پاسخ : پیشنهاد شما برای سرمایه گذاری در کارهای اینترنتی با سرمایه 300 میلیون تومنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid1346
بزار تو بانک داداش ماهی 3 یا 4 تومن سود بگیر. یا زمین بخر.
زمین رو موافقم تو دراز مدت سود خوبی میده
پاسخ : پیشنهاد شما برای سرمایه گذاری در کارهای اینترنتی با سرمایه 300 میلیون تومنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad19
دوست عزیز من الان اتریش هستم و دارم همین کار رو می کنم
اگه پیشنهادی در رابطه با کار اینترنتی بین المللی دارید خوشحال می شم بشنوم
سلام
یک طرح بسیار عالی در زمینه it و اینترنت داریم
در صورت تمایل خوشحال میشیم یک نشستی داشته باشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
چه بخواهید یک مشابه فارسی از سرویس خارجی را پیاده کنید
چه بخواهید که سرویس و ایده جدیدی را پیاده کنید .
نیروی کار متخصص آن را نخواهید یافت . نیرو های متخصصی هست که در شرکت ها مشغول به کارند یا خود شرکت دارند . و اگر ببینند شما با این پروژه یک رقیب می شوید کار شما را نمی پذیرند .
بهترین کار برای شما پیدا کردن یک شرکت میزبانی معتبر که به صورت سهامی خاص یا عام باشد و خرید سهام آن شرکت به میزان بودجه تون هست . اگر در این زمینه هم تجربه ای داشته باشید و آن شرکت هم به کار بگیره شما را که دیگه خیلی عالی میشه .
اتفاقا اصلا اینطور نیست
نیروی کار بسیار خوبی داریم
مسئله این هست که نیروی کار ما بسیار جوان هست و هیچ حمایتی ازشون نمیشه یا خیلی کم در صورتی که اگر حمایت بشه خیلی موفق عمل می کنند
خود بنده در مرکز رشد دانشگاه تیمی رو میشناسم که از هلند به ایران اومدن و در حال کار کردن روی طرحشون هستند که یک طرح بین المللی هم هست
همچنین تیمی بود که قصد کار روی طرحی رو در آلمان داشتند ولی با مقداری حمایت در ایران موندند و بسیار عالی دارند جلو میرند
و بسیاری از افراد و طرح های بین اللملی که بدون هیچ حمایتی رها شده و یک دانشگاه که بر خلاف سایر دانشگاه ها مدیریت بهتری داره نمیتونه پاسخگو و حامی همشون باشه
البته مسئله ایجاد یک تیم وجود داره ولی باز هم دلیل اصلی این هست که هیچ پشتوانه ای ندارند افراد در نتیجه به سختی قبول می کنند روی طرح های بلند مدت و بزرگ کار کنند وگرنه در زمینه توانایی میتونید خیلی هارو پیدا کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad19
سلام
دوستان اگه 300 میلیون پول داشته باشید و هیچ محدودیتی تو خرید یا نمایندگی از هر کجای دنیا نداشته باشید چی کار با این سرمایه می کنید
لطفا پیشنهاد و علت انتخابش رو اینجا بگین یا تو خصوصی
اگه پیشنهاد کارامد و قابل پیاده سازی باشه حق مشاوره هم محفوظه
منتظر نظراتتون هستم
سلام
الان دور، دوره ارزهای دیجیتاله
شخصا اول از همه سرمایه گذاری در بیت کوین و یا ارزهای دیجیتالیه دیگه رو انجام میدادم و یا میرفتم سراغ ماینینگ با دستگاه های تعداد بالا
که توی این موارد میتونید از سیتکس کمک بخواید ، هم مشاوره حضوری میده هم تلفنی
سایتشم براتون میزارم
https://citexco.com