکان پذیره اون یکی میاد میگه برای اقا زاده هاست.
ما میگیم اون آقا زاده نبود یک - زرنگ بود که سورس کپی زد خودشو چسبوند به دولت 5 میلیارد وام گرفت.
کسی میتونه بگه بله حمایت نمیشه بیاد بگه آقا من ایده داشتم مراجعه کردن ایدم هم تاپ بوده ازم ***یدن حمایت هم نکردن.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azarshin
فکر کنم با همچین مشکلی رو به رو بودی که همش این رو تکرار میکنی. بازم با این وجود ننه یا بابا نداشته باشه. به تو چه مربوط. پدر و مادر خودت یادت ندادن به کسی این حرف رو نزنی؟ از یک جای دیگه پری روی این بنده خدا پیادش نکن. تو به من بگو کدوم ایده برای اولین بار توی ایران پیاده شده؟ اسنپ که اوبر بود. / دیجیکالا که آمازون ئ و ... بود / ای نتورک که گوگل ادسنس بود. / سروش ایتا و ... که تلگرام و ... بود. / آپارات یوتیوب بود. / کلوب که فیس بوک بود / و بقیه هم همینطور. کدوم ایده ای توی این کشور بیان شد. و پذیرفته شد؟ مگر اینکه خارجی یکی از روش ساختن. متاسفانه خود شما که طرفدار تولید داخل و نمی دونم ... هستید تا کاری که قبلا توی خارج انجام نشده باشه رو انجام نمی دید. حرفات ناشی از آماده جلوت گذاشتنه. نیستی توی کار که بدونی!
عرضه ندارید لطفا ناله نکنید!
دوستان...
اگه ایده ناب باشه و توانایی اجرای آن داشته باشید حتما موفق خواهید شد و بعضی ها ایده ای دارن ولی بودجه ندارن که بتونن اجرایی کنن...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mh2552
شما دقیقا چه ایده ای داشتید و پیاده کردید و از دولت یا شتاب دهنده حمایت خواستید حمایت نکردن، یا ازتون ***یدن ؟
مشکل ما هم امثال شماست که روی هوا حرف میزنید و همین طرز تفکر هم به 2 نفر دیگه منتقل میکنی که هیجا از ایده ها حمایت نمیشه.
ما میگیم آقا اگر ایده داری برو شتاب دهنده یا دانشگاه در حال حاضر ازت حمایت میشه. بهت سرمایه اولیه میدن. نیرو میدن به خاطر اینکه الان اوج وب ایرانه همه تشنه ایده هستن.
اما شما تجربه پیاده کردن ایده استارت آپی نداری و روی هوا میگی هیجوره داخل ایران امکان پذیر نیست و جز تخیلات هست.
شما اگر ایده. سرمایه. ارتباط قوی داری شروع کن. اگر فقط ایده داری برو شتاب دهنده سرمایه و نیرو بهت میده. خودشون هم یک لینک قوی دولتی دارن.
اگر ایده داری دنبال حمایت دولتی هستی برو دانشگاه.
هی ما راه رو نشون میدیم میگیم سرمایه گذار هست و امکان پذیره اون یکی میاد میگه برای اقا زاده هاست.
ما میگیم اون آقا زاده نبود یک - زرنگ بود که سورس کپی زد خودشو چسبوند به دولت 5 میلیارد وام گرفت.
کسی میتونه بگه بله حمایت نمیشه بیاد بگه آقا من ایده داشتم مراجعه کردن ایدم هم تاپ بوده ازم ***یدن حمایت هم نکردن.
- - - Updated - - -
عرضه ندارید لطفا ناله نکنید!
عرضه شما رو توی عرصه بین المللی با پیام رسان ناب ایتا و وضعیت فعلی دیدیم. که آدم حالش از این همه کپی برداری بهم میخوره. تو یا مفت خوری یا توی چهار یا پنج سال پیش زندگی میکنی. اگر چهار سال پیش یه سایت داشتی و با هاستینگ ها میزدی. میدیدی که وب ایران در فعال ترین دورانش هست یا نه!