پاسخ : ای دلار، به کجا چنین شتابان!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
تنها راهش استفاده از سرورهای داخلی و اینترانت هست...که متاسفانه هنوز به ان سطح کیفیت نرسیدیم
شما که این حرف رو میزنید خوب میدونید قیمت پهنای باند و ترافیک در این دیتاسنتر های داخلی بالاست و ارزش نداره که سرمایه گذاری بکنیم وقتی طرف اکانتش مال امسال میاد افر قیمت پایین میزاره مجبور هستیم که ما هم ارزون بدیم چون مشتری هامون رو اینطور از دست میدیم ! از نظر من اگر انجمن بیاد یک کاری کنه اون هم اکانت های تازه وارد رو تایید فعالیت در بخش آفر و پراخت رو تا چندماه نده حداقل طرف بیاد یکم شناسایی بشه و بعد بخدا قسم نمیخوام اسم بیارم ولی سر یکی از مجازی ساز ها طرف حتا بلد نبود ارتباط سرورش رو با پنلش فعال کنه حتا بلد نبودم ایزو مونت کنه روی سرورش حتا بلد نیست تمپلت فعال کنه که بخاطرش رفتم تمپلت گرفتم تاپیک براش زدم که بیا طبق این آموزش کار کن ! اون موقه انتظار دارید بیاد قیمت بالا بفروشه؟ وقتی انقدر سطح علمی پایینی دارن واقعا ادم چه انتضاری میتونه داشته باشه؟ من 10 میلیون تومان این ماه هزینه کردم چه تبلیغ چه هزینه سرور ها ولی وقتی این وضعیت بازار آدم دل سرد میشه خدایی این وضعیت باید جمع بشه به هر شکل شده
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanaval
سلام بر همکاران عزیز
ببینید بازار هاستینگ ایران تبدیل به 2 بخش شده
اولی بخش انجمن دومی بخش خارج از انجمن
بخش انجمن با تمام خوبی های علمی که داره دلیل اصلی خراب شدن بازار هستش.
من حتی پیشنهاد هم دادم که بشخصه مایل هستم تا یک میلیون تومان در ماه حق عضویت برای بخش های خرید و فروش انجمن حق اشتراک بپردازم.
بزارید فضا حرفه ای تر شود این کار جزو تخصصی ترین کارهای دنیا محسوب میشه . این انجمن از ۳ سال پیش همینشکلی بود و جالبه بدونید ۹۸ درصد فروشندگان انجمن جمع کردن رفتن دلیلشم غیر برشکست شدن نمیتونه باشه.
ما هرجایی غیر انجمن بخواهیم فروش داشته باشیم باید میلیونی هزینه تبلیغ دهیم. چرا این انجمن که تخصصی ترین انجمن هاستینگ ایران هست فضا رو رقابتی تر و تخصصی تر نمیکند؟
عزیزان تا زمانی که شما لایسنس سی پنل نال شده یا دایرکت ادمین ۸ هزار تومنی نال شده به مشتریان گرامیتون بدین و هر چی سرور بی کیفیت و دست دوم به ملت بدید به جایی نمیرسید. اندکی تفکر.
ممنون
بابا امروز طرف اومده میگه سرور میخوام 50 تومن پول میدم لایسنس هم میخوام باید مشتری هام رو هم انتقال بدی لایسنس سی پنل هم میخواد اون موقه دوستانی که در همین تاپیک هم شرکت دارن رفتن آفر گذاشتن لایسنس سی پنل 20 هزار تومان ! خوب توجه کنید " 20 هزار تومان " اخه من موندم چطوری حساب کرده 15 دلار لایسنس به حسابی اگر 15*4000 تومان هم بکنیم میشه 60 هزار تومان چطوری 20 هزار تومان می فروشین خدا میدونه ! وقتی وضع ما این هست انتظاری نباید داشت من حرف شما رو قبول دارم آقا حق اشتراک داشته باشه بخدا بهتره تا اینطوری به نابودی کشیده بشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
شما که این حرف رو میزنید خوب میدونید قیمت پهنای باند و ترافیک در این دیتاسنتر های داخلی بالاست و ارزش نداره که سرمایه گذاری بکنیم وقتی طرف اکانتش مال امسال میاد افر قیمت پایین میزاره مجبور هستیم که ما هم ارزون بدیم چون مشتری هامون رو اینطور از دست میدیم ! از نظر من اگر انجمن بیاد یک کاری کنه اون هم اکانت های تازه وارد رو تایید فعالیت در بخش آفر و پراخت رو تا چندماه نده حداقل طرف بیاد یکم شناسایی بشه و بعد بخدا قسم نمیخوام اسم بیارم ولی سر یکی از مجازی ساز ها طرف حتا بلد نبود ارتباط سرورش رو با پنلش فعال کنه حتا بلد نبودم ایزو مونت کنه روی سرورش حتا بلد نیست تمپلت فعال کنه که بخاطرش رفتم تمپلت گرفتم تاپیک براش زدم که بیا طبق این آموزش کار کن ! اون موقه انتظار دارید بیاد قیمت بالا بفروشه؟ وقتی انقدر سطح علمی پایینی دارن واقعا ادم چه انتضاری میتونه داشته باشه؟ من 10 میلیون تومان این ماه هزینه کردم چه تبلیغ چه هزینه سرور ها ولی وقتی این وضعیت بازار آدم دل سرد میشه خدایی این وضعیت باید جمع بشه به هر شکل شده
سلام
منطقی ترین راهش پولی کردن بخش خرید و فروش هست حق اشتراک پرداختن های نسبتا بالا .... تا غیر استاندارد شدن قیمت ها رقابت های واقعی صورت بگیره و ۹۹ درصد مشکل خیلیا حل خواهد شد
اگر این اتفاق نیوفته بهتره بخش فروش جمع شود حداقل شان و شخصیت یک انجمن تخصصی در ایران خراب نشود !
ما حداکثر همکاری چه مالی چه نیروی کمکی رو برای انجام این کار با مدیران محترم انجمن خواهیم کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
دليل گران شدن دلار چيز ديگست و به دولت ارتباط نداره. اگر دولت قبلي بود حرف شما رو قبول داشتم ولي دولت روحاني واقعا نعمته ! اگر نيومده بود نابود بوديم ! همين كه ٤ سال وضعيت به اون زاغوني رو ثابت نگه داشته يعني پيشرفت ! ٤ سال دوم هم رو به بهتر شدن وضع خواهد رفت ( بهتر شدن به معني عالي شدن و يا حتي خوب شدن نيست )
با آرزوي پيروزمندي
مردی برای مشکلات سختی و فشار زندگی پیش عابد منطقه رفت ! که مشکلات زیاده و جا برای خواب و ... کمه
عابد بهش گفت که گاو و گوسفندت را با خودت ببر داخل خونه و توی اتاق بخابون
بعد از مدتی دوباره مرد رفت پیش عابد گفت بیچاره شدم اون موقعه جا نداشتم . الان بد تر شده . چکار کنم !
عابد بهش گفت گاو گوسفند از خونه ببر توی تویله .
مدتی بعد که عابد اون مرد دید ازش پرسید چی شد مطکلتون برطرف شد
مرد گفت . آره خدا خیرت بده خیلی راحت شدیم . آسایش برگشت به خونمون
@-)
شما بطور کامل اختیار داری هر جور دوست داری پیشرفت نگاه کنی .
من یه جور دیگه نگاه میکنم که بنظرم هیچ فرقی نکرده . دقیقه همونه فقط اسمش عوض کردن با لباساش
متاسفنه یا خوشبختانه زندگی قابل تکرار نیست و به هیچ عنوان نمیشه بگیم اگه این می بود بهتر میشد یا بد تر میشد .
من طرفدار هیچ جناح سیاسی نیستم و خوشبختانه 16 ساله توی شناسنامه مهر انتخابات نخورده
(میگن سگ زرد برادر شغاله )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanaval
سلام
منطقی ترین راهش پولی کردن بخش خرید و فروش هست حق اشتراک پرداختن های نسبتا بالا .... تا غیر استاندارد شدن قیمت ها رقابت های واقعی صورت بگیره و ۹۹ درصد مشکل خیلیا حل خواهد شد
اگر این اتفاق نیوفته بهتره بخش فروش جمع شود حداقل شان و شخصیت یک انجمن تخصصی در ایران خراب نشود !
وب هاستینگ تالک خارج اینطوری داره عمل میکنه تا وقتی که مورد تایید نباشی اکانت باید فعال باشه ! اگه آفر ها میخواد باز بشه باید پرداخت حق اشتراک داشته باشی ولی این رو هم بدانید که از یک طرف بخاطر آماری که جمع میشه تو انجمن درآمدی هم برای انجمن داره که اگر این کار رو انجام بدن فکر کنم این بخش انجمن به نابودی کشیده میشود.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k-pax
مردی برای مشکلات سختی و فشار زندگی پیش عابد منطقه رفت ! که مشکلات زیاده و جا برای خواب و ... کمه
عابد بهش گفت که گاو و گوسفندت را با خودت ببر داخل خونه و توی اتاق بخابون
بعد از مدتی دوباره مرد رفت پیش عابد گفت بیچاره شدم اون موقعه جا نداشتم . الان بد تر شده . چکار کنم !
عابد بهش گفت گاو گوسفند از خونه ببر توی تویله .
مدتی بعد که عابد اون مرد دید ازش پرسید چی شد مطکلتون برطرف شد
مرد گفت . آره خدا خیرت بده خیلی راحت شدیم . آسایش برگشت به خونمون
@-)
شما بطور کامل اختیار داری هر جور دوست داری پیشرفت نگاه کنی .
من یه جور دیگه نگاه میکنم که بنظرم هیچ فرقی نکرده . دقیقه همونه فقط اسمش عوض کردن با لباساش
متاسفنه یا خوشبختانه زندگی قابل تکرار نیست و به هیچ عنوان نمیشه بگیم اگه این می بود بهتر میشد یا بد تر میشد .
من طرفدار هیچ جناح سیاسی نیستم و خوشبختانه 16 ساله توی شناسنامه مهر انتخابات نخورده
(میگن سگ زرد برادر شغاله )
بابا بخدا الان هم سن و سال های ما تو خارج دارن زندگی میکنن اون ها عشق حالشون رو میکنن وضعیت خوب زندگی آروم ولی ما چی ؟ کلا همش بدبختی داریم این هم یکی از مشکلات ماست خداروشکر تا الان که الان یک بار هم شرکت نکردم تو انتخابات چون اصلا ایمانی به درست شدن این وضعیت تو این مملکت ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
وب هاستینگ تالک خارج اینطوری داره عمل میکنه تا وقتی که مورد تایید نباشی اکانت باید فعال باشه ! اگه آفر ها میخواد باز بشه باید پرداخت حق اشتراک داشته باشی ولی این رو هم بدانید که از یک طرف بخاطر آماری که جمع میشه تو انجمن درآمدی هم برای انجمن داره که اگر این کار رو انجام بدن فکر کنم این بخش انجمن به نابودی کشیده میشود.
- - - Updated - - -
بابا بخدا الان هم سن و سال های ما تو خارج دارن زندگی میکنن اون ها عشق حالشون رو میکنن وضعیت خوب زندگی آروم ولی ما چی ؟ کلا همش بدبختی داریم این هم یکی از مشکلات ماست خداروشکر تا الان که الان یک بار هم شرکت نکردم تو انتخابات چون اصلا ایمانی به درست شدن این وضعیت تو این مملکت ندارم
در مورد بحث بالا
چرا نابود شود؟
ایا میونید این بازار چقدر گستردست؟
نابود نخواهد شد فقط فضا رقابتی تر میشود
درخواست های منطقی تر و فروشندگان حرفه ای تر و قیمت های استاندارد تر خواهد شد
درود
با راه حل شما موافق هستم ولی 1 میلیون تومان هزینه بسیار زیادی است که حتی در WHT.com هم اینقدر اخذ نمیشود.بهترین کار تعیین هزینه ثابت ماهیانه 300.000 تومان +( اخذ اسکن مدارک شرکت اعم از اساس نامه و آگهی تاسیس روزنامه رسمی + داشتن نماد اعتماد معتبر + اسکن کارت ملی + گواهی بیمه تامین اجتماعی + پر کردن فرم ثبت نام مجدد در بخش فروش و تعهدات مربوطه ) میتونه بهترین کار ممکن باشه.
باید همه متعهد بشیم که مفت فروشی ممنوع! کرک فروشی ممنوع! افزایش ارز = افزایش قیمت ها و همچنین گارانتی SLA برای کاربران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sssoheil
درود
با راه حل شما موافق هستم ولی 1 میلیون تومان هزینه بسیار زیادی است که حتی در WHT.com هم اینقدر اخذ نمیشود.بهترین کار تعیین هزینه ثابت ماهیانه 300.000 تومان +( اخذ اسکن مدارک شرکت اعم از اساس نامه و آگهی تاسیس روزنامه رسمی + داشتن نماد اعتماد معتبر + اسکن کارت ملی + گواهی بیمه تامین اجتماعی + پر کردن فرم ثبت نام مجدد در بخش فروش و تعهدات مربوطه ) میتونه بهترین کار ممکن باشه.
باید همه متعهد بشیم که مفت فروشی ممنوع! کرک فروشی ممنوع! افزایش ارز = افزایش قیمت ها و همچنین گارانتی SLA برای کاربران
با درود
پیشنهاد خوبی است
اما با توجه به نداشتن صنف در کشور حقوقی بودن مورد مهمی نیست
برای همه ما واضح هست مورد حقوقی بودن ارتباطی به اطمینان فروشنده در هیچ بازاری نیست.
ما فعلا این مورد رو با نماد اعتماد اجرا کنیم ایشالا استارتش بخوره بقیه موارد هم کم کم برطرف میکنیم
درود
عرایض بندرو با دقت بیشتری بخونید. دقت کنید کسی که گواهی بیمه تامین اجتماعی داره یعنی ماهیانه حق بیمه میده.کسی که شرکت داره یعنی موظف مالیات دیر یا زود بده.کسی که نماد داره یعنی درگاه بانکی معتبر داره و در آخر کسی که میتونه حق عضویت بخش فروش بده مطمئن باشید این شخص مفت فروشی نخواهد کرد!
اینطوری هم مفت فروشی جمع میشه هم جلوی کودکستانیها و کلاه بردارها گرفته میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sssoheil
درود
عرایض بندرو با دقت بیشتری بخونید. دقت کنید کسی که گواهی بیمه تامین اجتماعی داره یعنی ماهیانه حق بیمه میده.کسی که شرکت داره یعنی موظف مالیات دیر یا زود بده.کسی که نماد داره یعنی درگاه بانکی معتبر داره و در آخر کسی که میتونه حق عضویت بخش فروش بده مطمئن باشید این شخص مفت فروشی نخواهد کرد!
اینطوری هم مفت فروشی جمع میشه هم جلوی کودکستانیها و کلاه بردارها گرفته میشه.
بله حرف شما متین
اگر تمام این مواردی که فرمودید انجام شود عالی میشود.
ببینید خیلی در مورد این سیستم در انجمن بحث شده اگر بتونیم چنین مواردی رو انجام دهیم و به صورت عملی اجرا شود انقلابی در تاریخ هاستینگ ایران خواهیم کرد =))
دور از شوخی واقعیت نیازه یک بازسازی شود و همگی حتی مشتری ارامش در خرید داشته باشد. رقابت به سمت کیفیت و تکنولوژی خدمات میرود.
و طبعا ما نمیزاریم انجمن و سایتی بخاد از این مورد سو استفاده نماید و دوباره شاهد این موارد در انجمن های مختلف باشیم.
ما دنبال معامله برد برد هستیم
با احترام
این موضوع واقعا نیاز به همت مدیران انجمن دارد. باور بفرمایید این موضوع هیچ ارتباطی با صنف ندارد چون در WHT.com نیز اجرایی شده است.اگر اینجا نیز انجام شود نه تنها به نفع فروشندگان و کاربران است بلکه محافظ آبروی انجمن و افزایش هر چه بیشتر بار علمی انجمن و ایجاد فضایی رقابتی و سالم در بین اعضایی حرفه ای خواهد شد.
بنده به عنوان عضوی کوچک از انجمن این تقاضا را از مدیران محترم دارم. دوستان دیگر نیز لطفا اگر موافق هستند حمایت کنند .